|
|
#391 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Cytat:
Mogę się najwyżej kamerką z lapka focić ![]() Musi wirus Cytat:
Moją rodzinę to nauczyło chodzenia na palcach Cytat:
![]() Cionsza? ![]() ![]() Antyseptycznie przynajmniej ![]() Cytat:
Bardzo udane zakupy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
autentyk - człowiek od razu inaczej myśli i Redziowe szmaty z kotem uwielbiam tyż zacnie good job bejb ![]() ino sweter szary mam identyko - chciąłam sprzedać ale stwierdziłam że nikt nie kupi - buuuuuuuuu ale też targowy więc luzik - som my siostry swetrowe ![]() czy moze nie? drażliwy temat? kciąłam sprzedać bo aj pulchna jestem przy Tobie i na mnie nie leży a mnie opina - trudno ponosze jako ocieplacz pod kurtkie jak rok temu ( i prawda że skulkowął sie trocheu) a wiecie że ma nawet wełnę w sobie ileś procent? to teraz rzadkosć i płaszczyk/kurtkie mam taki sam/samą od zeszłego roku - no nie powiem nie powiem chwalić sobie to ja umiem już ![]() z tą różnicą ze dla mnie to wszystko jest za krótkie ( choć fajowe, płaszczykokurtki nie oddam, noł czens) to jednak wicher mi podwozie mrozi ![]() eee już rozumiem po czemu płaszczyk mi za krótki - bo mnie się niżej podwozie zaczyna fak nonicto - kupie se kalesony i jakość zdjęć jak moja Redzia jestem Twym odbiciem ino w krzywym zwierciadle przygarnij siostreeeeeeeeeeeee
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-04 o 00:14 |
|
|
|
|
#393 | |
|
Nindżopesz
|
A dziękować
Cytat:
![]() Pogrubione Właśnie, czy Wasze koty też się zawsze kładą na leżącej na podłodze bluzce, kartce czy choćby skarpecie? |
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurdę wkleję jutro dla fanu alter ego Twych ciuchów - nie spodziewałam sie ze się komuś poza mną to spodoba - n sweter przeklinam bo wyrastam z niego ale płaszczyk miodzio |
|
|
|
|
#395 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Faaajnie, czekam na zdjęcia ![]() 1. takie swetry to chyba co roku rzucają na bazar. Mój niby kurde produkt polski, matka mnie namówiła na zakup za 90 zeta Ale może to i dobrze bo chińskie wyglądały zimniej tzn. sztuczniej.2. foty! 3. A na poważnie, kobito! Nie denerwuj mnie, widziałam foty
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się coś widzi,że moge wylądowa w szpitalu, w przyszłym tygodniu ide się rejestrowa do przyszpitalnej poradni pulmunologicznej
![]() Zdjęcie mam nie teges. idę czytac o płucnych chorobach , coby świdomie słuchac dochtorów , wstepnie moge wybiera między chłonakiem, sarkoidozą i przewlekłą białaczką limfatyczną
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-04 o 01:10 |
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widziałaś - aż 4 foty - łaaaaaaa to się już nie wykłócam ![]() zostawmy ten trywialny temat ![]() dziś nie foce - jestem w szlafroku z misia oszczędzam na ogrzewaniu - poprzysięgłam sobie że odkręcę dopiero jak będzie mróz - a co - zimno służy urodzie ha - ale mam tel z aparatem bez kabla i niebieskiego zęba (chilowo) może jutro mnie chłop obcyka |
|
|
|
|
#398 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby nie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-04 o 00:40 |
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, żeby było dopsz
|
|
#401 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jak będziesz eksplorować te nowe wody podziel się czasem wrażeniami, bardzo chętnie się zainspiruję edit: obejrzałam tę serię X, kcem FinePix X10 http://www.fujifilm.pl/aparaty_cyfro...7,zdjecia.html edit2: jednak nie kcem, za drogi i pewnie szumi... edit3: hm, a może jednak..... ![]() nie chciałam tego pisać ale cyc od razu rzucił mi się w oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-04 o 10:09 |
|||
|
|
|
#402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie są Twoim zdaniem buble Lushowe? bo ja oczywiście przeczytałam KWC oraz drugą cześć wątku o Lushu ale opinie jak zwykle są skrajne ![]() Cytat:
lepiej już dziś? Cytat:
Cytat:
mam podobnego nietoperza (nie mylić z nietopszem ), tylko fioletowego ![]() Cytat:
![]() oby nic poważnego... nie baw się zbyt długo w dr House'a w internecie, bo jest szansa ze sie pochorujesz od samego czytania Macham znad kawy i kanapki z serem |
|||||
|
|
|
#403 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() A kot na sweterku Cytat:
nawet na talerzu potrafią usiąść ![]() Cytat:
![]() Ale to drugie to
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko-
Trzymam kciuki Idę malować - światło!!!!
|
#405 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mysle ze nie szumi , bo to kompakt z bardzo dużą matrycą, pozatym przy takim obiektywie to wysokie iso nie bedą potrzebne ![]() tylko obawiam sie ze tego aparatu jeszcze nie ma w sprzedazy ,choc pocieszajace jest to ze nie ma go jeszcze a nie juz a cena na początku pewnie przekroczy 2 tysiące. zrobiłam risercz wczoraj i jednak zaden aparat nie spełnia moich oczekiwań moze jakis z wymienną optyką jakbym do niego dokupiła jakis jasny obiektyw-ale ja w ogole nie wiem jak sie szuka obiwktuwów do danego aparatu? to juz sącałkiem nieznane mi tereny
|
|
|
#406 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() cenę prorokują koło 2k, może da się znaleźć taniej... zreszta nie muszę mieć już teraz zaraz, wystarczy za parę miechów, jak już kupie meble, monitor, głośniki... ![]() obiektywów się szuka albo tej samej firmy co body albo producentów niezależnych typu sigma, tamron.. masz nowe pole do eksploracji
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#407 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kciuki trzymam, żeby to nie było nic poważnego Cytat:
![]() Cytat:
O nawet nie wiedziałam, że takie coś jest Czyli jeden dzień se można rzygnąć a potem następnego być zdrowym ? ![]() Malować światło czy masz fajne światło? ![]() Jestem zakatarzona, zakaszlowana, rano mi oka się pokleiły I chyba napiszę tak jak Maja Ja chcę ciepłe lato
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-04 o 11:06 |
||||||
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cię to pocieszy, to ja mam ciągle katar gdzieś od piździernika do kwietnia tylko raz większy, a raz mniejszy, że nawet nie zwracam na niego uwagi
|
|
#409 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
słuchajcie, nie wiecie czy teraz co pyli? albo w inny sposób alergizuje? bo od paru dni kota się poddrapuje a mnie swędzą oczy....
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#411 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zgłupiała czy co?
![]() doczytałam że o tej porze to mogą być grzyby aspergillus....
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam typowo przyziębieniowo-chorobowy (na którą wcale nie miałam ochoty, no ale wypiłam ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po co lato? wiosna wystarczy chociaż jak taka pogoda jest jesienią to jak dla mnie też jest ok, mogłoby być trochę cieplej ale bez przesadyzmu zawsze mógłby już śnieg leżeć, wtedy dopiero by było
|
||
|
|
|
#415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak leciałam z tych schodów to mi pół życia przed oczami przeleciało i jeszcze myśl, że znowu pogrzeb w rodzinie na jesień/zimę będzie, ale miskę trzymałm twardo ![]() nie, za wcześnie i chyba zbyt gwałtownie ![]() Cytat:
Cytat:
, szczególnie Rubi i wszystko w kłakach od nowaCytat:
![]() mam nadzieję, że to jednak nic poważnego ![]() Cytat:
ad2. a dziękuję, dzisiaj dobrze
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Cytat:
i też kcem lata i też mam katar, permanentny (podejrzewam uczulenie na kurz, bądz sierść )dzień dobry
|
|
|
#417 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
juz zaczełam eksplorowac ![]() i zmieniłam zdanie-chce lustro ino małe ![]() ale badam i badam obiektywy i nie ma jasnych i tanich i z zoomem ![]()
|
|
|
#418 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. to jeszcze może być kurz, chyba czas posprzątać
|
|
|
|
|
#419 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na katar chińską ostrą stosuję, gardło też znieczula ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja dalej bez butów, dobijam jesienne i nie mogę namierzyć zimowych uniwersalnych ![]() za to upolowałam na pływalni wieszakowej sweter - długi czarny milutki gładki. po przymiarce w domu okazał się sukienka, tylko paseczek dołożyć 5,99 pln ![]() Cytat:
współczuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
już po wszystkim ![]() Skrb co to za szpital? ![]() ja też zamulam jesiennie, spanie mnie bierze bez przerwy... ![]() ciekawam czy tą zimą tradycyjnie przyjdzie bezsenność...
|
|||||||
|
|
|
#420 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wybrałam aparat
![]() http://www.steves-digicams.com/camer...-review-7.html tylko zapomnialam ze nie mam kasy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

i zaliczyłem odwiedziny u brata ojca gdzie nawet nie zostaliśmy poczęstowani kawą ani herbatą

Moją rodzinę to nauczyło chodzenia na palcach 
z krótkimi przerwami na sen 

good job bejb