![]() |
#4741 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Rozeznanie
|
evek możesz wziąść te 5 sztuk , ja mam sporo
![]() Zygmuś a masz jakieś próbki Skinfood pod oczy ? Albo jakieś maseczki? ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Dziewczyny dopiszcie mi jeszcze Hera aquabolic mineral sleeping mask pozostałe 5 sztuk ( razem 10) Zygmus jaka plus minus będzie cena Hera Age Away ( mam nie wpisane w arkusz) ? Jeśli będziesz wiedziała to napisz bo może wzięłabym całą reszte? I nie moge znaleźć ile by kosztowało 10 ml Tony moly egg pore tightening? |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
Zygmus, zrobiłam przelew w środę(za miniaturke dr jart), kiedy moge sie spodziewac przesylki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Wtajemniczenie
|
Dzieki
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Jako ze arkusz sie zrobil dlugasny i ciezko sie z nim juz pracuje, zbliza sie pora otwarcia zamowienia nr 14 ![]() ![]() Pielegnacja oczu i buzi: The History Of Whoo Qi&Jin Eye Cream(100 x 1ml) - 59 szt. Tony Moly Ice Queen Sleeping Cream- 20 ml SKINFOOD Avocado Rich Cream - 20 g Skinfood Facial Water Vita-B Cream - 20 ml The Face Shop White Tree Snow Aqua Sleeping Pack - 65 ml Czyściochy, zwężające pory itp.: Innisfree Pore Clean & Up Pack - 15 ml Tony Moly Egg Pore Tightening Pack - 10 ml The History of Whoo Brightening Cleansing Foam (3ml)- 53 szt. Peelingujące: Tony Moly Appletox Smooth Massage Peeling Cream - 50 g Swanicoco SNAIL Mucus Cell Repair Gommage Peeling - 45 ml Włosy: Kao Liese Designing Jelly IV - Move & Flow - 45ml Kao Liese Designing Jelly III Nuance Make - 35ml BB: Meishoku Japan Moist Labo BB Essence Cream 01 Natural Finish- 10 ml Skin 79 Dear Rose Whitening Wrinkle Improvement UV BB Cream - 35 ml Lioele Dollish Veil Vita B.B Cream SPF 25 PA++ #2 (zielony) - 11 ml Dr. Jart Black Label Detox Healing BB Cream - 16 ml Dr.Jart+ Most Moist Water Fuse BB Cream - 27 ml Mentholatum Sunplay SKIN AQUA SILKY BB Cream (oily to normal) - 8 ml Mentholatum Sunplay SKIN AQUA MOISTURE BB Cream (dry to normal) - 21 ml Innisfree ECO Natural Cover BB Cream SPF45 PA +++ #2 - 6 ml
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Tony Moly Ice Queen Sleeping Cream- 20 ml (+opakowanie?)
Poproszę ![]() ![]()
#4747 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Zygmuncie kochany... sprawdz prosze czy nie masz mojego przelewu bo sie martwic zaczynam, tak długo idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Wtajemniczenie
|
Poproszę:
The History Of Whoo Qi&Jin Eye Cream - 5 saszetek Meishoku Japan Moist Labo BB Essence Cream 01 Natural Finish - 5ml ![]()
#4749 | ||
Wtajemniczenie
|
Wiem, że dużo osób czeka na przesyłkę, ale przyblokował mnie brak pudełek, kupione 12 dni temu, wysyłka niby w 24 godziny od przelewu, a tu nic.
Za dużo do mnie piszecie i ciągle mam zapchaną skrzynkę ![]() Już trochę miejsca się zrobiło. Cytat:
Maseczki powinny się jakieś znaleźć. Ceny produktów pouzupełniam dzisiaj wieczorem. Cytat:
![]() |
#4750 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Bidny Zygmuncik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
toteż ja Cię nie dręczę pytaniami :P studia pełną parą i się nawet nie udzielam. straciłam już rachubę co doszło a co nie;p ale na razie nic nie zamawiam, więc czekam aż wszystko przyjdzie
![]() chyba jednak bb creamy nie dla mnie, chyba, że jeszcze znajdę "ten jedyny" ale póki co to jakoś słabo... nie trzymają się za długo, świecę się szybko, jakaś tłusta powłoka.. nie lubię dotykać swojej twarzy z bb creamami ![]()
#4752 |
Rozeznanie
|
Prosze mi dopisać to ostatnie 10 szt
Hera age away modifier ( razem wezmę 20) |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
jeśli mozna to chetnie wezme, bo oprocz kilku probek z asianstore nie znam wiecej BB kremow
![]() Meishoku Japan Moist Labo BB Essence Cream 01 Natural Finish- 2 ml Skin 79 Dear Rose Whitening Wrinkle Improvement UV BB Cream - 2 ml Lioele Dollish Veil Vita B.B Cream SPF 25 PA++ #2 (zielony) - 2 ml Dr. Jart Black Label Detox Healing BB Cream - 3 ml Mentholatum Sunplay SKIN AQUA SILKY BB Cream (oily to normal) - 2 ml Innisfree ECO Natural Cover BB Cream SPF45 PA +++ #2 - 3 ml
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-11-04 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Wtajemniczenie
|
zygmus Zrobiłam dzisiaj przelew. Podałam tam inny adres, na który mi wyślesz następną przesyłkę. Przepraszam za komplikację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4756 |
Rozeznanie
|
Zygmus doszła moja wpłata ( ok 145zł) ?
Jeśli podliczysz mi te nowe zamówione Hera mineral slleping pack i tą nie wpisaną Here age .... plus jakieś maski SF do dopłace reszte i mam nadzieje zakończe 13 zamówienie. Teraz już tylko będe czekać na rzeczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Ja z ogłoszeniem parafialnym: jeśli ktoś by chciał przetestować Skin79 Intense Classic Balm BB (3ml), Epoux Lovely Skin Perfect Cover BB (2ml) i Skin79 Oriental Gold BB (2ml), to ja chętnie się ich pozbędę. Wszystkie dobrze kryją, ale co z tego kiedy są dla mnie za jasne. Leżą i się kurzą.
![]()
#4758 | ||
Wtajemniczenie
|
Kupiłam kilka kopert, bo na te zamówione chyba się nie doczekam.
Cytat:
Cytat:
Wpłaty i wszystko inne będę uzupełniać wieczorem.
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Zygmus wpadam tylko z pytaniem czy jest juz wszystko z mojego zamowienia nr 12?
Jak tak to prosilabym o wysylke ![]() dodatkowo usmiechnelabym sie o odlewke Le Brauet Caviar Gold Wrinkle Cover BB Cream o ile zechcialabys odsprzedac z 5ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Are you talking to me?!
|
Zygmus, czy ta nieszczęsna iFiona jest już w kraju? Bo mam wrażenie, że wysłali ją do Polski jakimś upośledzonym gołębiem pocztowym
![]()
#4761 |
Zadomowienie
|
Innisfree ECO Natural Cover BB Cream SPF45 PA +++ #2 - 3 ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Ja od razu wpłacę pieniądze jak będę mieć uzupełnione rubryczki z kwotami
![]()
#4763 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znalazlam chyba cos na co czekacie - Missha Time Revolution Treatment Essence ale 30ml nie 150ml ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4764 | |
Wtajemniczenie
|
Ja będę uzupełniać arkusz dzisiaj po 22:00.
Cytat:
Chyba czegoś tam nie ma jeszcze, ale mogę wysłać to co jest, choć możliwe, że we wtorek pojawi się reszta.
![]() |
#4765 | |
Are you talking to me?!
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4766 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4768 |
BAN stały
|
I ta, o której opowiadała Urban w przed(przed?)ostatnim poście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
To ja też niedawno zamawiałam z polskiego sklepu internetowego i pisali że wysyłają tego samego dnia. Zrobiłam przelew jakoś przed 10:00 i co z tego skoro i tak czekałam 4 dni aż wyślą >.< Ten ebay mnie rozpieścił xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Raczkowanie
|
Poproszę: The History Of Whoo Qi&Jin Eye Cream - 2 szt.
Tony Moly Egg Pore Tightening Pack - 5 ml. Gdzie było rozbierane Hera age away modifier ? Jakby gdzieś znalazło się to ja poprosiłabym 3 szt. U Xiah na liście nie widzę ![]() Poproszę o podliczenie mnie w 13 arkuszu razem z maską truskawkową, która nie ma wpisanej kwoty. Wpłacę należność w poniedziałek - Poczta Polska. ![]() edit. już znalazłam, spóźniłam sie.. Edytowane przez smirky Czas edycji: 2011-11-04 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.