SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 08:41   #3301
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja BioGarden kupiłam w DOZie, można zamówić i jest wtedy taniej
w ogóle te tabletki to cudo, prawie kończę opakowanie czyli 3 miesiące powoli mijają i muszę powiedzieć że jestem zaskoczona, mam łojotokowe zapalenie skóry i żadne maści ze sterydami mi nie pomagały a po tych tabletkach plamy prawie całkowicie zeszły włosy też są w lepszej kondycji chociaż nadal wypadają ale teraz przesilenie więc pewnie dlatego
ja bardziej pod kątem szybszego porostu je chciałam zakupić
Póki co je spróbuję stacjonarnie dostać . Na ten miesiąc mam wysyp wydatków, więc w grudniu się rozejrzę, ale pamiętam o nich

To już 9 miesięcy minęło od choroby mamy Baaardzo szybko zleciało

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:06   #3302
golden_eye
Wtajemniczenie

dobryj deń

ogarnęłam bałagan (nie mam pojęcia kto go robi wczoraj sprzątałam ) i pranie wstawiłam, myślę nad obiadem i zakupami, listę trzeba zrobić bo zapomnę na pewno znów tych kostek rosołowych
prasowanie mnie czeka, ale jak pomyślę o tym złomowatym żelazku to aż mnie skręca i odkładam.
i pasowałoby się przelecieć z kwiatkami z półki na parapet i odwrotnie.

Kelpie spróbuj u siebie założyć, nie wiem czy oni nie mają prowizji od kart kredytowych, może dlatego ta babka u rodziców kręciła. takie przywiązanie do jednego oddziału to by było bez sensu kompletnie i niefunkcjonalne.
Caro - to jakie plany na urlop?
Anastazja - szybko zleciało, ale mama postępy robi, czuje się lepiej, jeszcze trochę i będzie zdrowa zobaczysz

a tabletki oczywiście miałam kupić i zapomniałam dobrze że piszecie, zamówię przez neta i odbiorę później, będzie z głowy tzn mam nadzieję, że na głowie więcej
Stary 2011-11-04, 10:29   #3303
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

Chyba jutro zajedziemy do reala bo lodówka świeci pustkami A jak to dokładnie wygląda z tą promocją urodzinową ?
jest gazetka ta z promocjami i za zakup rzeczy z niej za każde 10 zł dostajesz kupon ( czyi jak kupisz rzeczy za 50 zł masz 5 kuponów - i 5 kuponów maksymalnie możesz mieć do jednej transakcji ) i z kuponem i paragonem idziesz do takiej maszyny i tam wrzucasz kuo i dowiadujesz się czy nic nie wygrałaś, masz 5 zł, 25 zł, 50 zł czy darmowe zakupy do których dostałaś bon .

wczoraj wygraliśmy 25 zł i 2x5 zł a ostatnio 2x5 zł zawsze to coś...

a co do tabletek ja używam merz spezial z półtora miesiąca i mam super gładką skórę na całym ciele i na razie tyle mogę powiedzieć, resztę za jakiś czas ..

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:32   #3304
Kelpie
Zakorzenienie

Golden może rzeczywiście chodziło o prowizję.

Teraz pozostała kwestia zastanowienia się nad limitem na tej karcie...Generalnie potrzebne mi to do rezerwacji hotelu na konferencję ale rozmawiałam z rodzicami, że jak już mieć to korzystać z tego.

Podliczyłam wydatki październikowe. Na jedzenie wydaliśmy 600 zł...Biorąc pod uwagę to że tata TŻ był w weekendy to raczej niezły wynik. Chociaż w sumie praktycznie nie jadamy obiadów bo nie ma kiedy...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
jest gazetka ta z promocjami i za zakup rzeczy z niej za każde 10 zł dostajesz kupon ( czyi jak kupisz rzeczy za 50 zł masz 5 kuponów - i 5 kuponów maksymalnie możesz mieć do jednej transakcji ) i z kuponem i paragonem idziesz do takiej maszyny i tam wrzucasz kuo i dowiadujesz się czy nic nie wygrałaś, masz 5 zł, 25 zł, 50 zł czy darmowe zakupy do których dostałaś bon .

wczoraj wygraliśmy 25 zł i 2x5 zł a ostatnio 2x5 zł zawsze to coś...

a co do tabletek ja używam merz spezial z półtora miesiąca i mam super gładką skórę na całym ciele i na razie tyle mogę powiedzieć, resztę za jakiś czas ..
Praktycznie codziennie robię zakupy w realu i już tyle kuponów miałam...Żaden jeszcze nie był wygrany
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:01   #3305
golden_eye
Wtajemniczenie

robię ciasto drożdżowe zachciało się i mi (wcześniej P. )
tylko co na obiad?
Stary 2011-11-04, 11:20   #3306
Nadia5
Zakorzenienie

Ja mam do reala dość daleko, no ale jak planujemy większe zakupy to już mi wszystko jedno gdzie Jutro się wybierzemy i może coś wygram

Ja zrobiłam sos do spaghetti później dogotuję makaron, zetrę sera i obiad z głowy

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:54   #3307
golden_eye
Wtajemniczenie

wymóżdżyłam rybę/jajko sadzone zależy co P zje, na obiad.

byłam w sklepie, bo się okazało, że mam spleśniałe drożdże a w sklepie jeszcze gorsze, śmierdzące, i najlepsze że z datą do końca listopada dobrze że sprawdziłam zanim kupiłam. w trzecim dopiero świeże znalazłam. kolację też mam - makrelka wędzona

i znów mnie gardło boli

zabieram się za ciasto. uwielbiam zapach drożdży mogliby takie perfumy specjalnie dla mnie zrobić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 11:56   #3308
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
tylko co na obiad?
Ja pyknę zapiekankę

Jestem w fazie mega wkur...zenia i mam wenę na sprzątanie

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:23   #3309
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ja pyknę zapiekankę

co się stało?

już mi ciasto rośnie w plastikowej miednicy, bo ostatnio z mniejszej metalowej uciekło
Stary 2011-11-04, 12:43   #3310
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
co się stało?

już mi ciasto rośnie w plastikowej miednicy, bo ostatnio z mniejszej metalowej uciekło
Ja za tydzień pieke sernik
Drożdzowego nie upiekę bo tż nie lubi a trudno żebym sama wszystko wstrąbiła Tzn nie żebym nie dała rady Ale dla dobra własnej figury wolę nie piec a tak sernik zjedzą goście, tż ja też kawałkiem nie pogardze i wyrzuty sumienia mniejsze

Zapłaciłam prąd po drodze wstąpiłam do rybnego - na jutro będzie rybka A w najbliższym czasem planuję rybę po grecku - debiut

Stary 2011-11-04, 13:32   #3311
Lilo123
Rozeznanie

Cześć
U mnie wiosna w pełni Patrząc na prognozy, to końca ładnej pogody nie widać. Poza tym dziś piątek i nareszcie weekend
Szybko mi ten trzy dniowy tydzień pracy minął.

Cytat:

zabieram się za ciasto. uwielbiam zapach drożdży mogliby takie perfumy specjalnie dla mnie zrobić
Ja też uwielbiam zapach drożdży, ale tylko w cieście. Perfum o takim zapach sobie nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Co się stało Dobrze, że choć wena na sprzątanie jest

Cytat:
Ja mam do reala dość daleko, no ale jak planujemy większe zakupy to już mi wszystko jedno gdzie Jutro się wybierzemy i może coś wygram

Ja zrobiłam sos do spaghetti później dogotuję makaron, zetrę sera i obiad z głowy
U mnie dziś krokiety z barszczem
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 15:21   #3312
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem PO. po obiedzie, rybka bardzo dobra, jednak wiele nie trzeba, żeby leszczyk był dobry , a drożdżowe mnie przerosło, dosłownie i w przenośni. dobrze, że w tej miednicy wielkiej robiłam, bo prawie pełna wyszła i właśnie wstawiłam trzecią blachę do piekarnika. wyszło mi 16 (tzn. JUŻ 10 ) bułek z dżemem, 1 wielka chałka i 1 placek zwykły drożdżowy z rodzynkami, teraz się piecze. ciasta na 2 tygodnie
nie myślałam, że aż tyle wyjdzie, dopisałam przy przepisie uwagi

P zjadł rybę, 2 sadzone, ziemniaki, 3 bułki i stwierdził że się zmęczył i poszedł spać

Lilo ale zobacz, zawsze pachniałabyś ciastem i drożdżami kiedyś się wyciapałam zapachem waniliowym, P. się kręcił koło mnie jak kot koło kocimiętki i ciągle było " misiek jak ty ładnie pachniesz... jedzonkiem "
jak perfumy marchewkowe można zrobić albo o zapachu nie powiem czego to drożdże wcale nienajgorzej wypadają

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-11-04 o 15:29
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:24   #3313
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Lilo ale zobacz, zawsze pachniałabyś ciastem i drożdżami kiedyś się wyciapałam zapachem waniliowym, P. się kręcił koło mnie jak kot koło kocimiętki i ciągle było " misiek jak ty ładnie pachniesz... jedzonkiem "
jak perfumy marchewkowe można zrobić albo o zapachu nie powiem czego to drożdże wcale nienajgorzej wypadają
no tak pachniałabym ciastem, o tym nie pomyślałam.
Marchewkowe perfumy wymiatają
Ale u Ciebie dzisiaj pyszności były
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam pałki na niedzielny obiad. Jutro je chcę zmarnować w przyprawach. Na jutro żurek z kiełbasą zrobię.
W biedronce są bardzo fajne maty bambusowe. Porządnie obszyte naokoło, także nie mogłam sobie odmówić zakupu kilku. Jedna za coś ponad 2 zł .
Stary 2011-11-04, 19:19   #3314
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
jestem PO. po obiedzie, rybka bardzo dobra, jednak wiele nie trzeba, żeby leszczyk był dobry , a drożdżowe mnie przerosło, dosłownie i w przenośni. dobrze, że w tej miednicy wielkiej robiłam, bo prawie pełna wyszła i właśnie wstawiłam trzecią blachę do piekarnika. wyszło mi 16 (tzn. JUŻ 10 ) bułek z dżemem, 1 wielka chałka i 1 placek zwykły drożdżowy z rodzynkami, teraz się piecze. ciasta na 2 tygodnie
nie myślałam, że aż tyle wyjdzie, dopisałam przy przepisie uwagi

P zjadł rybę, 2 sadzone, ziemniaki, 3 bułki i stwierdził że się zmęczył i poszedł spać

no tak pachniałabym ciastem, o tym nie pomyślałam.
Marchewkowe perfumy wymiatają
Ale u Ciebie dzisiaj pyszności były
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam pałki na niedzielny obiad. Jutro je chcę zmarnować w przyprawach. Na jutro żurek z kiełbasą zrobię.
W biedronce są bardzo fajne maty bambusowe. Porządnie obszyte naokoło, także nie mogłam sobie odmówić zakupu kilku. Jedna za coś ponad 2 zł .
I ten niepohamowany atak śmiechu

Golden ja kiedyś kupiłam sobie zapach waniliowy do smarowania po nadgarstkach - najtańsze perfuma Ale jakie przyjemne

I wiesz co ? mój zjadł kolejną porcję spaghetti zapił piwem i też się zmęczył Leży aktualnie

Filma na tvn zapodałam Z tekstem do Ł - ja chcę murzyna

Stary 2011-11-04, 20:49   #3315
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

Golden ja kiedyś kupiłam sobie zapach waniliowy do smarowania po nadgarstkach - najtańsze perfuma Ale jakie przyjemne

I wiesz co ? mój zjadł kolejną porcję spaghetti zapił piwem i też się zmęczył Leży aktualnie

Filma na tvn zapodałam Z tekstem do Ł - ja chcę murzyna
coś wisi w powietrzu i idzie po kablach

my jednym okiem oglądamy marleya i czekamy na hannibala

bułki zostały 2. dla P. bo za późno wstał a ja umieram z przejedzenia.
ale pyszne były

mykam pod kołdrę miłej soboty wszystkim

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-11-04 o 21:11
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 01:01   #3316
irenkaaa
Zakorzenienie

golden ale to tyle ci ciasto wytrzyma ? 2 tyg?

lilo szczesciaro - moj tydzien w pracy teraz to 6 dni czekam na poniedzialek
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 07:31   #3317
lili1987
Zakorzenienie

Witam

Dziś mam wolne, szkoła dopiero jutro , więc znowu się lenię
Dzisiaj na obiad rosół machnę, dla Tż nie wiem co no i do tego muszę wątróbkę z wczoraj jeść mimo, że już dziś nie mam na nią apetytu

Ale cudowna pogoda
O 10 pójdę na małą rundkę dookoła osiedla

W ogóle to wczoraj były odczyty liczników ciepła i mała jak usłyszała dzwonek to się ucieszyła i się śmieje do tego faceta, a on "no, w końcu ktoś jest zadowolony, że przyszedłem" , a Tż "dobrze, że chociaż ktoś "

Cytat:
ja kiedyś kupiłam sobie zapach waniliowy do smarowania po nadgarstkach - najtańsze perfuma Ale jakie przyjemne
pomysłowa to ty jesteś nadia, nie ma co ja bym na to nie wpadła

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
ja jakiś czas temu zaopatrzyłam się tam w takie maty białe z kwiatkami w kolorze takiego mocnego różu jakby 4 sztuki wzięłam wtedy, bo żadnych podkładek nie miałam, tzn. ostały mi się 2 bambusowe z kiedyś
Ostatnio staram się w ogóle nie patrzeć co fajnego jest w Biedronce, bo zawsze coś wypatrzyłam jak chodziłam

Lilo- przyznaj się ile sztuk podkładek wzięłaś? i jaki kolor

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-11-05 o 07:34
Stary 2011-11-05, 08:05   #3318
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Ale u mnie pogoda Dziś jest tak cieplutko, że w eko skorce mi za gorąco było
Teraz musiałam na chwilę przyjechać do pracy, ale popołudniu idziemy na spacer. Tylko muszę orzechy kupić dla wiewióra
Wieczorem mamy zaproszenie do sąsiadów na winko

Cytat:
my jednym okiem oglądamy marleya i czekamy na hannibala
Też oglądałam Marleya Fajny film.

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

W ogóle to wczoraj były odczyty liczników ciepła i mała jak usłyszała dzwonek to się ucieszyła i się śmieje do tego faceta, a on "no, w końcu ktoś jest zadowolony, że przyszedłem" , a Tż "dobrze, że chociaż ktoś "
Mała jest jak widać bardzo gościnna
Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

ja jakiś czas temu zaopatrzyłam się tam w takie maty białe z kwiatkami w kolorze takiego mocnego różu jakby 4 sztuki wzięłam wtedy, bo żadnych podkładek nie miałam, tzn. ostały mi się 2 bambusowe z kiedyś
Ostatnio staram się w ogóle nie patrzeć co fajnego jest w Biedronce, bo zawsze coś wypatrzyłam jak chodziłam

Lilo- przyznaj się ile sztuk podkładek wzięłaś? i jaki kolor
4 sztuki kupiłam. Kolor bambusowy z małymi brązowymi kwiatuszkami i brązowym obszyciem.

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2011-11-05 o 08:07
Stary 2011-11-05, 09:22   #3319
lili1987
Zakorzenienie

Lilo- fajnie, że na winko idziecie

Pytałam o kolor podkładek, bo swego czasu były takie bambusowe bez aplikacji za to w różnych kolorach Żałuję, że ich nie mam, zielone były fajne

Ja wróciłam z Biedro- 54 poszłoooooooo
Kupiłam tylko niezbędniki Z wielkich zakupów dopiero coś wyjdzie za 2 tygodnie, póki co mamy za mało kasy, by wyruszyć na wielkie zakupy
Plan obiadów natomiast mam (co najwyżej dni zrobienia danego posiłku mogą ulec zmianie).
Bez planu to w ogóle kasa leci

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-11-05 o 09:23
Stary 2011-11-05, 09:59   #3320
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
co się stało?
Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Co się stało Dobrze, że choć wena na sprzątanie jest
NIc Obudziłam się z podłym nastrojem i dołem egzystencjalnym
Ale już przeszło, mam nowy telefonik

Kobieta, zapomniałam - migrowałam z Ery do Orange.

Z tym sprzątaniem to
Całkiem nieźle mi szło ale przyszła sąsiadka i strzeliłyśmy sesję naszych zwierząt, później pojechałyśmy pozałatwiać co trzeba, zamówiliśmy pizzę i posiedzieliśmy wszyscy do późna Więc dzisiaj muszę dokończyć a popołudniu znowu ruszamy

Cytat:
Nie mogłam się powstrzymać, cieszyłam do ekranu i TŻowi linka zapodałam

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 16:57   #3321
Kelpie
Zakorzenienie

Cześć.

Wróciłam z pracy. Ludzie dalej kupują jak opętani.
Na realu to już na potęgę prezenty kupują.
Jutro znowu na rano, a po południu mamy z TŻ jechać zakupy remontowe robić...

W łazience prawie całe ściany położone. W przyszły weekend podłogi, potem jeszcze malowanie i inne "szczegóły", a gdzie jeszcze meble i przeprowadzka.

Wcinam pomidorówkę, którą zrobił TŻ i wędruję do wyrka bo słabo się czuję.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 17:08   #3322
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Cześć.

Wróciłam z pracy. Ludzie dalej kupują jak opętani.
Na realu to już na potęgę prezenty kupują.
Jutro znowu na rano, a po południu mamy z TŻ jechać zakupy remontowe robić...

W łazience prawie całe ściany położone. W przyszły weekend podłogi, potem jeszcze malowanie i inne "szczegóły", a gdzie jeszcze meble i przeprowadzka.

Wcinam pomidorówkę, którą zrobił TŻ i wędruję do wyrka bo słabo się czuję.
Lubię zakupy remontowe Gorzej jak się podliczy później koszty tego wszystkiego

Lili udana ta Twoja mała

Podkładki widziałam ale się w porę opamiętałam coby nie przetrącać pieniędzy, tym bardziej że jeszcze mam prawie nowe podkładki

Punto jaki telefon ?

Zrobiliśmy zakupy na 350 zł W tym 223 zł poszło na samo jedzienie. W przyszłym tygodniu kupię jeszcze mięso i będzie wszystko. Mam nadzieję że na 2 tygodnie starczy
Dziś jedliśmy pyszną rybę na obiad Muszę robić częściej
Na jutro rozmrażam żeberka.

Kończę kawę i wskakuję na rower

Stary 2011-11-05, 18:29   #3323
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
dobryj deń

ogarnęłam bałagan (nie mam pojęcia kto go robi wczoraj sprzątałam ) i pranie wstawiłam, myślę nad obiadem i zakupami, listę trzeba zrobić bo zapomnę na pewno znów tych kostek rosołowych
prasowanie mnie czeka, ale jak pomyślę o tym złomowatym żelazku to aż mnie skręca i odkładam.
i pasowałoby się przelecieć z kwiatkami z półki na parapet i odwrotnie.

Kelpie spróbuj u siebie założyć, nie wiem czy oni nie mają prowizji od kart kredytowych, może dlatego ta babka u rodziców kręciła. takie przywiązanie do jednego oddziału to by było bez sensu kompletnie i niefunkcjonalne.
Caro - to jakie plany na urlop?
Anastazja - szybko zleciało, ale mama postępy robi, czuje się lepiej, jeszcze trochę i będzie zdrowa zobaczysz

a tabletki oczywiście miałam kupić i zapomniałam dobrze że piszecie, zamówię przez neta i odbiorę później, będzie z głowy tzn mam nadzieję, że na głowie więcej

będę się obijać ogólnie to chce odpocząć od tej pracy ... mam już jej dosyć i tego co tam się dzieje ..........

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 23:28   #3324
irenkaaa
Zakorzenienie

ja jeszcze jutro praca do wieczora
i sie tez bede obijac 2 dni
w koncu

ogolnie z przeprowadzka dalej wielka niewiadoma
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 06:03   #3325
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
ja już wstałam i zabieram się do przygotowania na zajęcia na uczelni a wczoraj kupilam piekne kozaczki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 07:45   #3326
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
ja jeszcze jutro praca do wieczora
i sie tez bede obijac 2 dni
w koncu

ogolnie z przeprowadzka dalej wielka niewiadoma
Mam nadzieję, że z przeprowadzką wszystko się wyjaśni i przperowadzicie się do jakiegoś miłego lokum

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja już wstałam i zabieram się do przygotowania na zajęcia na uczelni a wczoraj kupilam piekne kozaczki
Pochwal się kozaczkami

Dzień dobry

U mnie znów zapowiada się piękny dzień, w związku z czym po obiedzie wybierzemy się na jakiś spacer
Teraz muszę umyć włosy, ogarnąć trochę mieszkanie i zrobić pranie.
Na obiad duszone żeberka - dla mnie z buraczkami i kaszą gryczaną

Stary 2011-11-06, 08:17   #3327
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się kozaczkami

Dzień dobry

U mnie znów zapowiada się piękny dzień, w związku z czym po obiedzie wybierzemy się na jakiś spacer
Teraz muszę umyć włosy, ogarnąć trochę mieszkanie i zrobić pranie.
Na obiad duszone żeberka - dla mnie z buraczkami i kaszą gryczaną
hmm ja pomysłu na obiad nie mam a ze miałabym robic cos tylko dla siebie to cos czuje ze nie bedzie mi sie chciało
http://www.sklep.wojas.pl/produkty/l...38.html?v=4037 na szczescie miałam zniżkę 10% i 200zł w prezencie od rodziców ale jestem nimi zachwycona
Stary 2011-11-06, 08:23   #3328
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
hmm ja pomysłu na obiad nie mam a ze miałabym robic cos tylko dla siebie to cos czuje ze nie bedzie mi sie chciało
http://www.sklep.wojas.pl/produkty/l...38.html?v=4037 na szczescie miałam zniżkę 10% i 200zł w prezencie od rodziców ale jestem nimi zachwycona
Są przecudne
Ja jeszcze w tą zimę obchodzę w moich oficerkach, mam jeszcze botki a na suchą jesień na płaskiej podeszfie zamszowe kozaki.
Za rok pomyślę nad kozakami na obcasie
Już niedługo wybiorę się na zakupy i obkupię w ciuchy jesienno-zimowe

Stary 2011-11-06, 08:30   #3329
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Są przecudne
Ja jeszcze w tą zimę obchodzę w moich oficerkach, mam jeszcze botki a na suchą jesień na płaskiej podeszfie zamszowe kozaki.
Za rok pomyślę nad kozakami na obcasie
Już niedługo wybiorę się na zakupy i obkupię w ciuchy jesienno-zimowe
ja jeszcze dziś zamierzam iść na zakupy i do konca miesiaca o ile nie roku juz koniec! bo mam te znizki z gazety i z facebooka i szkoda ich nie wykorzystac
a Ty Nadia czego potrzebujesz na zime?
Stary 2011-11-06, 09:10   #3330
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze dziś zamierzam iść na zakupy i do konca miesiaca o ile nie roku juz koniec! bo mam te znizki z gazety i z facebooka i szkoda ich nie wykorzystac
a Ty Nadia czego potrzebujesz na zime?
Legginsów, spódniczki jakiejś nadającej się do noszenia jesienią, zimą, Dłuższych sweterków - tunik, jakieś sweterki cieplejsze, koszulę z długim rękawem i co tam mi wpadnie w oko jeszcze. Mam parę rzeczy upatrzone na all ale wciąż się zastanawiam

O taką też bym chciała, to i to

Dodatkowo czeka mnie wizyta u fryzjera która do najtańszych nie będzie należeć bo chcę zmienić kolor
Plus zakupy kosmetyczne i wyposażenie dla naszego pierwszego dziecka
No i prezent urodzinowy - perfumy. Właśnie! Jakie zapachy lubicie (takie nadające się na jesień-zimę)

Zbankrutuję jak nic

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-11-06 o 09:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości