|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
A jakby ex chciał wrócić, to Ty już go nie będziesz chciała, prawda?
|
|
#3332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uważam, że gdyby nie chciał z tobą być, to już dawno temu zerwałby z tobą kontakt. czemu się rozstaliście? jak bylo w waszym związku - kłóciliście się często, była zdrada, cokolwiek? czemu się rozpadł związek? |
|
|
|
|
#3333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Rozeznanie
|
Witam Panie, nie było mnie trochę, bo mi ładowarka do lapa padła, ale już mam, więc jestem.
Nadrobiłam to co pisałyscie... Mój dół trochę jakby mniejszy, ale momentami jeszcze wraca. Wczoraj miałam spotkanie z gościem z sympatii, oglądaliśmy wspólnei mecz no i na meczu się nie skończyło, wylądowaliśmy w łóżku... Wiem, może to głupie było, bo tak jak pisałam wcześniej, raczej nic z tego nie będzie i ogólnie chciałam zaznaczyć, że zazwyczaj nie robię takich rzeczy (z eksem czekaliśmy 3 miesiące). Było miło i okazuje się, że mogę uprawiać seks bez miłości - dziwne... A co do tego czy się facet zakocha? Wątpie, ale gościa lubię tak poza tym. jasne
Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2011-11-12 o 13:58 |
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On mnie zaniedbywał od kilku m-cy w tych sprawach, to same wiecie
|
|
#3336 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
no to ja miałam przerwę od lipca i co?
|
|
|
|
#3338 |
|
Flawless
|
Moja ostatnia najdłuższa przerwa to ponad 18 lat i co
Nie...ale bez kitu, mógłby już przyjechać
|
|
#3339 |
|
Rozeznanie
|
w takim razie szacun
|
|
|
|
#3340 |
|
Flawless
|
Nie no wtedy się dawało radę, bo się nie wiedziało co to jest
Teraz jest gorzej wytrzymać tydzień, a co dopiero 3
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
no to taka przerwę to i ja miałam
|
|
|
|
#3342 |
|
Flawless
|
Hahhaha, myślałaś ze NAPRAWDĘ miałam 18letnią przerwę?
![]() Podejrzewam, że wtedy nawet mój pies byłby w niebezpieczeństwie O, właśnie dostałam niusa, że chyba dziś skończy się mój 3tygodniowy celibat, to lecę się pouczyć i ogolić nogi pa
|
|
#3343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to sie szykuj
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3345 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Ja niby jestem w związku, ale rzadko niestety się widujemy, więc golę nogi też dość rzadko Co w sumie wychodzi mi na dobre, bo mam straszne problemy z podrażnieniami po depilacji
|
|
|
#3346 |
|
Rozeznanie
|
w końcu ci zacznie to przeszkadzać, ja bardzo długo tego nie robiłam, aż w końcu doszłam do wniosku, że nie będę się zapuszczać przez faceta. w pierwszym miesiącu "po" w ogóle "nie wyglądałam". ubierałam się w cokolwiek, prawie nie malowałam itd. tylko czy to coś zmienia?
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- ja też mam z tym problem niestety, a głównie jeśli chodzi o bikini i nie ważne czym bym to robiła. |
|
|
|
#3347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martwcie się, codziennie myję włosy i się maluję
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uff, to dobrze, bo nikomu nie życzę żeby się czuł jak ja wtedy. |
|
|
|
|
#3349 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Nieważne jakim specyfikiem bym potem smarowała tę część, zawsze mam czerwone krostki ![]() Cytat:
|
|
|
#3350 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Rozeznanie
|
żegnam się z wami dziewczyny
![]() może czasami będe zaglądać może coś jeszcze kiedyś w tym wątku napisze, ale już się podniosłam, już jestem zbyt silna żeby być tutaj i czytać o tym, że macie jeszcze ich w głowie. Wyleczyłam się po prostu, życze to każdej z was! Powodzenia
|
|
|
|
#3352 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Często sie kłóciliśmy, ale to o takie błahe sprawy, przez niecałe dwa miesiące mieszkaliśmy razem, nie zawsze było cudownie bo mieliśmy wtedy niezła nerwówke.(która ciekawa może przeczytać moją hisorie na wątku życie z rozwiedzionym facetem, ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541628 Ale w tym roku przerwę mieliśmy w kwietniu( z tego samego powodu) i myśle ze to sie ciągnie od kwietnia, bo w czerwcu tz też jeszcze nie wiedział. Myślałam ze to się zmieni, a tu co we wrześniu zerwał. Ach, trzeba by zapomnieć wkońcu o nim, ale jak? Haha no ja już tez na moje piękne nóżki patrzeć nie moge, ja to chyba trochę dłużej ich nie goliłam. Ale mi z tym aż tak źle nie jest Cytat:
![]() Ale kiedy to u nas nastąpi? Ach chyba nie tak szybko. Edytowane przez justn2122 Czas edycji: 2011-11-12 o 15:26 |
||
|
|
|
#3353 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Problem w tym, że nie wiem, jakbym postąpiła, gdyby eks chciał wrócić - w tym momencie powiedziałabym, że bym go nie chciała (ale to też zależy jak on by się zachowywał). A jeśli naprawdę dobrze zaczęłoby się z tym nowym, to raczej nie potrzebowałabym ryzykować i od nowa schodzić się z eksem... No i widzicie jak to jest Moim zdaniem to ten nowy nie byłby na pocieszenie, bo równie dobrze mogłam wziąć każdego z kilkudziesięciu, którzy zagadywali mnie na sympatii. Byli lepsi i gorsi, więc spokojnie jakiegoś bym wybrała. Ale ten mnie od razu do siebie przyciągnął, zaczęłam o nim myśleć i po prostu bardzo mi się podoba Na pewno nie narzucę nie wiem, jak szybkiego tempa, bo to nie w moim stylu. Ale powiedzcie mi, czy powinnam się z nim spotykać i zobaczyć, co z tego wyniknie? Kiedy będę wiedziała, że wyleczyłam się z eksa? Na razie o eksie nie myślę, jestem na niego zła i przykro mi, że nawet jak rozmawiamy o głupiej ✂✂✂✂✂✂✂e typu zdjęcia z wesela, on musi jakieś fochy strzelać, dlatego nawet nie muszę powstrzymywać się, żeby do niego nie pisać, bo po prostu tego nie chcę i tyle. Spotkania z nim mi się odechciało. A jak zadzwoni telefon, to mam nadzieję, że to wiadomość od nowego... Czy to sygnał, że mogę sobie pozwolić na myślenie o nowym facecie i całkowite zapomnienie o eksie? Co myślicie? Cytat:
Dla mnie 2 miesiące bez seksu to katastrofa (aż dziwne, że jeszcze jakoś funkcjonuję Cytat:
)
|
||||
|
|
|
#3354 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#3355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do plota to nie skonczyli oni maja rodzinny biznes na terenie domu wiec dzialka jest w ch*j duza i chca ja cala ogrodzic. trzeba ziemie wykopac, dac pale, betonem zalac i zrobic tak by bylo rowno, siatke zamontowac . ze 2 tygodnie roboty ![]() w ogole czuje, ze bede chora, gllowa zaczyna bolec, katar jak chol*ra, oczymnie bola i zeby a dzis jade na kregle...
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-12 o 15:56 |
|
|
|
|
#3356 | |
|
Raczkowanie
|
Do usług
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja mialabym cos pol dnia z matka lub ojcem robic to bym chyba osiwiala z nerwow wiec raczej sie nie odstresuje ... nie dosc, ze robi plot to do swojej roboty chodzi . przykladowo: od 6-14 w swojej pracy, i gdzies od 16 do kolo 21 plot lub 14-22 w pracy i przed praca idzie tez plot robic, lub od poludnia do 21 plot a na 22-6 praca leko nie ma
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba że Twój ma inaczej, to się nie wymądrzam P.S. Szkoda, że eks nie wyładował się na siłowni zanim napisał mi te głupie esy
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem, ze ojciec eksa mu niedawno powiedzial, ze spieprzyl wszystko co mogl spieprzyc
|
|
|
|
|
#3360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No, ja podejrzewam, że rodzice mojego na pewno po nim nieźle pojeździli, jak się dowiedzieli co i jak Jak na tym drugim weselu eks zrobił mi przykrość i wyszłam na zewnątrz, żeby ochłonąć, jego tata zaraz wyszedł za mną i się dopytywał, o co chodzi. Powiedziałam mu tak mniej więcej, a on chciał eksa wołać, żeby go wyzwać od razu przy mnie (ale go powstrzymałam, bo nie chciałam robić scen). I mi jego tata mówił, jak to eks miał szczęście, że na mnie trafił, że ma taką ładną, mądrą i kulturalną dziewczynę, a na takie to teraz bardzo trudno trafić itd. Mama eksa jak się od ojca dowiedziała, że jestem smutna, to tez zaraz do mnie przyszła i w ogóle... Mam nadzieję, że go tak opier******, że się zebrać nie mógł! Niech ma za moje krzywdy! Zwłaszcza, że wiem, że jego rodzice jak już zaczną, to skończyć nie mogą i każda sprawa wraca jak czkawka, więc pewnie się o mnie nasłuchał. I bardzo dobrze! Może to przez starszych nie może tego wszystkiego przetrawić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Ja też pospałam, mimo że jestem całkiem zdrowa (tzn. na ciele, bo na umyśle to wiadomo jak jest - nieuleczalne bezmózgowie
).