![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
JPG Fragile, Sensi White, Kenzo Flower Summer i inne LISTOPAD
NIEAKTUALNE!!!!
Witam ![]() Na wymianę mam pare drobiazgów ![]() Nie interesują mnie kosmetyki katalogowe i ubrania, zapraszam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (w opakowaniu można zauważyć czarną kropkę ok 1mm, która poza estetyką nie wpływa na pozostałe walory zapachu) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.odnowabiol.pl/_guam-twarz.php (trzecia od góry) ![]() ![]() ![]() JPG Classique edp Gaiac, ok 5ml (za wish) Les Nereids Oriental Lumpur - odlewka ok 4ml L'Artisan, L'eau D'Ambre - próbka ok 2ml Ch. Lacroix, Bazar, 1-1,5 ml Roger Gallet, Eau de vert, 1-1,5ml Fragonard, Eau Fantasque, ok 0,5ml Vanille Galante, ok 1ml Cartier de Lune, ok 1,5ml Nina Ricci, Nina, 1,5-2ml Aquolina, Pink Sugar, próbka fabryczna, tylko przetestowana Sisley, Soir de Lune, kapka na testy, ok 0,3ml Kenzo, Jungle Tiger, 1ml Idol, 1ml Wish: Kosmetyki Mac (najchętniej cienie, wkłady, pusta paletka na 15), Liz Earle clean and polish, Szampony i odżywki Aveda, John Masters lakiery opi, essie, utwardzacz seche vite, podkład dla jasnej cery, pędzel do podkładu zapachy: OI, Body Burberry, L’eau de Kenzo Amour , mogłabym rozważyć też L'eau de One, Armani code, Feerie, Narciso Rodriguez, Kenzo Amour florale, Lalique Le Baiser edp, La Pela Dark Extacy, Ricci Ricci
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2012-02-26 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JPG Fragile, Sensi White, Kenzo Flower Summer i inne LISTOPAD
Agent Provocateur edp, ok połowa z 50ml (E7103)
może znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dużo oddam za stelle
![]() mam poza wątkiem wkłady mac oraz podkład lancome,mac, nars sheer glow ( ale tu musze poczekac az do wizaznki dojdzie paczka )
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-11-11 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lancome, Palette Liberte, 02 Or Liberte
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Hej, podoba mi się stella i sensi, zapraszam do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za Mac, cień Newly Minted?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Sensi?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za fragile? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przed samym założeniem wątku oglądałam Twój ![]() ![]() niestety nic, pozdrawiam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wyszczególniając : nars : deauville mac studio sculpt nw 15 lancome teint miracle kurczę nie moge znaleźć teraz nazwy odcienia :/ ale to ten najasniejszy posiadam też testerki po 20 ml podkładu dior capture totale ( który wręcz zbójecko kosztuje) w odcieniach 020 i 010 - połączone razem tworzą idealny neutralny jasny bezyk. ach no i mam jeszcze clinique superbalanced - alabaster oraz chanel 020 vitalumiere ale te dwa ostatnie zaprpoponowałam innej wizażance i czekam na jej decyzję czy zechce któryś z nich ![]() co do wkładów..mam 15 paletkę ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() zainteresował mnie L'or, ale to chyba za dużo za jeden za pach a za mało za oba... podoba Ci się coś jeszcze u mnie? podoba mi się Euphoria i odlewka tumulte za Jil ![]() nic tak do końca mnie nie przekonuje w wątku... masz coś poza nim z cieni mac lub innych kosmetyków tej firmy? masz dużo fajnych perfum, ale za Sensi wolałabym coś z wish, pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mam cienie, ale zawsze boję się te rzadziej używane wrzucać na wymiankę, bo nigdy nie wiadomo, który się przyda ;p przejrzę jeszcze zbiory i dam Ci znać, czy któreś wkłady mam na wydaniu (wstępnie - jaka kolorystyka Cię interesuje?)
poza tym to tylko maci na wydaniu raczej tylko te, co w wątku
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
zastanowię się jeszcze i jak coś to odezwę się u Ciebie
![]() niestety nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za sensi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
ok, mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzję ;P/ zapraszam
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli chodzi o cienie to coś z róży, czerwieni, żółtych... jakiś fiolecik też by się przydał ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- Cytat:
![]() jak coś zastanowię się jeszcze i dam znać jak coś ![]() za Sensi to nic, ale gdybyś znalazła coś za China Glaze Below deck i fifth avenue, to nie obraziłabym się ![]() mam też np opi st petersburgundy, chanel Rose satin, Givenchy sweet base, Manucure ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli m.in. jasny podkład revlon photoready |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Nie mam w watku ale posiadam Dark Extacy. Byłabym chetna zamienić niewielką odlewkę (5 do max. 10 ml) za odlewkę Sensi White. Co Ty na to?
Edycja: albo po kapce JPG EDP i Sensi ![]() Edytowane przez ssue Czas edycji: 2011-11-12 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
niestety, podkład mi ten nie odpowiada
![]() a co Cie zainteresowało? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.