![]() |
#661 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
wg mnie w 1.39 i 1.53 ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-05 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
od tego się zaczęło
![]() reszta musi poczekać, aż P. polezie muszę odkupić słuchawki, bo się zdyesapirowały na amen ![]()
![]() |
#664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja kiedyś i Kukulskiej słuchałam ![]() ![]() ![]() ![]() ja też nie wiem ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lewa, między żebrami a kolcem biodrowym, taki tempy ból, przy leżeniu też ![]() ale cheba nie ![]() ![]() ![]() dla fiefiórki za duże, ale czasookres się zgadza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. i się ciesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesteście boskie Cytat:
i wszystko inne tyż - po tej drugiej i minęło, co prawda już pisałam scenariusze co mi tam przebili w tym żółądku bo tydzień napierniczało siem żaliłam i płakałam i przejszło ale nie zaszkodzi dla spokojnego sapania iść do dochtóra niech np prześwietli abo co? może obmaca najsampierw? ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
film mam w planie lobluczyć za darmo nie ić - chyba że połóweczka woła ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 22:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ad 2 a to nie znaczy że jak nie wiem jak boli to znaczy że nie boli, bardziej to znaczy że nie wiem gdzie jest ![]() ![]() jush? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | ||
Zakorzenienie
|
jusz
![]() Cytat:
![]() ok. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() badanie ![]() może gazy ![]() ![]() do dochtora jak pójdę to mi każe pifo odstawić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() powiec plis ![]() ja jej wierze ![]() ![]() a tekst jest fajny bo mozna przyjąc ze on niektore kwestie spiewa o niej, albo o jakiejs byłej ![]() ![]() moze by ktos mondry dokonał interpretacji ![]() ![]() bo ja w sumie to nie wiem o co chodzi z tymi friendsami, recordsami i namberami ![]()
![]() |
#675 |
grozi wypollizowaniem
|
w suie to znaląm taką parke
![]() ![]()
#676 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
imo interpretacja jest prosta jak życie jego wizja że laska zła i nietopra ( jak kazda bo sie z jego wizją love kłóci) jej wizja że burak ze nie rozumie lasek i się zwyczajnie niedoporuzumieli i tyla - a trza wziąć pod uwagie realia brytyjskie - a oni tam się mijajo co krok no tak to widzeu - zwykły klasik song o tym jak love wygląda z jego perspektywy - oczekiwania a jak z jej - coś jakby nie sądziła że będzie jedną z tych co kiedyś znał? ale głowy nie dam swej - też lubię zgłębiać i mylić się mogiem lecz ona tam mu wykrzycza że skoro się przywiązał to to się kłóci z tym że określa tę osobę jako :kogoś kogo tylko znał" no to albo love albo tylko znał chłopie się zdecyduj - jasno czy nie bałdzo ? You said that you could let it go - And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know. no mają swoje racje, się nie zrozumieli ludzie o tym piszo piosenki, bosze jakie trudne, ale spróbuj Red Hotów ![]() enter. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! a ja to własnie widze zupełnie inaczej. gośc miał laske inną ale sie rozstał z nią. tę se wziął na pocieszenie i niby gra ale niestety: Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company w dodatku z tamtą coś kręci dalej ![]() You said that you could let it go And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know... powiedziałes ze dasz se z tym siana ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-05 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj Smętarz dla zwierzaków na TVN o 23:55 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem co mnie wiodło wierząc że hang up on sb znaczy również że się ktoś sie na kimś uwiesił i ma fioła na jego punckcie, że już przepadł w emocjach ![]() no jak mówię dziś jasno nei myślę - rozważę bo lubię - ale lyriksy to coś poza słowami abo między ![]() no chyba że jest dosłownie - i wtedy jacha - jest jadną z "used to know" moja first wersja bosze pojszłam za głęboko - idę w sen - mam nadzieję zgłębić to baj dej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no w sumie fakt .... Ideu się ukompać bo przysypiam jednak po tych drinach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
się waham
bo znam na pamięc ![]() ja już ukompana ![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Ech... To ja tylko powiem, że Collinsa lubię... I Stinga też.
I spać idę, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ,że nie mam TV, chociaż w sumie widziałam nie raz i czytałam.....
Kurde jakie stare czasy , bawiłam się przy tym w jakiejs dyskotece w Warszawie w 1979 ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-06 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dyskoteki w latach 70-tych ![]() ![]() aż żałuję, że za młoda byłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#686 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Rano mówić nie mogę i mam totalnie zawalone zatoki, po południu mi przechodzi- co to za choroba ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | ||
Zakorzenienie
|
Fitam! (z rana zakichana)
Fińsko działa. Odzyskałam władze w ryncach i kulasach i głowy nie czuję (w sensie pozytywnym) ![]() Cytat:
Labradoryt boski a koral baaardzo w moim stylu. Czy cyce obtłucze nie mam pojęcia nie miałam nigdy na klacie takiego wisiora. (A cyce tez u mnie mikre). Zawsze można spróbować i ew. ubrać stanik typu Potiomkin. Cytat:
![]() Ni mom pojęcia ale jak się dowiesz to poproszę o info.
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Wyspałam się! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-06 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.