|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku !
|
|||
| . Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! |
|
5 | 8,93% |
| Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. |
|
0 | 0% |
| Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! |
|
6 | 10,71% |
| Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. |
|
16 | 28,57% |
| Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. |
|
1 | 1,79% |
| Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. |
|
3 | 5,36% |
| Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! |
|
1 | 1,79% |
| To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. |
|
0 | 0% |
| Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. |
|
24 | 42,86% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Nie podoba mnie sie allegro
![]() T.wczoraj zanim znalazł cześc do auta,musiał sie nauczyc poruszac co mu zajęło w sumie pół godziny ![]() Nie wiem co kupic dizeciom pod choinke(na Mikołajki słodycze i owoce). Mamy kilka pomysłów ale dla 2 najstarszych. Iza nie chce bawić sie w nocy. Wyrosła mi z roz. 68. Skrobnęłam w dwóch tematach w klubie
|
|
|
|
#3512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
Głównie za to, że Ty mnie uwielbiasz, ale też za parę innych rzeczy Malowałam się właśnie w łazience, Dziecię leżało obok mnie w bujaczku, totalnie znudzone, więc dałam mu paczkę podpasek do zabawy (akurat były pod ręką). Co tam Lamaze, Szczeniaczek- Uczniaczek, czy inne zabawki. Dominik uwielbia podpaski Podejrzewam, że szeleszczące opakowanie robi furorę.I tak pomyślałam, że moje genialne Dziecię będzie na bank... ginekologiem ![]() No chyba, że będzie w drogerii podpaski sprzedawał
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
a nie miesci ci sie juz czy chce siadac? moja dopiero jak zacznie sie podnosic to wsadze do spacerówki, jak na dzien dzisiejszy to jeszcze ma duuuuzo miejsca, nawet w kombinezonie, a jest w wieku twojego rpzecież...
|
|
|
|
#3514 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej.
U nas noc piekna, pobudka o 7.30 i spanie prawie do 10...Ach, w koncu sie wysypiam. Bunetka ale cudny avatarek AgaG za wizyte.Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3515 | |||||||
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() przylaczam sie do niewyspanych mamus ![]() Filip mial goraczke po wczorajszym szczepieniu i w nocy bardziej czuwalam niz spalam, sprawdzalam co jakis czas termometrem czy temperatura spada czy jest wyzsza..Bogu dzieki dzis ma 37,5st. czyli troche spadla..ale jeszcze musze poobserwowac poza tym juz troche ogarnelam domek i czekam na kolezanke,przyjdzie odwiedzic Filipka ![]() wlasnie, poweidzcie mi czy wasze dzieci lapia juz zabawki/kiedy zaczely? bo moj cos nie chce..ale nie wiem czy juz powinien czy jeszcze ma czas na to Cytat:
![]() Cytat:
ja tez uwielbiam stopki mojego skarba Cytat:
Cytat:
![]() brumek cena powalajaca tym bardziej ze dzieci tak szybko z tego wyrastaja..Cytat:
![]() Cytat:
mi tez wlosy leca garsciami biore witaminy ale chyba slabo dzialaja..---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- no i nie zacytowalo mi wszystkiego ![]() Cytat:
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2011-11-04 o 10:58 |
|||||||
|
|
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cóż za innowacyjne zabawki dla dziecka ![]() Pchaj go na ginekologa, oni duuużo zarabiają ![]() ej ja dzisiaj niewyspana a w wyśmienitym humorze ![]() i z wielkim katarem wczoraj jak się nad małą schyliłam to mi kapało Ten, kto zabrał moje przekochane śpiące ślicznie w nocy dziecko, proszony jest o niezwłoczny zwrot! Ino roz! ![]() I niech zabiera tę małą łobuzicę, co w zamian za moją Zuzankę zostawił
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#3519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chcecie żeby Wam pograć na nerwach? Otóż moje dziecko ... jeszcze śpi W nocy karmiłam go o 4.40 i to po długuuuuim wybudzaniu, bo inaczej spałby dalej. Potem o 9.00. Ale jeszcze oboje poszliśmy spać, przy czym ja się właśnie obudziłam a on jeszcze dosypia Uuu, a co to za strajk? Może wchodzi w ten wiek, kiedy mnóstwo innych rzeczy staje się ciekawszych od jedzenia?Cytat:
![]() Lecę czytać ![]() Cytat:
Bo tez się przymierzam I do czego ta ośmiornica w ogóle służy? Bo o ile ptaszek to zawieszka, pan metka do szeleszczenia służy, do nie wiem do czego ośmiornica Ona taka duża jakaś ![]() Brida, wszelki duch!!!!! Ale nam zniknęłaś Czemu Cię nie było?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A koło domu mamy. Zwykły sklep dla dzieci. Tylko że to firma Gluck, a oni sobie tak liczą
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niektóre rzeczy fajne maja. Jakość tez nie najgorsza no i cena przystępna. Ja mam kocyk i Mala sie z nim nie rozstaje ![]() A w ogóle to dzien dobry wracam nadrabiac.
|
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
") taki mam, tyle ze niebieski http://www.e-wozki.pl/sklep/index.ph...-kolekcji-2008
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Maksiu dziękuje ciociom wizażowym
Marinko a może w huśtawce spodobałoby się Igorkowi? próbowałaś? |
|
|
|
#3524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, albo dostaję później, albo kasę . Nigdy nie wyprawiam urodzin, bo po sylwestrze nikt nie ma na nie siły .Cytat:
Ale Ty chyba nie mojego śpiocha masz, masz swojego własnego. Twój, to taki grzeczny od początku był .---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Brumek tylko nie kupuj tych zabawek co są w promocji w Tesco. One nie są fajne
![]() Kto rano wstaje ten jest niewyspany ![]() - Co robisz? - Szukam szczęścia. - W lodówce??? - Gdzieś kur*a musi być!! Edytowane przez iustyna1 Czas edycji: 2011-11-04 o 11:30 |
||
|
|
|
#3525 |
|
Rozeznanie
|
cześć mamusie
![]() ale się za Wami stęskniłam najpierw napiszę, bo jak zacznę znowu nadrabiać, to na pewno dzieć się obudzi i z pisania znowu nic nie wyjdzie ![]() chciałam się pochwalić, że w środę udało się Haniutka zaszczepić i uwaga: obyło się bez płaczu moje szczęście waży już 6470g ![]() dobra to teraz lecę zobaczyc co u Was słychać |
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brumku ta ośmiornica wydaje dzwieki kazda macka inny b.duza jest.
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Dzis mamy imprezę ![]() Zosia skończyła 3 miesiące, magiczny wiek Mnie z tej okazji zator piersi złapał Z nadrabianiem jestem w ciemnej d.pie, a jutro jadę do rodziców na weekend, więc już w ogóle wypadne z obiegu ![]() Mała nadaje jak szalona, śmieje się w głos, bawi się przy cycku i w ogóle jest cudowna Miłego dnia Mamuśki! |
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Zosiaczku najlepszego
Wodaqua przekichane masz z piersiami
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Jacieeee
|
|
|
|
#3531 |
|
Rozeznanie
|
To ja tez jestem fajna ! bo tez koziorozec
tyle ze ja grudniowy .. Wy tu o prezentach... ja nigdy na urodziny nic nie dostałam od rodziny - poza rodzicami Ja jestem 'swiateczna' - z 25 grudnia - i albo sie nie poczowaja albo nie pamietaja o urodzinach i prezencie a mam jedna ciotke i wujka - malzenstwo - co doskonale pamietaja, ale co roku odstawiaja szopke ze sa zaskoczni i pokazuja swoja hojnosc wciskajac mi do reki przy wszystkich pieniadze.. i tak na 18 urodziny dostalam ... uwaga.. 20 zł!! (oni spia na kasie) ale liczy sie gest !!! oczywisci oddalam rowniez przy wszystkich a miesiac wczesniej moja siostra ciot. miala tez 18-nastke i dostala od nich zloty pierscionek z diamentm za prawi 2 tysie ( byla przy nim cena !)to sie znowu pozalilam ![]() Witajcie
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A bólu piersi bardzo współczuję Cytat:
Umieram z ciekowości
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-11-04 o 12:04 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja zaczęła jakoś tak tydzień przed ukończeniem 3 miesięcy - teraz jak coś złapie np. grzechotkę to macha nią i grzechocze jak najęta a dziś leżałam obok niej i jak mnie złapała za skórę na ramieniu to aż zabolało- auć! nauczyła się szczypać ![]()
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Moja gondola ma też 80 cm , Filip ledwo się w niej już mieści. A dodam, że nie używam jeszcze żadnych kombinezonów. Czyli w zimie spacerówka ? ;/
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
#3537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On myśli że w nocy nadal odbijam Sarę. Jak nie śpi to pyta czy jej się odbiło, ja przytakuję, a w rzeczywistości w nocy nie odbijam helllo brida napisz co u Was ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaki masz sposób na karmienie Zuzi? przyznaj się![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Dlaczego zastoje się robią? przecież karmisz regularnie.. Kalinka moja też sama w rączki nie łapię, jak jej włoże do nie kuma jeszcze że trzyma, jak leży na macie to już powolutku zaczyna rączki wyciągać.. Kwestia kilku dni myślę. Taka gorączka- to nie gorączka , no może stan podgorączkowy.idę do klubu. |
|||||
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wczoraj, że jakoś się odzwyczaiłam od pisania tutaj, a poza tym w sumie nie mam o czym pisać.
|
#3539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic ciekawego - wg mnie zawieszki fajniejszeja mam łóżeczko z tej firmy Gluck i baardzo sobie chwalę. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- zgadzam sie w 100%
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

uwielbiam Cię
Podejrzewam, że szeleszczące opakowanie robi furorę.
za wizyte.
.

Za szczepienie wielkie brawa, za wagę też 
tym bardziej ze dzieci tak szybko z tego wyrastaja..
biore witaminy ale chyba slabo dzialaja..
Ona taka duża jakaś 

klask i: