|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
Jakoś tak mam już z drugimi peep toe, że mimo ze są ciasnawe ale w czasie tańca i tak mi zlatują ze stopy. Po za tym wiadomo, że na 10cm obcasie nie wytrzymam za długo. Pewnie zwycięży u mnie wygoda nad pięknem. Wygodne buty będą brzydkie:
|
|
|
#1142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dla siebie także nie wybrałam taftowej bezy, na siłę się absolutnie nie postarzałam
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
no a ja chciałabym miec ciemnoróżowe buty i ciekawe jak na ten pomysł moja rodzicielka zareaguje
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, Kochaniutkie!
Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za życzenia! I częstuję tortem i urodzinowymi muffinkami! ![]() Nenuś, Tobie życzę samych pięknych dni u boku TŻta, a wkrótce Męża, wspaniałego rozwoju kariery zawodowej, dorodnego potomka oraz wiele radości z przygotowań do wesela! Oby było takie, jak sobie wymarzyłaś! Sto lat! ![]() ![]()
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
My już mamy wina,nalewki w domu,dzisiaj przywiezli,jeszcze nam zostały szampany
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie też się boję, że jak kupię nie zapinane to będą mi spadać, a te zapinane nie prezentują się tak ładnie :/ Ale z pewnością też postawię na wygodę bo chyba nie wypada, żeby Panna Młoda przesiedziała pół wesela. Cytat:
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
nena i tenebrosko wszystkiego co najlepsze
MIŁOŚĆI ! duuużo miłości !!!! ![]() Sto lat! ![]()
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka wysokich 10cm platform fajnie mnie wyszczuplają i fajnie nogą w nich wygląda ale niestety nie są wygodne. Najwygodniejsze mam 7cm. A ślubne mam 7.5cm zapinane są na kostce
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile Ty lat kończysz, 107?? nie no żart of kors babeczki pierwsza klasa ![]() a u mnie właśnie zleciało się stado sikorek (naliczyłam 8) i kąpią się w miseczce z wodą dla psa |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się zdecyduję na niższe bo wiem, ze nie dam rady wytrzymać całego dnia i nocy w tak wysokich butach. Planuję zakupić z obcasem 6-7 cm. A i najważniejsze Jestem umówiona na przymiarkę sukni (notizia) i będę już zamawiać Idę w sobotę i jak uda mi się zrobić kilka zdjęć to oczywiście się nimi z Wami podzielę
|
|
|
#1152 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam w ten zimny poranek!
tenebrosko - życzę Ci jak najszybszego znalezienia idealnej sukni ślubnej, samej szczęśliwości we wspólnym mieszkaniu i największych sukcesów, zarówno prywatnych, jak i zawodowych nenuś - powodzenia w ściganiu bandytów i we wszystkich aspektach nowej pracy, niech Ci się wspaniale układa z TŻtem, a ślub będzie najcudniejszym zwieńczeniem Twoich marzeń Cytat:
Zdrowiej Kochana! Madziuniusia, fajnie, że TŻ się złamał Też uważam, że nie ma co szukać na siłę, niech sobie Druhna stanie ze swoim facetem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiesz, ja myślę, że te wersje świetnie będą współgrały - na tarasie jabłka w skrzynkach i koszach, a w środku na sali w szklanych wazonach i misach Uważam, że te wizje się nie kłócą, ale wręcz dobrze będzie to wyglądać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że już obgadałyście tę sprawę i wiesz, że Ona tak myśli, to wtedy nie ma rozmowy. Cytat:
Ale chyba lepiej tak, niż nie wiedzieć, co Ci jest. Tak, to już zaczynasz leczenie, więc jest szansa, że do ślubu już będzie całkiem dobrze.Cytat:
![]() Cytat:
A jako co go chcesz mieć śpiewane? Jako psalm, jako Alleluja, czy jako pieśń? Zupełnie o tym zapomniałam, dzięki za przypomnienie, bo ja też to chcę na swoim ślubieA, no i jak te 2 koleżanki Ci nie wystarczają, to mogę Im pomóc śpiewać u Ciebie Sama bym się może nie odważyła proponować, ale jak masz już główne śpiewaczki, to mogę być którymś głosem, jeśli chcesz ![]() A tak w ogóle... Może komuś sukieneczkę? z bucikami, piękna, oridżinalna! http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21Co do Tap Madl jestem podłamana tym durnym werdyktem... Dla mnie to porażka programu, co wczoraj zrobili.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-11-10 o 11:21 |
||||||||
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o buty, to nie wierzę w przesądy i nie boje się uciekającego szczęścia Zastanawiałam się po słowach koleżanki czy po prostu to wypada. Wg niej odkryte palce są nieeleganckie. Mnie się osobiście bardzo podobają, upatrzyłam sobie model, pięknie zdobiony, za którym od jakiegoś czasu szaleję niezmiennie i nawet raz to mi się one przyśniły
|
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Palulitka mi się bardziej ta suknia podoba http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../savannah.html tylko że to na modelce bo na tobie niestety nie możemy zobaczyć Nena i Tenebrosa wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
Palulitka, moim zdaniem z tych dwóch sukni, to zdecydowanie Sally jest faworytką, o wiele ciekawiej wygląda, jest bardziej elegancka. A przynajmniej patrząc na zdjęcia katalogowe ma się takie wrażenie.
kicia, jeśli interesuje Cię to autko, to możesz skontaktować się z właścicielem lokalu - tutaj są numery, pewnie pod ten do imprez okolicznościowych trzeba by zadzwonić: http://www.klubimpuls.eu/page7.php - i zapytać ile kosztowałoby wynajęcie tego auta do Łęcznej. gamariel, gratuluję wyboru zaproszeń! ![]() Buty: ja będę mieć zakryte i - jak już większość z Was dawno wie - taneczne, robione na miarę. Nie wiąże się to z przesądami, ale mi zwyczajnie nie pasują delikatne sandałki do sukni ślubnej, zwłaszcza rozłożystej, jakoś mi się to nie zgrywa. Z drugiej strony jednak i tak butów nie będzie za bardzo widać pod suknią i wiem, że niektóre dziewczyny się na takie rozwiązanie decydują. Co innego platformy peep toe - te już bardziej mi pasują do długiej sukni, choć ja ostatecznie będę miała najbardziej klasyczne buty.
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
A miała kiedyś któraś z was buty z takim paskiem??
http://xn--biaebuty-8ob.pl/A_1450_AS...TLAS-2461.html bo właśnie zaczęłam się zastanawiać czy tamte rzeczywiście nie będą mi spadać.
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale piesn piękna
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
co do butów, to ja mam dwie pary - jedną niewygodną ale piękną (pudrowe platformy open toe) - i w niej będę na sesji oraz w kościele, bo godzinkę,dwie wytrzymam, a drugą perę typowo ślubną w kolorze ivory z naszytymi koralikami - z wyglądu takie sobie, palce zakryte, nosek migdał, ale bardzo, bardzo wygodne
Wiecie, jak mnie dzisiaj baba zastawiła??? jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzonka
|
|
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tenebrosa;30426661]Dzień dobry, Kochaniutkie!
Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za życzenia! I częstuję tortem i urodzinowymi muffinkami! ![]() QUOTE] Dziękujemy za tort pycha ![]() ![]() DZIEWCZYNY PORZYSŁY MOJE BUTY!!!!!!!!! DLA PRZYPOMNIENIA TE Z LINKA- beżowe: http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html Mam je w biurze, ale cholerka ja dzis w domu pracuje musze poczekać do wieczora na przymiarke....podobna sa zaje.biste i se mega świeca ![]() : jupi: |
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
Co do butów, to też mam na wysokim 11 cm obcasie platformy, jednak boję się, że jak będzie upał, to do nich nie wejdę, bo mam tendencje do puchnięcia nóg... Także zamówiłam na all jeszcze takie (w razie czego
)
|
|
|
|
#1162 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() M. był wczoraj wspaniały - bardzo miły i wyrozumiały dla mojego obniżonego nastroju, więc dziś czuję się nieco lepiej psychicznie. Ale ciągle czuję mam jakiś ciężar na sercu. Ciągle zwalam to na przesilenie jesienne. Biję się z myślami, bo miałam dziś iść z dziewczynami potańczyć, M. nawet dał mi kaskę, żebym wróciła taksówką. Ale sama nie wiem czy to dobry pomysł. W sumie humor mam średni, a pieniążków też mi nie zbywa. Cytat:
W takim razie spytam w salonie czy mogą mi wszyć. Suknia jest co prawda już zamówiona i zaliczka wpłacona, ale i tak chcę pojechać i zrobić sobie w niej zdjęcie. Chyba już mogę, skoro ją kupiłam. ![]() Cytat:
Sprawa wypłynęła w związku z koncepcją kilku druhen, która mi się generalnie podoba, ale u mnie jest niemożliwa, bo wiem, że nie wszyscy czuliby się dobrze w tej roli. Nie ma co więcej dyskutować o moich przyjaciółkach i druhnach, bo już przeczytałam dwie niemiłe i nieprawdziwe rzeczy o swoich motywach. Po co zgadywać, jak się nie wie? Do tego zakładać najgorsze warianty? Naprawdę przykro się to czyta. Szczególnie, że nie prosiłam o radę ani nie zadawałam żadnego pytania. Po prostu przedstawiłam swoją sytuację i opinię.
|
|
|
#1163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dobry składam najserdeczniejsze życzenia naszym dzisiejszym solenizantkom!!!!!!
Tenebrosa i Nena kochane, życzę Wam samych cudownych chwil, wielu radości i szczęścia, spełnienia marzeń i cudownego życia u boku Waszych mężczyzn!!!!!!! I oczywiście pięknego ślubu, niezapomnianego wesela Palulitka powiem szczerze, że masz ciężki orzech do zgryzienia. Wizualnie podoba mi się bardziej Sally, ta piękna góra i jeszcze piękniejszy dół Ale Savannah tez piękna, taka lekka się wydaje i właśnie przez te koronki nie będzie widać gniecenia materiału. Co do mnie bardzo przemawia, bo nie lubię "pościskanych" sukien.A ta Sally ma dół z takiej matowej satyny mięciutkiej???? Koziczko Kochana!!! Jaka Ty będziesz piękną PMką. Co do tego nie mam żadnych wątpliwości!!! Idealnie dobrałaś suknię do swojej sylwetki. No i najważniejsze- Śliczna jest ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A szampany musicie sami zapewnić???? Nie macie w ofercie lokalu????
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-11-10 o 11:43 |
|||
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam was dziewczyny, że chodzicie na szpilach... ja mam tylko 2 butów na szpilce i to tyle... jestem niekobieca??
![]() Ja jutro na 19.30 idę na te listy do M ale ciężko bylo kupic bilety;/
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
o jakie piękne!! masz te białe czy beżowe?? kurcze strasznie drogie były
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się
|
|
|
|
#1167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z takich przygód, to ostatnio wracałam do domu i już jestem u siebie w bloku i czekam na windę. Za mną do klatki weszła sąsiadka z synem (mieszkają 2 piętra wyżej ode mnie). Stoimy i czekamy. Winda nadjechała wyszła z niej Pani z psem na spacer - my wsiadamy i jedziemy. W pewnym momencie synek do mamusi mówi: "mamo, co tak jesteś cicho?" a ona na to: "eh, wiesz, co raz więcej obcych tutaj mieszka, wielu się nie zna..." w tym momencie dojechałam na swoje piętro i wychodzę a ona podniesionym głosem w chwili jak się drzwi zamykały "..i nawet dzień dobry nie powiedzą...". Stanęłam jak wryta i szczerze to nie wiedziałam co mam zrobić. Tak się wkurzyłam, tym bardziej, że jak jej dzień dobry mówiłam, to łaskawie nie odpowiadała, więc zaprzestałam to robić.
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękności!!!!!Palulitka teraz tak patrzę i ta Sally ma zaje biaszczy tył
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drogie, ale juz wiem, że warte swojej ceny bo recznie robione, moj mały rozmiar 34,5 super jakość, skórka, dobra satyna i moja siostra mówi, że sa boskie a zna sie na tym.....już sie nie moge doczekać aż je założe... AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

oraz wiele radości z przygotowań do wesela! Oby było takie, jak sobie wymarzyłaś! Sto lat! 

Sylwetka automatycznie się prostuje, a kostka i cała noga wyglądają dużo smuklej
mimo że je lubię i chyba umiem w nich chodzić.

)
Zdrowiej Kochana!
Będę trzymać kciuki. Moja Mama jak tylko wróciła i zagadałam o te jabłka, tez kazała mi obejrzeć na sieci.
:rycz e-smarkam: Nie wiem, kiedy tutaj zajrzę, bo na prawdę cały zapał do planowania ślubu mi minął. |Już nie zaśmiecam, będę sobie Was podczytywać 

piękności!!!!!