|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() Póki co je spróbuję stacjonarnie dostać ![]() ![]() ![]() To już 9 miesięcy minęło od choroby mamy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Wtajemniczenie
|
dobryj deń
![]() ogarnęłam bałagan (nie mam pojęcia kto go robi ![]() ![]() ![]() prasowanie mnie czeka, ale jak pomyślę o tym złomowatym żelazku to aż mnie skręca ![]() i pasowałoby się przelecieć z kwiatkami z półki na parapet i odwrotnie. Kelpie spróbuj u siebie założyć, nie wiem czy oni nie mają prowizji od kart kredytowych, może dlatego ta babka u rodziców kręciła. takie przywiązanie do jednego oddziału to by było bez sensu kompletnie i niefunkcjonalne. Caro - to jakie plany na urlop? ![]() ![]() Anastazja - szybko zleciało, ale mama postępy robi, czuje się lepiej, jeszcze trochę i będzie zdrowa ![]() ![]() a tabletki oczywiście miałam kupić i zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj wygraliśmy 25 zł i 2x5 zł ![]() ![]() a co do tabletek ja używam merz spezial z półtora miesiąca i mam super gładką skórę na całym ciele ![]()
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Golden może rzeczywiście chodziło o prowizję.
Teraz pozostała kwestia zastanowienia się nad limitem na tej karcie...Generalnie potrzebne mi to do rezerwacji hotelu na konferencję ale rozmawiałam z rodzicami, że jak już mieć to korzystać z tego. Podliczyłam wydatki październikowe. Na jedzenie wydaliśmy 600 zł...Biorąc pod uwagę to że tata TŻ był w weekendy to raczej niezły wynik. Chociaż w sumie praktycznie nie jadamy obiadów bo nie ma kiedy... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Wtajemniczenie
|
robię ciasto drożdżowe
![]() ![]() ![]() tylko co na obiad? ![]()
#3306 |
Zakorzenienie
|
Ja mam do reala dość daleko, no ale jak planujemy większe zakupy to już mi wszystko jedno gdzie
![]() ![]() Ja zrobiłam sos do spaghetti później dogotuję makaron, zetrę sera i obiad z głowy ![]()
#3307 |
Wtajemniczenie
|
wymóżdżyłam rybę/jajko sadzone zależy co P zje, na obiad.
byłam w sklepie, bo się okazało, że mam spleśniałe drożdże ![]() ![]() ![]() i znów mnie gardło boli ![]() zabieram się za ciasto. uwielbiam zapach drożdży ![]() ![]()
#3308 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja pyknę zapiekankę
![]() Jestem w fazie mega wkur...zenia i mam wenę na sprzątanie ![]()
![]() |
#3309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() już mi ciasto rośnie ![]() ![]()
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drożdzowego nie upiekę bo tż nie lubi a trudno żebym sama wszystko wstrąbiła ![]() ![]() ![]() ![]() Zapłaciłam prąd po drodze wstąpiłam do rybnego - na jutro będzie rybka ![]() ![]()
![]() |
#3311 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie wiosna w pełni ![]() ![]() Szybko mi ten trzy dniowy tydzień pracy minął. Cytat:
![]() Co się stało ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3312 |
Wtajemniczenie
|
jestem PO. po obiedzie, rybka bardzo dobra, jednak wiele nie trzeba, żeby leszczyk był dobry
![]() ![]() ![]() nie myślałam, że aż tyle wyjdzie, dopisałam przy przepisie uwagi ![]() P zjadł rybę, 2 sadzone, ziemniaki, 3 bułki i stwierdził że się zmęczył i poszedł spać ![]() Lilo ale zobacz, zawsze pachniałabyś ciastem i drożdżami ![]() ![]() jak perfumy marchewkowe można zrobić albo o zapachu nie powiem czego ![]() ![]() ___________________ zaliczyłam tysiaka ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-11-04 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Marchewkowe perfumy wymiatają ![]() Ale u Ciebie dzisiaj pyszności były ![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam pałki na niedzielny obiad. Jutro je chcę zmarnować w przyprawach. Na jutro żurek z kiełbasą zrobię. W biedronce są bardzo fajne maty bambusowe. Porządnie obszyte naokoło, także nie mogłam sobie odmówić zakupu kilku. ![]()
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Golden ja kiedyś kupiłam sobie zapach waniliowy do smarowania po nadgarstkach - najtańsze perfuma ![]() ![]() I wiesz co ? mój zjadł kolejną porcję spaghetti zapił piwem i też się zmęczył ![]() ![]() Filma na tvn zapodałam ![]() ![]()
![]() |
#3315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my jednym okiem oglądamy marleya i czekamy na hannibala ![]() bułki zostały 2. dla P. bo za późno wstał ![]() ale pyszne były ![]() mykam pod kołdrę ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-11-04 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
golden ale to tyle ci ciasto wytrzyma ? 2 tyg?
lilo szczesciaro - moj tydzien w pracy teraz to 6 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Dziś mam wolne, szkoła dopiero jutro ![]() ![]() ![]() Dzisiaj na obiad rosół machnę, dla Tż nie wiem co ![]() ![]() Ale cudowna pogoda ![]() O 10 pójdę na małą rundkę dookoła osiedla ![]() ![]() W ogóle to wczoraj były odczyty liczników ciepła i mała jak usłyszała dzwonek to się ucieszyła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ostatnio staram się w ogóle nie patrzeć co fajnego jest w Biedronce, bo zawsze coś wypatrzyłam jak chodziłam ![]() Lilo- przyznaj się ile sztuk podkładek wzięłaś? ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-05 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ale u mnie pogoda ![]() ![]() Teraz musiałam na chwilę przyjechać do pracy, ale popołudniu idziemy na spacer. Tylko muszę orzechy kupić dla wiewióra ![]() Wieczorem mamy zaproszenie do sąsiadów na winko ![]() Też oglądałam Marleya ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-11-05 o 08:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Lilo- fajnie, że na winko idziecie
![]() Pytałam o kolor podkładek, bo swego czasu były takie bambusowe bez aplikacji za to w różnych kolorach ![]() ![]() Ja wróciłam z Biedro- 54 poszłoooooooo ![]() Kupiłam tylko niezbędniki ![]() ![]() Plan obiadów natomiast mam (co najwyżej dni zrobienia danego posiłku mogą ulec zmianie). Bez planu to w ogóle kasa leci ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-05 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
NIc
![]() ![]() Ale już przeszło, mam nowy telefonik ![]() Kobieta, zapomniałam - migrowałam z Ery do Orange. Z tym sprzątaniem to ![]() Całkiem nieźle mi szło ale przyszła sąsiadka i strzeliłyśmy sesję naszych zwierząt, później pojechałyśmy pozałatwiać co trzeba, zamówiliśmy pizzę i posiedzieliśmy wszyscy do późna ![]() ![]() Nie mogłam się powstrzymać, cieszyłam do ekranu i TŻowi linka zapodałam ![]()
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wróciłam z pracy. Ludzie dalej kupują jak opętani. Na realu to już na potęgę prezenty kupują. Jutro znowu na rano, a po południu mamy z TŻ jechać zakupy remontowe robić... W łazience prawie całe ściany położone. W przyszły weekend podłogi, potem jeszcze malowanie i inne "szczegóły", a gdzie jeszcze meble i przeprowadzka. Wcinam pomidorówkę, którą zrobił TŻ i wędruję do wyrka bo słabo się czuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lili udana ta Twoja mała ![]() Podkładki widziałam ale się w porę opamiętałam coby nie przetrącać pieniędzy, tym bardziej że jeszcze mam prawie nowe podkładki ![]() Punto jaki telefon ? ![]() Zrobiliśmy zakupy na 350 zł ![]() ![]() Dziś jedliśmy pyszną rybę na obiad ![]() ![]() Na jutro rozmrażam żeberka. Kończę kawę i wskakuję na rower ![]()
![]() |
#3323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
będę się obijać ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze jutro praca do wieczora
i sie tez bede obijac 2 dni w koncu ogolnie z przeprowadzka dalej wielka niewiadoma |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja już wstałam i zabieram się do przygotowania na zajęcia na uczelni a wczoraj kupilam piekne kozaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() U mnie znów zapowiada się piękny dzień, w związku z czym po obiedzie wybierzemy się na jakiś spacer ![]() Teraz muszę umyć włosy, ogarnąć trochę mieszkanie i zrobić pranie. Na obiad duszone żeberka - dla mnie z buraczkami i kaszą gryczaną ![]()
![]() |
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.sklep.wojas.pl/produkty/l...38.html?v=4037 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze w tą zimę obchodzę w moich oficerkach, mam jeszcze botki a na suchą jesień na płaskiej podeszfie zamszowe kozaki. Za rok pomyślę nad kozakami na obcasie ![]() Już niedługo wybiorę się na zakupy i obkupię w ciuchy jesienno-zimowe ![]()
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty Nadia czego potrzebujesz na zime? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O taką też bym chciała, to i to ![]() Dodatkowo czeka mnie wizyta u fryzjera która do najtańszych nie będzie należeć bo chcę zmienić kolor ![]() Plus zakupy kosmetyczne i wyposażenie dla naszego pierwszego dziecka ![]() ![]() No i prezent urodzinowy - perfumy. Właśnie! Jakie zapachy lubicie (takie nadające się na jesień-zimę) Zbankrutuję jak nic ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-11-06 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.