![]() |
#871 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() najgorzej że znowu ją muszę ciągnąć do weta a to stres ![]() ![]() chyba trzeba jednak będzie ten antydepresant podawać.. ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
#875 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i jak , widać różnicę ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojej ![]() ![]() Cytat:
![]() Nowe glany też zaczęły piszczeć , lewy głośniej ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |||
Zakorzenienie
|
wow
![]() Cytat:
![]() ja w sumie też wchodzę w spodnie a liceum, ale chyba dlatego ze już są rozciągnięte bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad 1 ![]() z organizatorem juz byłam raz i było wszystko ok, więc na tyle na ile można być pewnym biura podróży (po bankructwie Orbisu to już nic nie wydaje się być pewne ![]() ![]() Cytat:
![]() Macham znad kawy i kanapki z serem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
ziut
![]() wróciłam z miasta, zeszło mi się, bo wypadek był i w korku stałam - tak się kombiak z dostawczakiem pierdykły, że duży dostawczy samochód na dachu leżał ![]()
#878 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nie ma 3 waznych rzeczy: -przekręcanego lcd -małego rozmiaru -małej ceny ![]() ![]() ale ma full farme sensor hohoho ![]() ![]() ![]()
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#882 | |
grozi wypollizowaniem
|
daj sfuj typ ![]() Cytat:
obawiam sie ze jasnosc obiektywu wzrasta proporcjonalnie do jego ceny..wiec kazdy ma taki jaki se kupił ![]() zreszta nie trza iec canonowego,choc podobno najwiecej stafu roznego jest do kanonów (ale to tylko tak słyszałam ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- ![]() ![]() nie wyobrazam sobie isc na spacer i nagle zmieniac obiektyw bo kwiatek ![]() ![]() a akurat makra lubie ![]() ![]() chocaz wczoraj mi sie obił o ooczy jakis zoom z makro..ale nie zgłebiłam tematu ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-07 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
grozi wypollizowaniem
|
chociaz marke? nikus?
![]() a nie na biezaco to nawet lepiej-bo biezące aparaty są drozsze ![]() niech mnie ktos oswieci jak w tym canonie czas i migawka są w jednym pokrętle? podoba mi sie to rozwiązanie i jednoczesnie niepokoi ![]()
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#886 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() bardzo nie na bieżąco jezdem :P pierona, kcem to Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-07 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
grozi wypollizowaniem
|
czy jest na sali lekarz?
did mi sie obudził o 7 rano z gorączką 39 stopni... o 10 miała 38 st, o 13.00 37,4 ![]()
#888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() znam to, ja muszę Miećkę na odrobaczenie zawieźć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() macham znad icetea
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flo ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS Ja jestem na sali, ino nie jestem lekarzem ![]() ![]() ![]() Na mój widok to nikt się tak nie cieszy ![]() ![]() Chyba se kupię psa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() z tym psem ![]() ![]() właśnie odbyłam walkę z Bako - labradorem sąsiadów, Fany ma cieczkę i się Bako zakochał. Wyszłam z Fany na siku i jak ten ją dopadł to myślałam, że ją połamie, za nic nie mogłam jej z pod niego wyciągnąć ![]() ![]() ![]() Obie jesteśmy podrapane i ubłocone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Qrde narzekłam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | ||
Panaroja
|
To będzie pienkne
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. bo Fany zawsze bez smyczy chodzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No więc- żarówki niby dobre, różnicę sprawdzam na bieli, ale mocy mi trzeba więcej! na pewno muszę mieć co najmniej 240W- oczywiście w wersji energo. I wiecie, co? Czarny C- tru ![]() Chyba sprzedam Gucci by Gucci wobec tego ![]()
![]() |
#896 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i co mu powiem ![]() lekarz didowy mi kiedys powiedzial ze nie trza leciec w 1 dobie goraczki jak nie ma zadnych innych objawow ![]() Cytat:
moczu? a czemu? ![]() i jeszcze dodam ze ona czesto tak ma- 39 stopni a na drugi dzien zdrowy did ![]() ![]() ![]() ale nie wiem czy w to wierzyc, bo ci lekarze to dziwni są ![]() ![]() ![]() ![]() a ten moj did ma od małego tendencje do bardzo wysokiej gorączki przy byle infekcji i trudno sie zbija te gorączke- nieraz co 2 godziny na zmiane nurofen, paracetamol, bo po 2 godzinach jest juz 39,5 ![]() no to se pogadałam ![]()
![]() |
#897 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o cieszenie się to pies jest niezastąpiony ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wrzuciłam foty z sesji do Tró ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
jestem absofakinlutly uzależniona od dyniowej zupy z curry ( i cytrynkom)
zimą byłaby idealna an rozgrzanie ale zimą nie rośnie - czy ktoś widział mrożoną dynię? bo w całości odpada no i nie wiem czy są mrożonki z dyni? samemu mrozić pociachaną ? nadaje się? cienko to widzeu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.