|
|
#2341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie raczej nie ma problemu. siedzi od miesiąca na L4 i podejrzewam, że jego jedyny problem to co zrobić na obiad i to, że przegrał mecz w swojej gierce |
|||
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz ja bym go na tekst o znudzeniu zapytała czy chce sie rozstac
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Peach a dlaczego on jest na zwolnieniu? Coś mu dolega?
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
coś mu strzykło w kręgosłupie przy wnoszeniu pralki i ma coś z kręgiem czy coś w tym stylu |
||
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zawsze... Pierwsze 1,5 roku było cudowne... Wtedy czułam, że mu zależy... Sam zabiegał o czułość... Pisał sms-y, dzwonił... Był taki, jaki teraz być nie potrafi. Jakby zupełnie inny człowiek... A wszystko zmieniło się w mojej ocenie jak zaczęłam pracę i zamieszkaliśmy u mamy TŻ-a... Wtedy jakby poczuł, że już "nie ucieknę" i wszystko się skończyło... Zaczęło się życie obok siebie a nie z sobą...
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
my sie nie przytulamy nie calujemy w miejscach publicznych w omu tez nei bardzo ale nam to jakos nie przeszkadza
a jak czasem mowie do narzuta: wez nie pocałuj to on: czemu przeciez grzeczny bylem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
pamietacie, ajk mi kiedys Tz tłumaczyl jak dojechac do pewnego miejsca ?? juz sa zdjecia z tego pleneru http://blog.fabrykafajnychfot.pl/?p=3079
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja: przytulisz mnie? TŻ: kto ja? bliższej rodziny nie masz? |
|
|
|
|
#2351 |
|
MBZ♥
|
Peach to ja już nie mam pomysłu na Niego
![]() Magda ciekawe co zrobiłby gdybyś się wyprowadziła? ![]() jeśli macie telefon w T-Mobile to pisząc darmowego sms o treści TAK pod nr 80807 można dostać darmowe 10 minut wymienialnych na 40 sms to w ramach zadośćuczynienia za niedawną awarię![]() http://komorkomania.pl/2011/11/13/bo...o-przygotowali[COLOR="Silver"] Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-11-14 o 13:21 |
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko się przywitam i uciekam na zajęcia
Miłego dnia
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet teraz przed tym weekendem powiedziałam TŻ-owi, żebyśmy się rozstali, że ja już mam dość, i nawet będę dojeżdżać codziennie byle nie ciagnąć tego dłużej, bo i tak nie żyjemy już w związku, tylko jak koleżanka z kolegą... Pokłóciliśmy się strasznie, pojechał na trening, a za 15 minut dostałam sms-a, że mnie kocha, itp., itd... Cały czas mu tłumaczę, że to nie ma sensu, bo nie tak powinien wyglądać związek i mówię, żebyśmy się rozstali, na co On mówi, że nie, nie rozstaniemy się... I tak w kółko..
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, cztery strony od wczoraj?
Ode mnie informacja w klubie, niedługo będą u mnie koleżanki, a po 17 mam pociąg do P... Ale jak mi się uda, to jeszcze się odezwę
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
My się przytulamy przy rodzicach czy znajomych. Wiadomo, że nie rzucamy się na siebie ale okazujemy sobie czułość. Mało tego tż przytula swoją matkę przy mnie
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Jak masz swojego fachowca to wiadomo, że taniej wyjdzie bo teraz koszt robocizny jest wysoki.
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
lecę na zajęcia, na razie
|
#2361 |
|
MBZ♥
|
Magda ja Cię podziwiam i współczuję
bo asz ciężką sytuację ale zrób wszystko żebyś była szczęśliwa, nie patrz na nikogo innego-tylko na siebie.Carmi jeśli masz możliwość to poczekaj ceny fachowców zabijają, a często jakość nie idzie w parze w ceną niestety:/
|
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie!
|
|
#2363 |
|
Wtajemniczenie
|
Józia kurde co za typ. Mam nadzieję, że jakoś to się wszystko wyjaśni niedługo;/
Peach następny... co się z tymi chłopami wątkowymi dzieje? Rozumiem, że skoro on 'nie widzi problemu', to nie da się o tym porozmawiać tak? Wiem, że to trudne ale próbowałaś klina klinem i też być chłodna i obojętna? Od kiedy razem mieszkacie? Wiesz co miałam przez jakiś czas tak samo z Tż... też grał jak ja szłam spać, ale doszliśmy do tego, że my mamy zupelnie inny tryb życia - w sensie godzinowo i teraz jak się kładę to on przychodzi mnie pogłaskać a potem idzie na kompa i ja wyluzowałam i nie widzę w tym nic złego. Oczywiście zdarza się też że zasypiamy razem, ale jak nie to juz nie robię afery. Może po prostu rzuca Ci się więcej rzeczy w oczy od kiedy razem mieszkacie? To jednak co innego niż związek typowo randkowy... Najka ale że nastepny odc. Grejsów dopiero od stycznia? Czemuż tak? Karmelku my się przytulamy przy rodzicach, dajemy sobie buzi, trzymamy za ręce bez obciachu Magda Ty już długo ciągniesz taką zrytą relację?? nie wiem co ja światu zrobiłam, że mi się pieprzy wszystko po kolei, no ale: jak wiecie pracuję sobie i coś tam zarabiam, ale ponieważ nie są to kwoty, za któe można się w krakowie utrzymać na jakimkolwiek poziomie, to finansowo pomagała mi babcia - matka mojego ojca. Miałam zawsze od niej przelew na konto 10-go kazdego miesiaca. Teraz tego przelewu nie ma, myslałam ze sie opóźnia czy cos, no ale tyle dni to juz bez jaj. Próbuję dzwonic, ale nie odbierają. Od kiedy tata zmarł odniosłam wrażenie że ta strona rodziny - babcia i wujek są trochę zdystansowani. Tak jakby chcieli urwac relację. Nie zapytali się w ogóle czy nam trzeba w czymś pomóc, jak się mama czuje. Nic. Zus dalej wisi z kasą, stypednium jeszcze nie mam i kiedy będzie i czy w ogóle nie wiadomo (staram się o naukowe), do braci się dodzwonić nie mogę żeby się dowiedzieć co oni z zusem załatwili. Z mamą mam niemiłą sytuację, ale napisałam do niej czy coś mi może pozycyzć, na razie ma wyłączony tel, ale pewnie nie ma kasy;/ i w sumie co? Mam czekać na pieniadze które nie wiadomo czy przyjdą i nie wiadomo kiedy i skad...? jedyna słuszna mozliwosc to własciwie wyprowadzka i pomieszkanie gdzies kątem. I w grę wchodzi tylko dom rodziców TŻta - do mojej mamy musiałabym jechac codziennie 1.5 godziny w jedną stronę a potem jeszcze kawałek na nogach. Jak zaczniemy mieszkac z teściami to się rozstaniemy w tydzień. Co ja kurde mam zrobic?;/ |
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
takie pytanie na szybko
![]() która mnie właśnie na fb zaprosiła?? przyznać się bo jak nie to
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik współczuję Ci sytuacji
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też mamy różne tryby, bo ja wstaję do pracy o godzinie 5, a tż póki ma wolne może kłaść się później i ja mu nie robię z tego tytułu awantur, nie czepiam się tego spania osobno itd. tylko mówię ogólem i mówię np. że mi smutno że coś tam i coś tam z tym systemem randkowym, niestety wiem, że to koniec i tż też to powtarza, ale na razie chyba muszę się przestawić, bo ta jego zmiana zaszła w za krótkim dla mnie czasie. to nie było stopniowe tylko hop i już czemu u teściów byłoby tak źle? może na jakiś czas warto spróbować, póki sytuacja finansowa się nie poprawi? przeczytałam tż Wasze opinie i moje odpowiedzi wziął mnie do łóżka i wyprzytulał, powiedział, że spróbuje to poprawić... zobaczymy.
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-14 o 15:12 |
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
a nie boisz się tak obcym wysyłać??
a jak by się okazało że jestem zbokiem który wykorzysta Twoje zdjęcia do niecnych celów, co?? ![]() często mi się w propozycjach pokazywałaś i się dziś rano zastanawiałam która to żałośnica i czy Tobie też się często pokazuje
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż ma koszmary ślubne
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam, nielegalnie z pracy, jestem dzisiaj sama, to wzięłam komputer, ale połączenie z internetem jest makabryczne...Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Zamiast tulać Cię na dzień dobry i dobranoc to on się izoluje? 
a może ma jakieś problemy? nie mówi o nich i się izoluje - faceci często tak mają...

to w ramach zadośćuczynienia za niedawną awarię

bo asz ciężką sytuację
wziął mnie do łóżka i wyprzytulał, powiedział, że spróbuje to poprawić... zobaczymy.
makabryczne...