![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zacti +
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Hej gaba5 zamówilam te tabletki 4x4 nie wiem jak bedzie ale po preczytaniu twoich wpisów są jakieś szanse na schudnięcie ile trzeba na nie czekać pozd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekamy na foto "przed" i "po" ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Gaba5 cały czas czekam na skład tych tabletek skoro używałaś to na opakowaniu na pewno jest sklad
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Hej dzięki za podanie składu niestety nie przekonał mnie gdyż wszystkie te składniki jedyne co mogą to tylko wspomóc diete opartą o posiłki niskokaloryczne oraz czynną aktywność fizyczną. Nie doszukałam się niczego co powodowałoby tak szybki spadek wagi BEZ WYRZECZEN ,ale cóż jeśli to na kogoś działa i prowadzi do spadku wagi..... ja jestem na NOT!!"KAŻDY JEST KOWALEM WŁASNEGO LOSU"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Jak tam Youdith ja juz po obiadku brokuł duszony z cebulka czosnkiem ryż brazowy przyprawy, bez soli ,natka pietruszki,sok z cytryny, starta marchewka, aha i na pół godz. przed posiłkiem piję szlanke wody. zaraz idę na spacer. sorki źle wysłałam post pozdrawiam papa
Edytowane przez millenka80 Czas edycji: 2011-11-18 o 15:26 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
ja czekam już prawie 2 tyg chyba o mnie zapomnieli dzwonili i nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Hej Gaba mam pytanko ciekawa jestem czy spadek kilogramów się utrzymał czy była to chwilowa redukcja czy trwała z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Hejka i jak tam spadek kilosków
![]() Dlaczego nie chudnę??? ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
hej fajnie że waga leci w dół ja nadal czekam na te tablety już prawie m-c jak mogę się z nimi skontaktować ktoś wie? Proszę o odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Spoko jednak moim zdaniem jest to efekt placebo, sam piszesz,że wziąłeś się za siebie ćwiczysz na siłowni,pewnie stosujesz dietę więc to jest normalne że chudniesz,zmieniłeś styl życia.A tak na marginesie osoby ,które zachwalają zacti+ jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności tylko tu się wypowiadają,i wszystkie zarejestrowały się niedawno na wizazu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- poza tym skład jest składem innych tabletek, o których piszą na kafeterii!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Śledzę to forum już od jakiegoś czasu. I widzę, że wyrażanie swojej, szczególnie pozytywnej opinii o niektórych produktach nie jest tu mile widziane. A szkoda, bo bardzo śledziłem zmagania Matao z tym Zacti+ i kibicowałem mu. Musiał mieć dobry wynik skoro jego posty zostały wyrzucone. Cóż tutaj już raczej się tego nie dowiem. Zresztą z tego co widzę to posty innych, którzy odnieśli z tą kuracją sukces również. Myślałem, że takie forum szanuje zdanie wszystkich, którzy chcą się wypowiedzieć i czegoś dowiedzieć o danym produkcie ale jak widzę pomyliłem się. Szkoda, bo sam też zastanawiałem się nad zakupem tej kuracji i miałem nadzieje, że wypowiedzi forumowiczów pomogą mi podjąć decyzję. A tymczasem muszę szukać gdzie indziej. Mnie pewnie też wyrzucicie, albo przynajmniej zmodyfikujecie "odpowiednio" mój post, ale nie szkodzi.
Mam też informacje dla Mlebidakin - szperałem trochę w internecie i znalazłem ciekawą informację dotyczącą ECOCERT, pewnie Cię zszokuję ale Ecocert dopiero od 2002 roku obejmuje certyfikacją kosmetyki ekologiczne. Wcześniej zajmowało się głównie kontrolowaniem żywności ekologicznej. Do tej pory organizacja przyznała certyfikat 1100 produktom produkowanym przez 80 producentów. Pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
a Ciebie może zaszokuje fakt, że nie da się schudnąć 1 kg dziennie bez diety i ćwiczeń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Fajnie, że działa, ale uważaj, ponieważ chudnięcie 3 kg na parę dni to dla organizmu szok i sądzę, że nie wyjdzie Ci na zdrowie. Może jednak lepiej będzie zastosować jakąś zdrową dietę. Na rezultaty poczekasz na pewno nieco dłużej, jednak będziesz miała pewność, że nie faszerujesz się chemią i nie będziesz miała efektu jo-jo, bynajmniej ryzyko powrotu nadwagi będzie moim zdaniem o wiele mniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
tak więc nie powinnaś się bulwersować, że zostały wyrzucone wpisy sugerujące zrzucenie wagi TYLKO dzięki zażyciu cudownych tabletek - osoby te mogły pisać na innym forum i opisać stosowaną dietę i ćwiczenia i ich posty nie zostałyby skasowane; widzę, że przeniosłaś się wraz ze znajomymi na kafeterię - powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Ależ mnie nie bulwersują same odpowiedzi ludzi a to, że administrator sam dokonał oceny czy są one prawdziwe czy też nie. Nie pozwolił się ustosunkować do tych wypowiedzi innym tylko z góry założył, że nie jest to prawda. Ja chciałem poznać opinie ludzi o tym Zacti +, bez względu na to czy byłaby ona zła czy dobra i właśnie dlatego przeniosłem się na kafeterię. Znajomych tam jeszcze nie mam ale może kiedyś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś zamówiłam jak to wy mówicie środek który nic nie pomagał i schudłam sporo np. z 80 cm w pasie na 68 to nie jest chyba mało, ale był to środek jedynie na bazie chromu i acai, zacti+ spróbuję chociażby żeby zamknąć usta malkontentom
![]()
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Za co mam dziękować? Za to, że wybiera co mam czytać? Nie dziekuję. Jestem dorosły i sam chcę o tym decydować sam chcę w oparciu o opinie innych podejmować decyzję. Nikt nie musi za mnie tego robić. Sam wiem co jest dla mnie dobre i sam ponoszę konsekwencje swoich wyborów. nie chcę być w żaden sposób ubezwłasnowolniony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
trochę dziwnie pokasowane te wątki aż się można pogubić
![]()
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj tam,oj tam najważniejsze są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Milenka nie ma co gadać z gościem co reklamuje te produkty - nie maja co powiedzieć i cały czas ględzą o tym ubezwłasnowolnieniu i inne pierdy, a tak naprawde to NIE JEST ZNANY SKŁAD tabletek, w srodku może być nawet proszek do prania, NIE WIADOMO JAKA FIRMA TO DYSTRYBUUJE CZY PRODUKUJE - może to być nawet jakiś szajs z Chin co w środku ma jaja tasiemca i fajnie, że sie chudnie 1 kg dziennie, ale nawet nie wiadomo komu proces potem wytoczyć o odszkodowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Tak Milenka szkoda Twojego czasu na dyskusje ze mną, na szczęście nie tylko ja zauważyłem, że coś z tym forum jest nie tak. Mlebidakin ani razu nie napisałem nic pozytywnego o Zacti+ a broniłem tylko dostępu do informacji, bo skoro można pisać o czymś złe rzeczy to chyba można też te dobre. No chyba , że są równi i równiejsi. Ty decydujesz o tym kto może zabrać głos w dyskusji więc jesteś tym równiejszym, gratuluję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.