|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() pierwsze skojarzenie: o jaki misiu biedny i skrzywdzony przez wszystkich, nawet była po nim jeździ... <demoniczny śmiech> drugie: biedaczek wybrał sobie łatwiejsze wyjście, bo przecież to Ty nie chcesz go widzieć, a on może sobie dalej żyć całkiem normalnie i nie przejmować się Twoimi rzeczami, bo to twoja wina, że nie chcesz sie spotkać... ![]() a ogólnie całkiem to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja powiem tak, odebralam dobrze te rozmowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam jakies wrazenie, ze mnie zaczepia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam w życiu nie uwierzę w dobre intencje byłego, po prostu taką mam skazę i już. _________________________ _________________________ ____ Dzisiaj przyjaciółka spytała mnie jak tam mi się z Guciem układa, no to ja powiedziałam, że dobrze, bo jesteśmy nadal w kontakcie ![]() reakcja -> ![]() Ale kurczę, nabiła mi cwieka tym pytaniem i teraz zastanawiam się, czy to byłaby odpowiednia osoba dla mnie. A nigdy wcześniej bym nie zakwalifikowała go jako potencjalnego kandydata ![]() Ten typ tak ma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja to chyba nie tyle nieudacznikow przyciagam co samuch dup... ![]() a wczoraj rozmawialam z kolega ze szkoly,niedawno rozstal sie z dziewczyna i stwierdzil ze wszystkie "baby sa poje**ne" po czym dodał oczywiscie wszystkie tylko nie Ty,ty jestes inna.. ale wybaczam mu to stwierdzenie bo ma narazie depresje porozstaniowa.. Cytat:
moze warto sie odwazyc i w koncu spotkac ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja takie wrazenie odniosłam juz wczesniej jak opisywalas rozne sytuacje jak pisal do Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#1145 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() ja chyba taka jestem, jak to określił. Cytat:
![]() kurde, mieliśmy się spotkać dziś, ale załatwiał sprawy urzędowe i trochę mu sie to przedłużyło... biedak chyba tam siedzi jeszcze ![]() Cytat:
Rozumiem. Cóż, po prostu nie potrafisz się przełamać i już. że niby jakieś końskie zagrywki/zaloty uskutecznia? Nie wiem, nie wiem... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było...ile do nadrobienia ![]() Cierpię na kompletny brak czasu...ma ktoś jakies porady odnosnie organizacji dnia i zarządzania czasem...? ![]() Muszę sie wczytać, bo kompletnie nie wiem co u Was... Miłego dnia! ![]()
![]() |
![]() |
#1147 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to moze uda sie innym razem,Inspire wykombinuj troche czasu na weekendzie i bedzie dobrze ![]() Tak chyba tak..chociaz nie chcialam mu wybaczyc tego co mi powiedzial,to jakos dziwnie sie poczulam.. Cytat:
![]() Cytat:
Spokojnie nadrobisz sobie wszystko ![]() ja jak mialam duzo zajec to na wszystko mialam zawsze siłe i czas,gorzej jak mialam za duzo czasu to mi go brakowalo,bo wszystko odkladalam na pozniej.. Inspire czy taka miejscowosc jak Pińczów jest gdzies niedaleko Ciebie??
![]() |
![]() |
#1148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() noo to w nd widze sie z eksem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-04 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |||
Kuźnia inspiracji
|
W sumie... dzisiaj przez dłuższą chwile siedział praktycznie obok mnie i sie nie odezwał. A może czekał, że zacznę mu się kłaniać w pas...
![]() Cytat:
Wczoraj zapytął mnie, czy byłabym wymagająca wobec swojego chłopaka... Pińczów powiadasz... nie, z tego co wiem to jest to około 40km na południe od Kielc, a ja jestem usadowiona raczej w kierunku na Końskie, łódź, także zupełnie nie moje tereny. A czemu pytasz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() z najnowszej chwili: 'mysle, ze dziewojo wybralas odpowiednia godzine i miejsce naszego spotkania. w imie wszystkich swietych kurczakow zycze spokojnej nocy' ![]() pijany byc nie moze bo albo jest w pracy albo do Niej jedzie ![]() edit: Eks dzwonil do mnie w nocy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-05 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Może być i tak, ale ja chyba byłabym zażenowana taką wiadomością. A może po prostu ma jakiś dziki humor i chce się chwalić swoim arsenałem "dowcipów". Cytat:
![]() o, to mu pewnie podziałało na ego, a przy tym humor chyba poszedł się grzać. A może jest zazdrosny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
High Quality Since 2007
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() tutaj jak najbardziej możesz się wygadać ![]() a co do beznadziejnych facetów: nie Ty jedna tak masz, no ale trzeba się do tego przyzwyczaić albo znaleźć tym facetom jakieś nadzienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
nooo ten teges, noge sobie skrecilam
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-05 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
High Quality Since 2007
|
Inspire, dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() a co do drugiego - to chyba są raczej jego problemy niż z rodziną. Faktem jest to, że nie uważam, żeby wyrzucanie z domu coś pomogło, no ale w końcu jego ojciec zna go lepiej niż ja. A wiesz dokładniej o co chodzi? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wiesz gdzie te noge skrecilam? na drodze jak sie wjezdza do eksa ![]() ![]() wczoraj sie widzialam z kumplem, z tym od moich rzeczy i tak sobie gadalismy, ja mu przytoczylam wszystkie SMS'y, ze mielismy sie widziec a on pozniej odwolal oraz powiedzial, ze pozniej mi powie o co chodzi a ten kumpel (na prawde bardzo w porzadku, wrazliwy i w ogole) powiedzial, ze jakies 2tyg temu z Nim gadal i moj eks powiedzial, ze ma problemy w domu, ze maja go za alkoholika, Jego ojciec mu powiedzial jesli chce pic to niech pije ale nie w tym domu i ma sie wynosic, podobno dzien w dzien chodzi nawalony jak swinia i w pt w nocy (wtedy jak do mnie dzwonil) mial afere i juz wtedy chcial odwolac ![]() ciekawe jakie sa powody tego picia ![]() co do Jego ojca to jest na prawde fajny (zreszta sama wiesz jak o mnie mowil) jesli w stosunku do Niego jest sie OK i nie przekracza sie pewnych zasad ![]() ![]() nic wiecej nie wiem. jakos nieszczegolnie mu wierze, zobacze co mi powie na zywca ![]() ![]() ![]() ![]() i kupilam marynarke na szafie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-06 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Lady - podziwiam rodziców, którzy są w stanie pozytywnie zmotywować swoje dziecko i dać mu kopa jeśli na niego zasługuje. Jeśli oczywiście w tym wszystkim też jest miłość i zdolność do wybaczania dziecku gdy zrozumie błąd. Choć skoro już doszło do tego picia, to pewnie i powód jest duży... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co konkretnie się stało? Długo ze sobą byliście? A tak btw gratuluję trzeźwego spojrzenia na związek ![]() Miłego dnia Dziewczyny! ![]()
![]() Edytowane przez Martaa21 Czas edycji: 2011-11-07 o 08:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
High Quality Since 2007
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Raczkowanie
|
Wiesz co, ciężko sprecyzować. Jestem 4 miesiące po rozstaniu, 1 miesiąc kompletne otępienie i upokarzanie siebie przy każdej możliwej okazji. Ale z dnia na dzień było coraz lepiej. Teraz jestem szczęśliwa, że stało się tak jak się stało. Nie wiem czy całkiem się otrząsnęłam, pewnie coś tam gdzieś jeszcze siedzi, w końcu parę lat byliśmy razem, ale wiedząc co eks teraz wyprawia...przechodzi mi naprawdę z dnia na dzień
![]() Nie. I nie spieszy mi się. Zawsze z kimś byłam..A teraz cieszę się tymi chwilami dla siebie. Cytat:
Czasem ciężko się przyznać przed samym sobą, że jesteśmy z kimś, bo to teren przebadany i nie chcemy ryzykować wejściem w coś nowego, nieznanego. I potem trwamy w takich związkach...bez uczucia, bez zaangażowania drugiej strony, z tęsknotą za "tym czymś". Ze swojego doświadczenia mogę tylko doradzić, że skoro raz nachodzą wątpliwości czy to ten facet, to oznacza że nim nie jest. A poza tym...nie możesz walczyć za dwie osoby o związek. U mnie dziś tak pięknie...Mam wolne popołudnie i śmigam na spacer z psem! A na weekend już dzisiaj milion planów ![]() ![]() Buziaki!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
Cześć,
chyba dołączę do Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale co jak co cena jest powalająca... ama4, nie będę cytować Twojego posta, żeby za bardzo posta nie rozjechać. Moim zdaniem takie przerwy jednak niewiele dają. Po prostu trzeba siąść przed stołem z gościem, wywalić kawę na ławę. Albo coś sie zmieni, albo out. Nie znam dokładnie Waszej sytuacji, ale opcją drugą jest spokojne porozmawianie, pozwolenie, aż do Niego to dojdzie. Jeśli jest ogarnięty, to zacznie się starać bardziej. Niemniej trzeba też wziąć poprawkę na to, że się stara, bo coś jednak robi, nie? Cytat:
Skoro jednak to są drobne pęknięcia, a nie nic spektakularnego (jak w moim przypadku) to rozmawiać rozmawiać i rozmawiać jak najwięcej. Cytat:
zapraszamy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() Dziewczyny tak na wieczór...pamiętajcie who run the world ![]() http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U ![]()
![]() |
![]() |
#1165 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i tak mi sie nic nie chce, ze szok ![]() wczoraj sie widzialam z tym kumpelm od rzeczy i tak szczerze sobie pogadalismy. powiedzial mi, ze jak sie zadawalam z eksem to bylam wiecznie naburmuszona, sfochowana i obrazona a teraz calkiem inna osoba: mila, usmiechnieta ![]() ![]() ![]() po rozstaniu eks gadal, ze nie mialam swojego zycia, ze widzialam tylko Jego - po czesci prawda. chcialam po prostu jak najczesciej sie z Nim widywac, to przeciez normalne ale nie wiem dlaczego tak mowil bo mialam swoich znajomych, raz w tygodniu spotykalam sie z kuzynka na filmy, raz w tygodniu z kolezanka ze studiow na miasto... a teraz jak jest? to on nie ma zycia, nie ma znajomych, wszyscy sie od Niego odwrocili, pije, on ma problemy. ja spotykam sie z kolezanka ze studiow, SMSujemy, z kuzynka, z kolezanka z gimnazjum i 2 chlopakow do mnie pisze ![]() teraz jest inaczej, to o mnie trzeba zabiegac... smutna ta notka ale teraz jestem duzo szczesliwsza niz wtedy... choc kocham go ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-07 o 17:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to jutro widze sie z eksem. on jest jedyna osoba ktora znam co ma PSP i wlasnie tez planuje kupic. wiem, ze roznia sie jakimis softami co mozna modyfikowac, niektorych nie mozna i takie bzdety inne. wiec napisalam mu SMS'a odnosnie PSP, na co mam zwrocic uwage, jaki ma soft i w ogole a ten mi odpisuje: 'mozemy sie jutro spotkac to Ci powiem co i jak. podaj tylko godzine i skoczymy na XXX (tu miasto sasiednie)' ja: 'o ktorej Ci pasuje?' on: 'koncze prace o 14 wiec kolo 16-17 mysle, ze mozemy skoczyc na kawke' ![]() ja: 'zobaczymy. musze jutro isc jeszcze do lekarza ale godzina 17 moze byc' on: 'dobranoc ![]() ja: 'dobranoc ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-07 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to moje podejście oczywiście ![]() Zresztą dla mnie takie doradzanie eksowi czy on mnie to kompletna abstrakcja, rozstanie było zbyt dziwne, bolesne i burzliwe, nie chcę mieć z jego osobą absolutnie nic wspólnego. Jeżeli jednak rozstałabym się z nim w przyjaźni, umielibyśmy utrzymywać normalną, koleżeńską relację, to czemu nie... ![]()
![]() Edytowane przez Martaa21 Czas edycji: 2011-11-07 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.