|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
![]() |
#2762 |
Wtajemniczenie
|
Szczęścia, miłości i dużo uśmiechu na nowej drodze życia naszym młodziutkim żonkom
![]()
![]() |
#2763 |
Zadomowienie
|
ja tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
![]() strasznie ![]() Oby zima tak zleciała ![]()
![]() |
#2765 |
Wtajemniczenie
|
Zanim skończy się zima to ja już będę pewnie 7-8 m-cy po ślubie ;(
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a my dziś mamy pół roku po ślubie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
Jako mąż i żona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
No to czekamy
![]() Gratulacje raz jeszcze ![]()
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim weekendowym żonkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() ![]() U nas niedługo będzie 5 miesięcy po ślubie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
Zadomowienie
|
wszystkiego najlepszego nowym żonom i mężom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
A ja jadę do lekarza, może w końcu go zastane
![]()
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
Najpierw dziękuję wszystkim za życzenia
![]() No to lecimy z mini relacją ![]() Sajgon się zaczął oczywiście w piątek. Zawożenie wszystkiego na salę, ostatnie ustalenia, załatwianie różnych spraw, które dało radę załatwić w święto ![]() Ok godz 20 TŻ poszedł na ostatnią noc do mamusi, a ja z moim tatą wypiliśmy przed snem ostatnie piwo (w sumie jedno na pół) przed ślubem. Sobota od rana, spokój totalny, zero jakiegokolwiek stresu. Moja mama latała jak poparzona, ona panikowała jako jedyna i wszystkich dookoła wyzywała o wszystko. Ja miałam na 8.30 fryzjera, jak wróciłam do domu to dostałam od niej OPR, że drzwi nie ubrane jeszcze. Na szczęście po chwili musiała sama wyjechać do fryzjera i mieliśmy w domu spokój ![]() Wróciła już odstresowana, ja w między czasie byłam na makijażu (rewelacyjnie mnie wymalowała ![]() Przyszedł czas w końcu, żeby mnie ubrać. Matula się tak stresowała, że nie mogła mnie porządnie zawiązać. Jak już jej się to udało, to sikać mi się zachciało i w wielkiej kiecy leciałam do kibelka, ale przynajmniej się nauczyłam od razu i nie miałam później problemu ![]() ![]() Dotarł fotograf i kamerzysta, wybuchałam śmiechem jak za mną chodzili, dopiero na sali się do nich przyzwyczaiłam ![]() Jak TŻ się przykulał i wszedł, to prawie ryknęliśmy na swój widok śmiechem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak odjeżdżaliśmy spod kościoła, to tak nam wyjazd zablokowali, że musieliśmy objeżdżać równoległą ulicą, bo nie dało rady ich minąć ![]() ![]() ![]() ![]() Życzenia na sali myślałam, że się nigdy nie skończą. TŻ z rozpędu prawie pocałował jakiegoś faceta w rękę ![]() ![]() Szybko wmietliśmy obiadek, bo nie wiedzieliśmy, ile czasu nam zespół da czasu żeby się najeść przed pierwszym tańcem. Pierwszy taniec JAKOŚ wyszedł, bujanka w rytm piosenki, kółeczko, żeby goście się bardziej sobą niż nami interesowali ![]() Później już jakoś wszystko leciało. Ok 20 zostaliśmy wezwani na środek sali, bo bracia TŻa coś przygotowali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podziękowania dla rodziców, bukieciki i piosenka "z całego serca życzę ci" czy jakoś tak ona się zwie, ale "cudownych rodziców mam' nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna była "stonoga". 7 osób z TŻa strony, 7 osób z mojej. Dwie "stonogi", które idą póki leci piosenka, na "stop" ostatnia osoba z kolejki musiała wszystkim POD nogami prześlizgnąć/przeczołgać/rzucić się ![]() ![]() ![]() A później zabawa i koniec. Nikt się nie spił jak prosiak, było sporo osób mocno wstawionych, ale nikt nic nie zarzygał, nikt nie spał na stole ani pod stołem ![]() Co do prezentów - możemy otwierać sklep z ręcznikami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Świniaczek
![]() ![]() a ręczniki - możesz się podzielić jak masz za dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejna żonka ![]() Czy będzie jeszcze jakiś ślub?
![]() |
![]() |
#2776 |
Wtajemniczenie
|
świniaczek jeszcze raz gratuluję. A kiedy będziecie mieć zdjęcia? Chciałabym zobaczyć Was takich uchachanych?
![]()
![]() |
#2777 |
Zadomowienie
|
Życzenia na sali myślałam, że się nigdy nie skończą. TŻ z rozpędu prawie pocałował jakiegoś faceta w rękę
![]() ![]() Szybko wmietliśmy obiadek, bo nie wiedzieliśmy, ile czasu nam zespół da czasu żeby się najeść przed pierwszym tańcem. Pierwszy taniec JAKOŚ wyszedł, bujanka w rytm piosenki, kółeczko, żeby goście się bardziej sobą niż nami interesowali ![]() Później już jakoś wszystko leciało. Ok 20 zostaliśmy wezwani na środek sali, bo bracia TŻa coś przygotowali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podziękowania dla rodziców, bukieciki i piosenka "z całego serca życzę ci" czy jakoś tak ona się zwie, ale "cudownych rodziców mam' nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna była "stonoga". 7 osób z TŻa strony, 7 osób z mojej. Dwie "stonogi", które idą póki leci piosenka, na "stop" ostatnia osoba z kolejki musiała wszystkim POD nogami prześlizgnąć/przeczołgać/rzucić się ![]() ![]() ![]() A później zabawa i koniec. Nikt się nie spił jak prosiak, było sporo osób mocno wstawionych, ale nikt nic nie zarzygał, nikt nie spał na stole ani pod stołem ![]() Co do prezentów - możemy otwierać sklep z ręcznikami ![]() Świniaczek moje serdeczne gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | |
Zadomowienie
|
Gratulejszyn
![]() Yuuuuupi Gratulacje ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Świniaczek;30516466]Najpierw dziękuję wszystkim za życzenia ![]() No to lecimy z mini relacją ![]() Sajgon się zaczął oczywiście w piątek. Zawożenie wszystkiego na salę, ostatnie ustalenia, załatwianie różnych spraw, które dało radę załatwić w święto ![]() Ok godz 20 TŻ poszedł na ostatnią noc do mamusi, a ja z moim tatą wypiliśmy przed snem ostatnie piwo (w sumie jedno na pół) przed ślubem. Sobota od rana, spokój totalny, zero jakiegokolwiek stresu. Moja mama latała jak poparzona, ona panikowała jako jedyna i wszystkich dookoła wyzywała o wszystko. Ja miałam na 8.30 fryzjera, jak wróciłam do domu to dostałam od niej OPR, że drzwi nie ubrane jeszcze. Na szczęście po chwili musiała sama wyjechać do fryzjera i mieliśmy w domu spokój ![]() Wróciła już odstresowana, ja w między czasie byłam na makijażu (rewelacyjnie mnie wymalowała ![]() Przyszedł czas w końcu, żeby mnie ubrać. Matula się tak stresowała, że nie mogła mnie porządnie zawiązać. Jak już jej się to udało, to sikać mi się zachciało i w wielkiej kiecy leciałam do kibelka, ale przynajmniej się nauczyłam od razu i nie miałam później problemu ![]() ![]() Dotarł fotograf i kamerzysta, wybuchałam śmiechem jak za mną chodzili, dopiero na sali się do nich przyzwyczaiłam ![]() Jak TŻ się przykulał i wszedł, to prawie ryknęliśmy na swój widok śmiechem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak odjeżdżaliśmy spod kościoła, to tak nam wyjazd zablokowali, że musieliśmy objeżdżać równoległą ulicą, bo nie dało rady ich minąć ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Jak ja wkleiłam tą wiadomość jak sierota...Bosz... ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- ciekawe... ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Czyżby nasz limit PM 2011 się wyczerpał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2781 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje! ![]() ![]() Ale ten czas... szybko leci ![]() Cytat:
![]() Elfka ślicznie wyglądaliście, jeszcze raz życzę Wam wszystkiego dobrego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oby meble szybko przyszły ![]() Cytat:
Wszystko pewnie zależy od księdza i od regionu ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-11-15 o 16:53 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie są jednak niepoważni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2783 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Świniaczek, Mediona i Maria
życzę Wam wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dzięki
![]() Na jednym ze zdjęć zamazałam TŻa, bo strzelił taką minę, że nie chcę być świnia i nie upublicznię ![]() ![]() ![]() To moje w różowej koszulce z boską miną ![]() ![]() ![]() Co do koloru włosów, który mi nie wyszedł - na zdjęciach nie wiem jakim sposobem jestem aż tak ruda ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-11-15 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
Świniaczek super relacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Wtajemniczenie
|
Świniaczek-
![]() Szczęścia na nowej drodze życia!
![]() |
#2787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | ||
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Gratulacje dla żonek ![]() Cytat:
![]() ![]() ręczniki się zawsze przydadzą ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety strasznie dużo sikam, więc nie dało rady ![]() ![]() Jeden z ręczników jest tak przeraźliwie gruby i puszysty, że leży w garderobie zapakowany i czeka na potomka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Zadomowienie
|
Melduję sie i ja.
Na początku dziękuję za życzonka i gratulacje do nowych żonek. U mnie zacz lajtowo o 7 fryzjer o 9 makijaż o 10 skończyła miałam 10 min na ubranie i jak przyjechał foto to zaczeło sie błogosławieństwo. Rach ciach i po bólu. Wyszliśmy z klatki a tam kumpel na motorze takiego hałasu narobił ze masakra. Do kościoła. Ksiądz do nas podszedł i sie pyta czy mamy stresiora a ja że NIE a mój że troszkę no i wykozystał to w kazaniu Ksiąć był wyluzowany i śmieszny wiec msza szybko zleciała Obój spisała sie na medal aż ściskało za gardło. NO a potem imprezka do 2 bo ludzie zaczeli padać. Suknia obdarła mi boki A tak to fajnie być żonką ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.