|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
![]() Subjunctive i Conjunctive to prawie o samo, tryb laczacy z tego co pamietam, a conjunctivie musi wystapic spojnik... Uzywamy tego badziewia, zeby wyrazic zyczenia, polecenia, itd... Zdania podrzednie zlozone...kurde, nie pamietam, a notatki ze studiow mam w PL ![]()
![]() |
#3122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mianowicie, miałam tryb 5/2 no a tak naprawde, to przez te dni z warzywkami, to ich w ogóle nie jadłam. Takim oto sposobem nabawiłam się potwornych problemów z wyproznianiem sie no i organizmowi brakowało cukrów (no bo przeciez w dukanie wszystko na slodzikach, a cukry z warzyw nie były dostarczane, bo ich nie jadłam) i nabawiłabym się cukrzycy (hipoglikemi dokładnie, czyli niedocukrzenia). Chciałam wiernie wytrwać w fazie 3, ale moje uczty nie byly raz w tygoniu, tylko codziennie :P A wracam, bo schudłam dużo (jak dla mnie) i bardzo byłam zadowolona z diety, bo jadłam co lubiałam i nie było nigdy uczucia głodu ![]() Ja tylko sobie zmodyfikuje dukana i wprowadzę ciemne pieczywko, cukier brazowy(tylko do herbaty) i owoce. Więc po malutku chcę wrócić do moich 67 kg. A moze nawet do 65 i chę zostać na stałe przy tej wadze ![]() Bo schudnąć, to nie sztuka. Sztuką jest utrzymać na stałe wagę po schudnięciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
![]() yolanda ![]() ![]() ![]() Też mi się wydaje, że jeśli całkiem z diety zrezygnowałaś (przez dłuższy czas) to U możesz powtórzyć. Cytat:
![]() Może teraz, po tym advokacie, waga znowu ruszy ![]() Głowa mi pęka. Na śniadanie zjadłam mega sytą owsiankę z jabłkiem, potem ucztowy obiad dopiero koło 17. Głodna nie byłam ani trochę ale za to boli mnie głowa przez to (na Dukanie tak mam jakoś dziwnie). Idę się pomęczyć nad angielskim. Miłego wieczoru ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki D za checi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Boshe właśnie sobie zdałam sprawę, że ja już na czwartej fazie
![]() Z nadbagazem 1,5kg z końca fazy drugiej, ale walczę z nim ![]()
![]() |
#3127 |
404 Not Found
|
Przemęczyć? Z angielskim?? Niech no tylko Dii, nasza wielbicielka angielszczyzny to zobaczy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakieś opowiadania nam każą pisać, o czymkolwiek. A cokolwiek jak najtrudniej wymyślić ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkowo
![]()
#3130 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze mowisz ![]() I wierze, ze sie uda ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() wstyd mi bo ja duuuzo teorii ze studiow zapominam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- magdaleno 40 ,masz wiadomosc ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- ja tyz. a jak angina ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Diii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skarb ( bo się domaga, gdyż na żywo Jej nie starcza ) ![]() ![]() Zaraz zmykam do obozu. Po powrocie trzeba zabrać się za przygotowania do jutrzejszej parapetówki i napisania pracy o kartach graficznych, aby ja jutro zreferować na zajęciach ![]() Najgorsze jest to, że w moim życiu i karierze edukacyjne już dwa razy takie prezentacje robiłem o kartach graficznych i zawsze wyrzucałem, bo myślałem sobie: "Na co mi to będzie potrzebne??" ![]() Więc jutro czeka mnie kolejna pobudka 0 6 rano. O 19-ej zwalą nam się goście na głowę. A Rodzynek musi w niedzielę na zajęcia na 8 iść. Więc raczej się nie wyśpię w ten weekend ![]() I tak od dwóch tygodni bez dnia odpoczynku trza wstawać o świcie ![]() No, lecz cóż... jak człowiek chce się przebranżowić, to musi wycierpieć swoje ![]() Miłego piąteczku wszystkim. P.S. Mówię dziś rano do Emilki: "Spójrz, jak tej Diii wszyscy buziaczki wysyłają", a Emilka na to takim słodkim głosikiem: "Bo Ona jest taaakaaaa faaajna" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry z rana!
![]() borczus88 ja również pociągnęłabym dwójkę ![]() Dobrze, że mamy dzisiaj piąteczek ![]() ![]() ![]() Udało mi się jednak upiec dukanowy chlebek ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie...kiedy w końcu dzieci zaczynają przesypiać całe noce?? ja wymiękam...ja chce całą noc bez budzenia przespać ![]() No! to miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A co do imprezki: będą same pyszności np. pieczone ziemnaczki z kiełbaską z rusztu. Dobre, co nie? Do tego różne czipsy i inne pierdółki. Domowa wódeczka wiśniowa i domowe winko (drylowaliśmy te wiśnie pewnej letniej nocy...). W sumie będzie około 18 osób, nie wiem gdzie ich wszystkich pomieścimy, ale nic to. Fajnie będzie. Z tego co wiem, to wszyscy w prezencie poszli w bony do sklepów meblarsko-urządzeniowych. Tak im delikatnie zasugerowałam, to chyba nie jest nietakt? Jak mielibyśmy dostać trzy takie same stojaki na wino to by było kiepsko. Chociaż... takie stojaki by nam się przydały w gruncie rzeczy. ![]() Ale i tak uważam, że to dobry pomysł. Sami wiemy co jest nam najbardziej potrzebne (karnisz - mamy całkiem łyse okno balkonowe, a ja lubię rano paradować nago. ![]() ![]() Ale sie rozpisałam. Żeby nie było całkiem offtopowo. Jutro mamy imprezową ucztę, natomiast trzecia faza idzie nam nawet nieźle. Rodzynek zapowiedział, że od poniedziałek ruszamy na półgodzinne marszobiegi wieczorne. Bardzo dobrze, trzeba ruszyć tyłeczek z kanapy. Diii, jesteś fajna, potwierdzam me poranne, zacytowane przez Kochanie słowa. ![]() ![]() Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-11-04 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry słoneczka!
Ostatnio się nie odzywam bo ciągle coś się dzieje i jak już dotrę do domu to nie mam ochoty włączać komputera. Jeszcze @ przylazła i daje popalić a i bez tego czuje się źle ze sobą. I znów Klienci... ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Chwila luzu wiec można znów coś napisać ![]() Przejrzałam poprzednie stronki tak na szybko ale ktoś pytał o znawcę tematu komputerowego - jak macie jakieś pytania odnośnie sprzętu nowego lub jakieś problemy z kompem to się polecam ![]() Nie mam weny by wrócić na dietę - totalnie brak mi samozaparcia ![]() ![]() ![]() Znów praca wzywa.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Wtajemniczenie
|
Dziekowac
![]() ![]() ![]() ![]() Od razu lepiej, ale glowa jeszcze boli (przynajmniej wiem, ze ja mam);P
#3137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pamietaj, czego maly r. sie nie nauczy, tego duzy R. nie bedzie umial;P Dziekuje i wzajemnie za konplementy,az mi glupio i sie zaczerwienilam ![]() ![]()
![]() |
#3138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale zazdroszcze Ci jutra ![]() ![]() Trudno. Musze zrzucic kg i juz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() Nie martw sie, bo my tu wszyscy walczymy. Jestesmy z Toba, tugeza To ja pytalam o kompa ![]() Obecnie mam jakis ASUS, ktorego zakupilam za i tak mala kwote, jak na tamte czasy, bo to bylo 4 lata temu z kawalkiem. Teraz moge nawet do 500 euro cos konkretnego znalezc ![]() Moj laptop jest po przejsciach, uzywany wspolnie z TZ (mezem), myslelismy, ze 1 nam starczy. Ale ja potrzebuje miec na wylacznosc. Przyzwyczailam sie do mojego staruszka, ale trza jeszcze 1, zeby wojny nie bylo, bo ja duuzo pisze na kompie i nie tylko ![]() Podoba mi sie oczwiscie Apple Mac ale jest drogi w porownaniu do innych, moze nie tak strasznie, bo kiedys laptopy byly i tak drozsze, ale nie wiem, czy nie jest przereklamowany. W kazdym razie jest boski ![]() Ale z drugiej str nie chce przeplacac albo z 3 str kupic cos taniego, co moze byc szajsem, wiec musze wyposrodkowac. Moze podsuniesz mi jakas nazwe ![]() Dzieki z gory. P.S. Mozesz mi na prajwa napisac w wolnym czasie, bo nie chce OT ![]()
![]() |
#3139 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Wtajemniczenie
|
Idziemy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3143 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A na nową wersje przysłowia czekam z zapartym tchem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Po tygodniu weszłam dziś na wagę i jest 0,9 kg na plusie !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karmeelku, to ja również zasięgnę Twojej porady, mogę? ![]() Mam lapka HP już 3,5 roku i troszkę już jest sfatygowany, wiem o tym ![]() No i ogólnie (przyznam się), to większość swojego żywotu u mnnie - przeleżał w kołdrze lub na kocu no i trochę wiatraczek już odmawiał posłuszeństwa, (nawciągał się kurzawy pewnie), lapek się grzał i przy tym 'z lekka' warczał jak traktor ![]() ![]()
Edytowane przez Adjuu Czas edycji: 2011-11-04 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Jak sie sypie to sie sypie. Dopadla mnie angina z grypa, okazalo sie tez ze przesunela mi sie kosc w kregoslupie, mam robic cwiczenia kupic poduszke elektryczna zero dzwigania i nowe krzeslo do komputera. Na dodatek jak bylam u lekarza zadzwonila przedszkolanka ze Alba wymiotuje i ma rozwolnienie nic tylko strzelic se w leb, a najgorsze jest to ze zarazila sie od Pani Przedszkolanki...zyc nie umierac...a i jeszcze leje jak z cebra i cala przemoklam...
#3146 |
Zakorzenienie
|
![]() cześć Kochane Wrócilam do Was po bardzo duzej przerwie... Dzisiaj mam pierwszy dzień na diecie.... Trzymajcie kciuki żebym dala rade ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Adjuu niestety z tego co piszesz to na 90% padła karta graficzna, tzn. ugotowałaś ją.... Niestety lapka nie można trzymać na kołdrze, na kolanach, bo zatyka się mu wszystkie dopływy powietrza - trzeba w takich wypadkach zainwestować w podkładkę lub stolik a w najtańszym wypadku jakąś mała deseczkę. Ale to tylko przypuszczenie - pewnie musiałby ktoś go rozkręcić i sprawdzić dokładnie.
A co do wagi i spóźnionego okresu to... może to kinder niespodzianka? ![]() Emi tym razem wybaczam ![]() ![]() ania ![]() paulinika widać taki dzień był Ci pisany - teraz już sobie odpocznij w domu w miarę możliwości a jutro jak wstaniesz świat będzie o wiele przyjemniejszy niż dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Karmelku
![]() ![]() Aniu trzymam kciuki za powrót na drugą fazę, i szczerze podziwiam. Ja to mam takie momenty że się zastanawiam co ja u licha wogóle jadłam na tej drugiej fazie jak nie była chlebka, owocków ![]() ![]() Paulinko pozytywne nastawienie to połowa sukcesu więc uśmiechnij sie szeroko i powiedz sobie że dasz radę ![]() Madziu gratuluję kolejnych spadków na trójeczce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3149 |
404 Not Found
|
Uffffffffffffffffffffffff fffffff................
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę dzisiaj potrenować trochę dzieci na basenie, a potem wskoczę na orbitreka (przy najnowszym odcinku Gotowych na Wszystko) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.