|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() mi wieczorem w samochodzie zimno w łapy od kierownicy było, trza będzie rękawiczki brać uwwwa, jak ja tego nienawidzę, jak nawet wychodząc z domu na 2 minuty muszę zakładać buty i zawiązywać, potem szalik, czapkę, kurtkę, rękawiczki... to ✂✂✂✂✂✂✂one ubieranie a potem ściąganie tego ścierwa zajmuje mi często więcej niż samo wyjście na chwilę po coś na dwór ![]() Idę do wyra, bo siedzę z łapami na grzejnikach, to mi zimno po plecach ![]() branoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-10 o 21:10 |
|
|
|
|
#1353 | |||
|
Zakorzenienie
|
jakąś godzinę z hakiem temu pokazywało mi w aucie 1 - 2 stopnie
ale nie wykluczam ze sie ochłodziło od tego czasu ![]() Cytat:
![]() ad 2 wzięłabym ale nie mam w sumie a tak serio to mam do wyboru tylko:a) przejściową kurtkę jesienno-wiosenną, taką nawet lekko ocieplaną, ale krótką i wieje mi po nerach w niej b) wielką kurtkę puchowa od kolan po czubek głowy ![]() Chyba żadna sie nie nadaje ![]() Cytat:
skończysz, zobaczysz Cytat:
ja tak raz jechałam z Krakowa do Kato i to jeszcze w obcasach, myślałam ze mi nogi odpadną ![]() a tak w ogóle Teziak, będę jutro jechać przez Twoje miasto macie jakieś objazdy?
|
|||
|
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może jakaś kawa?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#1355 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Polecam się
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc...
|
|
|
|
#1358 |
|
BAN stały
|
To ja się zbieram do mroźnej Polszy... Wish me luck.
![]() Ziuty i miłego weekendu wszystkim |
|
|
|
#1359 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fiecie co zrobiłam
po półtora miesiąca od kupna stołu przestawiłam go ze środka pokoju pod okno i postawiłam na nim laptop i tym sposobem pierwszy raz od kwietnia użytkuję zgodnie z przeznaczeniem moje kompjutrowe krzesło chyba takie rzeczy następują u mnie ciut wolniej niż u innych ludzi Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. a to Ty mieszkasz w bloku? ![]() Cytat:
ale rozumiem że ma być ciepło ale nie za ciepło, to może tę przejściową a pod nią długi sweter?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. - tak, póki co nadal tak -w tym znienawidzonym ale minusy hausu z piecem centralnym doprowadzają mnie do szewskiej pasji też - jednak tak cenię sobie intymność (nie znosze skupisk ludzkich) że nawet widze się samą palącą w tym hausie |
|
|
|
|
#1361 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. ach, no popatrz, a ja sądziłam że ta blokowa niechęć albo za Tobą albo wręcz w teorii tylko i jedynie... a palenia w piecu nie potrafię sobie nawet wyobrazić..? ja nigdy w życiu nie mieszkałam w domu i chyba bym nie potrafiła, może z kimś to jeszcze ale sama jedna bałabym się, w bloku czuję się jednak swojsko i bezpiecznie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1362 | ||||
|
Panaroja
|
Eeee , tego to ni
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ja toto mam od wczesnych lat młodości 3. 12 to dwa razy 6 , rachunek prosty ![]() 4.ja zostaję , bo gotuję zupę pomidorową i odmrażam lodófkę i może coś jeszcze porobię zebrało mi się na robotę po nocy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1364 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to od rana sie zabieram zeby napisac co mi sie sniło
.Sniła mi sie Parabelka, jej monsz i jej...uwaga..... 7 miesięczny did .rzecz dziąła sie w łazience gdzie parabelka z mauszem gadała (bedąc w ręczniku) a did pływał w wannie pieskiem .nagle parabelka stwierdziła ze jest ładna pogoda i idziemy wszyscy na spacer, a ze sie szybko robi ciemno to idziemy natychniast...a ciuchy kupimy gdzies po drodze. zawineła dida w recznik i poszlisy. wszyscy byli bardzo zadowoleni, jedynie monsz nie okazywał entuzjazmu. zaczełam go zagadywac czy zawsze jest taki zrównoważony (pamietam dokąłdnie to słowo ) on, ze raczej tak i ze bardzo ją kocha (parabelke) ale czasem sie zastanawia czy wszystko z nią ok .na to ja mu zaczełam snuc jakies wywody o tym jak to kazdy człowiek ma inne potrzeby i to, ze on nie ma jakis potzreb, ktore ma ona, to jeszcze nie znaczy ze z nią cos nie teges . Nie wiem o co mi w sumie chodziło..chyba o potrzebę pójścia w samym ręczniku na spacer z mokrym didem .no i weszlismy na łąkę miedzy blokami, ja cały czas tłumaczyłam mauzowi jakies filozofie zyciowe, a parabelka odbiegła od nas i tancząc na łące wznosiła dida do góry aaa...a jej monsz patrzył na tance z wyrazem twarzy mowiącym: oesu.......
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-10 o 23:03 |
|
|
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w domu nie chcę mieszkać sama - też bym się bała ba, mieszkałam niecały rok i palenie w piecu - specjalnie o tym napisałam żeb y pokazać jak wielką cenę jestem gotowa ponieść - to jest tak wielka abstrakcja dla mnie- jak bajka o Jasiu i Małgosi - ale zrobe to jesli będzie trzeba byle już nigdy nie słyszeć i widzieć sąsiadów osiedlowych łącznie z ich sposobem schodzenia po klatce schodowej od 3.25 do 7.30 i odpalania różnej maści samochodów na parkingu wiem że brzmię jak Miauczyński - na szczęscię nie słodzę ![]() jak zaprosiłam koleżanki to aż wstały z sofy na równe nogi z oczami na wierzch co się dzieje - a to po prostu sąsiad puścił psa ze smyczą łańcuszkową z 4 piętra - metalowa balustrada schodów - no inspiracja na soundtrack do Piły 8 abo innych horrorów, jakby stukilowym łańcuchem o dzwon i tak ze 3 minuty - to jest tylko detal Cytat:
siem wygłupła
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-10 o 23:20 |
||
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Na fotach - posiadam 1 sztukę ze mną - nie widać kiecki, bo było mi zimno i przez cały czas chodziłam zamotana szalem.
A teraz to w nią nie wejdę, więc leży schowana głęboko. Ala kiecka to żadne cudo. ![]() Cytat:
Co tam część szczękowa i włosy. Fakt, facjata podciągnięta, bo wygooglałam i widać. Ale całokształt bardzo oki. Mogłabym tak wygladać gdy będę miała 47 lat.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
wtedy było gorrąco - chyba jednak jestem bicz ( ale uboga
hue hue - spoko loko - urzędnicy byli mocno przeciętni - rzondzo "sprzedawcy" nie dam bo to sytuacyjny komizm - trzeba było tam być - ton glosu akcja - cała napierdalanka przed - nosz kurna monty pajton - co za świat ja nie umiem jak Justyna kwitesencji humoru sprzedać łączę sie w bólu - zawsze ![]() chyba że takie chciałaś to uffff Cytat:
mnie ujął napis na drzwiach dyskoteki " zabrania sięzaczepiania, wszczynania bijatyk, chodzenia szeroko i ......." sorry nie zapamiętałam czego jeszcze słuszny napis - u mnie na osiedlu jest w.pi.e.r.d.o.l za bujanie się podczas chodzenia
|
|
|
|
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak to cheba? To nie oglądasz?
![]() A i póki pamiętam, widziałam dzis u siebie kabanosy Tarczyński w cenie... 49,99 zł/ kg ![]() Kupiłam jednak 2 sztuki z Indykpolu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo to jeden w krótkich spodenkach w zimę chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Obejrzałam Salę samobójców Psychoza ![]() Muszę zacząć oglądać filmy lekkie i przyjemne i czytać podobne książki, a nie qrde psychozy Kończę czytać Cobena, co lekkiego polecacie? Dzieci z Bullerbyn? ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Sprawdziłam, Tarczyńskie kbnosy wszędzie tyle kosztują Tam jest 200 % mięsa?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() i u mnie ciut tańsze, około 45 zeta
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-11 o 00:03 |
|
|
|
|
#1373 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
A może 300%
![]()
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoo, aż wyciągłam paragon ze śmietnika , za najdroższą wędlinę jaką dziś nabyłam zapłaciłam 43,50/kg i obstawiam, że to kabanosy tarczyńskiego peperoni właśnie były ![]() za inne 30,40 26,10 23,20 za kg bosze co ja kupiłam złoto chyba chociaż uważam, że mięso powinno być drogie, jeszcze droższea jutro kręcę mazidł do ryja, bo po tych sklepowych to lipa
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-11 o 00:06 |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kubuś Fatalista i jego pan, Świat Dysku Pratchetta, Czekolada Joanne Harris, Harry Potter, Wiedźma Olgi Gromyko, Wodnikowe Wzgórze Richarda Adamsa, więcej grzechów nie pamiętam.
|
|
|
|
|
#1377 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach poczytałabym cos
, ale takiego obyczajowego moze byc nieobyczajne tesz
|
|
#1378 |
|
Nindżopesz
|
Spoo, TŻ jeszcze poleca Kajka i Kokosza
|
|
|
|
#1379 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
a ja tylko miałam atak frustracji ![]() Nawet trawnik pod blokiem mamy w ramach łąki ,a didy wznoszę do góry w ramach pracy zawodowej , ino z nimi nie tańczę ![]() Polly ![]() No czo , no czo , siedzieć mu się zachciewa Cytat:
Cytat:
![]() 2.Noce i dnie ?Rodzina Połanieckich ?Kubuś Puchatek ?![]() 3.A może one z Krakowskiego Kredensu , chociaż nie , jak tarczyńskie to nie krakowskie ; a może one z niedźwiedzia na przykład albo z inszego jelenia ![]() Zupa zrobiona , lodówka odmrożona , pójde se sałatke robić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako i ja - ale mam pustkie - i żem nieinspirodajna ostatnio paczeli my na "Pokutę"z chuopem chwilę,( choć on wierzył iż tytuł brzmi pokusa i mu się nie dziwie) z Kirą Najtli - jakkolwiek sie ona pisze - no i kieckę miała fajną ale po fajnym początku były flaki z olejem i se darowałam lubię Kirę N. nic nie musi robić na ekranie ( i zazwyczaj nic nie robi) a ja i tak będę paczeć i paczeć i ... paczeć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-11 o 00:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

)
byliśmy ściśnięci jak konserwy

ale nie wykluczam ze sie ochłodziło od tego czasu
dopsz że P. zatankował samochody, bo bym to chyba zawałem przypałaciła 

po półtora miesiąca od kupna stołu przestawiłam go ze środka pokoju pod okno i postawiłam na nim laptop i tym sposobem pierwszy raz od kwietnia użytkuję zgodnie z przeznaczeniem moje kompjutrowe krzesło
ale rozumiem że ma być ciepło ale nie za ciepło, to może tę przejściową a pod nią długi sweter?