Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 15:09   #2641
eliza1984
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Agatku fajnie ,ze już wróciłaś i nie musisz tam wracać do porodu i nic się nie martw o koty,dogadaja się.Ten starszy kot mojej mamy tez na początku zdażało się ,ze podrapał małego,a teraz mały męczy go ,gryzie ,a ten wszystko dzielnie znosi.Muszą się dotrzeć.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:28   #2642
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
hej pisałam do Mmoni i odpisała:

"Eeeeh brak słów, leże tu od tygodnia i żadnego badania nie miałam, zero usg a jak sie pytam o jakies badaniani jak długo będę na obserwacji to jeszcze zje.bke dostaje że jakie badania chce mieć, o co mi chodzi i że na własne żądanie mogę w każdej chwili wyjść. Nic się tu nie można dowiedzieć. Mam już dość tego szpitala, nie wytrzymuje tu psychicznie. wytrzymuje tylko ze wzgledu na dzidzie, by jak najdłużej siedziała, bo groził mi poród przedwczesny. Pozdro laseczki "

nie ma co, ide jutro ją nawiedzić, już chyba nie zarażam, więc trzeba ją jakos pocieszyć....
bidula!!

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wróciłam wróciłam wróciłam!!!

Do szpitala nie wracam!!!!

Dzidek w tydzień przytył 400 gram i waży 1670 gram/31 tc

Laseczki
siemanko!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:29   #2643
czubasek20
Zakorzenienie

Agatku wróciłaś i znów bedzie po 10 stron do nadrabiania

rozszarpe swoją tesciową, nawet jeżeli ma rację. Ale jestem w***iona. Przywożą nam dziś nowe łózko i materac a ona że mamy na nim dzis nie spac bo musi sie ogrzać. No k*** mać, przecież na mrozie nie leżał.:gun : i jeszcze że ona nam na nim nie pozwoli sie położyć. Boziuuuu nie trawie osób które myślą że wiedzą wszystko lepiej od innych, ba NAJLEPIEJ.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:33
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:31   #2644
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

rozszarpe swoją tesciową, nawet jeżeli ma rację. Ale jestem w✂✂✂✂iona. Przywożą nam dziś nowe łózko i materac a ona że mamy na nim dzis nie spac bo musi sie ogrzać. No k*** mać, przecież na mrozie nie leżał.:gun :
ee przeicez jak je wstawicie do domku to się ogrzeje zanim pojdziecie spac.... albo Wy je ogrzejecie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:32   #2645
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:

rozszarpe swoją tesciową, nawet jeżeli ma rację. Ale jestem w✂✂✂✂iona. Przywożą nam dziś nowe łózko i materac a ona że mamy na nim dzis nie spac bo musi sie ogrzać. No k*** mać, przecież na mrozie nie leżał.:gun :

PRZEPRASZAM ale musiałam

mogłaś jej powiedzieć że Wy go tak rozgrzejecie że ho ho ho

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:35   #2646
*Agatek*
Zakorzenienie

pewnie będę spamowała, a jakżeby inaczej

Cytat:
rozszarpe swoją tesciową, nawet jeżeli ma rację. Ale jestem w***iona. Przywożą nam dziś nowe łózko i materac a ona że mamy na nim dzis nie spac bo musi sie ogrzać. No k*** mać, przecież na mrozie nie leżał.:gun : i jeszcze że ona nam na nim nie pozwoli sie położyć. Boziuuuu nie trawie osób które myślą że wiedzą wszystko lepiej od innych, ba NAJLEPIEJ.
padłam na cyce! powiedz jej, że z mężusiem dziś rozruszacie łóżko, to się głupio jej zrobi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:35   #2647
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ee przeicez jak je wstawicie do domku to się ogrzeje zanim pojdziecie spac.... albo Wy je ogrzejecie

mówiłam jej to ale nie dociera. Powiedziałam że zrobimy jak M. bedzie chciał a teraz słyszę że sie kłócą.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
PRZEPRASZAM ale musiałam

mogłaś jej powiedzieć że Wy go tak rozgrzejecie że ho ho ho
mało brakowało a bym tak powiedziała. Chyba na zawał by zeszła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 15:37   #2648
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Ona Wam nie pozwoli???????? Sama na nim usiądzie i będzie Was odganiać? Przywiąże Was do kaloryfera? Zamknie w innym pokoju? Jak ona to zrobi, bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić ...
Padłam ..... olejcie ją, a potem sami rozgrzejcie materac

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:38
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:51   #2649
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Czubasek hehe, ale masz teściówę Tak jak dziewczyny mówią, powiedz jej, że łózko ogrzejecie sami.

Przyjechała do mnie koleżanka oddać ksiązki, miała rok temu mature i jej wtedy pozyczyłam, teraz jej sie nagle wspomniało, żeby mi je oddać. Przyjechała z taką jedną głupią, której nie lubie to ani ich na herbate nie zaprosiłam.

Troche jej zazdroszcze, bo ja sie w domu zabunkrowałam, od kilku miesiecy nie wyszłam nigdzie. Koleżanek powoli też już wprawdzie nie mam. Większośc na studiach, mają swoje sprawy, że ani nie ma czasu nigdzie wyjść i już zdziczałam w tym domu, dosłownie.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 16:05   #2650
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ona Wam nie pozwoli???????? Sama na nim usiądzie i będzie Was odganiać? Przywiąże Was do kaloryfera? Zamknie w innym pokoju? Jak ona to zrobi, bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić ...
Padłam ..... olejcie ją, a potem sami rozgrzejcie materac
ręce opadają.
Idę zjeść kolację, bo śmieje się i płacze na przemian a muszę sie jeszcze fizyki nauczyć

Stary 2011-11-14, 16:28   #2651
MissZuzia
Zadomowienie

dziewczyny kupiłam od tego rp77 na allu - ale klikałam i klikałam i nie chciało mi dodać 21 rzeczy buuu i jednej rzeczy nie mam bo limit 20 no coż....

Byłam dziś w tesco i jest przecena 30-50% na niektórych ubrankach m.in. na body czy pajacach (zwanych tam piżamkami ) Kupiłam parę paczek 0-0 i 0-3 bo tego nigdy za wiele plus kombinezonik na 62

Cytat:
Nadrobiłam
no to gratuluję po raz nty mam nadzieję że do porodu już ostatni raz musiałaś nadrobić
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
hej Mamusie
ja mam dzisiaj jakoś dzień do
eh nie mam siły na nic.. ;/
ja też ledwo ledwo żyję, musiała wybrać się podwieźć swoje opony do przechowalni a potem jeszcze do teskacza... a jak wróciłam do domu to dosłownie rzuciłam się na jedzenie bo tak wygłodniałam, śniadanko po 8 a do 13 nic w gębie nie miałam

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
MissZuzia fajnie,ze bedziemy miec ten sam wozek,kolor morski,bardzo ladny tez mnie kusil,w sumie zaluje trosze tego bezu,boje,ze za jasny bedzie.
dlaczego beżowe są bardzo ładne, nie martw się będzie fajny, ja się zastanawiam czy z kolei nasz nie będzie zbyt walący po oczach
Cytat:
pewnie będę spamowała, a jakżeby inaczej
no no niczego innego bym się po tobie nie spodziewała
Cytat:
dobra jest, myślałam że się posikam ze śmiechu na tę jej teorię
współczuję ci tego babona!!!!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 17:07   #2652
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Hej, hej, Dziewczynki

Alez mnie tu dawno nie bylo. Nawet nie bede probowala nadrobic, bo to chyba niemozliwe w mojej obecnej sytuacji.

Pochorowalam sie po tych wszystkich zawirowaniach z tesciami i mieszkaniem. Do tego stopnia, ze tz caly czas byl na linii z moim "starym" prowadzacym i wpakowal mnie na kilka minut do wanny z zimna woda, zeby zbic temperature. Gdyby nie pomoglo, mialam jechac do szpitala, ale na szczescie udalo sie tego uniknac.
Oczywiscie komentarz tesciowej: "ona sama jest sobie winna"
i to nic, ze jej panicz - synalek chorowal i pewnie mnie zarazil, a kiedy moj tz jej o tym wspomnial, to stwierdzila, ze on na pewno nie ma wirusa i nie zaraza, ale ja to co innego, ze to na pewno wirus i teraz ja zaraze innych Wytrzymalam dwa dni po tej goraczce, spakowalam sie i wyjechalam. Nie pytajcie, ile nerwow mnie kosztowala cala ta sytuacja z mieszkaniem, bo nawet nie jestem w stanie tego okreslic.

Jestem teraz we Wro, ale chyba bede musiala przyjechac tu jeszcze raz, bo na razie nic nie zalatwie. Przez to, ze wyjechalam niedoleczona, co chwila laduje w lozku i choroby ciag dalszy. A ze spie u znajomych, to tez nie czuje sie tak do konca jak u siebie i nie wypoczywam tyle, ile powinnam i kolko sie zamyka.
Sporbuje jutro dorwac promotora, ustalic cos z terminem, zalatwic w dziekanacie upowaznienie, zeby kumepl mogl oddac za mnie prace i wracam do Warszawy urzadzac mieszkanie,ktorego juz nie lubie, pojsc na wizyte do gina,a pozniej przyjade do Wro na obrone.

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Nie zawsze tez mam dostep do netu, wiec mam ograniczony dostep do wizazu :/

Chcialam usciskac Was wszystkie i kazda z osobna, pogratulowac nowych tygodni, miesiecy, trymestrow, udanych wizyt,a za nadchodzace trzymam kciuki.

Tak tylko jednym okiem zauwazylam, ze niektore z Was nabyly wozeczki Fajnie! Zazdroszcze,bo ja dalej nie mam prawie nic. No, nie liczac ubranek od tesciowki, ktore najchetniej bym wyrzucila przez okno
Chyba bede zakladac je bez pieluszki
Pearpearl trzymaj się Kochana, wszystko się ułoży uważaj na siebie i wylecz to choróbsko.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

dzisiaj stawiam tort urodzinowy i muszę nadrobić zaległości

Częstujcie się
Inutil wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:

Laseczki
Fajnie Agatku, że już wróciłaśno i fajnie, ze Zajączek przybrał na wadze i że już nie musisz wracać do szpitala.

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-11-14 o 17:08
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:19   #2653
czubasek20
Zakorzenienie

właśnie przywieźli...
oczywiście M. wnosi z bratem na górę a ona ,, Monika tylko przypadkiem nie siadaj na tym materacu"
nie będę z nią mieszkać, nie ma bata. Ja już sobie wyobrażam jej złote rady jak sie dzidziolek urodzi

Stary 2011-11-14, 17:31   #2654
NataliaM1103
Rozeznanie

a ja miałam isc dzisiaj do szkoły rodzenia ale tak jakoś mi się niechciało i siedzę i gapię się w tv
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:32   #2655
Mijus
Rozeznanie

Cytat:

Laseczki
Jupi!!! Super wieści!!Gratulac je Agatku

Cytat:
Mijus piękny avek!! jakie masz koty? samce? U mnie malutek to chyba ON i trochę gryzie ogon Filipka, a ten go ugryzł w obronie... i teraz coraz częściej w czasie zabawy tak bywa boję się, że się nie dogadają
DziękujęTen czarny to samiec, a bura to kiciaNie przejmuj się tym, że się gryzą, jak przyniosłam kicię małą do Simona to lał ją tylko futro leciało, a teraz jest wielka miłość

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
hej Mamusie
ja mam dzisiaj jakoś dzień do
Głowa do góry!Czasami taki dzień z poprostu jest Jutro będzie lepiej - zobaczysz
Stary 2011-11-14, 17:33   #2656
pearpearl
Wtajemniczenie

Kamciurka, Neska,Agawoo, Uska, Nawojka, Czubasku, Kasikzaki, Bybella, Mijus, Agatku, Nikotynko, Zuzu, Ewula, Eliza, Mala, Bambusiek,Agacia
(mam nadzieje, ze zadnej nie pominelam, jak tak, to poprosze o kopa w pupsko )
Kochane moje !!! Az mi sie dzieki Wam lepiej na serduszku robi !!! Dziekuje za wsparcie i cieple slowa - od razu czlowiekowi razniej!!! Jestescie PRZE-CU-DO-WNE !!!!! :przytu l:
Ja Was sciskam, a moj Nietoperek kopniaczkami pozdrawia wszystkie wizazowe Ciotunie. Dziekujemy za slowa otuchy!!!

Przepraszam, ze nie cytuje, ale korzytsam z chwilowego dostepu do netu.

Kciuki za Sandre !!!

Agatek, a przed chwila poslalam Ci smsa, zebys odszukala Sandre w szpitalu Dobrze, ze juz jestes

Kamciurko,Usko - ja bardzo chetnie na kawunie z Wami!!! Chyba jednak nastepnym razem, bo jutro najprawdopodobniej wyjezdzam do Wawy

Bylam u promotora i najprawdopodobniej obrone bede miala pod koniec listopada, takze zaraz zamykam sie w czterech scianach, wylaczam telefony i dziob dziob dziob dziob...
Tak bym chciala, zeby mojej pracy nie puszczali przez program antyplagiatowy...:rolleye s: Troszke tam pokopiowalam i nie wiem,czy mi to przepuszcza

Tz szykuje nasze "gniazdko" i caly czas wydzwania, ze mam wracac, a w sumie zostalabym jeszcze do srody, to bym Kamciurke pociagnela na kawiczku

Bybella
, kurcze, Ty mnie tak nie strasz. Ja zamierzam urodzic zdrowe, silne i szczesliwe Nietoperzatko. Nie dopuszczam mozliwosci, ze bedzie inaczej. Az zaraz chyba zjem dodatkowy zabek czosnku

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-11-14 o 17:41
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:34   #2657
czubasek20
Zakorzenienie

Oglądacie dziś ten dokument na jedynce o 22.00 '' Mama" ?

Stary 2011-11-14, 17:37   #2658
Haniula
Zakorzenienie

Inutil sto lat !! :tort: przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i zdrowego maluszka !
Jak tam sesja wczoraj? I cały czas mnie intryguje jak to było w tej szkole rodzenia bo chyba nie napisałaś albo pominęłam

Agatek dobrze ze juz jesteś dbaj o siebie i malucha zebys juz nie musiała tam wracac az do porodu !
Pearl powodzenia na obronie, wylecz się kochana a teściową na orbit
zoska wiem o czym piszesz sama dzis jęczałam tż ze mam juz dośc tego siedzenia w domu i tego dnia świstaka. Za chwile w głowe dostane chyba
I kochany tz zaoferował ze dla odmiany zabiera mnie jutro do kina
Co warto obejrzec

No i kciuki za wszystkie biedulki w szpitalach !
A ten szpital Moni to w ogole brak słow tak traktować ludzi

Od kiedy są te skurcze przepowiadające BH ? Bo ja czasami czuje taki lekko ćmiący ból jak na okres Nie jest to uciązliwe ani mocno bolesne ale odczuwalne i sie zastanawiam czy to wlasnie te slynne przepowiadacze juz w 29tc
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:41   #2659
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Pearl - współczuję sytuacji. Dbaj o siebie i uważaj, a debilami nie ma się co przejmować.

Agatek - fajnie że wróciłaś

czubasek
- ja kiedyś usłyszałam jedną z "mądrych" przestróg od jednej kobiety w pracy: "nie siedź na przeciągu bo Ci dziecko wywieje..." Od tej pory mądre rady słucham jednym uchem a drugim wypuszczam.

Wczoraj rano miałam ciśnienie 85/55, a teraz piję druga kawę, ale coś mnie głowa boli, zawraca mi się trochę i się słabo czuję. Pewnie znowu słabe ciśnienie mam. Dobrze że tż się bawi z synkiem bo ja nie mam sil.

Byłam dziś z synkiem u lekarza, bo kaszel ma straszny i okazuje się że chłopak zdrowy lekko przeziębiony, a właśnie mój tata prorokował że chyba zapalenie płuc itd. Mój tata jest hipochondrykiem i codziennie wymyśla sobie chorobi i raz w tyg umiera
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:46   #2660
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
A o czym ma być ten dokument?
Stary 2011-11-14, 17:50   #2661
MissZuzia
Zadomowienie

No możecie byc ze mnie dumne robię pranie ubranek dziecka
już jasne susza się a kolorowe dopiero piorą, potem wrzucam wszystkie kocyki/ręczniczki itp. Jeszcze raz na początku grudnia upiore wszystko i wtedy wszystko też poprasuję bo ja nienawidzę prasowania wiec zostawiam na ostatnia chwilę
A kombinezonik prałyście Bo ja wybrałam w tesco taki mocno grubo welurowy, miły taki misiowaty i nie wiem czy mi się nie zwali od prania, więc może ręczne jak myślicie

Cytat:
czy to bedzie coś smutnego bo jestem sama i wolałabym nie ryczec do poduszki

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
.

Byłam dziś z synkiem u lekarza, bo kaszel ma straszny i okazuje się że chłopak zdrowy lekko przeziębiony, a właśnie mój tata prorokował że chyba zapalenie płuc itd. Mój tata jest hipochondrykiem i codziennie wymyśla sobie chorobi i raz w tyg umiera
super, że z synkiem wszystko ok
ale masz fajnego tatuśka

Stary 2011-11-14, 17:55   #2662
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
A o czym ma być ten dokument?
o kobiecie bez rąk, i z jedną nogą dłuzsza od drugiej która zdecydowała się na macierzynstwo

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

A ja sie nie chwaliłam mam już wszystkie ubranka 0-3 wyprane wyprasowane i slicznie ułożone w komodzie a sukienusie wiszą na wieszaczkach
kombinezony prałam, ale mam z lumpika wiec normalne, nowego chyba bym nie prała
Kocyków tez nie zamierzam prać, została mi tylko pościel pieluchy tetrowe i najwyzej to co zdązy dojśc nowego
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:57   #2663
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Pearl powodzenia na obronie, wylecz się kochana a teściową na orbit

jeju, ale byloby fajnie
sie rozmarzylam...

Malgosia
dobrze, ze maly zdrowy

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-11-14 o 17:58
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:00   #2664
dph
Rozeznanie

Cytat:
Agawoo no chciałam Moniczke odwiedzić juz w zeszłym tygodniu, ale mnie jakaś zaraza dopadla i do teraz mnie gardło boli, ale już mniej i katar się kończy, a nie chciałam jej przynieść jakiegos bakcyla, bo tylko tego by jej brakowało...
jutro pojadę do Poznania i do niej wpadnę, kupię rogala marcińskiego dla osłody
super że odwiedzisz Monię bo faktycznie w takim szpitalu to do głowy można dostać - współczuję jej i mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy i że Monia jeszcze wróci przed porodem do domu

Cytat:

Laseczki
Agatek super że wszystko ok!!! brakowało Cię tu

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej, a ja coś mało się tu odzywałam ostatnio. Jakoś tak nie miałam ochoty. ahh te humory w ciąży, raz radość, raz depresja i ostatnio monotonia życia mnie dobija. Chciałabym już luty.

Idę sobie zrobić obiad : ryż + gotowane warzywa (brokuł, kalafior i marchewka) ahh ta dieta mnie wykończy.

pozdrowienia
witaj w klubie ja też ostatnio jakaś rozdrażniono wesoła chodzę chyba już za długo przebywam w domu leniąc się

Cytat:

boszzze co za teściowa a może ona Wam zazdrości tego łóżka

Cytat:
Kamciurka, Neska,Agawoo, Uska, Nawojka, Czubasku, Kasikzaki, Bybella, Mijus, Agatku, Nikotynko, Zuzu, Ewula, Eliza, Mala, Bambusiek,Agacia
(mam nadzieje, ze zadnej nie pominelam, jak tak, to poprosze o kopa w pupsko )
Kochane moje !!! Az mi sie dzieki Wam lepiej na serduszku robi !!! Dziekuje za wsparcie i cieple slowa - od razu czlowiekowi razniej!!! Jestescie PRZE-CU-DO-WNE !!!!! :przytu l:
Ja Was sciskam, a moj Nietoperek kopniaczkami pozdrawia wszystkie wizazowe Ciotunie. Dziekujemy za slowa otuchy!!!

Przepraszam, ze nie cytuje, ale korzytsam z chwilowego dostepu do netu.

Kciuki za Sandre !!!

Agatek, a przed chwila poslalam Ci smsa, zebys odszukala Sandre w szpitalu Dobrze, ze juz jestes

Kamciurko,Usko - ja bardzo chetnie na kawunie z Wami!!! Chyba jednak nastepnym razem, bo jutro najprawdopodobniej wyjezdzam do Wawy

Bylam u promotora i najprawdopodobniej obrone bede miala pod koniec listopada, takze zaraz zamykam sie w czterech scianach, wylaczam telefony i dziob dziob dziob dziob...
Tak bym chciala, zeby mojej pracy nie puszczali przez program antyplagiatowy...:rolleye s: Troszke tam pokopiowalam i nie wiem,czy mi to przepuszcza

Tz szykuje nasze "gniazdko" i caly czas wydzwania, ze mam wracac, a w sumie zostalabym jeszcze do srody, to bym Kamciurke pociagnela na kawiczku

Bybella
, kurcze, Ty mnie tak nie strasz. Ja zamierzam urodzic zdrowe, silne i szczesliwe Nietoperzatko. Nie dopuszczam mozliwosci, ze bedzie inaczej. Az zaraz chyba zjem dodatkowy zabek czosnku
perl dobrze że zdążysz się obronić przed porodem a na pewno wszystko się poukłada i będzie ok

Cytat:
a co to za dokument i o czym jest?

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

zoska wiem o czym piszesz sama dzis jęczałam tż ze mam juz dośc tego siedzenia w domu i tego dnia świstaka. Za chwile w głowe dostane chyba
I kochany tz zaoferował ze dla odmiany zabiera mnie jutro do kina
Co warto obejrzec
ja polecam Listy do M byłam i było fajnie tzn w sam raz akurat na nasz stan łatwo lekko i przyjemnie czasami nawet bardzo wzruszająco
Stary 2011-11-14, 18:15   #2665
nawojka8583
Zadomowienie

Ja juz po moim USG Cysta jest uparta i nie wchłania się, ale też nie powiększa. Pani doktor stwierdziła, że skoro od 3 m-cy nic się nie zmienia, to nie ma sensu robić już kolejnego USG za 4 tygodnie skoro za 6 tyg mam juz termin porodu. Zrobią USG synkowi jak się juz urodzi. Także widziałam dziś swoją miłość maleńką po raz ostatni przed porodem. Mrugał do mnie oczkiem, ehh jak ja kocham to moje Maleństwo... Przykro mi bo za każdym razem szłam na to badanie z taką nadzieją w sercu...
Dzięki Dziewczynki za kciuki i otuchę. Dobrze, że mogę Wam o tym napisać.
Stary 2011-11-14, 18:18   #2666
MissZuzia
Zadomowienie

Haniula dzięki za odp. Zobaczę jeszcze, moze upiorę ręcznie
Tetr jeszcze nie mam - czekam bo dziś zamówiłam
Ja kocyki wypiorę tylko jeszcze muszę jeden dokupić bo mam tylko dwa małe

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość

ja polecam Listy do M byłam i było fajnie tzn w sam raz akurat na nasz stan łatwo lekko i przyjemnie czasami nawet bardzo wzruszająco
mój tż nie chce na to iść musze poszukać chętnej kolezanki

Stary 2011-11-14, 18:21   #2667
uska000
Zadomowienie

Odrazu widac ze Agatek wrocil 2 storny w 3 h

Wiec Wiatmy Agatku

Czubasku oczywiscie ze nie spij poczekaj az sie zagrzeje najlepiej naturalnie to do lata, bo od grzejnikow to sie suchy zrobi dzieki bogu ze ja z tesciowa tylko 2 mc mieszkalam

Pear ponawiam pytanie do jakiej szkoly chodzis? pewnie kiedys pisalas a ja nie pamietam

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:27   #2668
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Śpieszę z informacją, że Sandra leży od soboty w szpitalu, znowu miała wysokie ciśnienie i pojechała na IP, zatrzymali ja by je wyregulować,obniżyli je do 150/90, ale dali też leki na rozwinięcie płucek małej w razie cesarki, kazała Was pozdrowić jestem z nią w kontakcie, także będę Was informować co u niej
Oj biedaczka... Pozdrów ją od nas

Cytat:

"Eeeeh brak słów, leże tu od tygodnia i żadnego badania nie miałam, zero usg a jak sie pytam o jakies badaniani jak długo będę na obserwacji to jeszcze zje.bke dostaje że jakie badania chce mieć, o co mi chodzi i że na własne żądanie mogę w każdej chwili wyjść. Nic się tu nie można dowiedzieć. Mam już dość tego szpitala, nie wytrzymuje tu psychicznie. wytrzymuje tylko ze wzgledu na dzidzie, by jak najdłużej siedziała, bo groził mi poród przedwczesny. Pozdro laseczki "

nie ma co, ide jutro ją nawiedzić, już chyba nie zarażam, więc trzeba ją jakos pocieszyć....
Tego najbardziej nie mogę zrozumieć, że kogoś chamsko traktują w szpitalu. Nie dość, że ktoś już i tak się martwi, to jeszcze straszą, że może się wypisać na własne żądanie. Co za ludzie!
Mam nadzieję, że Monia wytrzyma jeszcze troszkę.
Mała stopka dobrze, że masz do niej blisko i możesz ją odwiedzić Pozdrów ją

Cytat:

Laseczki
Super Ale maluszek się "upasł"

Cytat:

Zabarykaduje się w Waszym pokoju i będzie okupowała Wasze łózko A to wszystko dla Waszego dobra - nie zapominaj o tym

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam od tego rp77 na allu - ale klikałam i klikałam i nie chciało mi dodać 21 rzeczy buuu i jednej rzeczy nie mam bo limit 20 no coż....
To są jakieś limity? Muszę policzyć ile rzeczy chcę od niego kupić, żebym nie przekroczyła. A o tą jedną rzecz to napisz do niego, że poza allegro kupisz i tyle

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
a ja miałam isc dzisiaj do szkoły rodzenia ale tak jakoś mi się niechciało i siedzę i gapię się w tv
Ja to czekam na tą szkołę, bo chociaż wyjdę do ludzi Ostatnio siedzę w domu, wyjdę troszkę na spacer czy do sklepu i tyle :/ Dzisiaj prawie skakałam z radości jak koleżanka zaprosiła mnie na spotkanie w piątek To będzie moje 3 wyjście w tym tygodniu Szaleństwo

Cytat:
To ucz się Podobno dzieci mam, które w czasie ciąży się uczą są mądrzejsze Ale jakoś nie chce mi się tego sprawdzać
A teściów to masz naprawdę beznadziejnych. Dobrze, że chociaż masz wsparcie ze strony rodziców. A pomogą Wam troszkę z urządzeniem się? Chodzi mi o sprzątanie? Chociaż pewnie jak zarażasz, to teściowa będzie się bała podejść do Ciebie Co za baba

Cytat:
Ja nie wiem czy doczekam, bo zdrzemnęłam się dzisiaj tylko 15 minut i padam.

Inutil wszystkiego najlepszego

Dziewczyny do moich rodziców przyjechała dzisiaj ciotka. No i fajnie, pochwaliła mnie, że ładnie wyglądam (w bluzie i potarganymi włosami ), ale oczywiście tekst, że już jestem na zwolnieniu. No kurczę, chyba mam prawo się źle czuć! Poza tym, gdybym nie była na zwolnieniu, to musiałabym pracował od pon-śr po 11h, w czw-pt po 8h, bo wyrabiałam 1 i 1/4 etatu. To troszkę dużo jak na kobietę w ciąży! Denerwuje mnie już takie usprawiedliwianie się! No i pytanie czy obiady gotuję. Jak powiedziałam, że tak, to odpowiedź, że w końcu co bym robiła cały dzień! A ja dzisiaj przygotowałam obiad, zrobiłam pranie, prasowanie, sprzątnęłam nasze pięterko, ćwiczyłam, poszłam do sklepu. Wydaje mi się, że to nie jest mało! Was też tak wypytują co robicie cały dzień? No bo przecież jak się jest na zwolnieniu, to tylko do góry tyłkiem się chyba leży!

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Ja juz po moim USG Cysta jest uparta i nie wchłania się, ale też nie powiększa. Pani doktor stwierdziła, że skoro od 3 m-cy nic się nie zmienia, to nie ma sensu robić już kolejnego USG za 4 tygodnie skoro za 6 tyg mam juz termin porodu. Zrobią USG synkowi jak się juz urodzi. Także widziałam dziś swoją miłość maleńką po raz ostatni przed porodem. Mrugał do mnie oczkiem, ehh jak ja kocham to moje Maleństwo... Przykro mi bo za każdym razem szłam na to badanie z taką nadzieją w sercu...
Tylko się nie martw, na pewno wszystko będzie w porządku
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:38   #2669
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

nie martw sie kochana, bedzie dobrze!!! musi byc!!!

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość

To są jakieś limity? Muszę policzyć ile rzeczy chcę od niego kupić, żebym nie przekroczyła. A o tą jedną rzecz to napisz do niego, że poza allegro kupisz i tyle
no wlasnie sa - max 20 pozycji nigdy tyle od jednego nie kupowalam wiec nie mialam pojecia

Stary 2011-11-14, 18:44   #2670
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, co za traktowanie
Buziaki dla nich

Cytat:
Napisane przez raqla Pokaż wiadomość
Sto lat! Zdrowia i spełnienia marzeń!
Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro idę na glukozę, a przed chwilą zeżarłam całą kiść słodziutkich winogron
Ale na malusi kawałeczek torcika jednak się skuszę
Ja właśnie zjadłam mini bounty, a też jutro glukoza

Cytat:

Laseczki
Jupiii

Cytat:
OMG

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
O kurcze, to są takie limity w ogóle
Mi ostatnio przy zakupie 6 rzeczy jednej nie przyjęło

Cytat:

Kojarzycie może co to może być jak boli - tak dusi w mostku z początku myślałam, że to od stanika, tzn. że mi coś uciska, ale już 2 dzień chodzę w takim sportowym i ciągle to samo
_________________________ ______
Hi

Byliśmy z mężem w sklepie dziecięcym i po przejrzeniu cen jednak bardziej się opłaca kupić wszystko na all. Dzisiaj wybieramy łóżeczko + przewijak, a na koniec miesiąca zamawiam pakę od r_p. Chyba, że mnie mężol wspomoże extra kaską

Aaaa... jedyne co dzisiaj kupiłam dla bobo, to rajstopki
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości