Zacti + - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 06:54   #31
Kalabus
Rozeznanie

Dot.: Zacti +

Cytat:
Napisane przez ygen Pokaż wiadomość
Reklama???? Wydawało mi się, że fora są m. in. po to, zeby polecać sobie rózne rzeczy np środki na odchudzanie . Wierzyc nikt nie musi
Dziewczyno. Fora internetowe służą do dyskusji. Nie są darmowym sposobem na reklamę swoich firm, czy produktów. Naprawdę słabo Ci to wyszło... "Schudłam 3 kilo, jak obiecywali na stronie" - padłam
Stary 2011-11-07, 21:30   #32
strong212
Przyczajenie

Hej gaba5 zamówilam te tabletki 4x4 nie wiem jak bedzie ale po preczytaniu twoich wpisów są jakieś szanse na schudnięcie ile trzeba na nie czekać pozd
strong212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-08, 07:27   #33
Kalabus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gaba5 Pokaż wiadomość
Skończyłam. Waga wskazuje prawie 6 kg mniej. Wiem, że trudno Wam w to uwierzyć, zapewniam, że mi też - ale tak jest. Ważyłam się na dwóch różnych wagach i w dwóch różnych domach. Wzięłam w sumie 8 tabletek co dwa dni (czasami co trzy, jak zapomniałam). Ciekawa jestem co teraz będzie się działo. Gdy brałam tabletki nie miałam apetytu, jadłam 4-5 małych posiłków z czystego rozsądku, bo głód zaspokoiły by spokojnie trzy, na słodycze nie mogłam patrzeć za to cały czas chciało mi się pić, wypijałam 3-4 litry wody. Pewnie dlatego waga tak spadła. Dziwne jest dla mnie to, że przy takim ograniczeniu jedzenia miałam dużo energii. Pewnie dlatego waga tak spadła. Mam nadzieję, że tak jak szybko spadła nie wróci znowu.
Kalabus napisała, że fora służą do dyskusji i zgadzam się z nią w 100%. Wypróbowałam zacti+ i jestem zadowolona, jak długo moje zadowolenie się utrzyma, tego nie wiem. Na pewno o tym napiszę. Pozdrawiam wszystkich.

Czekamy na foto "przed" i "po"
Stary 2011-11-09, 15:37   #34
millenka80
Rozeznanie

Gaba5 cały czas czekam na skład tych tabletek skoro używałaś to na opakowaniu na pewno jest sklad z góry dzięki
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 13:45   #35
millenka80
Rozeznanie

Hej dzięki za podanie składu niestety nie przekonał mnie gdyż wszystkie te składniki jedyne co mogą to tylko wspomóc diete opartą o posiłki niskokaloryczne oraz czynną aktywność fizyczną. Nie doszukałam się niczego co powodowałoby tak szybki spadek wagi BEZ WYRZECZEN ,ale cóż jeśli to na kogoś działa i prowadzi do spadku wagi..... ja jestem na NOT!!"KAŻDY JEST KOWALEM WŁASNEGO LOSU"
Stary 2011-11-18, 15:25   #36
millenka80
Rozeznanie

Jak tam Youdith ja juz po obiadku brokuł duszony z cebulka czosnkiem ryż brazowy przyprawy, bez soli ,natka pietruszki,sok z cytryny, starta marchewka, aha i na pół godz. przed posiłkiem piję szlanke wody. zaraz idę na spacer. sorki źle wysłałam post pozdrawiam papa

Edytowane przez millenka80
Czas edycji: 2011-11-18 o 15:26 Powód: błąd
Stary 2011-11-22, 20:09   #37
strong212
Przyczajenie

ja czekam już prawie 2 tyg chyba o mnie zapomnieli dzwonili i nic
Stary 2011-11-23, 12:05   #38
millenka80
Rozeznanie

Hej Gaba mam pytanko ciekawa jestem czy spadek kilogramów się utrzymał czy była to chwilowa redukcja czy trwała z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Stary 2011-11-24, 22:30   #39
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Rano się ważyłam i waga stoi w miejscu, oby tak zostało. Apetyt trochę lepszy ale pilnuję się i jem 5 posiłków dziennie. Na szczęście obrzydzenie do fast foodów pozostało, nie mogę nawet wejść do KFC, bo zapach mnie odrzuca. Zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam
To się cieszę tylko tak dalej ja wciąż na diecie ważę 57kg niestety kilogramki wolniej spadają,ale nie narzekam bo czasem pozwalałam sobie zjeść coś ponad dietkę,chociaż ostatnio to nie dieta w 100%pozdrawiam
Stary 2011-11-26, 17:28   #40
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matao Pokaż wiadomość
A na jakiej diecie jesteś?
hej najpierw to była 1000kal kilogramy szybciej spadały teraz 1200kal cóż spadają wolniej ,ale spadają.Możesz dołączyć do nas na innym forum ,a dokładniej DLACZEGO NIE CHUDNĘ tam się wspólnie odchudzamy więc jeśli masz ochotę zapraszamy.
Stary 2011-12-01, 14:49   #41
millenka80
Rozeznanie

Hejka i jak tam spadek kilosków na tym forum się motywuję
Dlaczego nie chudnę??? ( 1 2 3 ... Ostatnia strona) YOUdith - 2011-11-16 (14:35)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 15:53   #42
strong212
Przyczajenie

hej fajnie że waga leci w dół ja nadal czekam na te tablety już prawie m-c jak mogę się z nimi skontaktować ktoś wie? Proszę o odp
Stary 2011-12-04, 00:45   #43
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Spadek wagi jest, aczkolwiek nie jakiś spektakularny - jak dotąd schudłem 2,80 kg, zapisałem się też na siłownię i dziś idę pierwszy raz
Hejka spoko,że schudłeś 2,8kg jednak zajęło Ci to prawie 2 tyg,tabletki jemy 1co dwa dni więc powinno być minus 7kg sorry ale ja wciąż nie wierzę w te całe zacti+ dla mnie to jedna wielka ściema.Ludzie żeby stracić kilogram tłuszczu nie wody na wadze musi zaistnieć deficyt 7000kal więc jakim cudem w ciągu 2 dni mamy stracić 1kg.No chyba że jeszcze ktoś wieży w magię NAPRAWDĘ NIE SZKODA WAM PIENIĘDZY! Chociaż z drugiej strony Wam się nie dziwię,sama długo dawałam się nabierać myśląc że schudnę szybko i na zawsze jednak zmądrzałam dzięki Bogu czego i Wam życzę,nie chcę tu nikogo obrazić ale wierzcie mi bądź nie, nie ma cud tabletek.Może się powtarzam ,ale naprawdę uwieżcie we własne siły,a nie w jakieś cuda.pozdrawiam i życzę sukcesów w odchudzaniu(mądrym)
Stary 2011-12-06, 11:10   #44
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Dziś mam mniej o 3 kg. Wiem, że to nie jest taki spadek o którym pisali na stronie ale w taki nigdy nie wierzyłem. Dla mnie najważniejsze jest to, że chudnę (od lat nie widziałem mniej kilogramów na wadze) i że tak mnie to zmotywowało, że nareszcie wziąłem się za siebie i ćwiczę.

Spoko jednak moim zdaniem jest to efekt placebo, sam piszesz,że wziąłeś się za siebie ćwiczysz na siłowni,pewnie stosujesz dietę więc to jest normalne że chudniesz,zmieniłeś styl życia.A tak na marginesie osoby ,które zachwalają zacti+ jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności tylko tu się wypowiadają,i wszystkie zarejestrowały się niedawno na wizazu
Stary 2011-12-26, 17:19   #45
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Milenka bardzo Cię przepraszam, jakoś umknął mi Twój post. Skład to: zielona kawa, ekstrakt z mniszka lekarskiego, olejek eteryczny z geranium, olejek eteryczny ze słodkiej pomarańczy, syrop ryżowy, substancje przeciwzbrylajace: weglan magnezu, cytrynian
wapnia, dwutlenek krzemu, olej słonecznikowy.
Certyfikat ECOCERT sas F. 32600
Pozdrawiam
UWAGA !!!!!! certyfikat ECOCERT jest przyznawany tylko kosmetykom!!!!

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

poza tym skład jest składem innych tabletek, o których piszą na kafeterii!!!
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-02, 11:23   #46
Poszukiwacz prawdy
Przyczajenie

Śledzę to forum już od jakiegoś czasu. I widzę, że wyrażanie swojej, szczególnie pozytywnej opinii o niektórych produktach nie jest tu mile widziane. A szkoda, bo bardzo śledziłem zmagania Matao z tym Zacti+ i kibicowałem mu. Musiał mieć dobry wynik skoro jego posty zostały wyrzucone. Cóż tutaj już raczej się tego nie dowiem. Zresztą z tego co widzę to posty innych, którzy odnieśli z tą kuracją sukces również. Myślałem, że takie forum szanuje zdanie wszystkich, którzy chcą się wypowiedzieć i czegoś dowiedzieć o danym produkcie ale jak widzę pomyliłem się. Szkoda, bo sam też zastanawiałem się nad zakupem tej kuracji i miałem nadzieje, że wypowiedzi forumowiczów pomogą mi podjąć decyzję. A tymczasem muszę szukać gdzie indziej. Mnie pewnie też wyrzucicie, albo przynajmniej zmodyfikujecie "odpowiednio" mój post, ale nie szkodzi.
Mam też informacje dla Mlebidakin - szperałem trochę w internecie i znalazłem ciekawą informację dotyczącą ECOCERT, pewnie Cię zszokuję ale Ecocert dopiero od 2002 roku obejmuje certyfikacją kosmetyki ekologiczne. Wcześniej zajmowało się głównie kontrolowaniem żywności ekologicznej. Do tej pory organizacja przyznała certyfikat 1100 produktom produkowanym przez 80 producentów.
Pozdrawiam wszystkich
Poszukiwacz prawdy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 17:32   #47
201704210903
Konto usunięte

a Ciebie może zaszokuje fakt, że nie da się schudnąć 1 kg dziennie bez diety i ćwiczeń
Stary 2012-01-04, 16:26   #48
ulaglamour
Przyczajenie

Fajnie, że działa, ale uważaj, ponieważ chudnięcie 3 kg na parę dni to dla organizmu szok i sądzę, że nie wyjdzie Ci na zdrowie. Może jednak lepiej będzie zastosować jakąś zdrową dietę. Na rezultaty poczekasz na pewno nieco dłużej, jednak będziesz miała pewność, że nie faszerujesz się chemią i nie będziesz miała efektu jo-jo, bynajmniej ryzyko powrotu nadwagi będzie moim zdaniem o wiele mniejsze.
ulaglamour jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-07, 13:38   #49
Poszukiwacz prawdy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a Ciebie może zaszokuje fakt, że nie da się schudnąć 1 kg dziennie bez diety i ćwiczeń
A czy ja kiedykolwiek coś takiego twierdziłem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-07, 15:24   #50
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Poszukiwacz prawdy Pokaż wiadomość
A czy ja kiedykolwiek coś takiego twierdziłem?
tak więc nie powinnaś się bulwersować, że zostały wyrzucone wpisy sugerujące zrzucenie wagi TYLKO dzięki zażyciu cudownych tabletek - osoby te mogły pisać na innym forum i opisać stosowaną dietę i ćwiczenia i ich posty nie zostałyby skasowane; widzę, że przeniosłaś się wraz ze znajomymi na kafeterię - powodzenia
Stary 2012-01-10, 08:55   #51
Poszukiwacz prawdy
Przyczajenie

Ależ mnie nie bulwersują same odpowiedzi ludzi a to, że administrator sam dokonał oceny czy są one prawdziwe czy też nie. Nie pozwolił się ustosunkować do tych wypowiedzi innym tylko z góry założył, że nie jest to prawda. Ja chciałem poznać opinie ludzi o tym Zacti +, bez względu na to czy byłaby ona zła czy dobra i właśnie dlatego przeniosłem się na kafeterię. Znajomych tam jeszcze nie mam ale może kiedyś
Stary 2012-01-10, 16:41   #52
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Ależ mnie nie bulwersują same odpowiedzi ludzi a to, że administrator sam dokonał oceny czy są one prawdziwe czy też nie. Nie pozwolił się ustosunkować do tych wypowiedzi innym tylko z góry założył, że nie jest to prawda. Ja chciałem poznać opinie ludzi o tym Zacti +, bez względu na to czy byłaby ona zła czy dobra i właśnie dlatego przeniosłem się na kafeterię. Znajomych tam jeszcze nie mam ale może kiedyś
ja zgłosiłam te osoby do usunięcia - więc administrator plus ja to ocenił
Stary 2012-01-20, 02:49   #53
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz,powinnaś dziękować moderatorowi,że usunął niektóre posty,bo dzięki niemu zaoszczędziłaś pieniądze.Dlaczego nie słuchasz,osób,które piszą ,że te zacti+ to jedna wielka ściema.Matko Kochana jak możesz wierzyć,że łykając 1 kapsułkę co 2 dni schudniesz 1kg, to nie możliwe!!Żeby zrzucić 1kg tłuszczu,musisz się naprawdę przyłożyć,czy nie uważasz,że jakby to była prawda na świecie nie byłoby otyłości

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja zgłosiłam te osoby do usunięcia - więc administrator plus ja to ocenił
Stary 2012-01-20, 21:41   #54
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja kiedyś zamówiłam jak to wy mówicie środek który nic nie pomagał i schudłam sporo np. z 80 cm w pasie na 68 to nie jest chyba mało, ale był to środek jedynie na bazie chromu i acai, zacti+ spróbuję chociażby żeby zamknąć usta malkontentom
Stary 2012-01-22, 09:27   #55
Poszukiwacz prawdy
Przyczajenie

Za co mam dziękować? Za to, że wybiera co mam czytać? Nie dziekuję. Jestem dorosły i sam chcę o tym decydować sam chcę w oparciu o opinie innych podejmować decyzję. Nikt nie musi za mnie tego robić. Sam wiem co jest dla mnie dobre i sam ponoszę konsekwencje swoich wyborów. nie chcę być w żaden sposób ubezwłasnowolniony.
Stary 2012-01-23, 11:16   #56
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

trochę dziwnie pokasowane te wątki aż się można pogubić
Stary 2012-01-23, 13:59   #57
lenkars8
Przyczajenie

GG do lenkars8

Cytat:
Napisane przez PumkaMarta Pokaż wiadomość
5kg w 6 dni, dobre

tak, jezeli gaba wazy 150kg i poprzez intensywne cwiczenia spadly kg w postaci wody
lub
gaba jest z marketingu tabletek "cud jak schudniesz" i je reklamuje. konto zerejstrowane miesiac temu i wszystkie wypowiedzi tylko w tym watku...
Bardzo rozsądne myślenie, brawo. Nie ma cudów... niestety . Ale praca nad sobą po pewnym czasie zaczyna się podobać, poprawia się humor, znikają stany depresyjne. I efekt jeśli utrzymuje się długo Pozdrawiam serdecznie wszystkie rozsądne kobiety
lenkars8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-24, 05:16   #58
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Za co mam dziękować? Za to, że wybiera co mam czytać? Nie dziekuję. Jestem dorosły i sam chcę o tym decydować sam chcę w oparciu o opinie innych podejmować decyzję. Nikt nie musi za mnie tego robić. Sam wiem co jest dla mnie dobre i sam ponoszę konsekwencje swoich wyborów. nie chcę być w żaden sposób ubezwłasnowolniony.
Wiesz nowo zarejestrowany jesteś i jakoś dziwnie bronisz usuniętych osób P.s.a kto Cię ubezwłasnowolnił,chyba przesadzasz i to grubo.

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
trochę dziwnie pokasowane te wątki aż się można pogubić
Oj tam,oj tam najważniejsze są
Stary 2012-01-24, 07:35   #59
201704210903
Konto usunięte

Milenka nie ma co gadać z gościem co reklamuje te produkty - nie maja co powiedzieć i cały czas ględzą o tym ubezwłasnowolnieniu i inne pierdy, a tak naprawde to NIE JEST ZNANY SKŁAD tabletek, w srodku może być nawet proszek do prania, NIE WIADOMO JAKA FIRMA TO DYSTRYBUUJE CZY PRODUKUJE - może to być nawet jakiś szajs z Chin co w środku ma jaja tasiemca i fajnie, że sie chudnie 1 kg dziennie, ale nawet nie wiadomo komu proces potem wytoczyć o odszkodowanie
Stary 2012-01-24, 09:56   #60
Poszukiwacz prawdy
Przyczajenie

Tak Milenka szkoda Twojego czasu na dyskusje ze mną, na szczęście nie tylko ja zauważyłem, że coś z tym forum jest nie tak. Mlebidakin ani razu nie napisałem nic pozytywnego o Zacti+ a broniłem tylko dostępu do informacji, bo skoro można pisać o czymś złe rzeczy to chyba można też te dobre. No chyba , że są równi i równiejsi. Ty decydujesz o tym kto może zabrać głos w dyskusji więc jesteś tym równiejszym, gratuluję.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości