![]() |
#1051 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() ![]() 2. bardzo dobrze, nie czuć alkoholu wcale, w smaku prawie jak miód pitny Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Nindżopesz
|
Jedzening to nie bo musze się odchudzić ale co do randewu w postaci przebieżki po parku nie mam zastrzeżeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
spróbuj pożrec 8 litrów lecza albo 18 mielonych ![]()
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale co do drugiego, to na mieście też wsysam - potrafiłam czekając po pracy na pociąg w ciągu pół godziny wciągnąc kebaba i popchnąć czekoladą ![]() Ostatnie tyg. też żarłam, a teraz mnie co najmniej 2 miesiące diety czekają fak ![]() przywieź, to zobaczysz ![]()
![]() |
#1055 | ||
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Macham znad rozmrożonej zupy ogórkowej. ![]() Nie nadrobię wszystkiego, ale rzuciła mi się na oczy dyskusja o lustrzankach. Nie znam się zupełnie, ale posiaduję Canona EOS 630 z Ultrasonic 35-135 mm i jest bardzo ok. ![]() ![]() ![]() Przymierzam się od kilku lat do jakiegoś zacnego obrazka, bo ceny wręcz śmieszne po wysypie cyfrówek się zrobiły, ale przeca nie mam czasu na focenie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Generalnie to mnie się to wszystko bardzo nie podoba. Małżon powinien tyle zarabiać, żeby kobieta jeśli nie ma ochoty, to pracować nie musiała. Rodzenie i wychowywanie potomstwa, to i tak dużo. Chyba, że ma ochotę, to wtedy insza inszość. Ale bez kombinacji alpejskich, coby te bez mężów miały równe szanse. A tak przy okazji. W mojej pierwszej pracy - wszyscy byli zatrudniani w ramach 2-letnich kontraktów - wszystkie kobiety musiały podpisywać deklarację, że nie zajdą w ciążę w tym czasie. I jakoś żadna nie protestowała. Teraz pewnie byłby krzyk, że to działanie anty-rodzinne. ![]() Cytat:
Kamenta, biedna kota. ![]() ![]() Flo, to co robić? Czekać? Bo u mnie lada dzień będą zbierać ubrania, środki czystości i żywność, a szczerze mówiąc, to nie bardzo mam gdzie to trzymać. No i tu wiem, że zbierają faktycznie dla potrzebujących. ![]() Orzechy to zuo! ![]() ![]() I czapka się znalazła. W Helsinkach. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
![]() ja dwa razy tyle ![]() ![]()
#1057 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma musiała - i to nawet nie w przypadku jednego pracodawcy- robić test ciążowy (poza podpisywaniem)
#1058 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() właśnie ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Ale pomorek dzisiaj
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
bo leżę i kwiczę
![]() http://kwejk.pl/obrazek/634901
#1061 |
Zakorzenienie
|
Bosz...... Co mi się śniło......
Śnił mi się książę ciemności, który przybierał różne postaci, raz małego chłopca, potem tygrysa szablastozębnego, a tak naprawdę był wiązką długiego, czarnego kabla. Generalnie siał panikę i wszyscy się go bali, wiec na ulicach pusto. No i Skrb raz wyszła z piwnicy jakiejś kamienicy i szła taką bramą ciemną i tam się on pojawił. No to się Skrb zamieniła w czarodziejkę z księżyca, ale tak ją to osłabiło, że musiałam ją odprowadzić pod pachę na skrzyżowanie do monopolowego, bo akurat jechałam do jakiejś afrykańskiej wioski busem żeby ugadać jak ten kabel załatwić. Potem z wizytą przyjechała dowódczyni plemienia u którego byłam, całą rodziną (połową wioski) i trwałą na głowie i dalej nie pamiętam, bo się obudziłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dobreee... A pracodawca oglądał potem ten obsikany test czy uwierzył na słowo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
słucham sobie November Rain - wreszcie trafia w miesiąc
![]() http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&ob=av3e ktoś mi może wyjaśnić co się tej lasce stało? ![]()
#1065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie sie dziś śniło że byłam na wojnie, ale takiej jeszcze za czasów miecza i szabelki... i siedziałam w okopie i ogólnie niezbyt komfortowo się z tym czułam ze ktoś mnie może za chwilę dźgnąć ![]() Idę se ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A z podrobami co nie tak? Nie są bardziej trujące niż cała reszta jedzenia ![]() Cytat:
![]() Buagam. Tylko nie Ty ![]() Cytat:
Śmiesznie na kwaterze na CP miałam, w pokoju naprzeciwko były panienki sztuk trzy czy cztery, nie wiem, bo wszystkie takie same i jedna z chuopem. No i któregoś dnia one się stroiły i wywaliły chuopa z pokoju, ja się stroiłam przed lustrem na korytarzu, mój chuop spał. no i zaczęliśmy rozmawiać, on po archeologii, ja wet, no to oczywiście już milion tematów o zwierzątkach no i chyba za miło nam się rozmawiało bo zostałam wrogiem publicznym no.1 wszystkich samiczek, solidarnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak serio to sobie w sosiku robię Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetne podejście, zakładanie z góry, że wszystkie kobiety tylko patrzą jakby tu się załapać i zaraz zaciążyć. Umowę o pracę w związku z tym dostanę zapewne dopiero po menopauzie ![]() A nie, sorry, planuję wcześniej przejść na swoje ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-11-08 o 17:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
|
Chciałabym...
![]() Ale futrzastego bym tym nie karmiła ![]() Mam pytanie: co dodać do prania, żeby białe było białe a nie coraz bardziej szare? I jeszcze w pojemniczku na płyn do płukania mi stoi woda ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() prawdopodobnie zatkany wylot z szufladki; szufladka powinna się dać wyjąć w całości |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
|
Nie działa
![]() Chyba, że polecasz coś sprawdzonego? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | ||
Zakorzenienie
|
należy zmienić pralkę na franię
![]() pół żartem pół serio... piszę, bo fakt jest taki że pralki automatyczne w duecie z tymi gównianymi proszkami wlasnie takie coś robią z ciuchami ![]() ![]() może te dojczlandzkie proszki są lepsze.... ![]() ![]() Piniu boski sen ![]() ![]() paaa ![]()
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
Tru spróbuj trochę siły użyć a do prania może daj Vanish albo cuś takiego
![]() Orzechy to zuooooo żeba na nich złamałem a raczej na cieście Snickers które chyba było z łupkami orzecha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze lepsze są te wredne i zazdrośnice, co udają koleżanki, a próbują sobie facetów odbijać ![]()
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.