|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() Agatek Tobie sie śniły pająki a ja miałam wczoraj bliskie starcie z pająkiem gigantem(nie przesadzam, grube odnuża, wielki na 3 cm). Na szczescie był tż i go ukatrupił bo sama to nie wiem co bym zrobiła i tak piszczałam jak oszalała, strasznie boję sie pająków. Chciała bym się tego pozbyć ale z wiekiem mi się nasila....masakra jakaś ![]() Reczniki z kapturkiem miałam 2. 75x75 ale dokupiłam teraz w ikei bo strasznie mi sie podobał ![]() ![]() A te co pokazałas to kąpielowe, nie z kapturkiem. Inutil te dwa co kupiłam wcześniej to dokładnie nr 1 kaczuszka i nr 2 króliczek ![]()
![]() |
#2762 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]()
![]() |
#2763 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Raczkowanie
|
Witam!
Dzisiaj miałam glukozę 0,1,2 - z cytrynką nie takie złe ![]() ![]() Widać, że pojawiły się liderki, bo znowu kilka stron od wczoraj do nadrobienia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
Uff nadrobiłam troche
![]() Eliza super wózek, bardzo podobają mi sie kolorki ![]() ![]() inutil ja mam fotelik maxi cosi citi a wozek x-lander i dokupiłam do tego tylko takie adaptery http://allegro.pl/a-adaptery-x-lande...916931243.html Mysle ze 50 zl to nie duzy wydatek a wlasnie na jakies zakupy, czy jak bede musiala isc gdzies np do znajomych w bloku to zostawie tylko stelaż na klatce a wezme dzieciątko w foteliku. ![]() porownywałam fotelik x-landerowy i maxi cosi i maxi cosi wydawał mi sie byc głebszy wiec pewnie dłuzej posłuzy no i ma wkładke dla noworodka, a to tez na plus ![]() Agatek ja mam 2 okrycia. Jedno z allegro -http://allegro.pl/bobas-okrycie-kapielowe-recznik-kapturek-rulon-i1911398749.html mam zieloną żabke i jest super, bo zrobione z fajnej grubej y wydaje mi sie chłonnej frotki a nie jak niektóóre widzialam w sklepie- z jednej strony polar z drugiej frota. Wiec tym sie raczej dziecka nie wytrze- jedynie faktycznie do okrycia. A drugie mam z lumpika ![]() Fajnie ze Monia wraca ![]() ![]() Byłam dziś u tesciowej i już załuje tej wizyty ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-11-15 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja mam 2 baby one te co pisałam wyżej http://allegro.pl/babyono-okrycie-ka...935857922.html ale 75x75cm,kupowałam w hurtowni po 22 zł w Pl jak byłam. i jeden z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731/ Te baby one wyprałam i uważam że będą od razu dobrze chłonąć wodę, ale wiadomo okaże sie w praktyce. Jak na razie jestem zadowolona ![]()
![]() |
#2767 |
Rozeznanie
|
dziewczyny do którego miesiąca najczęściej noszą maluszki rozmiar 62 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |
Zadomowienie
|
Ufff...jak dobrze że Monia wychodzi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Aaa i jeszcze o pampersach mialam pisac.
raz czytalam gdzies na forum, ze biedronkowe dada produkuje pampers ![]() Ja mam 1 mała paczke huggisow tych z wycieciem na pępek ale to do szpitala. Pozatym mam jakis kupon -10% na pampersy premium 1 i 2. Chce kupić jedno takie wieksze opakowanie 1 i ze dwa 2 premium i active baby. Pozniej mysle ze zdecyduje się na dade bo taniej a maja bardzo dobre opinie . Co do tych uczulen to wszystko zalezy jak wrazliwa bedzie skóra malucha. A o sudocremie to slyszalam ze nie poowinno sie go uzywac jako kremu przeciwko odparzeniom tylko wlasnie jako lek na wystepujące juz odparzenia, bo to wbrew pozorom silny środek i w dodatku z cynkiem ktorego nie powinno sie za duzo aplikowac szczegolnie dziewczynkom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przed chwilą kurier przywiózł mi nową matę do łazienki i strasznie się cieszę, bo bardzo mi się podoba ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2772 |
Raczkowanie
|
Hej. A ja właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka w nocy urodziła.
![]() Ale fajnie... Jeszcze troszkę i po kolei my będziemy się "rozsypywały". ![]() Ja mam dziś leżący dzionek. Nic mi się nie chcę, brzuszek muszę smarować oliwką bo skóra mi się tak naciąga, że aż piecze. ![]() Świetnie, że dziewczyny powychodziły ze szpitali i trzymam kciuki za pozostałe laseczki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pomyslimy jeszcze nad jakimś innym rozwiązaniem, bo szkoda nam tego kawałka pokoju, a na takiej półeczce spokojnie by się pomieściły kosmetyki, pieluchy itp. A komoda z ciuszkami itp. jest kawałek dalej ![]() Już nawet ew. przewijak byśmy dokupili twardy na łóżeczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ ______ Hello ![]() Zaliczyłam glukozę ![]() bez cytrynki ostatecznie. Jak dla mnie słodkie, ale do wypicia ![]() Nie wiem czy tak normalnie jest, ale miałam tego świństwa do wypicia taki kubek jak do piwa 0,5 l ![]() Trochę mi się zrobiło słabo w poczekalni, tzn. ciemno przed oczami i uczucie odlotu, ale na szczęście samo przeszło ![]() Pielęgniarka mówiła, że już dawno żadna ciężarna nie zaliczyła tego badania za 1 razem ![]() I sama przyznała, że normalnie to jeszcze, ale w ciąży takie badanie to prawie pod znęcanie podchodzi ![]() A poza tym, to połaziłam po mieście, nie kupiłam butów, na które się napalałam, bo najmniejszy rozmiar mi latał na stopie ![]()
![]() |
#2774 |
Zadomowienie
|
Policzylam ta Axe i faktycznie dzieki
![]() ![]() ale dostalam newsa kolezanka ma 2 miesieczne dziecko i znowu jest w ciazy..
#2775 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jak dobrze zjeść sobie czosnek po tygodniu...
![]() ![]() ![]() tak, 62, jest od 0-3 mies, a od 3-6 mies to rozmiar 68, dobrze mówisz! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ojj fajny doktorek, nie powiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dano pizzy nie jadłam i bym sobie wstrząchnęła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2777 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ręczniczek też mamy Baby Ono - jest fajny ![]() A chciałam się Was zapytać czy konieczne są dwa imiona dla dziecka czy wystarczy jedno ?
![]() |
#2778 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wczorajszy wieczór ehhh jak trzeba będzie to pojade ![]() Cytat:
![]() a ja leukocyty to mam całą ciążę lekko podwyższone i lekarz nic nie mówi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj Inutil uważam na siebie naprawdę, ale dzisiaj coś znowu nie teges jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a leki to mi lekarz powiedział, że jak jest dzień ok to biorę 3 x fenoterol a jak będzie mnie bolało to więcej - max. 6- także wszystko pod kontrolą super wózek! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze znowu mi się skurczybyki zaczynają... nie wiem co się dzieje, ale póki co leżę i się martwię.. wziełam znowu fenoterol jak nie przejdzie to dzwonię do lekarza, ale od rana mam twardy brzuch ![]() ![]() dzisiaj mnie tak nie boli jak wczoraj ale mimo wszystko... musze cos poczytać o tych przepowiadaczach ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bambusek super, że glukozę przeszłaś!! ![]() ![]()
![]() |
#2780 |
Zadomowienie
|
nie no jak mi kolezanka nap;isala to mi sie slabo zrobilo.. nie wiem jak sobie poradzi oboje nie beda chodzic.. a teraz nie powinna dzwigac tol jak bedzie nosic??
ale co sie dziwie mam znajomych w moim wieku on ze stycznia ona z grudnia ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-15 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2782 |
Zadomowienie
|
juz poprawilam srycznia ;p
#2783 |
Zakorzenienie
|
Już 3 strony do nadrobienia
![]() dzień dobry tak w ogóle ![]() czytam dzis ,, Lalkę'' od rana, jestem na 200 stronie. Nudnee to jak nie wiem ale mus to mus. Meżuś przyjeżdża za godzinę o składa łóżko ![]() chwalę sie naszą spacerówką http://www.naszesmoki.pl/product-pol...rwony-02-.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
hihi, moje czujne oko wszystko wyłapie!!
![]() ![]() czubasek współczuję lektury ![]() ![]() ![]()
#2785 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
![]() Nie wiem co się dzieje, ale przywitałam się dzisiaj rano z kibelkiem ![]() zapomniałam już jak to jest, a tu taki numer... Najgorsze to, że 1,5h wcześniej przyjęłam żelazo. Położyłam się z powrotem spać, a gdy wstałam, to pędem do wc.... Czy w 1,5h wchłonęło się do organizmu? Bo czułam jego posmak i się zmartwiłam ![]() Ile tu dzisiaj przydatnych informacji podałyście ![]() Już sobie zapisałam o tych pampersach i ręczniczkach ![]() Jeśli mogę tez swoje trzy grosze wtrącić - znajomi bardzo zachwalają pieluszki Lidlowskie.. Podobno dobre gatunkowo.... A na odparzenia najlepsza jest....kartoflanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi teściowa wczoraj powiedziała (tak jakoś o zakupach dla dzidzi gadałyśmy), że jej się nie podoba zielona wanienka ![]() I chyba właśnie kupie zieloną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wariatka ![]() Cytat:
![]() Ja będę chciała nadać dwa ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Leż i odpoczywaj, a jaknie przejdzie dzwon do gina ![]() Cytat:
Cytat:
Wózek fajny, ale ta rączka kosmiczna ![]() Lecę robić obiad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Wtajemniczenie
|
Hej Mamuski!
Ja znowu na chwilke, bo tylko przez chwilke mam neta. Tz tak mnie od rana wkurzyl, ze chrzanie to i nie jade dzisiaj do wawy !!! Dostalismy od tych wlascicieli 2000 tys na wstepne wyposazenie tego cholernego mieszkania i rozmawialismy wczesniej i ustalilismy,ze lecimy po taniosci totalnie, bo to tylko na kilka miesiecy. Znalazlam komplet wypoczynkowy z kanapa i dwoma fotelami za 900 zl Z DOWOZEM i za reszte trzeba zrobic rolety, dywany i WSZYSTKO inne, albo przynajmniej zrobic to tak, zeby jak najmniej doplacac, bo to przeciez NIE NASZE tylko wszystko ZOSTAJE pozniej w tym mieszkaniu I co? I dzisiaj sie dowiedzialam, ze juz zamowil sama kanape za 1100-1200 !!! PLUS DOWOZ !!!! Bo jest LADNIEJSZA i WYGODNIEJSZA ![]() ![]() ![]() Po pierwsze g*** prawda - jest szkaradna i do niczego nie podobna. Po drugie z ta wygoda to jestem ciekawa, po czym to stwierdzil w ogloszeniu na allegro???!!! Po trzecie, to wkur*** mnie fakt, ze ustalamy jedno, a pozniej on robi sobie drugie. Za 300 zl to juz mozna miec dywan i chociaz jedna rolete !!! Albo kupic talerze, sztucce i kubki. Widac ma cos z 'rodzinki' ![]() ![]() ![]() Jak sie wku*** jeszcze bardziej, to zostane tutaj do obrony, a on niech sam sobie wszystko urzadza i kupuje. Ja tam nie zamierzam wiecej ciagnac od Rodzicow. Musialam sie "wykrzycze" Caluje wszystkie Brzuszki i zycze milego dnia.
#2788 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
'' wyprodukowane przez sokołów'' Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry mamusie i brzusie
![]() ale dzisiaj paskudna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o ubezpieczenie samochodu to sprawdź też na stronie w mbanku ![]() super że Monia została wypisana ze szpitala ![]()
![]() |
#2790 |
Wtajemniczenie
|
aha... widzialam zdjecia w klubie
AgaMili, Zuzia, zakochalam sie w Was ![]() Haniula, Twoj brzuszek jest do zjedzenia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.