![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Eden mnie zaspokoi
![]() Tezo ![]() Cebula! Nie napisałam, jak wyprawa Gucia do mamy- a więc orzechami nie był wcale zainteresowany, za to z uciechą, wydając entuzjastyczne okrzyki i mrucząc "Moje grabie" rozgrabiał wszystkie kupy liści ułożone przez babcię ![]() na obiad zjadł tylko pół kotleta ("przy stole spokojnie nie usiedzi, tylko przewala się po krześle") a na propozycję zjedzenia kopytek i pomidora strwierdził "Koniec" i stanowczo powiedział do babci "Iść stąd" wskazując jej drzwi ![]() Zatelefonowała do mnie mówiąc, że jest trochę ogłupiała, ponieważ od godziny Gustaw nakręca wszystkie minutniki (a ma ich dużo- z 10 conajmniej) żeby dzwoniły ![]() A ja miałam sen, że przez okno podglądał mnie listonosz- mieszkałam na parterze- byłam w samej bieliźnie, a kiedy wyszłam, żeby się ubrać i potem wróciłam do pokoju, on był w obfitej peruce i biustonoszu założonym na mundurek, a kiedy zapytałam, co tu robi, przydusił mnie i powiedział "Pokuta za zakup"- i się obudziłam z bezgłośnym krzykiem na ustach ![]() Pa! ziut ![]()
#1412 | |
Zakorzenienie
|
na tydzień?
![]() ja kce na zawsze ![]() kurde ale ja kce wszystko co zwierzęce ( za wyjątkiem pająków i insektów, no dobra muchy wynoszę ) ![]() ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() i Ty jestes jedną osobą? Gustaw - chuop 100%, zadaniowy jakie orzechy - orzechy to zbierają baby - widziałaś kiedyś chuopa zbierającego orzechy ? a reszta - ![]() ![]() chciałabym widzieć swoje dzieci przy mej matce - sądzę iż byłoby identyko - ale może się nie stać to dla dzieci to i lepiej ![]() też patrzyąłś na Pokutę ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Józef Balsamo Dumas,
seria Klaudyna Colette z lekkich Muminki - kupilismy wlasnie 8 tomow ![]()
#1414 | |||
Wpisz tu zomzing
|
wysokie na obcasie czy wysokie-zakryjkopytko?
![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- heretyk ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- so zrobiła? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() tęskni mi się za Gryksiem ![]() będących w kontakcie proszę o przekazanie pozdrowień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw niech zaczną płacić więcej producentom ![]() ![]() ![]() Aaa, i oczywiście jak podniosą ceny skupu o kilka groszy to w sklepach automatycznie leci w górę, a jak obniżą (pamiętam jak parę lat temu kilogram świni był za 3,60, to w sklepach nie obniżą ani grosza ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-11 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś spałam przy zamkniętym ![]() ![]() Skończyłam przeglądać szufladę z częściami do biżu. Biorąc pod uwagę to co mam na stanie, to co dokupiłam, pomysły jakie mi siedzą w głowie i nieco mroczne zapędy to wychodzi na to,że wracam do korzeni ![]() ![]()
![]() |
#1418 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie dobrze robi Bandi od Rejcz, jakaś ładna cera mi się zrobiła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spadam zaraz na paradę na Starówkę- nie chce mi się jakoś ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Panaroja
|
Ziuty
![]() ![]() ![]() Ugotowałam makaron Zaraz pędzę do studni oligoceńskiej po wodę I zmykam na działeczkę grabić liście i wykonywać inne prace rolno-leśne ![]() Pa pa Do niedzieli ![]() ![]() Kota wpieprza z apetytem zielony groszek z puszki , aż mlaszcze ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
baskinki w modzie
![]() https://wizaz.pl/Moda/Trendy-w-modzi...ezonu-baskinka
#1421 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na razie ziutam znad kawy ![]()
![]() |
#1425 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja Dzieci z Bulerbyn czytałam jakieś lekko licząc 20 razy, więc nadal mogę rzucać cytatami ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
ziutam z pokoju od strony południowej, jak tu ciepło, jak tu widno
![]() na śniadanie zjadłam dwa gripexy, popiłam kawą, i się zastanawiam nad dłuuuugim spacerem gdzieś gdzie jeszcze nie spacerowałam, tylko nie wiem gdzie, hm. do czytania polecam te Emancypantki, zostały mi dwa ostatnie rozdziały i przeciągam żeby tylko nie skończyć a opis lecącego w stronę Ziemi komety przypomniał mi Melancholię i stwierdziłam że Prus w wieku XIX dużo lepiej to opisał pod kątem realistyczno-naukowym niż von Trier w XXI i już wiem co mi nie do końca pasowało - Melancholia jest cały czas idealnie okrągła, a powinna wchodzić w fazy jak Księżyc ![]() o, przypomniałaś mi o Rodzinie Połanieckich, chyba będzie następna w kolejności, po Lemie - tylko się boję że umrę podczas czytania w paroksyzmach dzikiego śmiechu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() takoż Muminki ![]() pamiętam jak się ze mnie część klasy nabijało w podstawówce, w 5 klasie chyba, bo na wycieczce szkolnej kupiłam sobie i czytałam Muminki ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() --- kurde, wynik kota - kamena w podawaniu antydepresantu 2 : 0, chyba pójdę do wetki żeby przepisała jej co innego a ten sama zeżrę ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysokie na obcasie bo powyżej 11 cm nie umiem się poruszać ![]() Bedo kolie? ![]() Ale co się stało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |||||
Zakorzenienie
|
ja obejrzałam raz na nocnym maratonie w kinie...
przy niektórych scenach musiałam zamykać oczy, inne mam w pamięci do dziś... jakoś nie potrafię się przemóc by powtórzyć seans... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się z miesiąc nie ważyłam, u lekarza sprawdzę, bo nie ufam do końca wadze na słabych bateriach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ewusiu, udanego wyjazu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
ale to jest historyczna powiesc ![]() ![]() zresztą w kazdej ksiazce pomijam opisy tła historycznego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wooo...ale perwera ![]() ![]() ![]() Pa! ziut ![]() Cytat:
jak muminki są lekkie to ja dziękuję ![]() filmowe so lekkie ale ksiazki to zupełnie co innego... czytałam młodej pare lat temu opowiadania z doliny muminków i sama mialam po tym schizy ![]() reszta brzmi mi historycznie ![]() Cytat:
![]() aaaaa-ze swojej strony polecam Niebezpieczne związki-majstersztyk
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim serdecznie życzę samepoczucia i zdrowia oraz udanych wypraw, Madzika witam, Vesence życzę jedzenia bez wyrzutow i w ogóle
zrobiłam sobie lato w pracowni za pomocą odcięcia się od świata białym prześcieradłem zawieszonym zamiast firanki bo żaluzję robiły mi paski na obrazie I spadam- trzymajcie kciuki ![]() okno zasłona.jpg
#1435 |
grozi wypollizowaniem
|
#1436 |
Nindżopesz
|
A propos żywiołowych dzieci czy ruchliwe niemowlaki to norma? Moja niezmordowanie raczkuje, ciągle wyrywa się z beta i wszystkie kończyny jej się non stop ruszają. Jak je też się rozgląda na wszystkie strony i wyrywa, musimy ją karmić w dwie osoby najlepiej gdzie jedna wciska łyżkę a druga rozprasza np. wiatrakiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
grozi wypollizowaniem
|
a propos ksia zek czytał ktos Traktat o łuskaniu fasoli? albo nowego Irvinga? nie jestem w stanie sie przedrzec ani przez jedno ani przez drugie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
no raczej ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałem dopiero ![]() ![]() Macham z nad bloterka z Loewe 7 ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Polly, Ju -
![]() Polly - ostatnio zarzuciłam czytanie dwóch książek ![]() ![]() ![]() Cera mi się zepsuła ostatnio ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-11-11 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
będą, ale to dopiero przyszły tydzień
![]() też. Mam pomysł na kilka. Ale głównie wisiorki i kolczyki. Ziutam znad marcińskiego rogala ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.