|
|
#661 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
wg mnie w 1.39 i 1.53 plus parę niedoróbeczek
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-05 o 22:40 |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
od tego się zaczęło
![]() reszta musi poczekać, aż P. polezie muszę odkupić słuchawki, bo się zdyesapirowały na amen
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(u rodziców obecnie stacjonuję chwilowo) ja kiedyś i Kukulskiej słuchałam ale to w podstawówce, więc nie wiem czy sieu liczy a no i w przedszkolu też ja też nie wiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lewa, między żebrami a kolcem biodrowym, taki tempy ból, przy leżeniu też myślałam, że histeriaale cheba nie ![]() , znikły na amen, nigdzie ich nie ma ![]() dla fiefiórki za duże, ale czasookres się zgadza
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. i się ciesz , ja się sypię na maxa
|
|
|
#670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście boskie Cytat:
i wszystko inne tyż - po tej drugiej i minęło, co prawda już pisałam scenariusze co mi tam przebili w tym żółądku bo tydzień napierniczało siem żaliłam i płakałam i przejszło ale nie zaszkodzi dla spokojnego sapania iść do dochtóra niech np prześwietli abo co? może obmaca najsampierw? ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
film mam w planie lobluczyć za darmo nie ić - chyba że połóweczka woła
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 23:02 |
|||
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
specjalistą jest w tej dziedzinie ad 2 a to nie znaczy że jak nie wiem jak boli to znaczy że nie boli, bardziej to znaczy że nie wiem gdzie jest mnie też ciągle coś nowego boli, już się nawet wolę nie zastanawiać co ![]() jush?
|
|
|
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
jusz
![]() Cytat:
ok. ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
badanie może gazy ![]() do dochtora jak pójdę to mi każe pifo odstawić
|
|
|
#673 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, na ale ze myslisz ze co tam ma byc? ![]() powiec plis ![]() ja jej wierze -wystarczy popatrzec na jego mine ![]() a tekst jest fajny bo mozna przyjąc ze on niektore kwestie spiewa o niej, albo o jakiejs byłej , zdania są podzielone![]() moze by ktos mondry dokonał interpretacji ![]() ![]() bo ja w sumie to nie wiem o co chodzi z tymi friendsami, recordsami i namberami
|
|
|
#675 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w suie to znaląm taką parke
i prawie wszystko było jak w tym tekscie, łącznei z tym ze ona mu swoje zale, a on dalej swoją kwestie do usrania
|
|
#676 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
imo interpretacja jest prosta jak życie jego wizja że laska zła i nietopra ( jak kazda bo sie z jego wizją love kłóci) jej wizja że burak ze nie rozumie lasek i się zwyczajnie niedoporuzumieli i tyla - a trza wziąć pod uwagie realia brytyjskie - a oni tam się mijajo co krok no tak to widzeu - zwykły klasik song o tym jak love wygląda z jego perspektywy - oczekiwania a jak z jej - coś jakby nie sądziła że będzie jedną z tych co kiedyś znał? ale głowy nie dam swej - też lubię zgłębiać i mylić się mogiem lecz ona tam mu wykrzycza że skoro się przywiązał to to się kłóci z tym że określa tę osobę jako :kogoś kogo tylko znał" no to albo love albo tylko znał chłopie się zdecyduj - jasno czy nie bałdzo ? You said that you could let it go - And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know. no mają swoje racje, się nie zrozumieli ludzie o tym piszo piosenki, bosze jakie trudne, ale spróbuj Red Hotów enter. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 23:33 |
|
|
|
|
#678 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! a ja to własnie widze zupełnie inaczej. gośc miał laske inną ale sie rozstał z nią. tę se wziął na pocieszenie i niby gra ale niestety: Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company w dodatku z tamtą coś kręci dalej ona o tym wie i on miał sie poprawic ale nic z tego ofkorsYou said that you could let it go And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know... powiedziałes ze dasz se z tym siana i nie złapię cie na rzucaniu słuchawki podczas rozmowy z kims kogo kiedys znałes (czyli dawnej laski)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-05 o 23:38 |
|
|
|
|
#679 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj Smętarz dla zwierzaków na TVN o 23:55
|
||
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem co mnie wiodło wierząc że hang up on sb znaczy również że się ktoś sie na kimś uwiesił i ma fioła na jego punckcie, że już przepadł w emocjach z Madonny chyba abo z czego ?no jak mówię dziś jasno nei myślę - rozważę bo lubię - ale lyriksy to coś poza słowami abo między oni raczej dosłowni nie będąno chyba że jest dosłownie - i wtedy jacha - jest jadną z "used to know" moja first wersja bosze pojszłam za głęboko - idę w sen - mam nadzieję zgłębić to baj dej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 23:51 |
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no w sumie fakt .... Ideu się ukompać bo przysypiam jednak po tych drinach
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
się waham
bo znam na pamięc ja już ukompana
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Ech... To ja tylko powiem, że Collinsa lubię... I Stinga też.
I spać idę, dobranoc |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda ,że nie mam TV, chociaż w sumie widziałam nie raz i czytałam.....
Kurde jakie stare czasy , bawiłam się przy tym w jakiejs dyskotece w Warszawie w 1979
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-06 o 01:13 |
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dyskoteki w latach 70-tych aż żałuję, że za młoda byłam
|
|
|
#686 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#687 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Rano mówić nie mogę i mam totalnie zawalone zatoki, po południu mi przechodzi- co to za choroba
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fitam! (z rana zakichana)
Fińsko działa. Odzyskałam władze w ryncach i kulasach i głowy nie czuję (w sensie pozytywnym) .Cytat:
Labradoryt boski a koral baaardzo w moim stylu. Czy cyce obtłucze nie mam pojęcia nie miałam nigdy na klacie takiego wisiora. (A cyce tez u mnie mikre). Zawsze można spróbować i ew. ubrać stanik typu Potiomkin. Cytat:
Ni mom pojęcia ale jak się dowiesz to poproszę o info.
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wyspałam się! |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-06 o 09:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

ale to w podstawówce, więc nie wiem czy sieu liczy
myślałam, że histeria