|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
http://zwegowani.pl/ co prawda, jest dla wegetarian, ale jest na niej mnóstwo alternatyw dla zwykłej okołoobiadowej porcji warzyw typu mizeria albo gotowana fasolka szparagowa. Mój faworyt to chyba placki z brokułami![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
najpierw był ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html a aktualnie używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 ma bardziej zimowy zapach .
|
|
|
#2582 | |
|
zawsze mam racje
|
ijaa:jakiej oliwki dla dzieci używasz?
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- sikoreczka: mnie takie dla niemowlaków nie rozczulają, jedynie jak widzę ubranka hello kitty dla takich 3-4 latek to się rozpływam. Ale niestety wiem, że dzieci to więcej zmęczenia niż radości, więc poza 10 sekundowym wow, ale ładne nic mnie nie ciągnie. Jeśli chodzi o menu weselne to mało pomogę, bo jestem wegetarianką i ciężko mi dogodzić. Jedynie mogliby masło do chleba dawać, bo jak dobrze pamiętam lubią nie dać. Na pewno nie zaszkodzą lekkie sałatki typu grecka, bo od tego nadmiaru tłuszczu i majonezu to się chce spać a nie bawić ![]() Ogólnie to chodzę prawie głodna na tego typu imprezach- zupy nie zjem bo kucharki i kostki są niewegetariańskie, ciasta nie zjem i tortu bo żelatyna i być może tłuszcze zwierzęce, patrzą się na mnie jak na ufo i w sumie im się nie dziwię, ale jak mam zjeść coś czego nie jem przypadkiem i się stresować potem- było tam coś czy nie to dziękuje ![]() Dobrą potrawę gotową dziś odkryłam w lidlu- makaron z serem gorgonzolla i innymi serami i szpinakiem, dodaję się odrobinę mleka lub wody i samo się robi, pyszne ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Bo niektórzy myślą, że plecy 20 cm niżej się kończą ![]() Co do peelingów- uda itp trę ostrym peelingiem z lirene, do reszty ciała mam super z lidla, bardzo żałuję ze to była jakaś seria limitowana, bo czuję się jak w egzotycznym spa Ostatnio w naturze widziałam balsam z eveline o różanym zapachu, a dobre są te balsamy bo z mocznikiem i masłem kokosowym, ale narazie muszę inne rzeczy dokończyć. Dziś właśnie skończe czekoladowo-orzechowy z farmony. Dla niektórych może być zbyt mdlący, ale ja lubię takie jedzeniowe, słodkie zapachy. I znowu mam jakiś miniból głowy
|
|
#2583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet dziś w Auchan tż o tym mówiłam ![]() Hej Tyle z mojej nauki, że jeszcze nie siadłam Jakiś zły dzień mam. Byliśmy z tż po telefony w plusie i znowu trzeba czekać. Ostatnio, tydzień temu nie dało się podpisać umowy, teraz nie ma telefonów Jutro podobno mają już być. Tż sam będzie załatwiał, bo ja na uczelni będę. Tż od momentu jak odebrałam prawko cały czas marudził, że gdzieś jedziemy. Ja oczywiście panika, bo te nasze auto i jest stare, ale też o wiele większe od Jariski na której się uczyłam. Dziś mi powiedział, że nie ma zmiłuj Wziął mnie na prostą i mało uczęszczaną drogę i tak mi się spodobało, że wróciłam do domu Pięknie ruszałam, nic nie gasło, ale tż miał chyba stracha |
|||
|
|
|
#2584 | |
|
zawsze mam racje
|
O ręcznika kuchennego bym nie kupiła, bo jak to tak Hello Kitty wyrzucić
![]() Idę prasować, mało to relaksujące, za to ostatnio przybiłam z kilkadziesiąt malutkich gwoździ na tył szafy i zrelaksowałam się, nie powiem Faceci to jednak mają lepsze odsresowywacze Może sobie deski kupię, przykleję tam fotki pewnych osób i będę stukać, stukać ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
2)
|
|
#2585 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też wolałabym zdecydowanie, żeby kołnierza nie było, ale niestety mam bardzo duży biust i bez niego czułam się strasznie niekomfortowo, a w tym dniu chciałam nie tylko ładnie wyglądać ale przede wszystkim czuć się swobodnie abym mogła przebalować całą noc ![]() Cytat:
![]() hmm nie wiele już pamiętam jeśli chodzi o menu weselne, jednak z naszego doświadczenia wynika, że najlepiej schodziły ciepłe posiłki i ogólnie mięsa, natomiast sałatki- szczególnie te na majonezie i wszelkiej maści galarety pozostały prawie nietknięte (a zarówno sałatki jak i galareta po całej nocy oczywiście nadawały się już tylko do wyrzucenia) Cytat:
do moich faworytów należy też ta, balsamy pachą długo i bardzo intensywnie |
|||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj jestem po dyżurze. Rano obudziłam się o 6.00 i już nie mogłam zasnąć. Na obiad zaserwowałam naleśniki francuskie. Tzn takie z rozbełtanym jajkiem, szynką i serem. Jedliśmy takie na wycieczce i bardzo nam smakowały. Moje też wyszły pyszne. Po południu pojechałam zmienić opony na zimowe. I jestem 60 zl do przodu, bo koszt zmiany to 80 zł a Pan policzył mi jakimś cudem tylko 20 Ja tez uwielbiam masła Farmony. Szczególnie o zapachu mango.
|
#2587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też czuje, ze trochę schudłam ale na wagę wejdę dopiero w piątek rano i mam nadzieję, że będzie dobrze![]() Cytat:
a co do pizzy w tele pizzy to tam sa zawsze te "promocje" i tak na prawde to te ceny sa regularne ale pisza ze to promocja bo tak lepiej wyglada wiem bo mieszkałam przez rok nad tele pizza i obserowałam to systematycznie![]() Cytat:
ja mam teraz oblednie pachnący peeling z oriflamu a co do smarowacza to też lubie jak tż mnie smaruje ale uważam, że jeszcze lepszym jest peelingowcem![]() Cytat:
![]() Kobietasukcesu coś pisałas o tych gotowych produktach z lidla jak to wyglada bo nigdy czegos takiego nie widziałam ![]() dzień dobry ja juz na zajęciach a później praca. Weekend minął ekspresowo ale też bardzo pozytywnie bo kupiłam kozaki zimowe![]() a jutro idziemy do kina na Baby są jakieś inne ciesze się bo już danwo nigdzie nie wychodziliśmy
|
||||
|
|
|
#2589 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
proszę pochwalić się zakupami a co do kina to mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić chociaż słyszałam dużo niepochlebnych opinii nt. tego filmu ale ja w ogóle nie jestem wyrozumiała i nie należę do targetu odbiorców komedii polskich bo ostatnia dobra jaką widziałam w wykonaniu naszych filmowców to Kiler a propo kina to my byliśmy wczoraj na tanich poniedziałkach w kinie Apollo, bilety po 7zł a puszczają klasyki filmowe, akurat wczoraj oglądałam pierwszy raz w życiu "Biały" z trylogii Kieślowskiego, wstyd, że nie widziałam wcześniej no ale tak się złożyło w każdym razie film b. dobry, zasługujący na to uznanie i pochwały jakie zebrał na arenie międzynarodowej, świetne kreacje aktorskie, a sam film jak to u Kieślowskiego- odciskający się na psychice, zmuszający do myślenia i do refleksji
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Bambino miałam. A teraz chyba kupię Hippa. ![]() Cytat:
Już wolę bym lekko przylizana, niż z nieruchomą kopułką. ![]() aaaa, mój tez miał stracha jak pierwszy raz prowadziłam. Co to ja chciałam? Aaaa MISIACZEK wrócił. Od raz się lepiej pracuje. Wczoraj leniwy wieczór. TŻ coś majstrował przy kompach, a ja wpadłam w wir zagłębiania się w tematykę pielęgnacji przeciwzmarszczkowej. ![]() W każdy razie, czuję się mądrzejsza. I.. serio muszę na zakupy - między innymi do apteki po zestaw narkomana. ![]() Dzisiaj lekki rozgardiasz, bo przez brak kompa trochę spraw się odłożyło. Twardo więc działam. A na wieczór co? Herbatka, kocyk i jesienne celebrowanie lenistwa - uwielbiam stan gdy nic 'nie muszę'.
|
|
|
#2591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
piecze, szczypie i ciągle biegam do wc tak więc wracam, robię sobie gorącą nasiadówkę, biorę jakiś urosept czy inne cudo, dużo piję i dogrzewam się moją koalką ofkors mam taki bałagan w domu, że powinnam sprzątnąć ale to nie zając, najwyżej zrobię to jutro no chyba że poczuję się szybko dużo lepiej to wezmę się za to dziś chociaż dawno nie miałam takiego leniwego popołudnio-wieczoru w tygodniu wiec chyba sobie odpuszczę dzisiaj wszelaką aktywność, zapuszczę jakiś serial i będę dochodzić do siebie |
|
|
|
|
#2592 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2593 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzisiaj męczący dzień miałam i tyle mam do zrobienia na czwartek. Buu
Edytowane przez Kot Kotkowaty Czas edycji: 2011-11-08 o 16:48 |
||
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też marzę o kołderce, ale niestety jutro mam statystykę i powinnam zrobić zadania domowe. Najgorsze jest to, że zwykle do pewnego momentu wiem jak coś robić, potem blokada i stoję z całym zadaniem ![]() Dziś po zajęciach pojechaliśmy z tż w końcu odebrać telefony. Wzięłam nokię c3 na 2 lata. Mam nadzieje, że będzie się dobrze sprawowała tak jak u Kash ![]() Dziś nie mam czasu się nią zajmować, bo mam naukę, także jutro może się będę nią bawić. Tż pojechał do pracy, za oknem ciemno, a ja mam wrażenie, że dzień się już kończy, a dopiero 17. Nienawidzę tego stanu
|
|
|
|
|
#2595 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Mnie mało które polskie filmy się podobają, a tych starych w klimacie sami swoi czy seriale alternatywy 4, zmiennicy to już w ogólę nie cierpię, na moje nieszczęście tż je lubi. Na orange kino letnie widziałam film Kołysanka, akurat ten się udał, ciekawy całkiem. Fajna sprawa takie kino na wolnym powietrzu Tylko wiadomo męskie bluzy są zwykle sporo cieplejsze od damskich.---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
To nie znaczy, że tyram od świtu do nocy, ale zawsze by było coś do zrobienia ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- dodaja: no pogoda nie rozpieszcza, dlatego trzeba sobie robić jakiś energiczny spacer póki jest jasno, żeby się doświetlić
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja rownież leżę w łóżeczku i się grzeję bo coś przeziębienie mnie łapie a mam 2 dni żeby się wykurować bo w czwartek jedziemy do chrześniaka i nie chcę go zarazić. Jedziemy na 4 dni Kash kochana wygrzewaj się,wiem jaki to ból pęcherz. Dodaja mam nadzieję że zadanie ze statystyki skończone i odpoczywasz troszkę. Byłam dzisiaj w sklepie dziecięcym dokupić chrześniakowi parę rzeczy i jak widziałam te wszystkie rzeczy to myślałam że się tam rozpłynę Haniulka a Ty odpoczywasz troszkę? Ostatnio było o kremach przeciwzmarszczkowych,ja używam z ziaji z aretiną całą serię i jestem zadowolona. Miłego wieczorku.
|
#2597 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a w ogóle Kocie to chętnie bym zobaczyła Twoje zwierzaki ![]() Cytat:
powodzenia w takim razie, ja statystykę akurat na studiach bardzo lubiłam co było ewenementem na światową skalę bo zawsze byłam noga z matmy i tej staty bałam się najbardziej- jak się później okazało niepotrzebnie no ale powiem tylko, że nie da się jej przejść jeśli się jej nie rozumie więc może poprosiłabyś kogoś bardziej obytego w temacie żeby Ci wytłumaczył? myślę, że będziesz zadowolona a poza tym uważam, że ten kalkulatorkowy wygląd jest uroczy i idealnie nadaję się do pisania smów przez małe damskie paluszki mam ostatnio to samo, 17 a tu ciemno i wrażenie że dzień minął ![]() ja jak już mówiłam czuję się lepiej i właśnie gotuję mój popisowy gulasz węgierski na jutrzejszy obiad bo już mi się kurczak znudził (nie sądziłam, ze to powiem a jednak ) i robię wieprzowinkę w najlepszej gulaszowej postaci a w ogóle to w Leclercu mają coś nie tak z cenami bo wzięłam pół kilograma szynki na gulasz i cena była 17,99zł za kg a przy kasie nabiło się 12,99 więc mam tym sposobem mięso na obiad za 6zł takie promocje to ja rozumiem ![]() w weekend muszę się wybrać po kozaki zimowe bo zapowiadają pod koniec tygodnia gwałtowne ochłodzenie do kilku stopni w dzień i na minusie w nocy a ja nie mam żadnych ciepłych butów, tylko zamszowe kozaki
|
||
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy egzamin mam 7 grudnia, także mam jeszcze trochę czasu żeby to ogarnąć. Od jutra chyba zaczynamy trudniejsze rzeczy Zobaczymy jak to będzie, ale obaw trochę mam, choć mam jeszcze gorszy przedmiot od tego ![]() Zrobiłam co umiałam i się nudzę. Zjem lekką kolację i chyba się położę, bo kiepsko dziś spałam. Dziś chyba się przekonałam, że nie mam przyjaciółki i najlepiej by było jakby człowiek liczył tylko i wyłącznie na siebie ![]() Ala, Aaby, Anastazja, Haniulka, Kraven, Dannae proszę meldować co u Was
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie etatowy dyżurant
![]() Ja znowu na dyżurze. Dzisiaj w dzień był taki sajgon, że tak właściwie dopiero usiadłam. Idę zaraz wziąć prysznic, bo po dzisiejszych biegach jestem lekko klejąca ![]() Ja raz w życiu miałam zapalenie pęcherza i to była masakra. Kash jak masz to jeszcze wit. C łyknij - ona zakwasza mocz i pomaga pozbyć się infekcji. I dużo pij. Ja jutro sobie odpoczne. TŻ ugotował dzisiaj w domu zupę więc jutro obiad z głowy.
|
#2600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Uczyłam uczyłam
Po zaliczeniach jestem dobrej myśli, ale... poczekajmy na wyniki, które mają być na dniach. Bluuuzaaa ![]() Cytat:
Moje "dbanie" o cerę ogranicza się do minimum: mleczko do demakijażu, żel do mycia twarzy, krem pod oczy i krem do twarzy. Raz na tydzień-dwa peeling. Tyle. I niestety to widać Możesz zdradzić info, skąd czerpiesz wiedzą na temat tych wszystkich specyfików i produktów z BU? Ps. Twój post już sobie zapisałam Cytat:
![]() Cytat:
Co do menu - zrezygnuj z sałatek majonezowych, szynki i mięsa w galarecie weź w ilości śladowej, nie róbcie długich przerw między posiłkami, przed północą lub po oczepinach (jeśli macie) mile widziana jakaś ciepła zupka - WSZYSCY jedzą taką zupkę Z dodatków najszybciej schodzi chyba sałatka grecka Poza tym do przemyślenia, jakie chcecie mięsa itp. Cytat:
A za Twoją mistrzowską jazdę ogromne brawa! ![]() Cytat:
Dziękuję za pamięć Trochę mnie nie było, ale jakoś tak... wypadłam z obiegu. Weekend spędzony na uczelni, zaliczenie mam nadzieję, że na plus. Poza tym najbliższe tygodnie będą szalone, bo wykładowcy ustalili mnóstwo terminów, do tego pisanie pracy, do której nie mam literatury... no i praca w pracy. Byle do Świąt ![]() Od paru dni budzę się z bólem głowy, który nie daje mi żyć całą dobę. Do tego dziś czuję się, jakbym ważyła co najmniej 80kg. Mam siebie dość. Finansowo bardzo ciężko. Aktualnie wyczyściliśmy nasze konta dosłownie do 0 (po parę groszy zostało) i egzystujemy do jutra z najważniejszymi rzeczami w lodówce, typu chleb, masło, coś na górę, coś na obiad. Listopad będzie sam w sobie paskudny, a do tego skończyło mi się kilka kosmetyków i musimy kupić na uczelnię dwie książki, których nigdzie nie idzie wypożyczyć (84zł). Naprawdę jeśli miałabym coś kupować, to wolałabym kupić jakąś pozycję do pracy mgr. Także zazdroszczę tym, które w listopadzie mają chociaż 500zł na przeżycie. My nie mamy. Muszę wystawić swoje buty ślubne i kilka książek ze studiów - może parę zł wpadnie. A poza tym po staremu. Miłej środy!
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Tak na prawdę zawsze COŚ jest, ale to nie znaczy, że TRZEBA to wykonać akurat w tym momencie. Przeterminować się nie przeterminują, więc mogą czekać. ![]() Cytat:
![]() U nas też dzisiaj wieprzowinka - w postaci polędwiczek. Ja też. Wczoraj zerknęłam na kilka, ale nie miałam sił się rozpakowywać w sklepie i odpuściłam. Na plus jednak, widziałam że jest sporo klasycznych modeli na których można oko zawiesić. Liczę więc, że wybiorę coś bez większych trudności. Cytat:
Kurcze, może jakaś dodatkowa praca uratowałaby Wam sytuację. Chociaż z tego co piszesz (uczelnia - egzaminy, pisanie pracy) za wiele czasu to Wy na nią nie macie. Żeby nie powiedzieć nie macie wcale.Ciężka sytuacja, bo - na szkołę wydać trzeba, a ona skutecznie zajmuje czas podczas którego można by coś dorobić i kółko się zamyka. Z tego co słyszę i czytam idzie zima. Brrrrrrrr! A było tak przyjemnie. ![]() Wczoraj wieczór zleciał nawet nie wiem kiedy. Postanowiliśmy obiad zjeść na mieście, później małe zakupy, spacer z psem i było po 20. Normalnie.. niech ktoś spowolni te cholerne zegarki. ![]() Wydawałoby się, że sprawy pracowe w porządku - po ostatnich lekkich i nie lekkich rozmowach, a tu, zonk! W sumie to szkoda słów nawet, ale.. zaczyna mi się po prostu wszystkiego odechciewać. I coś czuję w kościach, że póki komuś nie wrócą (albo właściwie nie urosną) jaja by podejmować decyzje jak na rozsądnego człowieka przystało, a nie w zamian zachowywać się jak chorągiewka na wietrze to będzie źle. Albo póki się stąd dla własnego spokoju nie wyniosę. ![]() Czas się zabrać do pracy, w towarzystwie kawusi i czekoladowego Muffinka.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-11-09 o 09:05 |
||
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy zatem na koniec 2012
|
|
#2603 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo mi przykro jak czytam o tej Waszej sytuacji finansowej Kochana Ijaa dobrze pisze, że to błędne koło z tą szkołą, niemożliwością dorobienia kasy i brakiem czasu może faktycznie pomysł żeby pozbyć się kilku niepotrzebnych rzeczy i trochę zarobić nie jest taki zły kurcze moglibyście w lotka wygrać czy coś bo tak to chyba perspektyw żeby się sytuacja finansowa diametralnie odmieniła to nie ma ![]() w każdym razie ściskam i dodam, że rozumiem, może u mnie nie jest tak tragicznie ale pieniądze z wydawnictwa coraz mniejsze więc szukam czegoś innego, mało tego strasznie mnie boli, że większość tego co zarabiam idzie na rachunki i życie- dorosłe życie welcome jeszcze siostra do mnie wczoraj dzwoni taka rozradowana bo odebrała wypłatę i prawie całą wydała na ciuchy, cieszyłam się z nią bo to jedna z jej pierwszych wypłat a wiem jaka to radość jak człowiek nie musi brać kasy od rodziców tylko zarabia i wydaje na siebie, tyle tylko że mi się trochę żal zrobiło że ja już mam taką sytuację że chyba juz nigdy nie będe mogła całej wypłaty wydać na siebie ech oczywiście, że coś kosztem czegoś i nie zamieniłabym mojej samodzielności, mieszkania w kawalerce na nic innego ale tak mi się trochę żal zrobiło i po ludzku zazdrośnie ![]() Cytat:
![]() mi się szczerze powiedziawszy nie chce chodzić za tymi butami, pewnie dlatego, że wiem że muszę je kupić a wolałabym sobie za tą kasę kupić coś innego ale spodobały mi się 2 niemal identyczne pary kozaków na stronie deichmanna więc najpierw tam uderze i może szybko uda mi się je kupić no to niefajnie, że w pracy dalej nie tak jak być powinno, ale Ty jesteś zuch dziewczyna, poradzisz sobie nawet jak trzeba bedzie stamtąd zmykać wstydu nie masz babo!
|
||
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() witam Was w środę, która dla mnie jest piątkiem wolne wykorzystam na pisanie referatów.aaby -dumnam z Ciebie i trzymam kciuki żeby zaliczenia poszły gładko. jesli chodzi o Twoją pracę i literaturę to wciąż czekam na maila![]() ![]() a w kryzysie finansowym wspieram ![]() ![]() iija- muffinka ![]() dodajka- co się stało? skąd taki przykry wniosek nt. przyjaciół? dziewczyny jeśli któraś ma ochotę to dove na fb rozdaje próbki produktów ![]() i 11 urodziny cinema city są w piątek- bilety po 11 zl
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-11-09 o 09:57 |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
![]() Pracusie niech nie czytają , bo ja jeszcze leże w łózku zjadlam sniadanie i pije goraca herbatke z cytrynką i sie lenie ewentualnie jakies kucharzenie, bo obiecałam tz na kolacje swojskie hamburgery i mam ochote na jakies ciacho ![]() marta odpoczywam odpoczywam Jak sprzata czy robie cos w domu to robie sobie przerwy, i staram sie specjalnie nie przemęczać, ale niestety wszystkie porzadki domowe skupiaja sie na mnie bo tz ciagle nie ma - a jesli jest to robi cos w piwnicy bo remontuja z tata garaz i teraz beda ocieplać dach a ja poprostu dostaje 'bialej goraczki' I wczoraj bylam na wizycie wiec ciociom wizażowym chciałam się pochwalic ze moja córka rosnie jak na drożdzach, wazy juz ponad kilogram kluska mała sie szykuje bo przewidywanie ma dobić do 3,5kg Pozatym rozwijamy sie ksiązkowo no nic trzeba by sie zwlec z tego łózka co nie |
|
|
|
#2606 |
|
Konto usunięte
|
Hania a leż sobie w tym wyrku na zdrowie!
kiedy jak nie teraz? zazdroszczę ale na Twoim miejscu w ogóle bym z niego nie wychodziła kawał Panny z tej Lenki będzie czy Ty aby dobrze się odżywiasz (tzn. jesz za 2? ) aha jakbyś chciała to mam na zbyciu lekką babską książkę, jakbyś podała adres to chętnie wyślę ![]() Dodajka właśnie co to za akcja z przyjaciółką? Ssnow jak tam praca S.? zadowolony? |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i napewno duza miare w tej mojej 'ciazowej' diecie ma to ze nie jem prawie w ogole fast foodów ani chipsow - bo kompletnie nie mam na to ochoty. Przez te dotychczasowe 6msc jadłam moze ze 2-3 razy pizze swojska i raz kebaba a dawniej raz w tygodniu No i przed ciaza czesto bylo winko albo piwko, a to tez pobudza apetyt Kochana dziekuje za ksiązke sama ostatnio nawet sobie wypozyczyłam pare pozycji i oddałam nie przeczytane jakos nie mam weny
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-11-09 o 10:53 |
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula przybierasz bardzo ładnie. W ciązy taka przeciętnie przybiera się 11 kg, ale to i dziecko i wody płodowe, łożysko itp.
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
kash- S. zadowolony, mówi, że jeszcze tylko mała podwyżka i już w ogóle będzie w niebie
ale wiadomo, wszystko przyjdzie z czasem :yes: dziękuję, że pytasz![]() Haniula- 3 kg to kurcze prawie tyle, co nic i pięknie, że Lenka tak rośnie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jednocześnie cieszę się, że bliscy mają lepiej, że nie muszą liczyć tak, jak my...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Co do tego, co wymieniłaś, to ryżu w ogóle nie jadam i nie robię, ziemniaków mąż nie je, pieczywo ja jem jasne, mąż ciemne, makaron bardzo rzadko, oliwa tylko i wyłącznie. Z mąką strasznie rzadko coś robię. Mogę jedynie nad śmietaną pomyśleć...

najpierw był ten 

Jakiś zły dzień mam.
najważniejsze, że wszystko się udało
zrobiłam tylko głupotę, bo po przyjściu do domu zoorientowałam sie , że w dniu badań powinnam dostać @ i muszę wszystko przełożyć
i skóra jest po nim mięciutka i delikatna 

a co do pizzy w tele pizzy to tam sa zawsze te "promocje" i tak na prawde to te ceny sa regularne ale pisza ze to promocja bo tak lepiej wyglada wiem bo mieszkałam przez rok nad tele pizza i obserowałam to systematycznie
piecze, szczypie i ciągle biegam do wc

a w ogóle to w Leclercu mają coś nie tak z cenami bo wzięłam pół kilograma szynki na gulasz i cena była 17,99zł za kg a przy kasie nabiło się 12,99 więc mam tym sposobem mięso na obiad za 6zł
Chociaż z tego co piszesz (uczelnia - egzaminy, pisanie pracy) za wiele czasu to Wy na nią nie macie. Żeby nie powiedzieć nie macie wcale.
Normalnie.. niech ktoś spowolni te cholerne zegarki.
bardzo mi przykro jak czytam o tej Waszej sytuacji finansowej Kochana
Ijaa dobrze pisze, że to błędne koło z tą szkołą, niemożliwością dorobienia kasy i brakiem czasu
trzeba by sie zwlec z tego łózka co nie