![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() ( z łotpowiedzią zainteresowanej w załączniku) ![]() cudna alernatywa ja wolę wciskać bez dwóch zdań ![]() ojej się pospieszyłam ten teges ![]() niemniej jednak nie zmieniam zdania ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.qygląda całkiem całkiem , a jak smakuje ? Cytat:
![]() ![]() Położyłam se farbę na łeb , znowu bende mimowolną brunetką ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Nindżopesz
|
Polly, no pewnie masz rację, że 4,5 przy 5/8, tak strzelałam czy godzina przysługuje czy pół. Tak czy siak 4,5 to jeszcze do przeżycia bo 5 mi się nie chce, hehe.
A ja od wczoraj jestem znowu mimowolnym rudłem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tesz obmyslłam dzs wisiory ![]() ale spokojnie u mnie sie najpewniej na mysleniu skonczy ![]() a jutro wielki i piekny dzien! umówilam sie z kolezankami na jedzening! ![]() ![]()
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Ja też umówiłbym się z kimś na jakieś dobre jedzonko
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak najfajniejsza robota (fizyczna) jest przy produkcji okien z drwa ![]() ![]() ![]() ![]() znam ![]() ![]() byłam w piwnicy/salonie robić ustalenia nt oświetlenia, podłogi itp. bosz ale tam gorąco ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koleżankami a o 300 za dużo z chuopem za to oddam całą garderobę for free 34, 36 co łaska 38 patrzy z dna szafy o tak ![]() fajnie że masz spotkanko - ja je uwielbiam ( ze względu na koleżanki of korrrrs Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaaak! zwłaszcza jesli jest przeplatane piciem ![]() cotobendzie cotobendzie ![]() kuchnia polska-pifo-kuchnia wuoska-wodka-ciastko-absynt-lody-sushi ![]() ![]() edit-zapomnialam o chinczyku na koniec ![]() Cytat:
nic nie rozumiem ![]() tylko tyle ze masz 350 dni w roku jedzeningu ![]() ja bym nie zdzierzyła finansowo ![]() garderobe 34 przyjmeu ![]() oraz 146-152 dla dida ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-07 o 21:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. wiadomo Sandra Bullock - bardzo szanuję P. za to - bo to moja najlepsiejsza kobitka ever 3. wytrzyyyyyyymasz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sprawie pani, siostra była, nikt nie otworzył ![]() ale jeszcze spróbuje i kazałam wypytać sąsiadów Cytat:
![]() i Ty to wytrzymasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powaga jeden łikend z jednymi 3 z innymi i 5 z innymi i zas od nowa po jakiejś tam krótkiej przerwie ale te pierwsze to już mają przerwę ponad miech i w środku chuop i ja sama na mieśćie no nic tylko zjadam kasę - nienawidze tego bom oszczędna ale jednocześnie uwielbiam bo lubię dobre stołowanko - i każde pifo się tym końcczy ![]() a i aż tak kosztowne nie jest - bo nie mając jeszcze rodziny swojej to jest jakby zamiast - nie wydaję wtedy an stuf domowego żarcia - nie wychodzi źle dla Ciem - hmmmm mam ino szary gryzący sztuczny półgolf z niepełnymi ekawkami krótkimi a dla Dida coś się znajdzieu - takze bi in tacz - ajl kip it in majnd ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
ja mam tak czy siak przygotówkę - czekam na signal i adres - nic więcej ponad to ze myślę o tym za dużo niż powinnam ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 22:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Co Wy dziś tyle piszecie?
![]() nadrobię jutro, bo mi zimno, ideu sie grzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() straszna ze mnie panikara oć do mnie do piwnicy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() W ogóle to zastanawiam się, jakiej wielkości jest Twój zamrażalnik ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale coś w tym jest, sama pracując w urzędzie łapałam się na myśli, że siedzenie w pieluchach się jawi całkiem zabawnie w porównaniu z tym. Chyba nie tylko ja, jaki tam przyrost, ho ho... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 34 poproszę ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | ||
Zakorzenienie
|
Takich młodych?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mogę wszystko i schładzać też mogę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego grzania ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przygotuję - bo stajlowo to jest ino jedna rzecz reszta dzieckowe ( taki mialam staj będąc dwudziestokilkulatką o bosze) a reszta to z epoki przed shoppingowej czyli nie ma tam orseja ani nic tym pachnącego - po prostu było małe ale było kupione u cornego tragarza - chyba wtedy królowali wietnamczycy ![]() były też dżinsy Only - pęknięta na środku zadku w poprzek kiedy to schyliłam sie po 2 złote ![]() tamte posżły jak swieże bułeczki - czyjąs matka - not so hapi ![]() także nie napalajta sieu - bo to nic na czasie - ino za małłe did Polly pogardzi chyba że róż lubi ( tiszercik był w róziowe paski poprzek i jest jeszcze) nic nie sprzedaję - darmoszka będzie jak co ale powrzucam jak jakiś aparat dopadnę - tak mi wstyd vide wasze dyskusje o aparatach a ja aktualnei ni mom żadnego bo wsie komórzaste pożły się jechac iż nie da się zrobić z ncih zrzutu na komp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Jasne jak będę w KRK to czemu nie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Kurdeu Flo - kiszka z panią ale poczekam jeszcze - w sumie misie nie spieszy, może się co okaże jeszcze
![]() slał już ktoś coś? nic? ni widu ni słychu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | ||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mysleu ze do punktu 5 na pewno ![]() Cytat:
zazdroszczeu takiej ilosci znajomych chetnych na wyjscia serio ![]() ja z moimi to sie nieraz 2 miesiace umawiam ![]() ![]() ![]() tzn ja to widze jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a skond masz takie małe ciuszki? ![]() Cytat:
moment moment-ja tych pomidorow nie rozmrazam ![]() ![]() a dlaczego mrozeu: -otosz mrozeu polskie letnie pomidory od chuopa ktore są na targu po 2 zeta za kilo - w zimie są po 9 i niedobre ![]() zamrazalnik mam klasyczny-2 szuflady ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- w sumie to obawiam sie ze na jutrzejszym jedzeningu przy pkt 4 bede juz nieczeswa ![]() ![]()
![]() |
#1014 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad2. ![]() ![]() Cytat:
![]() adreszta. ![]() Cytat:
![]() może to lipa jednak ![]() o narkotykach ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
|
A zamrożone zachowują walory?
![]() Ich TŻtki na pewno tego nie widzą ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ino jedno ale obiad za 6-7 zeta dla rodziny - nie u mnie - choćby ze względu na samą mnie - bo jak kasza to w ciul jak makaron to wciul itp no chyba że cukinia a te znajome to sa postudyjne, lokalne i z lat dziecięcych i popracowe - cztery paczki - każda z nas ma grafik i odzywają się telefony z nadzwyczjną regularnością - moznaby wspólczynnik tęsknoty babskiej obliczyć z chłopowymi się spotykam faktoza rzadziej i działa uzdrawiająco na mój związek natomiast tamte panie już nie bałdzo ![]() ![]() ale dalej rozumiem teżetki kolegów - to jest chyba prewencja ![]() a małe ciuszki mam z liceum - nie wpisałam się jak każda się chwaliła że się miesci w spodnei sprzed 16 i tam iluś lat - to niniejszym się wpisuję - ja NIE ![]() ale większość fajności oddałam przyjaciółkom właśnie - bo każda z moich jest ode mnie mniejsza, niższa, chudsza, lżejsza i drobniejsza - ja jestem the biggest - no tak tak jakby mi kto chciał jeszcze wmawiac że drobna jestem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
|
Cytat:
![]() Rejcz, ale jak można prewencjonować faceta np. przed koleżanką, którą on klepie po plerach z rykiem "Staaaaaaaaaaaryyy!!! " ![]() Damsko-męskie przyjaźnie nie mają szans przez prewencjonujące TŻtki ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleguj się z kolegami - szlus taki swiat znam osobiście jeden wyjątek - jeden |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
A to ja się ni znaju na tym
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale pół kilo makaronu to starczy na popas dla 3 osób chyba ![]() ![]() ![]() z kimplekami u mnie to kicha włqsnie bo: -lokalnych nie mam bo ja nie lokalna tylko napływowa ![]() - z lat dzieciecyhc wyjechane za fgranice na zafsze -z lo-baby za granica same chuopy zostały z jednym sie obraziłam na forever wiec wszystko szlag trafił - ze studiuf-nie mialam ekipy, a jedyna kolezanka mieszka w innym miescie ![]() - zostały mi tylko popracowe własnie co do spotkan z chuopami-to moj Tz mialby cos naprzeciwko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.