Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-10, 13:10   #1201
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać nazwę modelu butów? W przyszły weekend wybiorę się do nich i chcę wiedzieć o jakie mam się pytać buty A i jeszcze jedno pytanie - czy spód podeszwy jest oklejony zamszem?
Nie, rodzaj podeszwy sobie wybierasz. Może być albo:

1. z weluru - miękka, tylko na parkiet
2. albo z poligumu - najtwardsza tzw. wizytowa
3. albo z miękkiego styrogumu i ja tą właśnie wybrałam. Jest na tyle twarda, żeby nie zniszczyła się przy chodzeniu po dworze, ale i na tyle miękka, żeby podczas tańca nie męczyły się stopy. Gdy zamawiałam, to facet mówił, że to najpopularniejszy rodzaj podeszwy i najlepiej się sprawdza w użytkowaniu.

Wygląda to mniej więcej tak:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00457.jpg (157,8 KB, 25 załadowań)
Stary 2011-11-10, 13:10   #1202
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiecie co? jestem poprostu zszokowana... myłam sobie włosy i własnie je wycierałam kiedy ktoś zadzwonił do drzwi no i ja nie otworzyłam no bo jak tu wyjśc w mokrych wlosach do człowieka i to w nocnej koszulce no to ten ktoś zadzwonił do tej chorej sąsiadki i chyba tego kogoś opierniczyła i ten z powrotem do mnie dzwoni i jeszcze mi za klamkę szarpie... no w szoku byłam poprostu.. co za natręt.. potem tylko spojrzałam w oknie i jakiś gościu z grabiami wychodził no kuźwa.. ludzie nie rozumieją że jak ktoś nie otwiera to nie otwiera.. jakbym nie miała zamkniętych drzwi to by mi do mieszkania wlazł...
Masakra! Ja kiedyś zostawiłam otwartą bramę na działce i siedziałam z tyłu domu. Też ktoś mi wlazł - najpierw babka sprzedająca winogrona, a potem koleś spytał czy nie chcę wywrotki piasku. Nie wyobrażam sobie co trzeba mieć w głowie, żeby wejść na cudzą posesję albo szarpać komuś za klamkę.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:11   #1203
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Ooo.... Widze ze mamy dzisiaj dwie solenizantki... No to kochane kobietki wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen,duuuzo milosci i wyrozumienia
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:11   #1204
nena1984
Zakorzenienie

znalazłam fajną fryzurkę i makijaż, tu akurat u druhny, ale razem fajnie się komponują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lt_ceremony045.jpg (30,6 KB, 64 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:17   #1205
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
znalazłam fajną fryzurkę i makijaż, tu akurat u druhny, ale razem fajnie się komponują
Fryzura super.
Ale mogła sobie tę opaleniznę wyrównać. Jestem strasznym strasznym człowiekiem.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2011-11-10, 13:19   #1206
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ano właśnie. pieśń bardzo ładna też ją znam, tylko kurcze super to wyszłoby jeśli ktoś ma chór na weselu, albo kilka osob do zaśpiewania.. u nas to pewno tylko organista będzie wiec chyba nie ma sensu...
Ale piesn piękna
No u nas na ślubie będą śpiewać 2 albo 3 Dziewczyny, także powinno to wyjść super

Cytat:
Wiecie, jak mnie dzisiaj baba zastawiła??? Dziś u mnie w mieście dzień targowy (mieszkanki dużych miast mogą nie wiedzieć co to, więc tłumaczę - taki dzień, w którym okoliczni producenci drobiu tudzież innych produktów regionalnych zjeżdzają się na jeden plac (usytuowany na nieszczęście w samym środku miasta) a za nimi rzesze konsumentów i fanów produktów "których przecież nigdzie indziej dostać nie można". Pech w tym, że jechałam do lekarza akurat w okolice opisywanego targu. Ruch przeokropny, zero miejsca do parkowania. Na szczęście pod przychodnią jest parking dla pacjentów, tylko i wyłącznie dla pacjentów. Więc stanęłam nieświadoma zagrożenia i poszłam do rejestracji. Była dluga kolejka, stałam chyba z 10 minut. Wychodzę, patrzę a tu jak ta lala zastawiony samochód. Niestety nijak nie dało się go ominąć. No więc wracam do rejetracji, pytam czy do kogoś należy taki to a taki samochód. Oczywiście cisza. No więc wracam wkurzona jak sto nieszczęść (tylko spokojnie, dziś są twoje urodziny, jakie urodziny, taki cały rok...) i warczę pod nosem na durnego kierowcę. Najpierw zadzwoniłam do Tżta się wyżalić, potem do mamy a na końcu już miałam dzwonić na Policję. Słuchajcie, stałam prawie 40 minut, aż łaskawa kwoka raczyła przywlec spowrotem swoje d.upsko do samochodu. Oczywiście nie była u lekarza tylko na targu, bo wracała obładowana siatami. Gdyby zaczeła mnie przepraszać, to może nie powiedziałabym co o niej myślę, ale ta nic, spokojnie otwiera bagażnik i p o w o l u t k u pakuje rzeczy. No więc wyszłam z samochodu i mówę, że bardzo jej dziękuję, że przez nią spędziłam 40 minut na parkingu, a śpieszę się do pracy, bo wyskoczyłam tylko na chwilkę (to akurat nie było prawdą, ale chciałam podnieść dramaturgię) oraz że powinna się cieszyć, że nie zadzwoniłam po Policję. A ta kretynka, "niech się pani nie złości, złość piękności szkodzi". Ale się wkurzyłam na maxa
nie no sorki, ale sytuacja taka z jednej strony chamska (ja bym się mega wkurzyła na coś takiego), ale jednak z drugiej komiczna odpowiedź babki - bezcenna.
Ja to się w ogóle dziwię, że nie pojechałaś babie w ripoście jakimiś paragrafami, przecież u Ciebie to jak z rękawa się sypią

jagata, no ja rozumiem te sytuacje, sama mieszkam w ogromnym bloku z dużą ilością mieszkań i czasem się mówi dzień dobry, a czasem ludzie tak wyglądają, że nawet nie bardzo się chce Ale prawda jest taka, że to dziecko powinno być tak wychowane, żeby pierwsze mówić dzień dobry - więc baba powinna sobie synka lepiej wychować, zamiast durnymi tekstami rzucać.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY PORZYSŁY MOJE BUTY!!!!!!!!!

DLA PRZYPOMNIENIA TE Z LINKA- beżowe:
http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Mam je w biurze, ale cholerka ja dzis w domu pracuje musze poczekać do wieczora na przymiarke....podobna sa zaje.biste i se mega świeca: jupi:
Śliczne Czekamy na real foto na giczołce

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Oj, dziewczyny - coś za łatwo szafujecie wyrokami. Moja druga przyjaciółka była druhną na moim ślubie cywilnym. Naprawdę myślicie, że nie przemyślałam milion razy sprawy druhen i nie postarałam się ułożyć wszystkiego tak, żeby żadna z moich przyjaciółek nie czułą się źle?

Sprawa wypłynęła w związku z koncepcją kilku druhen, która mi się generalnie podoba, ale u mnie jest niemożliwa, bo wiem, że nie wszyscy czuliby się dobrze w tej roli. Nie ma co więcej dyskutować o moich przyjaciółkach i druhnach, bo już przeczytałam dwie niemiłe i nieprawdziwe rzeczy o swoich motywach. Po co zgadywać, jak się nie wie? Do tego zakładać najgorsze warianty? Naprawdę przykro się to czyta. Szczególnie, że nie prosiłam o radę ani nie zadawałam żadnego pytania. Po prostu przedstawiłam swoją sytuację i opinię.
Cytat:
Kochana, teraz "piję" do Chatki, która napisałą, że krzywdzę przyjaciółkę i daję jej do zrozumienia, że jest za gruba, żeby być moją druhną.
Napisałam tylko, że tak to może wyglądać z Jej perspektywy i że warto, żebyś wiedziała na pewno, że tak nie jest Jeśli wiesz na pewno i rzeczywiście wszystko dokładnie przemyślałaś i obgadałaś, to super, przecież ja Cię o nim nie oskarżam ani żadnych wyroków nie stawiam! Nie znamy się, to nawet gdybym chciała, to nie mogłabym robić takich rzeczy. Po prostu Twoje wypowiedzi wcześniejsze dla mnie osobiście nie wyglądały fajnie (np. to, że kiepsko będą wyglądać razem na zdjęciach itd.), dlatego zwróciłam uwagę. Na pewno jednak nie miałam na celu obrażania Ciebie, a jeśli tak to odebrałaś - przepraszam. A teraz na zgodę i już się na pewno wtrącać w Twoje sprawy nie będę, obiecuję

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Chcemy mieć to śpiewane jako Psalm, pytałam się już księdza czy może być, jeśli w refrenie będzie od razu Alleluja, powiedział, że bez problemu. Czyli chyba potem nie byłoby osobnego Alleluja, tylko od razu Ewangelia. I w ogóle to dziękuję za propozycję śpiewu, Kochana! Im więcej głosów, tym lepiej, to pewne
Serio powiedział, że to może być jako psalm i alleluja w jednym? nono, super by było, gdyby i u nas tak się udało Bo szczerze mówiąc nie podoba mi się jakoś strasznie żaden ze "ślubnych" psalmów i byłoby genialnie mieć to jako psalm.
OK, to jeśli uda mi się przybyść na Twój ślub (a mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie), to chętnie pomogę śpiewać Twoim Koleżankom

A na wieczór widzę same pyszności szykujesz

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
A właśnie, myślałyście może już o kreacji poprawinowej?
Tak, ja już mam kieckę na obiad drugiego dnia, kupiłam ją zupełnie przypadkiem, ale zakochałam się z miejsca

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
No oczywiście, że nie powiedział. Ten typ tak ma. Pamiętam jej teksty z autobusu jak rozmawiała z dziewczyną, która ustąpiła miejsce starszej Pani. A ta zaczęła, ze miejsca siedzące dla starszych są z przodu autobusu, ze ona doskonale zna regulamin (co nie jest prawdą) i wcale nie musi ustępować miejsca starszym! Mówiła to na tyle głośno, ze ta starsza Pani wszystko usłyszała i widać było, ze jest jej przykro.
Bezczelna kobieta i od tamtej pory ignoruję ją jak się tylko da.
Porąbana jakaś baba. Pewnie wolała, żeby to jej ta dziewczyna miejsca ustąpiła.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Co do druhen to wg nie ma jakiegos obowiazku ze musza miec partnerow. Drhny moga sobie po prostu stac za mlodymi i juz. Ja tam planuje miec 4 albo 5 dziewczyn i wcale nie zamierzam ich zmuszac zeby mialy ze soba facetow. Tym bardziej ze dla nich bede szyc sukienki, tak zeby byly z tego samego materialu, w tym samym kolorze ale fason zeby kazda sobie wybrala taki w jakim dobrze sie czuje. A dla facetow co? Musalabym kupowac garnitury? Bez przesady.
U nas będzie tak samo. Ja mam więcej Przyjaciółek, niż TŻ Przyjaciół, więc na pewno nie będzie po tyle samo Druhen i Drużbów. Będą sobie pewnie siedzieć po dwóch stronach normalnie na ławkach, Druhny po mojej, Drużbowie po TŻta. A jak nie, to równie dobrze mogą siedzieć i normalnie pośród Gości, to, jak będą wyglądać w kościele nie ma dla mnie znaczenia. Dla mnie liczy się tylko to, że będą przeze mnie w ten sposób wyróżnione jako moje najbliższe Przyjaciółki i będą też z tego tytułu miały drobne zadania do wykonania na weselu. No i fantastycznie będą wyglądać na zdjęciach, co jest już dla mnie dużo ważniejsze, niż 45 minut w kościele

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:21   #1207
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Fryzura i makijaż bardzo ładne

Cytat:
Fryzura super.
Ale mogła sobie tę opaleniznę wyrównać. Jestem strasznym strasznym człowiekiem.
Właśnie ja też mam ten problem że w wakacje niechcący się tak opaliłam że zostały ramiączka odznaczone myślałam że to zejdzie ale jakoś to powoli idzie i się boję że zostanie tak a nie wiem jak to wyrównać boję się że jak pójde na solarium to jeszcze gorzej to będzie wyglądać
Stary 2011-11-10, 13:23   #1208
justyna_g4
Zakorzenienie

[QUOTE=magdawe02;30428073]
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Prześliczne butki

Też o tym myślałam, żeby do kościoła i na sesję kupić platformy a potem na weselisku typowo ślubne z paskiem wokół kostki. Ale to duży wydatek, a ja jeszcze będę potrzebować buty na poprawiny... :/
A właśnie, myślałyście może już o kreacji poprawinowej?
Ja na pewno będę miała fioletową sukienkę, najlepiej odcinaną pod biustem i taką bardziej zwiewną albo z odkrytymi plecami taką "lejącą" i fioletowe buty. Dlatego zaczęłam się zastanawiać czy do ślubu nie wziąć jednak białych a na sesje ubrać te z poprawin. Trochę bez sensu kupować dwie pary butów w tym samym kolorze chyba. Sama już nie wiem. Na pewno jedne fioletowe kupię, a kiedy je wykorzystam to się okaże.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja będę miała dokładnie takie, jak na fotkach. Czyli ten pasek nie jest wokół kostki owinięty, tylko tak jakby nad stopą przechodzi.
Nie dokładnie tak jak na tych co ja pokazałam ,ale wygodne to jest??

Przyszedł mój prezent dla Tż na mikołaja i jestem na szczęście zadowolona bo trochę się obawiałam o rozmiar.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:23   #1209
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
nie no sorki, ale sytuacja taka z jednej strony chamska (ja bym się mega wkurzyła na coś takiego), ale jednak z drugiej komiczna odpowiedź babki - bezcenna.
Ja to się w ogóle dziwię, że nie pojechałaś babie w ripoście jakimiś paragrafami, przecież u Ciebie to jak z rękawa się sypią
no właśnie chyba atmosfera urodzin tak na mnie zadziałała, albo zestarzałam się już po prostu - kurcze, po zastanowieniu, wychodzi jedno i drugie

rety, już w każdej gazecie są przepisy na wigilię i modowe stylizacje wigilijne

Stary 2011-11-10, 13:24   #1210
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne. Zapisuje jeśli mogę

Laura

Stary 2011-11-10, 13:25   #1211
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie chyba atmosfera urodzin tak na mnie zadziałała, albo zestarzałam się już po prostu - kurcze, po zastanowieniu, wychodzi jedno i drugie

rety, już w każdej gazecie są przepisy na wigilię i modowe stylizacje wigilijne
ja widziałam już tydzień temu chyba reklame Lidla... świąteczną....

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:25   #1212
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Tak, ja już mam kieckę na obiad drugiego dnia, kupiłam ją zupełnie przypadkiem, ale zakochałam się z miejsca
Poka, poka!
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:26   #1213
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Właśnie ja też mam ten problem że w wakacje niechcący się tak opaliłam że zostały ramiączka odznaczone myślałam że to zejdzie ale jakoś to powoli idzie i się boję że zostanie tak a nie wiem jak to wyrównać boję się że jak pójde na solarium to jeszcze gorzej to będzie wyglądać
używaj peelingów, to na pewno zejdzie

o kurde, to mój 6666 post

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-11-10 o 13:43
Stary 2011-11-10, 13:27   #1214
Jamee
Zakorzenienie

Wyście chyba ze szczęścia zwariowały 40 stron do nadrobienia

Wróciłam dzisiaj z Kato i jestem mega padnięta a wieczorem tańce

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:32   #1215
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
oł je dziś po raz pierwszy w radiu usłyszałam już świąteczną piosenkę
WOW. W jakim radiu? Boję się jechać w sobotę do Auchan. Obawiam się, że w holu stoi już wielka choinka. W zeszłym roku stanęła zaraz po Wszystkich Świętych, więc jest ryzyko.

Cytat:
Bardzo ładna dziewczyna w ogóle. Ma piękne oczy. A ten wzrok zazdrośnicy z tyłu...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:33   #1216
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Poka, poka!
Nie jest tu super balowa suknia, jest właściwie bardzo niepozorna, ale no ja nie mogę oderwać od niej wzroku, jak już ją założę Także na pewno sobie ją założę drugiego dnia, do tego pewnie czarne szpilki
Tylko jeszcze boczki muszę sobie zlikwidować, żeby dobrze w niej wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08910.jpg (61,1 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-11-10 o 13:34
Stary 2011-11-10, 13:34   #1217
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Zapomnialam wam PMki powiedziec wczoraj bylam pierwszy raz na przymiarkach sukien... ale bylam podekscytowana, tylko w jednym salonie byla obsluga bardzo nie mila wiec podziekowalam i wyszlam ale za to w takim malym saloniku tak przytulnie urzadzonym czulam sie jak krolewna dzieki pani ktora mi doradzala.
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:38   #1218
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest tu super balowa suknia, jest właściwie bardzo niepozorna, ale no ja nie mogę oderwać od niej wzroku, jak już ją założę Także na pewno sobie ją założę drugiego dnia, do tego pewnie czarne szpilki
Ma coś w sobie

Laura

Stary 2011-11-10, 13:44   #1219
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Wróciłam dzisiaj z Kato i jestem mega padnięta a wieczorem tańce
Proszę zregenerować siły i emanować energia na tańcach
Ps. Zastanawialiście się już nad kolejnym stopniem????

Cytat:
I te seksowne koronkowe wstawki na biuście, apetycznie bardzo to wygląda

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:53   #1220
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
NENO i TENEBROSKO wszystkiego najlepszego ;*

ja wlasnie zarezerwowalam bilety do kina na niedziele na Listy do M
Ja dzisiaj ide na 20:00
A wcześniej obiadek TŻ przyszykuje

nena ale miałaś akcję, zadrapałabym pazurami taka idotkę

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 13:57   #1221
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisałam tylko, że tak to może wyglądać z Jej perspektywy i że warto, żebyś wiedziała na pewno, że tak nie jest Jeśli wiesz na pewno i rzeczywiście wszystko dokładnie przemyślałaś i obgadałaś, to super, przecież ja Cię o nim nie oskarżam ani żadnych wyroków nie stawiam! Nie znamy się, to nawet gdybym chciała, to nie mogłabym robić takich rzeczy. Po prostu Twoje wypowiedzi wcześniejsze dla mnie osobiście nie wyglądały fajnie (np. to, że kiepsko będą wyglądać razem na zdjęciach itd.), dlatego zwróciłam uwagę. Na pewno jednak nie miałam na celu obrażania Ciebie, a jeśli tak to odebrałaś - przepraszam. A teraz na zgodę i już się na pewno wtrącać w Twoje sprawy nie będę, obiecuję
Ale widzisz, ja nic takiego nie napisałam. Zasugerowała to inna wizażanka. Więc może to nie moje wypowiedzi nie wyglądały fajnie tylko to, co sobie dopowiedziałaś lub niedoczytałaś.

Kurcze, ja naprawdę już bardzo chcę skończyć tę dyskusję, ale nie chciałabym, żeby stanęło na czymś, co jest nieprawdą.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Ja miałam ten problem przed cywilnym - kupiłam bardzo wydekoltowaną sukienkę, a miałam wypalony stanik, nie ramiączka, ale tę dolną część. Posmarowałam się mocnym filtrem na całym ciele oprócz tego trójkącika na dekolcie, który chciałam opalić i poszłam na solarium. Generalnie nie jestem fanką sztucznego opalania, ale jak mus to mus. I wyszło nieźle - nie idealnie, ale nie było widać takiego chamskiego odcięcia miejsca, gdzie był stanik.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2011-11-10, 13:58   #1222
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Proszę zregenerować siły i emanować energia na tańcach
Ps. Zastanawialiście się już nad kolejnym stopniem????
Goszu kochana tu się nie ma nad czym zastanawiać. Ja mojemu T. od razu zapowiedziałam, że chodzimy na kurs tańca aż do samego ślubu

Neno i Tenebrosko życzę Wam snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu ponadto miłości i szczęścia

Stary 2011-11-10, 14:06   #1223
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Zapomnialam wam PMki powiedziec wczoraj bylam pierwszy raz na przymiarkach sukien... ale bylam podekscytowana, tylko w jednym salonie byla obsluga bardzo nie mila wiec podziekowalam i wyszlam ale za to w takim malym saloniku tak przytulnie urzadzonym czulam sie jak krolewna dzieki pani ktora mi doradzala.
Oo, to fajnie, a fotki jakieś robiłaś?

Cytat:
I te seksowne koronkowe wstawki na biuście, apetycznie bardzo to wygląda
Hehe, TŻtowi już się w niej nie pokazuję, bo boję się, że mi ją któregoś razu rozerwie na strzępy

Cytat:
Ale widzisz, ja nic takiego nie napisałam. Zasugerowała to inna wizażanka. Więc może to nie moje wypowiedzi nie wyglądały fajnie tylko to, co sobie dopowiedziałaś lub niedoczytałaś.

Kurcze, ja naprawdę już bardzo chcę skończyć tę dyskusję, ale nie chciałabym, żeby stanęło na czymś, co jest nieprawdą.
Ja też już chcę ją zakończyć, może być i tak, że coś źle przeczytałam, także naprawdę nie ma o czym już mówić. Widać, że myliłam się w ocenie Twoich wcześniejszych wypowiedzi i jeszcze raz powtórzę - nic, co napisałam nie miało być oskarżeniem Ciebie, a jedynie ewentualną sugestią, gdybyś nie przemyślała dobrze tematu. Ale najwyraźniej przemyślałaś, więc tylko mogę pogratulować wrażliwości, że tak myślisz o tym, żeby każdej było dobrze

Stary 2011-11-10, 14:08   #1224
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Goszu kochana tu się nie ma nad czym zastanawiać. Ja mojemu T. od razu zapowiedziałam, że chodzimy na kurs tańca aż do samego ślubu
A mój jakiś taki oporny... Ale tez mu tak powiem, że chodzimy na kurs co najmniej aż do Waszego ślubu Przynajmniej będzie dłużej niż do naszego

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:10   #1225
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
A mój jakiś taki oporny... Ale tez mu tak powiem, że chodzimy na kurs co najmniej aż do Waszego ślubu Przynajmniej będzie dłużej niż do naszego
no wiesz ja mojego przekonałam, że po I stopniu to my tak naprawdę nic ciekawego nie zatańczymy i że potrzebne są kolejne stopnie. A potem zrobiłam minę kota ze Shreka i powiedziałam, że moim marzeniem jest by mieć zaliczone wszystkie stopnie. No nie mógł się nie zgodzić

Stary 2011-11-10, 14:17   #1226
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiesz ja mojego przekonałam, że po I stopniu to my tak naprawdę nic ciekawego nie zatańczymy i że potrzebne są kolejne stopnie. A potem zrobiłam minę kota ze Shreka i powiedziałam, że moim marzeniem jest by mieć zaliczone wszystkie stopnie. No nie mógł się nie zgodzić
Mój Tż po tym jak powiedziałam mu że dobrze by było na jakis kurs sie zapisać ,że na PIERDOŁY kasy wydawać nie będzie Ale ja mam plan-coby pod choinke od rodziców naszych dostac właśnie lekcje tańca-wtedy nie będzie miał wyjściataka jestem....
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:23   #1227
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie chodzicie na kurs?

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Mój Tż po tym jak powiedziałam mu że dobrze by było na jakis kurs sie zapisać ,że na PIERDOŁY kasy wydawać nie będzie Ale ja mam plan-coby pod choinke od rodziców naszych dostac właśnie lekcje tańca-wtedy nie będzie miał wyjściataka jestem....
Sprytne Mój też w tej sprawie oporny. Chyba tez muszę pomyśleć o jakimś sprytnym, przebiegłym planie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:25   #1228
magdawe02
Raczkowanie

A wiecie że mój TŻ chciałby chodzić na taki kurs, ale ja nie chcę
Zaczęłam chodzić z przyjaciółką na salsę solo, nie tyle, żeby się nauczyć tańczyć tylko po prostu rozruszać
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:28   #1229
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
używaj peelingów, to na pewno zejdzie

o kurde, to mój 6666 post
Nena a jaki peeling był by do tego najlepszy bo ja się za bardzo nie znam na tych peelingach tzn który najlepiej to wyrówna

Cytat:
Ja miałam ten problem przed cywilnym - kupiłam bardzo wydekoltowaną sukienkę, a miałam wypalony stanik, nie ramiączka, ale tę dolną część. Posmarowałam się mocnym filtrem na całym ciele oprócz tego trójkącika na dekolcie, który chciałam opalić i poszłam na solarium. Generalnie nie jestem fanką sztucznego opalania, ale jak mus to mus. I wyszło nieźle - nie idealnie, ale nie było widać takiego chamskiego odcięcia miejsca, gdzie był stanik.
No ja niestety ale opaliłam sobie dekolt i ręce i zostały takie grubsze ramiączka białe bo miałam bluzkę, ja nie miałam zamiaru się opalać samo tak wyszło i teraz mam problem
Stary 2011-11-10, 14:34   #1230
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, ale ile trwa kurs na 1 stopień? My dopiero od stycznia zaczynamy kurs i trochę się przeraziłam, że może potrzeba na to więcej czasu niż myślałam.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości