![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Polly - ja te wyliczanki jedzeniowe rozumiem - ale ja jem jak odkurzacz - mam breloki mały głód pokupowane od znajomych wszedzie - ja wpierdalam
dla mnie taka poracja to 2 dni jedzenia dla mnie samej - straszne to - ale prawdziwe - ja jestem pojemna i uwielbiam smaki dlatego u mnie w rodzinie na żarcie sżła pensja - mimo ze ja oszczędzam i patrzam an ceny żarła - i przeliczam niemniej jednak kilka mich makaronu z mięchem dziennie - co za problem ? zazdroszczę ludziom co ich jedzenie nie interesuje ![]() dla mnie jest hobby nieomal i nie tłumaczę się że rzuciłam fajki itp - uwielbiam to uwielbiam szamanko i jusz o proszsz jaki baner - w pytke normalnie Teza - wreszcie zejdą z Twoich gofrów ![]() Twoje gofry dla mnei to zakąska jest lecem - bo bladym świtem wstaję - tzn o 7 ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Nindżopesz
|
Sukienka dla Polly http://www.kappahl.pl/article/sukienka_226449
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiad za 6-7 zł, no dobra da się absynt jest ![]() ![]() ![]() a gulasz znaczy, uwielbiam ![]() ![]() tak myślałam ![]() ![]() dopra umytam, zdemejkapowanam, paleu i ideu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
i dobrze prawisz
![]() ![]() choć nie powinnam ![]() ![]() ale se zrobię ![]() ![]() kolorowych ![]()
![]() |
#1027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie kumpel to ktoś, z kim mogę pić, imprezować, prowadzić dysputy egzystencjonalne i konie kraść, ale kijem go nie tknę ![]() Jak mnie kręci, to już nie jest kumplem, ale "aspirującym na tżta" ![]() edit: że już nie wspomnę o niektórych moich koleżaneczkach, co jak przyprowadziła taka faceta na imprezę, to nawet nie wolno się było odezwać, bo zaraz foch i zazdrość ![]() Cytat:
![]() a bebzon rośnie ![]() i znów dieta ![]() ![]() na pobudkę Polska - kraj trolli ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/635678/troll,polska.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-08 o 08:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() serca z kury po co masz? ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ładna ino krótka i pewnie bym w niej wygladała jak obraz nendzy i rozpaczy ![]()
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||
Zakorzenienie
|
lecę
![]() coś słabo grzeją u mnie, chyba myślą że jeszcze jest ciepło ![]() było miłe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w związku z tym postanowiłam zacząć w końcu ćwiczyć, dziś zrobiłam 70 brzuszków rano ![]() ![]() Jednak Was tylko przeleciałam bo muszę pracować ![]() cóż czasem trza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hmm, no ale co - doświadczenie w zakładaniu gumy na instrumenty?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i podaj jeszcze pojemność michy, bo to istotne się wydaje w tym momencie ![]() Cytat:
![]() Przeczytawszy ile jesz, stwierdzam...że chyba nie chciałabym, żebyś była moim dzieckiem tudzież żoną... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że jedzenie jest jednym z najważniejszych zainteresowań życiowych ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Ewuś, Spo, Red
![]() Chyba pora odwiedzić lekarza... A w piątek farbuję się po raz kolejny. Miną wtedy dwa tygodnie od pierwszej akcji. Tym razem będę próbować TO. I w związku z tym mam pytanie do znawczyń - cy włosy farbowane farbuje się tak samo jak nie farbowane? ![]() Ulotka jakoś dziwnie napisana, że ogarnąć nie mogę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cześć ![]() Macham z nad jogurtu z muesli ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no nrmalnie co 3 godz - mnie syci na góra 3 godziny - w życiu nie jadłam 3 posiłków minimum 5 a jak miałam zaiob pracowy że nie było kiedy jeść to potem siadałam i nadrabiaąłm braki - jeszcze gorsza alternatywa 4. no to idealna pointa tych dywagacji - trafiłaś w pytkę - nikt nie chce włąśnie lecem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa tygodnie temu farbowałam L'Orealem Casting Creme Gloss, promiennym blondem, a wyszedł mi jasny rudy, w przyciemnionym świetle wygląda jak naturalny średni blond... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Normalna w sensie tłustości, nie że głowa, umysłowo..
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |||
Panaroja
|
Ziut znad zielonej herbaty
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś bym napisała mondrego , ale nic mi do głowy nie pszychodzi . O , małżon nie zauważył żem się zafarbiła i naprychał rano na Opium . Tylko czy to jest mondre ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
takkkk ![]() ![]() did ma 36,6, mowi ze ja troche boli gardło a pokazuje na okolice gdzies ponizej krtani ![]() ![]()
![]() |
#1049 |
Panaroja
|
Daj jej tabletke do ssania i jusz .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
był foch ![]() albo strzelanie min "groźnych" i półsłowek i niedomówień w nadziei, że to odstraszy wydumane rywalki, które aby czekały, żeby hurtem rzucić się na faceta ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-08 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.