![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad/ grudzień 2011
Tak, wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
paczytaj sobie na KWC o nim.
Nie jest rozświetlający na pewno. Jest do skóry normalnej/ mieszanej. Wyrównuje koloryt i ujednolica cerę. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- aha ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Patrzyłam właśnie przed chwilką, głównie na ten sweterek z reniferkami, bo tamten w paski nie wiem czy raz miałam na sobie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Nie mierz... Skoro mówisz że ro r 1-2 to dla mnie dobre...
Co do sweterka... ma poprzekręcane rękawy ale tylko na zdjęciu... prawda? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
A ile broszek uważasz że powinnam oddać gdybym chciała 7szt golden?
ps.czy któryś z lakierów do paznokci jest brązowy? w poście 99 opisałam się ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2011-11-10 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
po za wątkiem mam szampon ziołowy do włosów tłustych Fitomed brakuje około 1/3 i do włosów jasnych zostało około 1/3
w watku z ciuchami mam spodnie Terranova tylko ze xs u Ciebie podobaja mi sie Kenzo słonik - pojemność wyjściowa 50ml 3 NOWA miniaturka Salvador Dali DALI 2ml 12 NOWE DKNY golden delicious edp 1,5ml z kartonikiem- mam 7sztuk lakier 5 SEPHORA P07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Tak mi się wydaje, bo ja noszę 3 a i te czasem małe, więc na pewno nie są większe niż 3
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
A.
|
okej mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Postanowilam być konkretna (przynajmniej postaram się)
![]() Ty chcesz 6 broszek a ja: DKNY- najlepiej wszystkie lakier jeśli któryś z nich jest brązowy- gdyż na stronie sephory są numerki tylko L ( M brak- a ze zdjęć wydaje mi się że M12 może być brązowy) i w późniejszej kolejności podkład clinique vanilla jakiś kremik/serum do cery mieszanej- obojętnie który tusz sephora i męskie lacoste vert No to cała lista teraz czekam na kontrpropozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
która propozycja ci pasuje?
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Proponuję zatem: DKNY wszystkie 7 sztuk to będzie 9,5ml tusz Sephora Lacoste Vert NOWE Lancome VISIONNAIRE 2ml- to jest serum jeśli masz mieszaną skórę można stosować jak krem- najnowszy krem marki Lancome- przede wszystkim wygładza skórę, likwiduje pory i wyrównuje koloryt. NOWE Chanel hydra beauty serum 5ml w kartoniku- typowe nawilżające serum na które stosujemy krem Czy odpowiadała by Ci taka zamiana? ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
A mogłabym:
DKNY wszystkie 7 sztuk tusz Sephora Lacoste Vert a zamiast lancome i chanel - podkład clinique i lakier jeden? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Mi z kolei spodobaly sie spodnie 1 Rinascimento rozmiar XS (ale to XXS), ale widze ze wymienisz tylko za inne spodnie, no nic moze innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
A.
|
zegarek+zapaszek i podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
sukienka ma dl 61-2 z ramiaczkami
koszula ma dl 47, szer barki 29, szer biust 31 szer na dole 31
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Hej, przyszłam podpytać, czy znajdziesz coś za:
22 NOWE Biotherm Skin Vivo krem na noc 15 ml w kartoniku 24 NOWE Clarins blue orchid olejek do twarzy- super dla skóry odwodnionej lub potrzebującej nawilżenia 30ml w kartoniku 25 NOWE Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku Poza wątkiem mam: - dwa obrusiki 1. mały, zielony (45x45) 2. zieleń przełamana takim morskim kolorem, taka choinkowa zieleń (coś jak klik) - dość ciemny - falowane brzegi, wytłoczone gwiazdki (78x75) ![]() - skórzaną, małą torebką na regulowanym pasku jeśłi na zdjęciach nic nie widać to podeślę lepsze. ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-11-11 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Mam wymiary materiału o którym rozmawiałyśmy.
![]() Do wykorzystania: prostokąt 145 cm x 95 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
coś za niebieski zegarek?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś w obu moich watkach za: 6 Biotherm aquasource krem nowa formuła skóra normalna/mieszana 50ml 26 NOWE Clinique emulsja nawilżająca do skóry mieszanej- może służyć jako serum 50ml w kartoniku 24 NOWE Clarins blue orchid olejek do twarzy- super dla skóry odwodnionej lub potrzebującej nawilżenia 30ml w kartoniku 25 NOWE Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku ? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-11-12 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
coś za sweterek beżowy z Atmo: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1320919568 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Podoba mi się: REXALINE krem Podklad Dior Diorskin NUDE 030 30ml NOWE Chanel hydra beauty serum 5ml w kartoniku NOWE Clarins Multi-Active Nuit krem 15ml Dr Brandt dark circles away NOWE Lancome Absolue precious cells 15ml w kartoniku NOWE Clarins blue orchid olejek do twarzy- NOWE Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku Z Twojej listy mam eko-skórkę Bershka w idealnym stanie,ale w kolorze czarnym oraz Nowe,eleganckie z metka spodnie 32rozmiar ze Stradivariusa mam też kilka chust,napisz jakie kolory Cię interesują oraz torebki<jakie kolory? Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- nic
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
lakier M12
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- podoba mi się sukieneczka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1320666705 jednak za nią raczej podkładu nie oddam- jeśli widzisz coś jeszcze innego u mnie za co mogłabyś ja oddać to pisz ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1320657006 - tylko musiałabym poznać wymiary (czy jest zmechacony? Bo tak troszkę wygląda na zdjęciu) i ewentualnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1320658853 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1320169442 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1320169442 niestety nie oddam za nie sweterka ale może znajdziesz coś innego? ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- mi pasuje- zapraszam na priv- podaj adres do wysyłki.
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie, nie jest zmechacony, mogę ewentualnie zrobić dokładniejsze fotki. ![]() Mogłabym oddać te dwa ciuszki za: 24 NOWE Clarins blue orchid olejek do twarzy- super dla skóry odwodnionej lub potrzebującej nawilżenia 30ml w kartoniku 25 NOWE Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.