|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2672 |
BAN stały
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Czesc dziewczynki i brzuszki
![]() Z racji wolnego poniedzialku poszlam z Mili do fryzjera i teraz mamy podobne , krotkie fryzurki ![]() Zrobilam tez pranie Marcelka, a jutro poprasuje i pochowam do komody bo juz stoi zlozona ![]() ![]() Kciuki za Sandre. Biedna Monika ![]() ![]() Inutil 100 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Pearl wspolczuje tesciowej kochana ![]() ![]() Moi tesciowie na szczescie mieszkaja 2 tys km ode mnie i widze ich x na 2 lata ![]() Co do pomocy tesciow vs rodzicow - moi rodzice nas utrzymywali na poczatku malzenstwa, slub i wesele wyprawili, jak bylam w I ciazy kupili nam wozek a jak kupilismy dom dolozyli nam duzo kasy. Tesciowie nam NIGDY w zyciu nie pomogli ani groszem. W ogole jak sobie o nich pomysle to zaraz sie gotuje i nie raz pewnie cos palnelam i sprawilam tz przykrosc, jemu jest za nich wstyd ![]() ![]() ![]() Gratuluje rozpoczetych tygodni i trymestrow wszystkim brzuchatkom ![]() Wozeczki tez wszyscy super wybrali i zgadzam sie ze mozna je wpakowac do jednego wora bo kazdy do siebie podobny ![]() Kasik a u Ciebie ktos z Polski wysle Ci wozek czy prosto od sprzedawcy? Agatek wrocila to znowu bedzie codziennie 10 stron nadrabiania ![]() Aaa i nie pochwalilam sie ze wczoraj kupilam majtki poorodowe, podpaski giganty i wkladki laktacyjne. Dziewczyny z UK - po 1 funciaku w Wilkinsonie ![]() Czubasek ![]() ![]() Nawojka strasznie mi przykro, ze nic sie nie zmienilo ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-14 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mimo wszystko trzymam kciuki za Twojego Maluszka, jest silny, poradzi sobie z tą cystą ![]() Cytat:
![]() Agatek, welcome ![]() kciuki za Monikę i Sandrę ![]() dziewczyny, współczuję Wam teściowych... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kupno na allu zazwyczaj wychodzi lepiej, przy wiekszej ilosci nawet koszty transpotru nie bola ![]() - butelki - fride - tetry - podklady - wkladki - sudokrem - przescieradla - gaziki itp itd ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2675 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam za to mocno kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
( o seksie nawet nie wspominałam bo nie mam ochoty przez tą sytuację)A broń boże złapałabym jakąś infekcje i byłaby to wina tego brrr zimnego materaca... ale za to jutro jak wróci po 15 z pracy kładziemy się na nim od razu i mamy wyj***ne na wszystko. Zdenerwowała mnie tak że nie mam na nic siły, normalnie czuje sie taka wymięta psychicznie... Od jutra puszczamy przynajmniej raz w tygodniu lotto. Może uda sie coś wygrać i wtedy nawet się nie zawahamy tylko szukamy działki i zaczynamy się budować. ale żeby wygrać trzeba mieć mega farta, może sie uda i spełnimy swoje marzenie. Jak jej powiedziałam że zamierzam oglądać ten dokument ,, mama'' to oczywiście powiedziała '' kobieta w ciąży nie powinna oglądać takich rzeczy '' to szwagierka ją pocisnęła że stara zaboboniara jest i tyle. Byle do narodzin dzidziolka i nie będę na nią zwracać uwagi, bo będę zbyt zajęta żeby się tymi głupotami przejmować. Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-11-14 o 19:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nie wiem co z tym przewijakiem - kupować czy nie
![]() Bo nie stałby tą dłuższą powierzchnią do przewijania na wprost, tylko byłaby ona wzdłuż ściany... Z kolei idealnie by się wpasowało w dziurę między łóżeczkiem a szafą... Co myślicie?
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A uzasadniła to jakoś? Co takiego Ci się stanie, jak na nim usiądziesz? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2679 | |
BAN stały
|
Wlasnie rozwieszam z Mili pranie i ona mowi fajne te ubranka braciszka, a ja Marcelka a ona :no dobra braciszka Marcelka
![]() ![]() Zrobilismy sobie sesje zdjeciowa wiec zaraz po skonczeniu z praniem dodam zdj ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny JJEESSTTEMMMM
I przede wszystkim dzięki za pamięć, jak zobaczyłam dziś SMS to mi się łzy w oczach pojawiły, wielkie dzięki. Dobrze że siedziałam akurat na korytarzu to się nie rozryczałam ![]() Tyle stron przez te 8 dni naskrobałyście , że chyba nigdy nie nadrobię, ale co tam, jestem ![]() Jutro napiszę Wam co i jak bo jakoś jestem niedospana po tym szpitalu i już padam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
BAN stały
|
Dzis mam dzien matki z corka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostane zapalenia płuc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
BAN stały
|
No. Skonczylysmy.
Likas dobrze, ze juz jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
Nowojka trzymam kciuki
![]() AgaMili ale ta Twoja Milenka jest slodka ![]() Likas dobrze ze juz w domu ![]() ide spac cos mi humor nie dopisuje;/
![]() |
#2686 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
hejjj
nie mam siły nadrabiać, tylko dwie ostatnie strony. dziękuję za życzenia ![]() ![]() Agatek dobrze, że Niespodzianka rośnie ![]() ![]() ![]() ![]() niech wody lepiej nie odchodzą wcześniej, z wodami lepiej się rodzi większy poślizg jest ![]() Pearl może kup teściowej na święta bilet do Australii (w jedną stronę) ![]() ![]() czubasek20 kolejna teściowa do kolekcji...możecie licytację zrobić która lapsza... Ale wierzę, że psychicznie można się wykończyć, nawet olewając ją... nawojka8583 dobre jest to, że cysta nie rośnie. Ale przecież przed porodem musisz mieć usg, żeby sprawdzić ułożenie dziecka... czy masz planowaną cesarkę, bo nie kojarzę... ![]() ![]() bambusiek wzdłuż ściany to chyba nie będzie spełniał swojej funkcji. Nie da się inaczej go ustawić? Ja jednak się w Ikei nie zdecydowałam ![]() Haniula szkoła rodzenia... pierwsze wrażenie straszne... na początku Pani opieprzała wszystkich którzy się spóźnili -> my też, ale nigdy nie byłam w tym szpitalu i błądziliśmy... wywalała ludzi, którzy przyszli a nie byli na liście, kilka razy podkreślała, że ona to robi ZA DARMO. ale podejrzewam, że po prostu chciała tym powiedzieć, że ludzie którzy nie za bardzo wiedzą czy chcą chodzić zrezygnowali. Bo szkoła jest jedyna darmowa w Bydgoszczy i jest pełno chętnych. W czwartek mamy pierwsze spotkanie, już konkretne, nie organizacyjne ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- suuuper ![]() ![]() ![]() ![]() DObrze, że pisałyście do Sanrdy, ostatnio o niej myślałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
Inutil najlepszego!!
Czubasek trzeba było powiedzieć teściowej , że z tz rozgrzejesz to łóżko! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
BAN stały
|
Dodalam zdjecia do klubu
![]() Inutil w Uk nie robia USG w III trymestrze wcale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- A co do Sandry do na naszym klubie (innym) przed pojsciem do szpitala pisala ze ma cisnienie 170/110 czy jakos tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |||
Wtajemniczenie
|
Chyba zdrowy, bo coś pod wieczór mi się ciepławy zrobił, mam nadzieję że nie dostanie w nocy gorączki.
Aplikuję mu 3 różne syropy 3x dziennie po 5 ml, bo tak kazała lekarka i tak sobie myślę że może one zaczęły działać i stąd ta jego osowiałość i marudność. A jeśli chodzi o tatę, to wcale nie jest śmiesznie czasami... Cytat:
![]() Cytat:
A ciotką się nie martw... Takie baby są najgorsze. Mi mama mojej bratowej,czyli całkiem obca baba powiedziała: "Nawet dobrze wyglądasz, myślałam że się spasiesz bardziej" ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
czy byłyście na USG w 28-32 tyg? Ja właśnie z niego wróciłam, jestem w 32 tc i dzidziuś ma ułożenie miednicowe podłużne. Pan Doktor powiedział, że są szanse żeby się przekręcił, ale raczej mam się nastawić na cc (pierwsza ciąża). Ciekawa jestem czy Wasze dzidzie ułożyły się już prawidłowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oby gorączki nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę spać, dobranocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki mozna się zarejestrowac i pakiety darmowe zamowic... tzn jeden pakiet
https://klubmaluszka.hipp.pl/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- moj niunius na połówkowym wisiał główką w dół i teraz tez.... wiec nie wiem czy on caly czas wisi (jak to moj tata powiedział jak Nietoperz ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Agamili nie smutaj sie! moj mezul tez w pracy..tzn na noc poszedł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Halo? spicie juz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Wtajemniczenie
|
#2699 |
Zadomowienie
|
Doby wieczór
![]() Ja nie śpię, buszuję na all w poszukiwaniu materaca do łóżeczka. Powiedzcie czy materac gryka-kokos to jest to samo co gryka-pianka-kokos? ![]()
#2700 |
Zakorzenienie
|
a ja oglądam na all czapki zimowe i szaliki bo nie mam dla juniora...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.