|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Korni, a co to w ogóle za serum, o którym wczoraj pisałaś?
![]() Bajdełej, śniło mi się dzisiaj, że złamał mi się wibrator
|
|
#574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy rzęsy stają się po nim na stałe dłuższe i mniej wypadają (na noc stosuję odżywkę z L'biotica), ale świetnie wydłuża i trochę podkręca rzęsy przed nałożeniem tuszu. Ale miałaś koszmar
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() ja juz nie spie od 7:30 byłyśmy z Lolką w psim przedszkolu wczoraj, ale był czad Lolka RZONDZI ![]() oprócz niej były jeszcze 2 sunie i 2 miesieczny owczarek niemiecki Szarik za✂✂✂isty , sunie go zdominowaly, bidulek ![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć tak w ogóle ![]() Tż właśnie śpi, to zasilacz jest wolny ![]() Wczoraj był w 2 miejscach nie mieli takich I wiecie do jakiego wczoraj wniosku doszłam? Ponieważ mam już normalne bilety to nie opłaca mi się jechać po coś do sklepu np. po pasek tylko bardziej opłaca się zamówić na allegro |
|
|
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się jak Rain nadprzeciętna... większego problemu z flagami nie miałam... Cytat:
Cytat:
?Trzeba było lecieć po nowy :P czemu chciałaś go ukryć :P? |
|||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
choji na szczęscie nic ja zawsze jeżdżę z zapiętym pasem bo bez czuję się nieswojo, i tylko w chwili uderzenia mnie pociągnęło parę godzin pobolało w miejscu gdzie był zapięty ale jakoś dzisiaj juz nic nie czuję, gorzej by było jakby nam wjechał w tył wtedy boli od pasów.
a co jest najdziwniejsze?! poduszki nie wyskoczyły :/ i zastanawiam się czy koleś który rzekomo je sprawdzał czy nie oszukał nas albo nie spierdzielił czegoś, albo może siła nie była az tak duża zeby poduszki brały udział w akcji
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
poduszki chyba powinny wyskoczyć jeśli wam tak przód zgniotło, jeśli byś była bez pasów to by Cię nieźle potłukło.
Nawet jeśli czujesz się dobrze idź do szpitala na badanie kręgów szyjnych/rtg, mam koleżankę po fizjoterapii i mówiła że nawet po najmniejszej stłuczce powinno się pochodzić w kołnierzu bo na starość to wychodzi a już mało co da się zrobić. |
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Karola trzymam kciuki za mame
wlasnie doczytalam nic cie siennie stało czołówka to jednak jest grożna stłuczka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-11-06 o 10:42 |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() karola, co za masakra..całe szczęście, że nic Ci się nie stało ![]() magda, jednoczę się w bólu..obudziłam się dzisiaj z zawalonym gardłem, zatokami, katarem i temperaturą..nie mogę iść na L4, bo zostałam sama w pracy i muszę wszystko ogarnąć do końca tygodnia..jedyna myśl, która mnie pociesza to ta, że ten tydzień również ma tylko 4 dni ![]() zdrowia życzę
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Karola dobrze, że nic Wam sie nie stało
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
no to może pójdziemy dzisiaj, z tz do szpitala żeby nas zbadali, zanim do ubezpieczalni pojedziemy zgłosić szkodę, wtedy damy im też odpowiednie zaświadczenia od lekarza. o ile trzeba
|
#584 |
|
MBZ♥
|
Karo współczuję
i posłuchaj Skimos![]() Kawka my też byliśmy rano na długim spacerze z piechem wybawił się z sunią goldenką![]() Tysia sen straszny ![]() a u mnie rosół pyrka, zastanawiam się co na drugie żeby nie męczyć szczęki TŻ ale zrobięchyba puree i żeberka podduszę do miękkości no i buraczki![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Zwiesiu teraz też najczęściej zamawiam ![]() Magda Ty się ie wygłupiaj tylko do lekarza dź chcesz sięnabawić zapalenia serca mięśniowego przez to niezaleczenie przeziębień ?Maju żeby te 4 dni szybko zleciały
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
jakby któraś chciała jeszcze dobrać sobie prawidłowy stanik, to Ewa Michalak zaczęła robić świetne instruktażowe filmiki na YT:
http://www.youtube.com/user/effuniak.../2/lh7xKY1fHSo BTW Polecam jej staniki, mimo że drooooogie to naprawdę warte swojej ceny, stawiają biust na baczność i super kształtują |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
BYou, dziękuję
![]() ja chyba dzisiaj spróbuję spaghetti zrobić.. myślałam nad kotletami mielonymi z buraczkami, ale nie wiem czy wg moich instrukcji czarek da radę zrobić, bo mi tak z nosa cieknie, że nie chcę za bardzo w tym maczać palców :P |
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Kawo będziesz zamawiać jakoś niedługo coś z twoich katalogów, chodzi mi o to, kiedy mogłabym zamówić podkład
i mogłabyś mi napisać jakiego używasz na co dzień? bo mówiłaś, że jakiegoś taniego, tylko zapomniałam nazwy
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytam wtedy jeszcze Tzta: chcesz spróbowac on: chyba cie powalilo ze bede jadl zupe z drugiego dania
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf przypomnialas mi ze musze katalogi sciagnac
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Karola współczuję
Udało mi się Tżta wygonić do mycia - spał może 2-3h |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
karola dobrze, że nic wam się nie stało
Magda, Maja trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Ja siedzę z naftą na włosach. Bleee śmierdzi toto. |
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
a jakiego podkłądu uzywasz na co dzień?miłęgo dnia
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie, gdzie można kupić Ziaję pro?
Jakoś nie kojarzę jej w rossmannie, ale może za bardzo nie zwracam na nią uwagi ![]() http://www.ziaja.com/page/ziajapro/p...preparaty.html Chodzi mi szczególnie o maskę
|
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Karola dopiero teraz doczytałam, wybacz... masakra, mam nadzieję że nic Wam nie jest, no i że z autem będzie jakoś ok... współczuję
|
|
#599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi jakoś szał na zakupy w sieci minął, chyba, że można odebrać osobiście. Nie biorę pod uwagę wczorajszej torebki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

Jak ja pójdę jutro do pracy... Moglam jednak wziąć to chorobowe i wyleczyć się, bo teraz będzie gorzej... Antybiotyk biorę trzeci dzień i wcale nie czuję się lepiej...

i oczywiście całe nasze rodziny się nakręciły, że pół wieczoru mieliśmy słuchane ze mamy sobie dziecko zrobić
w ogóle na drogę nie patrzył bo gadał z dziewczyna i patrzył na nią spojrzał dopiero na nas jak juz uderzył Tż prowadził, i nie miał możliwości uniknięcia tego, jedyne to po hamulcach dał my stanęliśmy, ale tamten z dość dużą prędkością wjechał w nas, jakby patrzył na drogę a nie na swoją niunię to by zdążył
koleś miał te prawko dopiero co zdane chyba taki młody dupek, a ja teraz przez niego będe musiała się wlec po mechanikach, blacharzach, lakiernikach, a co za tym się wiąże - samochód minimum na tydzień zostawiony w naprawie, kolejne wolne dni w pracy żeby to pozałatwiać, brak dojazdu do pracy, proszenie się wszytskich żeby mnie zmieniali zmienianie godzin 

i posłuchaj Skimos