Rozstanie z facetem, część XX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 13:24   #3331
oh Mandy
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

Cytat:
Napisane przez karrramba Pokaż wiadomość
Cieszę się, że już trochę lepiej ze zdrówkiem Dobrze, że się wyspałaś, na pewno Ci to nie zaszkodzi Ja też pospałam, mimo że jestem całkiem zdrowa (tzn. na ciele, bo na umyśle to wiadomo jak jest - nieuleczalne bezmózgowie ).

Już nie mam siły, mój umysł płata mi takie figle i wymyśla coraz to nowe rzeczy, że już nie wiem, co o tym myśleć. Zaczęłam się zastanawiać, co by było (już taka jestem, że muszę gdybać i martwić się na zapas ), gdybym zaczęła związek z tym moim sympatiowym - czy nie byłoby to za wcześnie? Ja bym się chyba poczuła dotknięta, gdyby eks znalazł sobie już jakąś (ale chyba nawet za rok będzie mnie to boleć). Nie chcę czuć się podle z tym, ale znowu ten facet jest super i bardzo mi się podoba (jak na razie ), a skoro eks tak mnie potraktował, to chyba mam prawo robić, co chcę? A co jeśli eks jeszcze tego wszystkiego z nami nie przetrawił (tak jak część z Was mówiła) i będzie chciał wrócić? Cholera, jakie to życie jest skomplikowane
Kocie, nie angażuj się szybko w związku (patrz, ja tak zrobiłam po rozstaniu z ex ex i co? znów jestem sama). Niech samo się rozwija, będzie co ma być
A jakby ex chciał wrócić, to Ty już go nie będziesz chciała, prawda?
Stary 2011-11-12, 13:28   #3332
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justn2122 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, potrzebuje żebyście sprowadziły mnie z powrotem na ziemie.

dziś mijają dwa miesiace od rozstania (tz nie wiedział co czuje do mnie.) po kilku rozmowach nasze rozstanie zminiło sie w przerwe która trwa nadal!! Tylko ze my podczas tych 2 miesiący przerwy spotykamy sie średnio raz na tydzień... a JA NADAL mam nadzieje ze bedziemy razem, a on nadal niby sie zastanawia. Jego zachowanie zmieniło sie przez ostatni czas, na lepsze. częściej dzwoni, odzywa sie do mnie, interesuje sie co u mnie. ale tz nadal nie wie co czuje. czasami mam dość tego czekania i chce mu powiedzieć ze to koniec, ale niestety nie przejdzie mi to przez gardło, ciągle go kocham.... a jak bym mu tak powiedziała, to wiem ze chyba to byłby koniec.
wiem ze ta sytuacja mnie wykańcza ale nie umiem z niej sie wydostać, jeszcze do tego dochodzi kłótnia z rodzina, która nigdy nie zgodzi sie na ten związek z tz.
Jesli któraś sie w tym co napisałam połapała, to prosze o napisanie swojej opini.

p.s. przez ostatnie dwa tygodnie mam na zmianę raz dobry dzień, a raz zły, kompletny dołek.
on potrzebuje czasu. nie naciskaj na niego i nie wypytuj czy już zmienił zdanie, czy cię kocha, czy chce z tobą być.
uważam, że gdyby nie chciał z tobą być, to już dawno temu zerwałby z tobą kontakt.
czemu się rozstaliście? jak bylo w waszym związku - kłóciliście się często, była zdrada, cokolwiek? czemu się rozpadł związek?
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 13:40   #3333
Morello
Rozeznanie

Cytat:
Cieszę się, że już trochę lepiej ze zdrówkiem Dobrze, że się wyspałaś, na pewno Ci to nie zaszkodzi Ja też pospałam, mimo że jestem całkiem zdrowa (tzn. na ciele, bo na umyśle to wiadomo jak jest - nieuleczalne bezmózgowie ).

Już nie mam siły, mój umysł płata mi takie figle i wymyśla coraz to nowe rzeczy, że już nie wiem, co o tym myśleć. Zaczęłam się zastanawiać, co by było (już taka jestem, że muszę gdybać i martwić się na zapas ), gdybym zaczęła związek z tym moim sympatiowym - czy nie byłoby to za wcześnie? Ja bym się chyba poczuła dotknięta, gdyby eks znalazł sobie już jakąś (ale chyba nawet za rok będzie mnie to boleć). Nie chcę czuć się podle z tym, ale znowu ten facet jest super i bardzo mi się podoba (jak na razie ), a skoro eks tak mnie potraktował, to chyba mam prawo robić, co chcę? A co jeśli eks jeszcze tego wszystkiego z nami nie przetrawił (tak jak część z Was mówiła) i będzie chciał wrócić? Cholera, jakie to życie jest skomplikowane
Myślę, ze nie powinnaś angażować się tak szybko w nowy związek. I nie chodzi tu o to, co pomyśli Twój eks, bo on się jakoś nie liczył z tym co Ty pomyślisz, jak Cię zostawiał. Ale czy byłabyś teraz w stanie obdarzyć tego nowego taką miłością jak eksa? Bo jeśli miałby być tylko na pocieszenie, to żadne z Was nie będzie się dobrze czuło w takim związku.
Morello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 13:49   #3334
inez3
Rozeznanie

Witam Panie, nie było mnie trochę, bo mi ładowarka do lapa padła, ale już mam, więc jestem.
Nadrobiłam to co pisałyscie... Mój dół trochę jakby mniejszy, ale momentami jeszcze wraca. Wczoraj miałam spotkanie z gościem z sympatii, oglądaliśmy wspólnei mecz no i na meczu się nie skończyło, wylądowaliśmy w łóżku... Wiem, może to głupie było, bo tak jak pisałam wcześniej, raczej nic z tego nie będzie i ogólnie chciałam zaznaczyć, że zazwyczaj nie robię takich rzeczy (z eksem czekaliśmy 3 miesiące). Było miło i okazuje się, że mogę uprawiać seks bez miłości - dziwne... A co do tego czy się facet zakocha? Wątpie, ale gościa lubię tak poza tym.

Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Inez! Czy mogę Ci coś napisać na priv?
jasne

Edytowane przez inez3
Czas edycji: 2011-11-12 o 13:58
inez3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:00   #3335
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inez3 Pokaż wiadomość
Witam Panie, nie było mnie trochę, bo mi ładowarka do lapa padła, ale już mam, więc jestem.
Nadrobiłam to co pisałyscie... Mój dół trochę jakby mniejszy, ale momentami jeszcze wraca. Wczoraj miałam spotkanie z gościem z sympatii, oglądaliśmy wspólnei mecz no i na meczu się nie skończyło, wylądowaliśmy w łóżku... Wiem, może to głupie było, bo tak jak pisałam wcześniej, raczej nic z tego nie będzie i ogólnie chciałam zaznaczyć, że zazwyczaj nie robię takich rzeczy (z eksem czekaliśmy 3 miesiące). Było miło i okazuje się, że mogę uprawiać seks bez miłości - dziwne... A co do tego czy się facet zakocha? Wątpie, ale gościa lubię tak poza tym.

jasne
Ja tam popieram, trzeba korzystać z życia. Swoją drogą, mam straszną ochotę na seks On mnie zaniedbywał od kilku m-cy w tych sprawach, to same wiecie
Stary 2011-11-12, 14:06   #3336
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Ja tam popieram, trzeba korzystać z życia. Swoją drogą, mam straszną ochotę na seks On mnie zaniedbywał od kilku m-cy w tych sprawach, to same wiecie
Proszę mi tu o takich rzeczach nie mówić, bo ja od trzech tygodni nie widziałam mojego boja i niedługo zacznę gryźć ściany
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:08   #3337
inez3
Rozeznanie

no to ja miałam przerwę od lipca i co?
Stary 2011-11-12, 14:11   #3338
Phoce
Flawless

Cytat:
no to ja miałam przerwę od lipca i co?
Moja ostatnia najdłuższa przerwa to ponad 18 lat i co
Nie...ale bez kitu, mógłby już przyjechać
Stary 2011-11-12, 14:13   #3339
inez3
Rozeznanie

w takim razie szacun
Stary 2011-11-12, 14:17   #3340
Phoce
Flawless

Nie no wtedy się dawało radę, bo się nie wiedziało co to jest
Teraz jest gorzej wytrzymać tydzień, a co dopiero 3
Stary 2011-11-12, 14:23   #3341
inez3
Rozeznanie

no to taka przerwę to i ja miałam
Stary 2011-11-12, 14:35   #3342
Phoce
Flawless

Cytat:
no to taka przerwę to i ja miałam
Hahhaha, myślałaś ze NAPRAWDĘ miałam 18letnią przerwę?
Podejrzewam, że wtedy nawet mój pies byłby w niebezpieczeństwie
O, właśnie dostałam niusa, że chyba dziś skończy się mój 3tygodniowy celibat, to lecę się pouczyć i ogolić nogi pa
Stary 2011-11-12, 14:45   #3343
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
O, właśnie dostałam niusa, że chyba dziś skończy się mój 3tygodniowy celibat, to lecę się pouczyć i ogolić nogi pa
no wiesz, różnie to w życiu bywa i niektórzy mogą mieć taką przerwę

no to sie szykuj
Stary 2011-11-12, 14:50   #3344
Tort
Rozeznanie

Cytat:
to plus rozstań, od 2 tygodni nie golę nóg
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:53   #3345
Phoce
Flawless

Cytat:
no wiesz, różnie to w życiu bywa i niektórzy mogą mieć taką przerwę

no to sie szykuj
Ale ja mam tylko 20 lat
Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
Ja niby jestem w związku, ale rzadko niestety się widujemy, więc golę nogi też dość rzadko Co w sumie wychodzi mi na dobre, bo mam straszne problemy z podrażnieniami po depilacji
Stary 2011-11-12, 14:55   #3346
inez3
Rozeznanie

Cytat:
w końcu ci zacznie to przeszkadzać, ja bardzo długo tego nie robiłam, aż w końcu doszłam do wniosku, że nie będę się zapuszczać przez faceta. w pierwszym miesiącu "po" w ogóle "nie wyglądałam". ubierałam się w cokolwiek, prawie nie malowałam itd. tylko czy to coś zmienia?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Ale ja mam tylko 20 lat

Ja niby jestem w związku, ale rzadko niestety się widujemy, więc golę nogi też dość rzadko Co w sumie wychodzi mi na dobre, bo mam straszne problemy z podrażnieniami po depilacji
ja też mam z tym problem niestety, a głównie jeśli chodzi o bikini i nie ważne czym bym to robiła.
Stary 2011-11-12, 14:56   #3347
Tort
Rozeznanie

Cytat:
w końcu ci zacznie to przeszkadzać, ja bardzo długo tego nie robiłam, aż w końcu doszłam do wniosku, że nie będę się zapuszczać przez faceta. w pierwszym miesiącu "po" w ogóle "nie wyglądałam". ubierałam się w cokolwiek, prawie nie malowałam itd. tylko czy to coś zmienia?
Ale ja się nie zapuszczam, po prostu moich nóg nikt poza mną nie ogląda (nie chodzę na wf, nie rozbieram się przy nikim), a bardzo nie lubię tego robić, więc odbieram sobie tą wątpliwą przyjemność.
Nie martwcie się, codziennie myję włosy i się maluję
Stary 2011-11-12, 14:59   #3348
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja się nie zapuszczam, po prostu moich nóg nikt poza mną nie ogląda (nie chodzę na wf, nie rozbieram się przy nikim), a bardzo nie lubię tego robić, więc odbieram sobie tą wątpliwą przyjemność.
no nie, ja włosy też myłam

uff, to dobrze, bo nikomu nie życzę żeby się czuł jak ja wtedy.
Stary 2011-11-12, 15:00   #3349
Phoce
Flawless

Cytat:

ja też mam z tym problem niestety, a głównie jeśli chodzi o bikini i nie ważne czym bym to robiła.
Mam identycznie Nieważne jakim specyfikiem bym potem smarowała tę część, zawsze mam czerwone krostki
Cytat:
Poza tym zimno jest, trzeba futro hodować
Stary 2011-11-12, 15:01   #3350
Tort
Rozeznanie

Cytat:
no nie, ja włosy też myłam

uff, to dobrze, bo nikomu nie życzę żeby się czuł jak ja wtedy.
Ja życzę mojemu exowi
Stary 2011-11-12, 15:05   #3351
LusciousElegance
Rozeznanie

żegnam się z wami dziewczyny
może czasami będe zaglądać może coś jeszcze kiedyś w tym wątku napisze, ale już się podniosłam, już jestem zbyt silna żeby być tutaj i czytać o tym, że macie jeszcze ich w głowie.
Wyleczyłam się po prostu, życze to każdej z was!
Powodzenia
LusciousElegance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 15:25   #3352
justn2122
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
on potrzebuje czasu. nie naciskaj na niego i nie wypytuj czy już zmienił zdanie, czy cię kocha, czy chce z tobą być.
uważam, że gdyby nie chciał z tobą być, to już dawno temu zerwałby z tobą kontakt.
czemu się rozstaliście? jak bylo w waszym związku - kłóciliście się często, była zdrada, cokolwiek? czemu się rozpadł związek?
Hej dzięki że wyłapałaś mój problem
Często sie kłóciliśmy, ale to o takie błahe sprawy, przez niecałe dwa miesiące mieszkaliśmy razem, nie zawsze było cudownie bo mieliśmy wtedy niezła nerwówke.(która ciekawa może przeczytać moją hisorie na wątku życie z rozwiedzionym facetem, )
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541628
Ale w tym roku przerwę mieliśmy w kwietniu( z tego samego powodu) i myśle ze to sie ciągnie od kwietnia, bo w czerwcu tz też jeszcze nie wiedział. Myślałam ze to się zmieni, a tu co we wrześniu zerwał. Ach, trzeba by zapomnieć wkońcu o nim, ale jak?

Cytat:
Haha no ja już tez na moje piękne nóżki patrzeć nie moge, ja to chyba trochę dłużej ich nie goliłam. Ale mi z tym aż tak źle nie jest

Cytat:
Napisane przez LusciousElegance Pokaż wiadomość
może czasami będe zaglądać może coś jeszcze kiedyś w tym wątku napisze, ale już się podniosłam, już jestem zbyt silna żeby być tutaj i czytać o tym, że macie jeszcze ich w głowie.
Powodzenia
Gratulacje
Ale kiedy to u nas nastąpi?
Ach chyba nie tak szybko.

Edytowane przez justn2122
Czas edycji: 2011-11-12 o 15:26
justn2122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 15:37   #3353
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
Kocie, nie angażuj się szybko w związku (patrz, ja tak zrobiłam po rozstaniu z ex ex i co? znów jestem sama). Niech samo się rozwija, będzie co ma być
A jakby ex chciał wrócić, to Ty już go nie będziesz chciała, prawda?
Cytat:
Napisane przez Morello Pokaż wiadomość
Myślę, ze nie powinnaś angażować się tak szybko w nowy związek. I nie chodzi tu o to, co pomyśli Twój eks, bo on się jakoś nie liczył z tym co Ty pomyślisz, jak Cię zostawiał. Ale czy byłabyś teraz w stanie obdarzyć tego nowego taką miłością jak eksa? Bo jeśli miałby być tylko na pocieszenie, to żadne z Was nie będzie się dobrze czuło w takim związku.
Wiecie, bo ja też nie chcę tak od razu, że już jesteśmy razem, zmieniam status na fb, bo nie jestem nastolatką - jako kobieta po przejściach potrzebuję więcej czasu na to wszystko. Poza tym jestem trochę staromodna i nigdy nie miałam tak, że od razu zaczynałam związek z nowo poznanym facetem. No i nie wiem jeszcze, czy ten sympatiowy będzie mi tak całkiem odpowiadał... Ale muszę sobie pogdybać

Problem w tym, że nie wiem, jakbym postąpiła, gdyby eks chciał wrócić - w tym momencie powiedziałabym, że bym go nie chciała (ale to też zależy jak on by się zachowywał). A jeśli naprawdę dobrze zaczęłoby się z tym nowym, to raczej nie potrzebowałabym ryzykować i od nowa schodzić się z eksem... No i widzicie jak to jest

Moim zdaniem to ten nowy nie byłby na pocieszenie, bo równie dobrze mogłam wziąć każdego z kilkudziesięciu, którzy zagadywali mnie na sympatii. Byli lepsi i gorsi, więc spokojnie jakiegoś bym wybrała. Ale ten mnie od razu do siebie przyciągnął, zaczęłam o nim myśleć i po prostu bardzo mi się podoba

Na pewno nie narzucę nie wiem, jak szybkiego tempa, bo to nie w moim stylu. Ale powiedzcie mi, czy powinnam się z nim spotykać i zobaczyć, co z tego wyniknie? Kiedy będę wiedziała, że wyleczyłam się z eksa? Na razie o eksie nie myślę, jestem na niego zła i przykro mi, że nawet jak rozmawiamy o głupiej ✂✂✂✂✂✂✂e typu zdjęcia z wesela, on musi jakieś fochy strzelać, dlatego nawet nie muszę powstrzymywać się, żeby do niego nie pisać, bo po prostu tego nie chcę i tyle. Spotkania z nim mi się odechciało. A jak zadzwoni telefon, to mam nadzieję, że to wiadomość od nowego... Czy to sygnał, że mogę sobie pozwolić na myślenie o nowym facecie i całkowite zapomnienie o eksie? Co myślicie?
Cytat:
Kurcze, ja też taka wyposzczona, że szok. A jeszcze mam taki temperament i takie potrzeby, że już w ogóle ciężko sobie z tym radzę Dla mnie 2 miesiące bez seksu to katastrofa (aż dziwne, że jeszcze jakoś funkcjonuję ) - musiałam się przeprosić ze Zbyszkiem (wskazujący prawej ręki)
Cytat:
Napisane przez LusciousElegance Pokaż wiadomość
Powodzenia
Wszystkiego dobrego! Obyś nie musiała tu wracać! (Chyba tylko u nas w wątku tak żegna się odchodzących )
karrramba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 15:47   #3354
Phoce
Flawless

Cytat:
Dla mnie 2 miesiące bez seksu to katastrofa (aż dziwne, że jeszcze jakoś funkcjonuję ) - musiałam się przeprosić ze Zbyszkiem (wskazujący prawej ręki)
LOVE, LOVE, LOVE, zdecydowanie you made my day, dziewczyno!
Stary 2011-11-12, 15:52   #3355
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
No chociaż jedna jest Jestem w naszym jacuzzi, ale wyszłam po drinki, już wracam - będziemy miały wesoły wieczór

A skończył chociaż ten płot już?
no no

co do plota to nie skonczyli oni maja rodzinny biznes na terenie domu wiec dzialka jest w ch*j duza i chca ja cala ogrodzic. trzeba ziemie wykopac, dac pale, betonem zalac i zrobic tak by bylo rowno, siatke zamontowac . ze 2 tygodnie roboty

w ogole czuje, ze bede chora, gllowa zaczyna bolec, katar jak chol*ra, oczymnie bola i zeby a dzis jade na kregle...

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-11-12 o 15:56
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 15:56   #3356
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
LOVE, LOVE, LOVE, zdecydowanie you made my day, dziewczyno!
Do usług

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
no no

co do plota to nie skonczyli oni maja rodzinny biznes na terenie domu wiec dzialka jest w ch*j duza i chca ja cala ogrodzic. trzeba ziemie wykopac, dac pale, betonem zalac i zrobic tak by bylo rowno, siatke zamontowac . ze 2 tygodnie roboty
To roboty w cholerę, naprawdę. Ale przyda mu się takie zajęcie, może trochę te wszystkie stresy swoje rozładuje
Stary 2011-11-12, 16:01   #3357
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Do usług

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

To roboty w cholerę, naprawdę. Ale przyda mu się takie zajęcie, może trochę te wszystkie stresy swoje rozładuje
no nie wiem jak ja mialabym cos pol dnia z matka lub ojcem robic to bym chyba osiwiala z nerwow wiec raczej sie nie odstresuje ... nie dosc, ze robi plot to do swojej roboty chodzi. przykladowo: od 6-14 w swojej pracy, i gdzies od 16 do kolo 21 plot lub 14-22 w pracy i przed praca idzie tez plot robic, lub od poludnia do 21 plot a na 22-6 praca leko nie ma
Stary 2011-11-12, 16:04   #3358
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
no nie wiem jak ja mialabym cos pol dnia z matka lub ojcem robic to bym chyba osiwiala z nerwow wiec raczej sie nie odstresuje ... nie dosc, ze robi plot to do swojej roboty chodzi. przykladowo: od 6-14 w swojej pracy, i gdzies od 16 do kolo 21 plot lub 14-22 w pracy i przed praca idzie tez plot robic, lub od poludnia do 21 plot a na 22-6 praca leko nie ma
Ale u facetów to inaczej działa - przynajmniej eks tak miał, że jak był zły, pokłóciliśmy się, to musiał lecieć na siłownię albo do garażu się wyładować i porządnie zmęczyć i od razu był bardziej do życia Chyba że Twój ma inaczej, to się nie wymądrzam

P.S. Szkoda, że eks nie wyładował się na siłowni zanim napisał mi te głupie esy
Stary 2011-11-12, 16:09   #3359
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale u facetów to inaczej działa - przynajmniej eks tak miał, że jak był zły, pokłóciliśmy się, to musiał lecieć na siłownię albo do garażu się wyładować i porządnie zmęczyć i od razu był bardziej do życia Chyba że Twój ma inaczej, to się nie wymądrzam

P.S. Szkoda, że eks nie wyładował się na siłowni zanim napisał mi te głupie esy
w sumie to pare razy mi mowil, ze lubi ze swoim tata pracowac, ale ojciec tam swoje zasady ma i jak nie ma dobrego humoru to lepiej nie zagadywac

wiem, ze ojciec eksa mu niedawno powiedzial, ze spieprzyl wszystko co mogl spieprzyc
Stary 2011-11-12, 16:29   #3360
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
w sumie to pare razy mi mowil, ze lubi ze swoim tata pracowac, ale ojciec tam swoje zasady ma i jak nie ma dobrego humoru to lepiej nie zagadywac

wiem, ze ojciec eksa mu niedawno powiedzial, ze spieprzyl wszystko co mogl spieprzyc
Tak czy siak, żadnemu facetowi nie zaszkodzi jak się porządnie zmęczy

No, ja podejrzewam, że rodzice mojego na pewno po nim nieźle pojeździli, jak się dowiedzieli co i jak Zwłaszcza, że oni mnie naprawdę bardzo lubili, byłam zadomowiona u nich i normalnie do mnie "córeczko" czasem mówili Jak na tym drugim weselu eks zrobił mi przykrość i wyszłam na zewnątrz, żeby ochłonąć, jego tata zaraz wyszedł za mną i się dopytywał, o co chodzi. Powiedziałam mu tak mniej więcej, a on chciał eksa wołać, żeby go wyzwać od razu przy mnie (ale go powstrzymałam, bo nie chciałam robić scen). I mi jego tata mówił, jak to eks miał szczęście, że na mnie trafił, że ma taką ładną, mądrą i kulturalną dziewczynę, a na takie to teraz bardzo trudno trafić itd. Mama eksa jak się od ojca dowiedziała, że jestem smutna, to tez zaraz do mnie przyszła i w ogóle...

Mam nadzieję, że go tak opier******, że się zebrać nie mógł! Niech ma za moje krzywdy! Zwłaszcza, że wiem, że jego rodzice jak już zaczną, to skończyć nie mogą i każda sprawa wraca jak czkawka, więc pewnie się o mnie nasłuchał. I bardzo dobrze! Może to przez starszych nie może tego wszystkiego przetrawić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości