|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Agatku fajnie ,ze już wróciłaś i nie musisz tam wracać do porodu i nic się nie martw o koty,dogadaja się.Ten starszy kot mojej mamy tez na początku zdażało się ,ze podrapał małego,a teraz mały męczy go ,gryzie ,a ten wszystko dzielnie znosi.Muszą się dotrzeć.
#2642 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Agatku wróciłaś i znów bedzie po 10 stron do nadrabiania
![]() ![]() ![]() ![]() rozszarpe swoją tesciową, nawet jeżeli ma rację. Ale jestem w***iona. Przywożą nam dziś nowe łózko i materac a ona że mamy na nim dzis nie spac bo musi sie ogrzać. No k*** mać, przecież na mrozie nie leżał. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-11-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PRZEPRASZAM ![]() ![]() ![]() ![]() mogłaś jej powiedzieć że Wy go tak rozgrzejecie że ho ho ho ![]() ![]()
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
pewnie będę spamowała, a jakżeby inaczej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam jej to ale nie dociera. Powiedziałam że zrobimy jak M. bedzie chciał a teraz słyszę że sie kłócą. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Padłam ..... olejcie ją, a potem sami rozgrzejcie materac ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-11-14 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Czubasek hehe, ale masz teściówę
![]() Przyjechała do mnie koleżanka oddać ksiązki, miała rok temu mature i jej wtedy pozyczyłam, teraz jej sie nagle wspomniało, żeby mi je oddać. Przyjechała z taką jedną głupią, której nie lubie to ani ich na herbate nie zaprosiłam. Troche jej zazdroszcze, bo ja sie w domu zabunkrowałam, od kilku miesiecy nie wyszłam nigdzie. Koleżanek powoli też już wprawdzie nie mam. Większośc na studiach, mają swoje sprawy, że ani nie ma czasu nigdzie wyjść i już zdziczałam w tym domu, dosłownie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę zjeść kolację, bo śmieje się i płacze na przemian a muszę sie jeszcze fizyki nauczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |||
Zadomowienie
|
dziewczyny kupiłam od tego rp77 na allu - ale klikałam i klikałam i nie chciało mi dodać 21 rzeczy
![]() ![]() Byłam dziś w tesco i jest przecena 30-50% na niektórych ubrankach m.in. na body czy pajacach (zwanych tam piżamkami ![]() no to gratuluję po raz nty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no no niczego innego bym się po tobie nie spodziewała ![]() Cytat:
![]() współczuję ci tego babona!!!!
![]() |
#2652 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-11-14 o 17:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
właśnie przywieźli...
oczywiście M. wnosi z bratem na górę a ona ,, Monika tylko przypadkiem nie siadaj na tym materacu" ![]() nie będę z nią mieszkać, nie ma bata. Ja już sobie wyobrażam jej złote rady jak sie dzidziolek urodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
a ja miałam isc dzisiaj do szkoły rodzenia ale tak jakoś mi się niechciało i siedzę i gapię się w tv
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Głowa do góry!Czasami taki dzień z ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
Kamciurka, Neska,Agawoo, Uska, Nawojka, Czubasku, Kasikzaki, Bybella, Mijus, Agatku, Nikotynko, Zuzu, Ewula, Eliza, Mala, Bambusiek,Agacia
(mam nadzieje, ze zadnej nie pominelam, jak tak, to poprosze o kopa w pupsko ![]() Kochane moje !!! Az mi sie dzieki Wam lepiej na serduszku robi !!! Dziekuje za wsparcie i cieple slowa - od razu czlowiekowi razniej!!! Jestescie PRZE-CU-DO-WNE !!!!! ![]() ![]() Ja Was sciskam, a moj Nietoperek kopniaczkami pozdrawia wszystkie wizazowe Ciotunie. Dziekujemy za slowa otuchy!!! Przepraszam, ze nie cytuje, ale korzytsam z chwilowego dostepu do netu. Kciuki za Sandre !!! ![]() Agatek, a przed chwila poslalam Ci smsa, zebys odszukala Sandre w szpitalu ![]() ![]() ![]() Kamciurko,Usko - ja bardzo chetnie na kawunie z Wami!!! ![]() ![]() Bylam u promotora i najprawdopodobniej obrone bede miala pod koniec listopada, takze zaraz zamykam sie w czterech scianach, wylaczam telefony i dziob dziob dziob dziob... ![]() Tak bym chciala, zeby mojej pracy nie puszczali przez program antyplagiatowy...:rolleye s: Troszke tam pokopiowalam i nie wiem,czy mi to przepuszcza ![]() Tz szykuje nasze "gniazdko" i caly czas wydzwania, ze mam wracac, a w sumie zostalabym jeszcze do srody, to bym Kamciurke pociagnela na kawiczku ![]() Bybella, kurcze, Ty mnie tak nie strasz. Ja zamierzam urodzic zdrowe, silne i szczesliwe Nietoperzatko. Nie dopuszczam mozliwosci, ze bedzie inaczej. Az zaraz chyba zjem dodatkowy zabek czosnku ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-11-14 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Oglądacie dziś ten dokument na jedynce o 22.00 '' Mama" ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Inutil sto lat !! :tort: przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i zdrowego maluszka !
![]() Jak tam sesja wczoraj? I cały czas mnie intryguje jak to było w tej szkole rodzenia bo chyba nie napisałaś ![]() ![]() Agatek dobrze ze juz jesteś ![]() Pearl powodzenia na obronie, wylecz się kochana a teściową na orbit ![]() zoska wiem o czym piszesz ![]() ![]() I kochany tz zaoferował ze dla odmiany zabiera mnie jutro do kina ![]() Co warto obejrzec ![]() No i kciuki ![]() A ten szpital Moni to w ogole ![]() ![]() Od kiedy są te skurcze przepowiadające BH ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Wtajemniczenie
|
Pearl - współczuję sytuacji. Dbaj o siebie i uważaj, a debilami nie ma się co przejmować.
Agatek - fajnie że wróciłaś czubasek - ja kiedyś usłyszałam jedną z "mądrych" przestróg od jednej kobiety w pracy: "nie siedź na przeciągu bo Ci dziecko wywieje..." Od tej pory mądre rady słucham jednym uchem a drugim wypuszczam. Wczoraj rano miałam ciśnienie 85/55, a teraz piję druga kawę, ale coś mnie głowa boli, zawraca mi się trochę i się słabo czuję. Pewnie znowu słabe ciśnienie mam. Dobrze że tż się bawi z synkiem bo ja nie mam sil. Byłam dziś z synkiem u lekarza, bo kaszel ma straszny i okazuje się że chłopak zdrowy lekko przeziębiony, a właśnie mój tata prorokował że chyba zapalenie płuc itd. Mój tata jest hipochondrykiem i codziennie wymyśla sobie chorobi i raz w tyg umiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
A o czym ma być ten dokument?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zadomowienie
|
No możecie byc ze mnie dumne
![]() ![]() już jasne susza się a kolorowe dopiero piorą, potem wrzucam wszystkie kocyki/ręczniczki itp. Jeszcze raz na początku grudnia upiore wszystko i wtedy wszystko też poprasuję bo ja nienawidzę prasowania wiec zostawiam na ostatnia chwilę ![]() A kombinezonik prałyście ![]() ![]() ![]() ![]() czy to bedzie coś smutnego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale masz fajnego tatuśka ![]() ![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
o kobiecie bez rąk, i z jedną nogą dłuzsza od drugiej która zdecydowała się na macierzynstwo
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- A ja sie nie chwaliłam ![]() ![]() ![]() kombinezony prałam, ale mam z lumpika wiec normalne, nowego chyba bym nie prała ![]() Kocyków tez nie zamierzam prać, została mi tylko pościel pieluchy tetrowe i najwyzej to co zdązy dojśc nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Wtajemniczenie
|
![]() jeju, ale byloby fajnie ![]() sie rozmarzylam... ![]() Malgosia ![]() dobrze, ze maly zdrowy ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-11-14 o 17:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co to za dokument i o czym jest? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
Ja juz po moim USG
![]() ![]() Dzięki Dziewczynki za kciuki i otuchę. Dobrze, że mogę Wam o tym napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Haniula dzięki za odp. Zobaczę jeszcze, moze upiorę ręcznie
![]() Tetr jeszcze nie mam - czekam bo dziś zamówiłam ![]() Ja kocyki wypiorę tylko jeszcze muszę jeden dokupić bo mam tylko dwa małe Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2667 |
Zadomowienie
|
Odrazu widac ze Agatek wrocil 2 storny w 3 h
![]() Wiec Wiatmy Agatku ![]() Czubasku oczywiscie ze nie spij poczekaj az sie zagrzeje najlepiej naturalnie to do lata, bo od grzejnikow to sie suchy zrobi ![]() Pear ponawiam pytanie do jakiej szkoly chodzis? pewnie kiedys pisalas a ja nie pamietam ![]()
![]() |
#2668 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że Monia wytrzyma jeszcze troszkę. Mała stopka dobrze, że masz do niej blisko i możesz ją odwiedzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A teściów to masz naprawdę beznadziejnych. Dobrze, że chociaż masz wsparcie ze strony rodziców. A pomogą Wam troszkę z urządzeniem się? Chodzi mi o sprzątanie? Chociaż pewnie jak zarażasz, to teściowa będzie się bała podejść do Ciebie ![]() ![]() Ja nie wiem czy doczekam, bo zdrzemnęłam się dzisiaj tylko 15 minut i padam. Inutil wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Dziewczyny do moich rodziców przyjechała dzisiaj ciotka. No i fajnie, pochwaliła mnie, że ładnie wyglądam (w bluzie i potarganymi włosami ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie kochana, bedzie dobrze!!! musi byc!!! Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2670 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki dla nich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi ostatnio przy zakupie 6 rzeczy jednej nie przyjęło ![]() Cytat:
![]() Kojarzycie może co to może być jak boli - tak dusi w mostku ![]() ![]() _________________________ ______ Hi ![]() Byliśmy z mężem w sklepie dziecięcym i po przejrzeniu cen jednak bardziej się opłaca kupić wszystko na all. Dzisiaj wybieramy łóżeczko + przewijak, a na koniec miesiąca zamawiam pakę od r_p. Chyba, że mnie mężol wspomoże extra kaską ![]() Aaaa... jedyne co dzisiaj kupiłam dla bobo, to rajstopki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.