Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 08:33   #2581
agacia_cz
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

pearl bardzo ci współczuję musisz się jakoś trzymać
do swojej teściowej się lepiej nie wypowiadam niby wczoraj stwierdziła że jak ją zaproszę po porodzie to na pewno mi coś da masakra
mam po 2 rzeczy!!!! a ona mówi że to za dużo szkoda gadać oczywiście kwestia kasy na wózek przepadła i musimy sobie radzić sami

ooo zaczełam 28 tc !!!
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 08:53   #2582
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Hej, hej, Dziewczynki

Alez mnie tu dawno nie bylo. Nawet nie bede probowala nadrobic, bo to chyba niemozliwe w mojej obecnej sytuacji.

Pochorowalam sie po tych wszystkich zawirowaniach z tesciami i mieszkaniem. Do tego stopnia, ze tz caly czas byl na linii z moim "starym" prowadzacym i wpakowal mnie na kilka minut do wanny z zimna woda, zeby zbic temperature. Gdyby nie pomoglo, mialam jechac do szpitala, ale na szczescie udalo sie tego uniknac.
Oczywiscie komentarz tesciowej: "ona sama jest sobie winna"
i to nic, ze jej panicz - synalek chorowal i pewnie mnie zarazil, a kiedy moj tz jej o tym wspomnial, to stwierdzila, ze on na pewno nie ma wirusa i nie zaraza, ale ja to co innego, ze to na pewno wirus i teraz ja zaraze innych Wytrzymalam dwa dni po tej goraczce, spakowalam sie i wyjechalam. Nie pytajcie, ile nerwow mnie kosztowala cala ta sytuacja z mieszkaniem, bo nawet nie jestem w stanie tego okreslic.

Jestem teraz we Wro, ale chyba bede musiala przyjechac tu jeszcze raz, bo na razie nic nie zalatwie. Przez to, ze wyjechalam niedoleczona, co chwila laduje w lozku i choroby ciag dalszy. A ze spie u znajomych, to tez nie czuje sie tak do konca jak u siebie i nie wypoczywam tyle, ile powinnam i kolko sie zamyka.
Sporbuje jutro dorwac promotora, ustalic cos z terminem, zalatwic w dziekanacie upowaznienie, zeby kumepl mogl oddac za mnie prace i wracam do Warszawy urzadzac mieszkanie,ktorego juz nie lubie, pojsc na wizyte do gina,a pozniej przyjade do Wro na obrone.

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Nie zawsze tez mam dostep do netu, wiec mam ograniczony dostep do wizazu :/

Chcialam usciskac Was wszystkie i kazda z osobna, pogratulowac nowych tygodni, miesiecy, trymestrow, udanych wizyt,a za nadchodzace trzymam kciuki.

Tak tylko jednym okiem zauwazylam, ze niektore z Was nabyly wozeczki Fajnie! Zazdroszcze,bo ja dalej nie mam prawie nic. No, nie liczac ubranek od tesciowki, ktore najchetniej bym wyrzucila przez okno
Chyba bede zakladac je bez pieluszki
Pearl, ale miałaś przeboje z teściówką .. nic dziwnego, że się pochorowałaś ... a jej teksty o tym, że wszystkich zarazisz to już w ogóle mega są
A tu jeszcze tyle jeżdzenia cię czeka.. uważaj na siebie, Kochana, bo pogoda coraz bardziej zdradliwa, nietrudno o przeziębienia a ty taka niedoleczona śmigasz
A doszło w końcu do tycz rozmów rodziców z teściami? Bo widzę, że jednak będziecie się urządzać w tym mieszkaniu ...

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie
Chyba co raz bardziej zmęczone lub zalatane przygotowaniami na dzieciaczki nasze bo spokój na forum jak rzadko
Wczoraj wróciłam z weekendu u rodziców, ale powiem Wam, że ostatnio po tych przeprowadzkach, jeżdżeniach w tą i z powrotem to bardziej mnie zmęczył ten wypad niż wypoczełam. Mam potrzebę posiedzenia w domu na tyłku przez najbliższy czas
Wogóle jak wróciłam rozbolał mnie brzuch i się trochę wystraszyłam bo nie miałam takich bóli jeszcze, ale wziełam no-spę i aspargin i poszłam spać no i dziś jest ok
Przywiozłam od rodziców moje wory z dzidziulową odzieżą więc dziś zaczynam pranie
Po za tym mam moje 2 futra już ze sobą więc jestem szczęśliwa

Miłego dnia kochane

Pearl - nie zazdroszczę Ci tego co Cię spotkało Dbaj o siebie i wylecz się do końca bo to niebezpieczne, wiesz o tym!

Mjus,
dobrze, że jesteś w domku Odpocznij teraz, bo faktycznie zabiegana ostatnio byłaś
Najpierw odpoczynek, pranie nie ucieknie, najwyzej się rozmnoży

Cytat:
Napisane przez LoczeK83 Pokaż wiadomość

My kupiliśmy wózek Tako tyle że Captiva, ale ogólnie wózki z Tako nam się podobały. Super się prowadzą więc myślę że będziecie zadowoleni z Tako Nasz jest taki jak na zdjęciach, tylko kolor tu jest troszkę przekłamany, bo w rzeczywistości on jest bardziej morski (wiecej w nim odcienia zielonego)

agawoo
pytałaś gdzieś tam wcześniej czy jestem z Tarnowa. Tak jestem z Tarnowa Ty też ????

Loczek,
fajny wózek

Nie jestem z Tranowa, ale blisko - z Mielca. A wczoraj właśnie buszowałam w sklepach dziecięcych w Tarnowie A w samym Tarnowie mieszkałam rok, jak studiowałam w PWSZ

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

teraz działa, bardzo fajny wózeczek, podobny do tych ostatnich co dziewczyny wklejały. W ogóle wizualnie zauważyłam, że większość z nas wybiera podobne, tylko innych firm

Może jak kupisz na allu to im się przypomni i okaże się że masz dwa łóżeczka
hmm ja ostatnio też przez palce spojrzałam na dwie kwestie dot. teściów, raz nam obiecali że dadzą kasę na wózek (mówili o tym w sobotę i niedzielę) i w poniedziałek robią przelew już natychmiast ..... i po miesiącu spytałam się tżta czy zrobili, to powiedział że nie no super, tylko po co to pierd.olenie o kasie, lepiej nic nie mówić a zrobić albo nie mówić i nie robić. Akurat jesteśmy ok z kasą i poradzimy sobie bez tych ich zasranych pieniędzy ale wkur.wiło mnie to.
Druga sprawa to moja Mam kiedyś spytała sie czy może kupić mi jakieś ubranka bo widziała mase ładnych np. w Pepco. Powiedziałam, ze oczywiście, że się ucieszę z tego prezentu - no i kupiła mi cały wielki wór, na co teściowa zareagowała że (było to 2 tyg temu) to za wcześnie, że ona będzie kupować jak się dziecko urodzi. A niech kupuje ale niech nie komentuje tego że moja Mama już kupiła... potem następnego dnia rozmyśliła się z kupowania po urodzeniu i oznajmiła że ona da mi kasę na wyprawkę bo może wybierze coś co mi się nie spodoba z ubrań - a ja jej mówię, że wszystkie ubranka są piękne i że nie ma sprawy, może kupić sama a kolejnego dnia wręczyła nam 500zł
Założę się że nie chciałoby jej się pójśc do tego sklepu i wybrać coś - poczekamy zobaczymy jak jej kofffana córeczka zajdzie w ciążę czy też jej tak wręczy ostentacyjnie kasę 'masz i rób co chcesz z nią'

Zuzia,
wybieramy poodbne, bo jak tak wczoraj oglądałam, to wszystkie te wózki są robione "na jedno kopyto" ..Normalnie szczegółmi się różnią, jakby nie napisy na stelażach to wszystkie by identycznie wyglądały

A teściowie super... po co mówią takie rzeczy, jak nic z tym nie robia ...
Teściow z kasą tez niezła ...

Moja mama sama nic nie kupuje, jak ją czasem wyciągnę do Pepco to wybiera ze mną bodziaki, czasem za jakieś zapłaci .. ale ona cały czas uważa, że to za wcześnie i zdążę kupić po porodzie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 08:57   #2583
MartuNiunia87
Rozeznanie

Witam laseczki właśnie wróciłąm z biedronki i zaraz zabieram się za gotowanie pomidorówki

Tak ogólnie to moja rwa kulszowa nie daje o sobie zapomnieć w drodze powrotnej z biedronki już kulałam i szłam jak pingwin no normalnie nie da się czasem z nią wytrzymać :/

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

a my chyba zdecydujemy się na TAKO JUMPER z TZ któraś też planuje ??

My mieliśmy upatrzony nawet jeden już Tako Jumper w sklepie taki czerwony, byliśmy właściwie na niego zdecydowani, ale potem w innym sklepie spodobał nam się nasz BabyActive Jet i był w promocji więc zdecydowaliśmy się na niego , a tak uważam, że TAKO JUMPER fajny wózek, dość popularny i opinie ma raczej też dobre

Wrzucam nasze foto z okazji 27 tygodnia czyli 7 miesiąca czyli rozpoczęcia III trymestru <lol> (jeśli dobrze liczę)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20111114_1.jpg (14,1 KB, 52 załadowań)
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 09:15   #2584
Haniula
Zakorzenienie

hej mamusie
wszystkich wozkow gratuluje i rozpoczetych tygodni i trymestrow
U nas dzis 29tc

Szaro buro na dworze az nic sie nie chce tz zazyczyl sobie na obiad zapiekanke makaronową wiec musze jechac do sklepu bo nie mam zadnych skladnikow

Co do tesciowych to ja swoja przemilcze.
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 09:42   #2585
mala_stopka
Zadomowienie

hej Mamusie i Brzusie

melduję się po weekendzie i pędzę dalej nadrabiać...

wreszcie mogę dzis odpocząć... ehhh męczący mieliśmy całe 3 dni, w piątek do teściów na obiadek, tż ze szwagrami szafy przenosili...
w sobote na ślub mojej koleżanki, potem do kuzynki w odwiedzinki, Iga tak super się bawiła z jej córą, ze ostro się zasiedzieliśmy i wróciliśmy dopiero o 22, a wczoraj krótki wypad do ikei (półek mi sie zachciało ) i potem na obiadek do moich rodziców, bo już dawno u nich nie byliśmy, ale na szczęście u mamusi to już sobie poleżałam, bo naprawdę brzucho coraz bardziej się stawia...
a teraz leże i próbuję myślami posprzatać (coś nie idzie... ), bo cały weekend nie mieliśmy na to czasu, a koty po podłodze latają.... i ogolnie syfilis jest

miłego dnia i lece nadrabiać coście naskrobały
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 09:49   #2586
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

dzisiaj stawiam tort urodzinowy i muszę nadrobić zaległości

Częstujcie się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort malinowy7.jpg (43,1 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-11-14, 09:51   #2587
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Pearl - nie zazdroszczę Ci tego co Cię spotkało Dbaj o siebie i wylecz się do końca bo to niebezpieczne, wiesz o tym!
dziekuje, Kochana
codziennie lecze sie sposobami naszego dr.Agatka i na razie nie jest najgorzej, chociaz faktycznie pogoda zdradliwa
tylko znjaomi dziwnie wielkim lukiem mnie omijaja

Mijus, a mowilas lekarzowi o tych ciagnieciach? Ty tez taka zalatana z ta przeprowadzka. Wiecej odpoczynku
Cytat:
Napisane przez Angelika_26 Pokaż wiadomość
No kochana masz przerąbane z teściówką. Wspołczuje Ci. Teraz powinnaś mieć spokój, a ona Cie denerwuje. W ogóle teściowa to nie rodzina. Zołza jedna z niej i tyle. Także trzymaj się musisz być dzielna
oj, dziekuje za mile slowa
Nigdy wczesniej nie rozumialam tak do konca tych kawalow o tesciowych, a teraz sama najchetniej bym kilka wymyslila. Nic to, trzeba to przezyc.
Co mnie tesciowa nie zabije, to moj Nietoperek wzmocni
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Hej, witajcie w ten piękny szarobury dzień boże pierwszy raz zapaliłam światło o 8.3o rano i wiem, że lepiej już nie będzie
spokojnie, Kochana
za dwa miechy bedziesz wlaczac o 2-iej, 3-ej i 5-ej nad ranem
Cytat:
Napisane przez Zuzia
super, że się odezwałaś do nas. Trzymaj się w tym Wro i wracaj szybko do nas i do zdrowa

alez milo dostac takie kwiatki z rana
trzymam sie, trzymam
czosnek mym sprzymierzencem

jeju...mam nadzieje,ze promotor mnie nie pogoni z gabinetu
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Pearl wspolczuje Ci tesciowej, jak tak mozna kobiete w ciazy traktowac, ktora nosi jej wnuka/wnuczke... masakra
a ona caly czas powtarza, ze przeciez nie chce dla mnie zle
tylko ja sie czepiam...
i pozniej sie dziwi, ze nie chce tam mieszkac

na szczescie tz powiedzial, ze dla mojego dobra i dobra NASZEJ Rodzinki, jak tylko skonczy sie nam umowa i dalej bede chciala mieszkac gdzies dalej, to przeprowadzamy sie bez mrugniecia okiem

a Ty wzmocnij sie moze jakims soczkiem wyciskanym z owocow, skoro sil brak

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
pearl bardzo ci współczuję musisz się jakoś trzymać
do swojej teściowej się lepiej nie wypowiadam niby wczoraj stwierdziła że jak ją zaproszę po porodzie to na pewno mi coś da masakra
mam po 2 rzeczy!!!! a ona mówi że to za dużo szkoda gadać oczywiście kwestia kasy na wózek przepadła i musimy sobie radzić sami

ooo zaczełam 28 tc !!!
gratulacje 28 tygodnia !!!
my w sobote zaczelismy 27, wiec wedlug Was jest to 3 trymestr
(wedlug mamazone jeszcze jestem w drugim)

co do wozeczka, to przykro mi, ze zostaliscie na lodzie
poszukaj na all, mozna naprawde znalezc super okazje na kazda kieszen
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Pearl, ale miałaś przeboje z teściówką .. nic dziwnego, że się pochorowałaś ... a jej teksty o tym, że wszystkich zarazisz to już w ogóle mega są
A tu jeszcze tyle jeżdzenia cię czeka.. uważaj na siebie, Kochana, bo pogoda coraz bardziej zdradliwa, nietrudno o przeziębienia a ty taka niedoleczona śmigasz
A doszło w końcu do tycz rozmów rodziców z teściami? Bo widzę, że jednak będziecie się urządzać w tym mieszkaniu ...
doszlo, doszlo
stanelo na tym, ze poki co, nie ma co wymyslac,bo musimy sie juz zaczac urzadzac, bo to nigdy nic nie wiadomo, kiedy Nietoperek postanowi wyfrunac i ze na poczatku przyda nam sie bliska odleglosc do tesciow, ale moi Rodzice zaznaczyli, ze jak minie okres wynajmu, to nie ma co pakowac sie w kolejny i dobrze by bylo, aby do tego czasu tesc sie okreslil, czy dolozy sie nam do mieszkania czy nie i zaznaczyli jeszcze, ze mlodzi maja sie sami docierac i jezeli chca robic to nawet na koncu swiata, to ich zadaniem jedynie jest wsparcie dla nas i pozwolenie nam na to, bo to nasze zycie, nasza rodzina i nasza przyslowiowa "broszka"
Wtedy tesciowie zaczeli sie niby bronic, ze przeciez jeszcze tyle czasu,ze wszytsko moze sie zmienic i nikt nas (MNIE) niby nie zmusza do mieszkania w tej "dzielnicy", ze jeszcze sto razy moze zmienimy (JA ZMIENIE) zdanie i bedzie wszytsko dobrze
generalnie Tato na koniec jak bylismy sami, to mnie przytulil i powiedzial, zebym nie brala do glowy, ze to tylko czasowe, ze w wakacje spakuje manatki i wroce do domu, ze oni sa przygotowani na takie koszty, a teraz mam sie nie denerwowac, bo mam caly napiety brzuszek i Nietoperkowi na pewno to nie sluzy (moja Mama jeszcze 3 dni przezywala i sie dziwila, ze Tato zauwazyl cos takiego, jak napiety brzuszek - mowi, ze sie fajnie starzeje )

Tak wiec od 15-go mamy to mieszkanie, ale w sumie wcale sie z niego nie ciesze
No, prawie wcale
Sto razy lepsze to niz mieszkanie u tesciow

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 09:53   #2588
pearpearl
Wtajemniczenie

Ojej, taki ze mnie wiesmak, ze nawet sie nie przywitalam

Dzien dobry !!!!

Agatek pisala, ze dzisiaj na obchodzie lekarz je na spiocha wzial
Bedzie miala usg, ktg i jak wszytsko bedze dobrze, to moze ja wypuszcza

Kamciurko, jak sie czujesz? Co porabiasz? Moze jak wyzdrowieje i zostane jeszcze kilka dni (chociaz tz wydzwania i kaze wracac), to w koncu spotkamy sie my, nasze brzuchy i lozyska na tych lodach ?

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:02   #2589
kamciurka
Zakorzenienie

hej kochane
Śpieszę z informacją, że Sandra leży od soboty w szpitalu, znowu miała wysokie ciśnienie i pojechała na IP, zatrzymali ja by je wyregulować,obniżyli je do 150/90, ale dali też leki na rozwinięcie płucek małej w razie cesarki, kazała Was pozdrowić jestem z nią w kontakcie, także będę Was informować co u niej
Cytat:
Hej, hej, Dziewczynki

Alez mnie tu dawno nie bylo. Nawet nie bede probowala nadrobic, bo to chyba niemozliwe w mojej obecnej sytuacji.

Pochorowalam sie po tych wszystkich zawirowaniach z tesciami i mieszkaniem. Do tego stopnia, ze tz caly czas byl na linii z moim "starym" prowadzacym i wpakowal mnie na kilka minut do wanny z zimna woda, zeby zbic temperature. Gdyby nie pomoglo, mialam jechac do szpitala, ale na szczescie udalo sie tego uniknac.
Oczywiscie komentarz tesciowej: "ona sama jest sobie winna"
i to nic, ze jej panicz - synalek chorowal i pewnie mnie zarazil, a kiedy moj tz jej o tym wspomnial, to stwierdzila, ze on na pewno nie ma wirusa i nie zaraza, ale ja to co innego, ze to na pewno wirus i teraz ja zaraze innych Wytrzymalam dwa dni po tej goraczce, spakowalam sie i wyjechalam. Nie pytajcie, ile nerwow mnie kosztowala cala ta sytuacja z mieszkaniem, bo nawet nie jestem w stanie tego okreslic.

Jestem teraz we Wro, ale chyba bede musiala przyjechac tu jeszcze raz, bo na razie nic nie zalatwie. Przez to, ze wyjechalam niedoleczona, co chwila laduje w lozku i choroby ciag dalszy. A ze spie u znajomych, to tez nie czuje sie tak do konca jak u siebie i nie wypoczywam tyle, ile powinnam i kolko sie zamyka.
Sporbuje jutro dorwac promotora, ustalic cos z terminem, zalatwic w dziekanacie upowaznienie, zeby kumepl mogl oddac za mnie prace i wracam do Warszawy urzadzac mieszkanie,ktorego juz nie lubie, pojsc na wizyte do gina,a pozniej przyjade do Wro na obrone.

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Nie zawsze tez mam dostep do netu, wiec mam ograniczony dostep do wizazu :/

Chcialam usciskac Was wszystkie i kazda z osobna, pogratulowac nowych tygodni, miesiecy, trymestrow, udanych wizyt,a za nadchodzace trzymam kciuki.

Tak tylko jednym okiem zauwazylam, ze niektore z Was nabyly wozeczki Fajnie! Zazdroszcze,bo ja dalej nie mam prawie nic. No, nie liczac ubranek od tesciowki, ktore najchetniej bym wyrzucila przez okno
Chyba bede zakladac je bez pieluszki
hej kochana
Teściowej to się baty należą, no co za baba
A ty faktycznie pilnuj się, bo z choróbskami nie ma żartów, gdyby nie ta Twoja choroba to znalazłabym Cię w tym Wro, ale teraz to faktycznie jak najszybciej do domciu i się kuruj do końca, ale jak przyjedziesz na obronę to już Ci nie podaruję kawki
Cytat:
Napisane przez LoczeK83;3049a0762

My kupiliśmy wózek Tako tyle że Captiva, ale ogólnie wózki z Tako nam się podobały. Super się prowadzą więc myślę że będziecie zadowoleni z Tako Nasz jest taki jak na zdjęciach, tylko kolor tu jest troszkę przekłamany, bo w rzeczywistości on jest bardziej morski (wiecej w nim odcienia zielonego)
hej, bardzo ładny ten wózek, naprawdę, ja za Tako jakoś nie przepadam, nie podobają mi się w nich spacerówki, ale ten jest b. ładny
Cytat:
czesc mamuski

Pearl wspolczuje Ci tesciowej, jak tak mozna kobiete w ciazy traktowac, ktora nosi jej wnuka/wnuczke... masakra

Co do boli, nie przespanych nocy, zgagi, kulejacych babc to masz wszystko tak samo.. i jak ktos mi mowi ciesz sie ciaza bo to p[iekny stan a potem bedzie masakra... to nie chce myslec co mniue czeka??

ide zaraz smazyc nalesniki na obiad i pranie malego wstawic.. sil brak
Uska wczoraj całą noc mi się śniłaś, że był 20 grudnia i ja siedziałam cały dzień na wizażu, bo czekałam na wiadomość czy już urodziłaś TZ chciał byśmy jechali na zakupy przed świętami, do rodziny i jeszcze coś, a ja nie że ja muszę siedzieć na wizażu bo Uśka dziś rodzi
Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość

Wrzucam nasze foto z okazji 27 tygodnia czyli 7 miesiąca czyli rozpoczęcia III trymestru <lol> (jeśli dobrze liczę)
b. ładna focia

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:

Kamciurko, jak sie czujesz? Co porabiasz? Moze jak wyzdrowieje i zostane jeszcze kilka dni (chociaz tz wydzwania i kaze wracac), to w koncu spotkamy sie my, nasze brzuchy i lozyska na tych lodach ?
no właśnie ja chętna, daj tylko znać, czuję się dobrze i jestem zwarta i gotowa , jak znajdziesz czas to daj znać, ale czy wszystkim (brzuchom, nam, łozyskom) będzie pasowało w tym samym terminie ??

aaa i zapomniałam napisac, ze Sandra leży w tym szpitalu co Agatek, ale nie widziały się, napisz może Agatkowi to ja tam odnajdzie, bo towarzystwo miała coś niemrawe i ucałuj ją

Inutil wszystkiego najlepszego

Niki

Alex

Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2011-11-14 o 10:07
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:12   #2590
NataliaM1103
Rozeznanie

inutil wszystkiego najlepszego!

My zaczynamy dzisiaj 32 tydzień
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:12   #2591
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Częstujcie się
Wszystkiego najlepszego
Zdrówka, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście szczęśliwego rozwiązania

Cytat:
doszlo, doszlo
stanelo na tym, ze poki co, nie ma co wymyslac,bo musimy sie juz zaczac urzadzac, bo to nigdy nic nie wiadomo, kiedy Nietoperek postanowi wyfrunac i ze na poczatku przyda nam sie bliska odleglosc do tesciow, ale moi Rodzice zaznaczyli, ze jak minie okres wynajmu, to nie ma co pakowac sie w kolejny i dobrze by bylo, aby do tego czasu tesc sie okreslil, czy dolozy sie nam do mieszkania czy nie i zaznaczyli jeszcze, ze mlodzi maja sie sami docierac i jezeli chca robic to nawet na koncu swiata, to ich zadaniem jedynie jest wsparcie dla nas i pozwolenie nam na to, bo to nasze zycie, nasza rodzina i nasza przyslowiowa "broszka"
Wtedy tesciowie zaczeli sie niby bronic, ze przeciez jeszcze tyle czasu,ze wszytsko moze sie zmienic i nikt nas (MNIE) niby nie zmusza do mieszkania w tej "dzielnicy", ze jeszcze sto razy moze zmienimy (JA ZMIENIE) zdanie i bedzie wszytsko dobrze
generalnie Tato na koniec jak bylismy sami, to mnie przytulil i powiedzial, zebym nie brala do glowy, ze to tylko czasowe, ze w wakacje spakuje manatki i wroce do domu, ze oni sa przygotowani na takie koszty, a teraz mam sie nie denerwowac, bo mam caly napiety brzuszek i Nietoperkowi na pewno to nie sluzy (moja Mama jeszcze 3 dni przezywala i sie dziwila, ze Tato zauwazyl cos takiego, jak napiety brzuszek - mowi, ze sie fajnie starzeje )

Tak wiec od 15-go mamy to mieszkanie, ale w sumie wcale sie z niego nie ciesze
No, prawie wcale
Sto razy lepsze to niz mieszkanie u tesciow

Pearl,
jeszcze raz to napiszę:masz super rodziców
To teraz pozostaje się nie przejmować, urządzić mieszkanko i cieszyć się koncówką ciąży a później małym nietoperkiem Szybko zleci, i może Wam się nawet spodoba, ale obstawiam, że nie będziesz miała czasu myśleć o mieszkaniu przy Nietoperku
Na ile macie ten wynajem?
Będzie dobrze, teraz skupcie się na sobie i starajcie się jak najmniej słuchać gadania teściów

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej kochane
Śpieszę z informacją, że Sandra leży od soboty w szpitalu, znowu miała wysokie ciśnienie i pojechała na IP, zatrzymali ja by je wyregulować,obniżyli je do 150/90, ale dali też leki na rozwinięcie płucek małej w razie cesarki, kazała Was pozdrowić jestem z nią w kontakcie, także będę Was informować co u niej
[...]

Uska wczoraj całą noc mi się śniłaś, że był 20 grudnia i ja siedziałam cały dzień na wizażu, bo czekałam na wiadomość czy już urodziłaś TZ chciał byśmy jechali na zakupy przed świętami, do rodziny i jeszcze coś, a ja nie że ja muszę siedzieć na wizażu bo Uśka dziś rodzi
Ojej, przekaż że trzymamy kciuki mocno za to ciśnienie i maleństwo

A co do Uski, to ty się nie śmiej - bo tak będzie Zamiast się szykować do świąt, to będziemy na wizażu czekały, a potem całe święta będziemy czekać aż wróci do domu, opisze co i jak i wklei zdjęcia maleństwa

No, to plany na święta już mamy Zreszta nie wolno nam sprzątać ani się przemęczać, więc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 10:15   #2592
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Mam pytanie, ile bierzecie magnezu? Bo ja biore 2x dziennie po 1 tabletce magne b6 a juz druga noc kiedy dopadły mnie znowu skurcze w łydkach
Ja miałam brać 4x1, ale ASMAGu, więc to pewnie inaczej niż inne leki. Mój mąż bierze raz dziennie inny magnez...
Ale skórczy miałam przez całą ciążę aż 2 sztuki, a magnez miałam przepisany na zmęczenie

Cytat:
Hej, hej, Dziewczynki

Bidulko

Cytat:
Dzień dobry!

Częstujcie się
Dzięki i wszystkiego naj

za wszystkie zakupy, rozpoczęte tygodnie, miesiące, trymestry

U nas od wczoraj 29 tydzień

Wybitnie się dziś nie wyspałam

A jutro podejście nr 1 (oby pierwsze i ostatnie) do glukozy i to bez cytrynki
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:16   #2593
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dobry

Cytat:
Dziewczynki, w razie gdyby link nie działał, wrzucam fotkę tego wózka, który nam się podoba:
fajny
Cytat:
Hej, hej, Dziewczynki

:
czesc wykuruj się kochana wreszcie!
Cytat:

agawoo
pytałaś gdzieś tam wcześniej czy jestem z Tarnowa. Tak jestem z Tarnowa Ty też ????
tez fajny
Cytat:
My mieliśmy upatrzony nawet jeden już Tako Jumper w sklepie taki czerwony, byliśmy właściwie na niego zdecydowani, ale potem w innym sklepie spodobał nam się nasz BabyActive Jet i był w promocji więc zdecydowaliśmy się na niego , a tak uważam, że TAKO JUMPER fajny wózek, dość popularny i opinie ma raczej też dobre

bardzo ładne foto
Cytat:
Dzień dobry!

Częstujcie się
sto lat!!!

Cytat:
hej kochane
no to kciuki dla Sandry!!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:21   #2594
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej, przekaż że trzymamy kciuki mocno za to ciśnienie i maleństwo

A co do Uski, to ty się nie śmiej - bo tak będzie Zamiast się szykować do świąt, to będziemy na wizażu czekały, a potem całe święta będziemy czekać aż wróci do domu, opisze co i jak i wklei zdjęcia maleństwa

No, to plany na święta już mamy Zreszta nie wolno nam sprzątać ani się przemęczać, więc
przekażę
no wiem, że tak będzie, w końcu Uśka pierwsza będzie przecierać nam szlaki
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

U nas od wczoraj 29 tydzień

A jutro podejście nr 1 (oby pierwsze i ostatnie) do glukozy i to bez cytrynki
za 29 tydzien i powodzenia na glukozie, będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

no to kciuki dla Sandry!!!
przekażę

Niki

Alex
Stary 2011-11-14, 10:30   #2595
uska000
Zadomowienie

Kamciurka to ja juz Ci sie po nocach snie...

ej lozyska a mojego to nie zaprosicue jak tez chce z wami na kawe!!!! 30 minut i jestem dajcie znac nawet sil mi przybedzie

Pear a gdzie ty sie bedziesz bronic bo przegapilam ??

Agawoo prawdopodobnie juz 23 bede w domu to na wigilie dam Wam w przencie zdjecie Igorka

wlaczylam 1 pralke jeszcze 4 i prasowanie

nalesniow chyba nie bedzie na jutro planuje robienie projektow do szkoly ehh. musze rozpiske zrobic bo tak to nic nie zrobie

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Kciuki za Agatka i Sandre

Inutil wszystkie naj

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 10:32   #2596
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Kamciurka to ja juz Ci sie po nocach snie...

ej lozyska a mojego to nie zaprosicue jak tez chce z wami na kawe!!!! 30 minut i jestem dajcie znac nawet sil mi przybedzie

Pear a gdzie ty sie bedziesz bronic bo przegapilam ??

Agawoo prawdopodobnie juz 23 bede w domu to na wigilie dam Wam w przencie zdjecie Igorka

wlaczylam 1 pralke jeszcze 4 i prasowanie

nalesniow chyba nie bedzie na jutro planuje robienie projektow do szkoly ehh. musze rozpiske zrobic bo tak to nic nie zrobie

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Kciuki za Agatka i Sandre

Inutil wszystkie naj
Ano śnię śnię

no kochana dokladnie masz blisko więc musimy się spotkać wszystkie - wszyscy aaa ja Cię i tak juz ochrzaniłam, gdzieś tam po drodze ze bylas we Wro a nie dalas znac

Niki

Alex
Stary 2011-11-14, 10:36   #2597
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Ano śnię śnię

no kochana dokladnie masz blisko więc musimy się spotkać wszystkie - wszyscy aaa ja Cię i tak juz ochrzaniłam, gdzieś tam po drodze ze bylas we Wro a nie dalas znac
no bylam bylam raz nawet nocowalam wczoraj bylam 2 razy ale wszystko w biegu;/

obiecuje ze jak teraz bede to dam znac

Stary 2011-11-14, 10:39   #2598
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry!

Częstujcie się

uuu No to Najlepszego

Lecę do mamy, potem po małego a potem do wujka na urodziny
będę wieczorem jak będę mieć jeszcze siły - buuuuuźka
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:40   #2599
uska000
Zadomowienie

tak sobie przypomnialam ze bylam w srode we wro u lekarza, w czwartek do piatku u siostry i 2 razy w niedziele o ja nie dobra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 10:43   #2600
bybella
Wtajemniczenie

hej laseczki!
Cytat:
Kurde dziwnie sie czuje;/ boli mnie brzuch tak jakby na okres.. albo jak by mi sie do lazienki chcialo ale nie chce;/ kurcze...
ja ostatnio też tak miałam i nie wiem od czego to:/
Cytat:
jejjj uwielbiam momenty kiedy Klusek jeździ mi stopami zupełnie u góry brzucha. Tam jest tak cienka skóra że czuję pod ręką jak sobie smyra i jedną i drugą
ojej, ja zazdroszczę ze wiesz czym on Cię tam smyra, bo ja się zawsze zastanawiam, jak mój niuniek leży i czym mnie stuka

Cytat:
WI
a wszystko zaczęło się od luteiny która mi gin zapisał oby na wizycie 21.11 nie kazał mi już jej stosować
no niestety luteina nie jest fajna w stosowaniu, ja po niej jakaś infekcje złapałam i biorę gynalgin, który jest jeszcze gorszy, mam wrażenie że nic nie pomaga, wręcz przeciwnie, ale jeszcze 5 dawek przez mną

pearpearl - bidulko kochana trzymaj się jakoś, dbaj o siebie! bo z przeziębieniami i z grypą nie ma żartów.
ostatnio usłyszałam, co mnie zaskoczyło ogromnie, bo nie wiedziałam, ze jeśli w ciąży przechodzi się grypę to wskutek powikłań dziecko może się z jakąś poważną wada urodzić albo nawet schizofrenia do tego w mojej miejscowości ostatnio dziewczyna urodziła w 7 miesiącu chłopca, który zmarł właśnie dlatego, ze ona chodziła z grypą szok...

co do teściowej to się nie wypowiadam, bo szkoda gadać. moja jest czasami w porządku, dobra kobita, ale czasami ma takie jazdy tak obgaduje mnie po mieście, ze jestem w szoku. żeby opisać jej zachowanie bym musiała książkę tu napisać

pearpearl - podziwiam cie i tak za siły do obrony. ja niestety olałam moją mgr, powinnam się bronic,a le pracy nie napisałam i właśnie przerwałam studia. w ciągu 5 lat będę mogła wrócić . także brawa dla ciebie!!

Cytat:
pięknie wyglądacie

Cytat:
Dzień dobry!

Częstujcie się
mniam! sto lat kochana, spełnienia marzeń i szczęśliwego zakończenia

a tak poza tym, to macie jakiś pomysł od czego mnie tak od 3 dni sutek boli? nie widać żadnego podrażnienia, popękania a ni nic, czasami dotknę ręka i nie boli, a od materiału, od ubrań czasami aż się zwijam z bólu, nawet stanika nie ubieram
Stary 2011-11-14, 10:51   #2601
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
no bylam bylam raz nawet nocowalam wczoraj bylam 2 razy ale wszystko w biegu;/

obiecuje ze jak teraz bede to dam znac
no !!!! no wlasnie o tym jak u siostry bylas mowie

ide się wykąpciać

Niki

Alex
Stary 2011-11-14, 10:56   #2602
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mi sie dzisiaj nic nie chce
Ziemniaki na obiad już obrałam, mięsko mam wczoraj, a sałatkę domowej roboty ze słoika
Jeszcze tylko makaron do rosołu i będzie git

Stary 2011-11-14, 11:01   #2603
eliza1984
Zadomowienie

Hej mamusie
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
hej mamuski
Niestety tez się dołaczam do klubu rwy :pała: Długi czas męczyła mnie z prawej strony, pozniej był przełom- jeden dzien mega bólu i przeszło a teraz sie odzywa z lewej strony a myslalam ze juz koniec tego okropnego bólu

Mam pytanie, ile bierzecie magnezu? Bo ja biore 2x dziennie po 1 tabletce magne b6 a juz druga noc kiedy dopadły mnie znowu skurcze w łydkach
Ja biorę 3x2 ,a rwa mi już chyba przeszła,oby nie wróciła bo musiałam w szpitalu na to dostać zastrzyk w pupkę i bolało .Co do zgagi to ostatnio też mam straszną i też sobie tłumacze ,ze małej włoski rosną,zobaczymy jak się urodzi

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Ale ten czas jest okrutny. Leci tak szybko i już mamy 34tc Jutro mam USG. Idziemy zobaczyć co z tą cystą. Trzymajcie kciuki dziewczęta. Boję sie trochę
Kciuki zacisnięte
Ultradiola my się decydujemy na tako jumper x,ale narazie szukam ładnej nie zniszczonej używki.Taki mały skąpiec ze mnie
Pearl współczuję sytuacji
Inutil 100lat Twoje zdrowie w gardło moje

Ja już zrobiłam pranie oczywiście jeszcze nie dzidziusiowe i zamierzam sobie zrobić sok na krew ale nie mam siły .Nie wiem jak ja urodzę jak taka słaba jestem.
Mamusie które biorą luteinę ,a nie wolicie tej podjęzykowo,bo mój lekarz dał mi wybór i biorę 2x2 i nic nie muszę sobie tam wkładać.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."

Edytowane przez eliza1984
Czas edycji: 2011-11-14 o 11:03
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 11:07   #2604
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
fajny !! My też będziemy mieć czerwony wózeczek

o my mamy TAKI WÓZEK tylko na srebrnym stelarzu nie na czarnym ; odbieramy go za 1,5 miesiąca
aaaaaaaaaaaaa właśnie się skapłam, że zaczęłam III trymestr !!!
Super wózek

Widzę ze juz coraz wiecej zakupów wózkowych, my tez w tym tygodniu zamawiamy

Gratki III trymestru
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
No to mi wyglada na polski odpowiednik . Zastanawiam sie czy go nie zamowic jednak w Pl , bedzie taniej.
Aga my będziemy zamawiać w Pl. Tutaj co prawda jest Polski sklep i nasz tako (tylko podstawowe wyposażenie) mozna dostać ale kosztuje 400 e a za ta kasę to kupimy i wyślemy wózek już ze śpiworem i mega gratisami

Cytat:

a my chyba zdecydujemy się na TAKO JUMPER z TZ któraś też planuje ??
Ja ja ja

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Bardzo fajny

A ja czasem oglądam używane łóżeczka na allegro, bo nie zależy mi na nowym, poniewaz mamy turystyczne po synku ale tylko poziom najniższy, więc łóżeczko drewniane potrzebuję tak na 10 m-cy. Ale nic nie kupowałam bo: Teście powiedzieli że oni Nam mogą kupić łóżeczko.

Dziś z rozmowy tak jakoś wyszło, (a TŻ wspomniał o Tym że jestem mistrzynią licytacji i okazji na allegro)że padł z ust teściowej tekst "No to pewnie uda Ci się kupić jakieś łóżeczko do 100 zł"

No cóż, śmiać mi się chciało jak nie wiem co, bo chyba zapomniała co mówiła jeszcze 2m-ce temu. A szkoda bo bardzo fajna aukcja mi przepadła kilka dni temu i łóżeczko zostało sprzedane za 52 zł i to w moim mieście. A nie licytowałam specjalnie bo wiedziałam, że kilka razy oferowali się z kupnem łóżeczka i nie chciałam robić zamieszania, tylko pozwolić im kupić dla wnuka....

Dzięki Bogu mam już w sobie na tyle luzu i na tyle doświadczenia życiowego w takich sprawach, że nawet mnie to nie zdenerwowało tylko rozbawiło.
My też kupiliśmy używane łużeczko.
A co do tesciów to na szczescie w związku z tym ze w Ie jesteśmy nie potrzebujemy pomocy, ale gdybyśmy potrzebowali to teście i tak by palcem nie kiwnęli, takie sknery.
A Twoi to chyba sklerozę mają, obyś wychaczyła jakąś okazję

Cytat:
.. ale najgorsze są dla mnie noce.. nie dość że zgaga i sikanie nie daje mi spać to jeszcze przy każdym przekręceniu się budzę bo mnie tak coś ciągnie w brzuchu. Też tak macie???

Ja mam takie bóle, ciągnięcie na w dolnej granicy brzucha każdej nocy już od dawna. Staram sie nie zmieniać pozycji w nocy tz, zmieniam ją za każdym razem ale tylko wtedy jak wstaję na siusiu, czyli tak co 1,5 h kłąde się na drugim boku. Ból przeżywam tylko raz jak wstaję.

Cytat:

Cytat:
Dzień dobry!

Częstujcie się
STO LAT...... STO LAT .......
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 11:08   #2605
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynki jeszcze chyba Likas jest w szpitalu? czy mi się pomerdało? pisała któraś do niej?
Stary 2011-11-14, 11:09   #2606
anankee
Rozeznanie

inutil dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 11:09   #2607
kasikzaki
Zadomowienie

Pearl biedna, trzymaj się i wracaj do zdrowia. Współczuję sytuacji
Stary 2011-11-14, 11:09   #2608
czubasek20
Zakorzenienie

Inutil 100lat

Dzień dobry
Dopiero wstałam, tzn wstałam po 7 na badania a jak wróciłam to znowu poszłam spać
Dziś jak czekałam w kolejce na badania to nawet ustapiono mi miejsca na krzesełku ale dopiero w momencie kiedy zdjęłam płaszczyk i było mi widać brzuszek

Pearl masz świetnych rodziców

Pisaliście coś o kupowaniu rzeczy dla maluszka przez teściów bądź rodziców. U nas tesciowie nic o tym nie wspominają ale jak byłam u mamy w sobotę to pytała jaki chcę wózek bo oni kupią. w szoku byłam i powiedziałam że wózek mamy po siostrzenicach męża i jeśli chcą coś kupić to niech kupią jakieś kocyki ewentualnie pościel do łóżeczka. Nie chce mamy za bardzo wykorzystywać, bo ostatnio dołożyli nam połowę kwoty na nasze łóżko do sypialni a wiem że zawsze w zimę u nich z kasą krucho bo ojciec nie pracuje.

My dziś z dzidziolkiem zaczynamy 27 tydzień czyli trzeci trymestr

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-11-14 o 11:11
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 11:15   #2609
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki jeszcze chyba Likas jest w szpitalu? czy mi się pomerdało? pisała któraś do niej?
Pisałam na forum ze likas w szpitalu od poniedziałku ale no właśnie chyba nie mamy do niej numeru telefonu

EDIT.
kurcze jest numer na samym końcu, nie widziałam wcześniej

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Napisze któraś do Likas?? Mi tak głupio wymuszać na kimś odpowiedź na zagraniczny numer.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Inutil 100lat

Dzień dobry
Dopiero wstałam, tzn wstałam po 7 na badania a jak wróciłam to znowu poszłam spać
Dziś jak czekałam w kolejce na badania to nawet ustapiono mi miejsca na krzesełku ale dopiero w momencie kiedy zdjęłam płaszczyk i było mi widać brzuszek

Pearl masz świetnych rodziców

Pisaliście coś o kupowaniu rzeczy dla maluszka przez teściów bądź rodziców. U nas tesciowie nic o tym nie wspominają ale jak byłam u mamy w sobotę to pytała jaki chcę wózek bo oni kupią. w szoku byłam i powiedziałam że wózek mamy po siostrzenicach męża i jeśli chcą coś kupić to niech kupią jakieś kocyki ewentualnie pościel do łóżeczka. Nie chce mamy za bardzo wykorzystywać, bo ostatnio dołożyli nam połowę kwoty na nasze łóżko do sypialni a wiem że zawsze w zimę u nich z kasą krucho bo ojciec nie pracuje.

My dziś z dzidziolkiem zaczynamy 27 tydzień czyli trzeci trymestr
Kolejny III trymestr, gratki

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-11-14 o 11:13
Stary 2011-11-14, 11:21   #2610
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Pisałam na forum ze likas w szpitalu od poniedziałku ale no właśnie chyba nie mamy do niej numeru telefonu

EDIT.
kurcze jest numer na samym końcu, nie widziałam wcześniej

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Napisze któraś do Likas?? Mi tak głupio wymuszać na kimś odpowiedź na zagraniczny numer.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Kolejny III trymestr, gratki
no własnie znalazłam jej numer na samym końcu i napisałam
jak odpisze to dam znać

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Likas napisała, ze własnie czeka na wypis, idzie na 3 tygodnie do domku i jak da radę to zajrzy jeszcze dzis na wątek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości