Żonki 2009 cz. XXX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 20:24   #4291
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
meble będę miała jednak w następny weekend, a za to z darmowym transportem Tż się uparł żeby nie kombinować z załatwianiem kogoś do pomocy przy wnoszeniu. A już tak chciałam mieć sofkę
wczoraj spisałam wszystkie potrawy i składniki jakich będę potrzebować i poszłam na zakupy nanosiłam sie zdrowo a to jeszcze nie koniec, ale jak na razie to nikt nie odmówił i będzie 14 osób mamy 4 krzesła i przewioze z firmy kolejne 4.

Mam trochę stresa jak to wyjdzie, ale kolega mnie przekonał, że to i tak wszystko od ludzi zależy, jak będą mieli nastrój to brak krzesła im nie przeszkodzi. Prawie wszyscy się znają wiec będą mieli szanse sobie pogadać

a menu takie:
-kawałeczki kurczaka a'la KFC z dipami
-pieczarki faszerowane i zapiekane
-rogaliki francuskie z szynką
-muffinki z feta, papryką, oliwkami i pesto
-precelki ze słonecznikiem (własnej roboty)
-sałatka grecka
-paszteciki z nadzieniem mięsnym
Tak, robiłam imprezę w sobotę. Było dużo ludzi, za dużo jak na pojemność naszego mieszkanka, ale dalismy radę...część siedziała, część stała, potem się zmieniali i jakoś było. Zabrakło jedzenia...wymietli wszystko co było...hehe aż mi było głupio, poszło morze wódki i picia. Acha i było 16 osób + dwójka dzieciaczków.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2011-11-07 o 20:33
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:27   #4292
martucha84
Zakorzenienie

Gold daj znać po imprezie jak było bo jestem ciekawa, u nas też zawsze było coś do siedzenia, nawet jeśli to były zwykłe poduchy ;D ale może być ciekawie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziękuje kochane bardzo, ściskam każdą z osobna Tyle pięknych życzeń-jesteście przekochane

Częstujcie się kawką i tortem węgierskim, bo taki właśnie kupiłam dla gości, którzy mam nadzieję mnie dziś odwiedzą
pyszneeee

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
moj maz mowi tak do mnie chociaz nie jestem w ciazy robilam test i faktycznie nie jestem a w ogole bylam przez weekend u mojego chrzesniaka i jest taki kochanski ze juz moglabym takiego miec hehe
testy kłamiąąąąąąą wiem cos o tym
jak coś to spróbuj po dacie planowanej miesiączki

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
w pracy zepsuli mi humor, musze isc do pracy w swieta - dali mi wybor wiglilia, I lub II swieto i teraz nie wiem co zrobic, bo moj TZ nie ma jeszcze sluzby rozpisanej.
"kocham" moja prace
a w jakich godzinach? bo jak do 18 to wolałabym w wigilie, a jak na noc taka dziwna zmiana to chyba 2 dzień
Stary 2011-11-07, 20:34   #4293
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Baja wszystkiego najlepszego ode mnie i Juleczki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:35   #4294
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Gold daj znać po imprezie jak było bo jestem ciekawa, u nas też zawsze było coś do siedzenia, nawet jeśli to były zwykłe poduchy ;D ale może być ciekawie

pyszneeee

testy kłamiąąąąąąą wiem cos o tym
jak coś to spróbuj po dacie planowanej miesiączki

a w jakich godzinach? bo jak do 18 to wolałabym w wigilie, a jak na noc taka dziwna zmiana to chyba 2 dzień
w jakich tego nie moge być pewna niestety
ja bym sobie zyczyła 6-14 ale równie dobrze moga mi dac 14-22
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:29   #4295
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
wspolczuje bzyczko
jesli to zeby to polecam jeszcze dentinox
jesli katar tak dlugo nie mija to moze alergiczny jest? moze do lekarki sie wybierzesz!?
mysmy na katar ktory nie chcial minac dostali syropek taki ala przeciw alergiczny bo juz zadne krople nie skutkowaly i zadzialal! katar zniknal
trzymaj sie dzielnie
tylko że wszyscy mi wmawiają że ja sobie ubzdurałam ten katar...nic jej z noska nie leci ale furfla

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:56   #4296
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
A to wy sie juz o drugie sie staracie czy jak?
Daj link do tego watku, chociaz nie wiem czy bede miala czas sie udzielac bo nawet w tym jednym nie nadazam heheh
tak staramy
widzę, że Madzia podała

Baja - wszystkiego naj
Stary 2011-11-07, 21:57   #4297
agus87
Zakorzenienie

baja wszystkiego naj

madziu korale dobry pomysl na prezenty
Stary 2011-11-07, 22:48   #4298
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
tylko że wszyscy mi wmawiają że ja sobie ubzdurałam ten katar...nic jej z noska nie leci ale furfla
nie przejumuj sie opiniami innych!!
nie strasze cie teraz ale jako troche doswiadczona w ciezko leczonych katarach Tomka ktore koncza sie zapaleniem pluc jestem pewna ze nie mozna tego bagatelizowac. dziecko nie umie samo wysmarkac sie, to co zalega splywa po tylnej scianie gardla a potem droga do pluc czy oskrzeli jest bardzo prosta! nasz ma bardzo czesto sapke i to wlasnie przez to splywanie do gardla.
a mala kaszle?
moze sprobuj ja oklepywac-u nas dziala i wtedy wydzielina latwiej sie odkrztusza

dobranoc dziewczynki

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
tak staramy
widzę, że Madzia podała

Baja - wszystkiego naj
ze sie tak ladnie zapytam-i jak te starania ?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-11-07 o 22:50
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:35   #4299
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja sto lat
Cytat:
e
bajusiu kochana zdrówka szczecia duzo miłosci i spelnienia marzen!!!
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Basiu wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Baju - i odemnie ( od nas ) jeszcze wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Bajuś! Wszystkiego najlepszego, miłości, spełniania marzeń, sukcesów w życiu zawodowym i osobistym iiiii abyś znalazła czas na powiększenie rodzinki (bo chyba coś wspominałaś a jak nie to przepraszam )
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Baja wszystkiego najlepszego ode mnie i Juleczki
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Baju ode mnie też wszystkiego naj a może raczej od nas
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Baja...NAJLEPSZEGO !!!
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Baja - wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
baja wszystkiego naj
Dziękuje Wam bardzo Torcik jeszcze został więc zapraszam

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2011-11-08 o 09:10
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:37   #4300
śliweńka
Zakorzenienie

znów cisza a jak przychodzę z pracy to pięć stron do nadrabiania :P

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:01   #4301
bzyczka1
Zakorzenienie

Katuniu nie kaszle, nie kicha i nie gorączkuje. Ja już coraz bardziej podejrzewam resztę ząbków, dwie dolne jedynki już ma. Wszystko pcha do buzi, jak jej daję jej szczoteczkę do ząbków do ręki to od razu do buzi i się ryzia po dziąsłach. Wczoraj marudziła i płakała, nic nie pomagało, tzn pomagało troszkę jak jej dziąsła masowałam, dałam jej paracetamol i przysnęła nawet.

Za nami kolejna kiepska noc obudziła się o północy, później po 3 ale odłożyłam ją nie śpiącą do łóżeczka, włączyłam pozytywkę spróbowałam wsadzić smoka, o dziwo zassała i położyłam się spać. Ona tez zasnęła ale co z tego jak po 4 już się obudziła i męczyła wora do 6 potem się chwilę zdrzemnęła ale po 7 parę minut już spać nie chciała padam na pyszczek a kawy pić nie mogę

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:07   #4302
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
kochanie u nas wersja w standardzie (czyli takie jak na zdjeciu) kosztowały chyba nawet tyle samo, ale mi one nie odpowiadały kolorystycznie. ja chciałam szare na zamowienie, ale niestety ich cena (2xwyzsza) nas przerosła ale u was zakupy wyszły bardzo korzystnie, super, ze tak sie udało

a ja po pracy z kolezankami pojechalam do SH i kupiłam spodnie, sukienke i bluzke za całe 45 zl lacznie

w pracy zepsuli mi humor, musze isc do pracy w swieta - dali mi wybor wiglilia, I lub II swieto i teraz nie wiem co zrobic, bo moj TZ nie ma jeszcze sluzby rozpisanej.
"kocham" moja prace
Hmm, ale powiem Ci, że to musiał być na pewno inny producent. Bo my tez mieliśmy tapicerkę do wyboru i bez dodatkowej opłaty. Kolory wszystkie (nawet mój zielony i Martuchowy niebieski był, szary też) i wszystko w cenie. Szkoda, że wtedy nie trafiliście na innego producenta. A jakie w sumie kupiliście krzesła?

Super zakupy udało Ci się zrobić! I jeszcze ta cena!

Kochana, co do pracujących świąt, to do kiedy musisz powiedzieć kiedy chcesz pracować? Albo kiedy TŻ będzie wiedział jak pracuje?
Bo faktycznie pierwsza zmiana w wigilię była by idealna. Ale gorzej jak Ci każą iść na drugą zmianę...

Cytat:
na tym tescie pisalo ze wykrywa od 6 dni po zaplodnieniu takze juz powinien wykryc jakby cos mialo byc... mysle ze poprostu zbyt szybko bysmy chcieli
Myślę, że poczekaj na termin @ i wtedy zatestuj raz jeszcze, jeśli tylko @ się nie pojawi

Witajcie!

co ja wczoraj przeżyłam.... po pracy poszłam do sklepu. Początek tygodnia, więc koszyk nie był pusty... idę do kasy i zonk! Nie mam portfela... Wszystko z torby wyrzuciłam - no nie ma. Przeprosiłam panią i biegiem do domu. Oczywiście już analiza, co jesli zgubiłam, jak sie nie znajdzie... Dzwoniłam do pracy, czy nie zostawiłam gdzieś.
Przychodzę do domu, mówię TŻ, że nie mam portfela. No i akcja poszukiwania. Łącznie z piekarnikiem i lodówką Mąż już na krzesłach wstawał, żeby zerknąć na szafki od góry.... i znalazł.. na regale...

Jak sobie później przypomnieliśmy... w sobotę z mężem się wygłupialiśmy i miałam mu za coś zapłacić, a że nie miałam kasy, to rzuciłam mu cały portfel. On idąc na taras sprzątać rzucił go na regał. Regał wysoki, więc dopiero z krzesła było widać.

Ulżyło mi. A mąż sam poszedł do sklepu i jeszcze mi prezent przyniósł

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:09   #4303
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:18   #4304
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ho

Gucia ale numer z portfelem, padłam
Stary 2011-11-08, 09:21   #4305
kliwia
Zakorzenienie

gucia
nooo to masz nauczke ja przed wyjsciem z domu sprawdzam czy portfel mam musisz zaczac robic to samo
ale dobre, a po co on go wrzucal na regal, nie mogl na parapecie polozyc?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:37   #4306
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie!

co ja wczoraj przeżyłam.... po pracy poszłam do sklepu. Początek tygodnia, więc koszyk nie był pusty... idę do kasy i zonk! Nie mam portfela... Wszystko z torby wyrzuciłam - no nie ma. Przeprosiłam panią i biegiem do domu. Oczywiście już analiza, co jesli zgubiłam, jak sie nie znajdzie... Dzwoniłam do pracy, czy nie zostawiłam gdzieś.
Przychodzę do domu, mówię TŻ, że nie mam portfela. No i akcja poszukiwania. Łącznie z piekarnikiem i lodówką Mąż już na krzesłach wstawał, żeby zerknąć na szafki od góry.... i znalazł.. na regale...

Jak sobie później przypomnieliśmy... w sobotę z mężem się wygłupialiśmy i miałam mu za coś zapłacić, a że nie miałam kasy, to rzuciłam mu cały portfel. On idąc na taras sprzątać rzucił go na regał. Regał wysoki, więc dopiero z krzesła było widać.

artyści! choc pewnie Tobie do śmiechu nie było

Koniec z zastępstwami! Dzisiaj idę do pracy normalnie na 11
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:44   #4307
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia
nooo to masz nauczke ja przed wyjsciem z domu sprawdzam czy portfel mam musisz zaczac robic to samo
Wiesz, do głowy mi nie przyszło, że on mi tego portfela nie włożył z powrotem do torebki. Poza tym jak przyszłam do domu i zaczęłam szukać to chwilę mi zajęło zanim sobie przypomniałam co ja mogłam z nim zrobić i kiedy ostatni raz miałam go w rękach...

A dlaczego on tam dał... dla mnie to tez zagadka. Tym bardziej, że on do wysokich nie należy, więc nie było to takie naturalne

Ana fajnie, że dzisiaj już normalnie do pracy.

Stary 2011-11-08, 09:48   #4308
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Hmm, ale powiem Ci, że to musiał być na pewno inny producent. Bo my tez mieliśmy tapicerkę do wyboru i bez dodatkowej opłaty. Kolory wszystkie (nawet mój zielony i Martuchowy niebieski był, szary też) i wszystko w cenie. Szkoda, że wtedy nie trafiliście na innego producenta. A jakie w sumie kupiliście krzesła?

Super zakupy udało Ci się zrobić! I jeszcze ta cena!

Kochana, co do pracujących świąt, to do kiedy musisz powiedzieć kiedy chcesz pracować? Albo kiedy TŻ będzie wiedział jak pracuje?
Bo faktycznie pierwsza zmiana w wigilię była by idealna. Ale gorzej jak Ci każą iść na drugą zmianę...

Myślę, że poczekaj na termin @ i wtedy zatestuj raz jeszcze, jeśli tylko @ się nie pojawi

Witajcie!

ładnie ładnie na kreche chiałas brac

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Katuniu nie kaszle, nie kicha i nie gorączkuje. Ja już coraz bardziej podejrzewam resztę ząbków, dwie dolne jedynki już ma. Wszystko pcha do buzi, jak jej daję jej szczoteczkę do ząbków do ręki to od razu do buzi i się ryzia po dziąsłach. Wczoraj marudziła i płakała, nic nie pomagało, tzn pomagało troszkę jak jej dziąsła masowałam, dałam jej paracetamol i przysnęła nawet.

Za nami kolejna kiepska noc obudziła się o północy, później po 3 ale odłożyłam ją nie śpiącą do łóżeczka, włączyłam pozytywkę spróbowałam wsadzić smoka, o dziwo zassała i położyłam się spać. Ona tez zasnęła ale co z tego jak po 4 już się obudziła i męczyła wora do 6 potem się chwilę zdrzemnęła ale po 7 parę minut już spać nie chciała padam na pyszczek a kawy pić nie mogę
u nas o dziwo dzis spokoj jedna pobudka po 3 i dopiero o 7 rano nastepna jak juz musiałam do pracy wstawac

laseczki powiedzcie mi czy takiemu maluchowi jak moja mozna dac zwykła kołderkę taka pierzową...

bo wiecie co zauywazyłam
ona jak spiw łozeczku pod swoja poliestrowa kołderką (taka leciutka) to sie strasznie albo odkopuje albo wrecz zakopuje pod nią wybuddza sie i ryczy
a jak spi z nami pod moja kołdrą taka ciezkawą to spi praktycznie nieruchomo i wcale sie nei odkopuje
i sie zastanawiam czy nei zainwestowac i kupic jej normalną kołderke do łozeczka

i tu pytanie kolejne jaki musialbybyc wymiar tej kołdry łózeczko jest 120x60 (teraz mam kołderke 100x135 cm - (bo mi milpol źle wysłał, zamawiałam 90x120) i mam wrazenie ze jest o polowe za duza)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:48   #4309
ania20m
Wtajemniczenie

A ja jestem dzisiaj ostatni dzień w pracy idę sobie na L4 ciesze sie bo ostatnio dała mi w kość ta moja praca, teraz sobie poleniuchuje w domku, chociaż nie wiem czy poleniuchuje bo moja mama jedzie jutro do szpitala i będą jej robili protezę kolana i będzie w tym szpitalu 2 tygodnie. Boje sie bardzo o nią

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:53   #4310
Gucia0987
Zakorzenienie

Anika a tam na krechę! Gorzej jakby tak kanar wsiadł do autobusu i chciałby zobaczyć bilet miesięczny...

Ania20m odpoczywaj w takim razie! I trzymam kciuki za mamę! Na pewno wszystko będzie dobrze!

Stary 2011-11-08, 10:56   #4311
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki powiedzcie mi czy takiemu maluchowi jak moja mozna dac zwykła kołderkę taka pierzową...

bo wiecie co zauywazyłam
ona jak spiw łozeczku pod swoja poliestrowa kołderką (taka leciutka) to sie strasznie albo odkopuje albo wrecz zakopuje pod nią wybuddza sie i ryczy
a jak spi z nami pod moja kołdrą taka ciezkawą to spi praktycznie nieruchomo i wcale sie nei odkopuje
i sie zastanawiam czy nei zainwestowac i kupic jej normalną kołderke do łozeczka
przeczytałam Twój post i doszłam do wniosku, że Kacper robi tak samo - pod naszą kołdrą śpi normalnie, a pod swoją się czasem zakopuje. tyle tylko, że on nie płacze. kiedyś rano nieźle się przestraszyliśmy, nawet nie wiedzieliśmy, że on pod tą kołdrą.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
moja mama jedzie jutro do szpitala i będą jej robili protezę kolana i będzie w tym szpitalu 2 tygodnie. Boje sie bardzo o nią
wszystko będzie dobrze!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:01   #4312
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jestem dzisiaj ostatni dzień w pracy idę sobie na L4 ciesze sie bo ostatnio dała mi w kość ta moja praca, teraz sobie poleniuchuje w domku, chociaż nie wiem czy poleniuchuje bo moja mama jedzie jutro do szpitala i będą jej robili protezę kolana i będzie w tym szpitalu 2 tygodnie. Boje sie bardzo o nią
super, wypoczniesz i będziesz wizazować na całego A będziesz mieć też czas by trochę pomóc mamie i odwiedzić ją w szpitalu-będzie dobrze, nie martw się
Stary 2011-11-08, 11:14   #4313
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia
a kiedyś poszłam z portfelem ale pustym bo wczesniej TŻowi kartę dałam no i zapomniałam o tym fakcie

Cytat:
będzie dobrze trzymam kciuki za mamę

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:28   #4314
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
przeczytałam Twój post i doszłam do wniosku, że Kacper robi tak samo - pod naszą kołdrą śpi normalnie, a pod swoją się czasem zakopuje. tyle tylko, że on nie płacze. kiedyś rano nieźle się przestraszyliśmy, nawet nie wiedzieliśmy, że on pod tą kołdrą.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

wszystko będzie dobrze!
KOCHANA O TOJ MALUSZEK SIE JESZCZE NEI IECI PEnie

ej .......wwww mi nei wskakuje musze tłuc w klaiature

no to twoj nie wierci sie na pewno moja w ciagu kilku minut robi pełno obrotów o 180 o spi w poprzek łózeczka w nogach, najczesciej te obroty robi na brzuchu

najlepiej teraz robi nauczył sie skrzat siadac i co w nocy robi jak juz sie przebudza do jedzenia to
....... siada na spiąco i płacze ze chce jesc i trze oczka (z zamknietymi oczkami)

a co u was wogole..... nic nei piszesz jak sobie radzicie?

Stary 2011-11-08, 11:54   #4315
Gucia0987
Zakorzenienie

Coś pechowo od wczoraj...

Zamówiłam sobie tabliczki z napisami NEW YORK, CRACOW i TOKYO, żeby powiesić je pod zegarami w kuchni. I pierwsza oferta jaką dostałam była strasznie wysoka, ale odezwałam się do kobiety, z którą współpracuję od jakiegoś czasu i ona napisała mi, że zrobi mi te tabliczki za 65zł. No to stwierdziłam, że super. I dzisiaj przywozi mi tabliczki i mówi, że ona się pomyliła, że 1 tabliczka kosztuje 65zł...
Ale się dogadałyśmy. Zapłaciłam w sumie 120zł. W tamtej firmie za to nie miałabym nawet 1 tabliczki, więc stwierdziłam, że to mimo wszystko dobra cena

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-11-08 o 11:55
Stary 2011-11-08, 12:34   #4316
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hejdługo mnie tu nie było
mogę się pochwalić to się chwalę
dwie kreseczki zobaczyłam

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:35   #4317
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Coś pechowo od wczoraj...

Zamówiłam sobie tabliczki z napisami NEW YORK, CRACOW i TOKYO, żeby powiesić je pod zegarami w kuchni. I pierwsza oferta jaką dostałam była strasznie wysoka, ale odezwałam się do kobiety, z którą współpracuję od jakiegoś czasu i ona napisała mi, że zrobi mi te tabliczki za 65zł. No to stwierdziłam, że super. I dzisiaj przywozi mi tabliczki i mówi, że ona się pomyliła, że 1 tabliczka kosztuje 65zł...
Ale się dogadałyśmy. Zapłaciłam w sumie 120zł. W tamtej firmie za to nie miałabym nawet 1 tabliczki, więc stwierdziłam, że to mimo wszystko dobra cena

i sie do mnei nei odezwałas.....

Stary 2011-11-08, 12:36   #4318
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
baja wszystkiego naj

madziu korale dobry pomysl na prezenty
Aguś śliczny avatarek

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:47   #4319
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
i sie do mnei nei odezwałas.....
Aniczko wiesz, że ja nawet o Tobie nie pomyślałam! A bujałam się z zamówieniem jakieś 3tyg bo najpierw nie mogłam wymyślić kto mi to może zrobić, a później znalazłam tę drogą firmę... i później dopiero trafiłam do tej znajomej pani... Faktycznie zaćmienie!

Następnym razem się poprawię!

Emilka jeszcze raz gratuluję

Stary 2011-11-08, 12:49   #4320
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hejdługo mnie tu nie było
mogę się pochwalić to się chwalę
dwie kreseczki zobaczyłam

gratuluje super ze sie udało

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości