|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Crozee uroczy pomysł z tymi spersonalizowanymi aniołkami. Ja myślę, że podziękowania mogą być miłym gestem. Dzisiaj oglądałam czekoladki ze zdjęciem młodych albo inicjałami i w sumie spodobały mi się. Ot taki sympatyczny drobiazg.
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Grape tak, biorę Kontracept od tygodnia. Nie mam żadnych skutków ubocznych, żadnych mdłości, bólu głowy, wzdęcia ani plamienia
No i libido jest ciągle wysokie Jeśli mnie nie uczulą w słońcu, to uznam je za tabletki idealne, tym bardziej, że kosztują 19 zł
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW! ale on rok wcześniej,o ile mnie pamięć nie myli Mój to typowy Skorpion, a Ty?
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi śliczne te pudełeczka.
U mnie też jest zwyczaj dawania ciasta ale ja nie zamierzam. Choćby z tego względu, że większość gości będzie przyjezdna. |
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to lekka przesada, ale jeśli kogoś stać i ma czas się w to bawić, to czemu nie Zamówiłam dzisiaj tort weselny Jeszcze nie wiem jaki, bo jednak torty w tej cukierni nie są jakieś piękne, ale o dekoracji i smaku musimy zdecydować tydzień przed ślubem, także spokojnie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Naj takie mini buteleczki z alkoholem kosztują 5-15zł od buteleczki (zależy czego
) także to nie taki tani biznes ![]() My dawaliśmy ciasto/jedzenie na drogę no i wódkę (jako że kupiliśmy jej zapas na 120 osób a ostatecznie było 80 ) albo jak ktoś wolał to wino. Dzięki temu i tak nam zostało sporo alkoholu, ale jedzenie prawie całe rozdaliśmy co zostało i nic się nie zmarnowało a i goście byli zadowoleni.
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam, że płacę grosze
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz że one mają czeski jeszcze trochę tańszy odpowiednik - Artizia się nazywa
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
A to ile Ty płacisz? Ja za yasmin/yasminelle płaciłam zawsze ok 38-40 zł.
Kurcze podoba mi się dawanie gościom migdałów, ale boję się, że wiele osób nie będzie wiedziało po co dostało 5 twardych kamyków Lepiej kupić coś bardziej uniwersalnego, typu rafaello, czy może napisać na bilecikach wyjaśnienie znaczenia takiego podarku?
|
|
|
|
#2441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to przy jego broń cię panie boże przed czymkolwiek ![]() Cytat:
![]() crozee bardzo fajny pomysł z tymi aniołkami my nic nie dawaliśmy, tylko w nd. jak goście odchodzili to ciasto i wódkę.. i git ![]() Cytat:
![]() Chciałam się pochwalić, że wracałam dziś do domu i słucham w radio, że koncert Lady Pank będzie 4. grudnia we Wro w Hali Stulecia z orkiestrą symfoniczną. A ja zawsze mówiłam, że z polskich wykonawców bym chciała iść na ich koncert. No i po powrocie powiedziałam o tym M., on też ich lubi i zarezerwowaliśmy 2 miesca siedzące i już zapłaciłam
|
|||
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie malusia w domu w sobotę, bo jedziemy na ten weekend do domów
Cytat:
troche mi smutno, bo już po ćwierćwieczu jestem, a teraz lata tak się sypią, że ho ho... |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie lepiej rafaello
albo ferrero rocher gdzies widziałam wbite w rafaello takie jakby spinacze do zdjęć i w to wsadzone winietki. Fajny pomysł ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Claris ale fajnie tam odnowili już trochę chyba tą halę?
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze odstawiliśmy dziś moje autko do mechanika i kasa popłynie
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Opinie są różne, tak samo jak o innych tabletkach. Ja czytałam na kafeterii. Poza tym dobranie tabletek to sprawa indywidualna. Jeżeli nie mają jakichś szkodliwych składników, to nie można powiedzieć, że jedne są generalnie lepsze, a drugie gorsze.
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
skimos nooo był remont, jestem ciekawa jak teraz wygląda w środku, bo na zewnątrz bardzo ładnie. Wezmę sobie lornetkę na koncert i będzie git
|
|
|
|
#2447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Ajć, współczuję. Nie lubię takich nieplanowanych wydatków.
|
|
|
|
#2449 |
|
MBZ♥
|
Carmi ja myslę, że takie małe karteczki z wjaśnieniem to dobry pomysł
![]() Maya no pewnie, że zażycz sobie ![]() ja się nie czuję na swoje lata a TŻ mówi czasem do mnie: gówniara![]() a ze znaków zodiaku to lwice sOM fajne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Claris ale cudnie z tym koncertem ![]() ![]() a Ich nowa piosenka jest boska
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja właśnie nie wiem, u nas się daje ciasto i wódkę, ale ja nie wiem, czy tak zrobimy... pewnie tak, bo wygodniej. A jak nie, to może właśnie ferrero rocher Cytat:
Grape, bo łatwiej w necie się pisze o tym, co złe, niż ”tabletki mi pasują”. a z tabsami to zawsze metoda prób i błędów |
||
|
|
|
#2451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja się boję dentystów! ;(Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: bo kuźwa sama od teścia żadnej czułości nie zaznaje... Edytowane przez Claris Czas edycji: 2011-11-14 o 19:41 |
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Claris Zazdroszczę
![]() kurde martwię się pracę TŻ szef nic im nie mówi, wyłączył telefon i zero informowania. Oni nawet do warsztatu nie mogą wejść tylko robią po sąsiednich heh
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przeszukałam wiele stron i zdecydowanie więcej było tych złych opinii ale wiadomo ilu ludzi tyle upodobań ![]() Cytat:
fakt przy Dianie miałam czasem zjazdy psychiczne ale to mogło by nie tyle spowodowane samymi tabsami to okresem ich brania no i wydarzeniami towarzyszącymi a później ani na Asubtelle (po której buzia mi się zrobiła jak marzenie ) ani teraz na Kontracept nie mam co narzekać i oby tak zostało ![]() też sie bałam do póki mi dentystka z tym właśnie tekstem nie wyskoczyła nie ma się co bać - jeśli nawet trochę poboli to w końcu przestanie a później będzie spokój na dłużej
|
|
|
#2456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2457 |
|
MBZ♥
|
Claris byliśmy na koncercie takim plenerowym bo LP przyjechali na święto naszego miasta
ale wrażenia mega potrafią rozgrzać publikę od pierwszych taktów bisowali też kilka razy i nie było żadnych ekscesów jeden z lepszych koncertów na jakim byliśmy![]() Grape ja brałam kiedyś cilest, potem yasmin i było bezproblemowo ![]() a miałyście robione próby wątrobowe przed braniem tabsów? Kasia ten właściciel to jakiś chory jest
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie na nią tyle co od TŻ'ta wróciła a już taka wyposzczona
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
BYou jak brzuch? boli jeszcze?
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

No i libido jest ciągle wysokie
Jeśli mnie nie uczulą w słońcu, to uznam je za tabletki idealne, tym bardziej, że kosztują 19 zł
za muffinki
Co do prezencików dla gości, to ja jestem za, pod warunkiem, że są gustowne. Raz dostaliśmy takie najtańsze cukiereczki "mini" w wymiętolonych woreczkach z organzy i to było średnio eleganckie. My planujemy dać migdały w ładnych pudełeczkach, np. takich 
) także to nie taki tani biznes 

a ja myślałam, że płacę grosze 

wziął mnie do łóżka i wyprzytulał, powiedział, że spróbuje to poprawić... zobaczymy.

z tego co doczytałam to przechodzisz na Kontracept, tak?? bo ja jestem w połowie pierwszego opakowania i nastawiłam się na plamienia itp a tu nic
żadnej różnicy nie widzę między tymi a poprzednimi