Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 15:24   #3811
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ej! Bez przesady. Ciekawe, co by Twój Tż powiedział, gdyby to usłyszał, buzię by Ci zakleił
on to akurat wie, że ciągle narzekam ;P
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A no w niedzielę imprezka

alonka bardzo fajne zakupy

Weźcie dziewczyny przestańcie z ta waga jesteście wysokie chude a ja z moimi 158cm wzrostu i waga mogę się tylko chować przy was na wzrost nic nie poradzę ale schudnąć by się przydało

Co do bab w lubelskim wordzie to najgorsza zwolnili bo skasowała kilka aut. A ogólnie trafić na babe to kicha. Mszczą się czy jak.
no to możemy sobie przybić piątkę, bo ja też mam 158cm w porywach do 160cm (tzn. tyle mam w dowodzie ) i ważę naprawdę dużo jak na mój wzrost. Mam nadzieję, że ten fitness mi trochę pomoże

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:25   #3812
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
i na pewno już nie może tego słuchać, bo ma inne zdanie na ten temat
Stary 2011-11-15, 15:28   #3813
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Jemu się z pewnością podoba.

Lepszy taki seksowny tyłek, niż jakiś płaski. Nie wiadomo później gdzie się plecy kończą, a tyłek zaczyna.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:29   #3814
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
w tym temacie to my oboje akurat jesteśmy siebie warci - ja ciągle narzekam, że jestem za gruba, a on, że jest za chudy. On w ogóle ma bzika na punkcie siłowni i tego to akurat ja już nie mogę słuchać

Stary 2011-11-15, 15:29   #3815
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

no to możemy sobie przybić piątkę, bo ja też mam 158cm w porywach do 160cm (tzn. tyle mam w dowodzie ) i ważę naprawdę dużo jak na mój wzrost. Mam nadzieję, że ten fitness mi trochę pomoże
też bym chętnie zapisała się na fitness lub aerobic ale nie mam zbytnio czasu na tyg i nie mam z kim bo w mojej dziurze to jest jeden klub fitness a jeździć do Lublina to trochę bez sensu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:31   #3816
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość

Lepszy taki seksowny tyłek, niż jakiś płaski. Nie wiadomo później gdzie się plecy kończą, a tyłek zaczyna.
Właśnie też tak myślę

Cytat:
też bym chętnie zapisała się na fitness lub aerobic ale nie mam zbytnio czasu na tyg i nie mam z kim bo w mojej dziurze to jest jeden klub fitness a jeździć do Lublina to trochę bez sensu
W mojej dziurze jest jeszcze lepiej bo jedyny klub fitness zamknęli
Stary 2011-11-15, 15:33   #3817
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

no niby prawda, ja wiem, że facetom się podobają takie "murzyńskie". W gimnazjum trafiłam na listę najlepszych tyłków w szkole, robioną przez jakichś tam chłopaków ze starszych klas pamiętam moje zdziwienie jak mi o tym powiedzieli
w liceum też słyszałam parę razy, że mam najfajniejszy w klasie. TŻ oczywiście też się taki bardzo podoba, ale moim zdaniem (jak to baba) mógłby być nieco mniejszy

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
ja też zwlekałam, bo nie miałam z kim, koleżanki niby chciały, ale zawsze coś tam.. w końcu zapisałam się sama i bardzo się z tego cieszę, bo nie jestem od nikogo uzależniona i chodzę wtedy kiedy chcę i mam czas

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 15:50   #3818
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Cześć kochane!

Po badaniu dobrze, dzidzia nam się zdrowo rozwija,mamy zdjęcia, filmik, no pamiątka super będzie na pewno. zdjęcia jutro Wam wrzucę bo dzisiaj już nie mam siły, jutro muszę wstać po 5 godzinie, bo na badania muszę jechać, a tam pasuje wcześniej w kolejce stanąć, bo potem to ludziów jak mrówków przybywa

No i muszę powiedzieć, że jednak nie będę z Siachą teściówką bo w brzuszku mam Smerfetkę

No cóż szkoda, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
O ja... ale mi milo dziękuje Wam za życzenia

Urodzinki mineły fajnie 9 listopada mąż obdarował mnie winem, różą, fioletowym golfem i żółtym kompletem - gruby szalik+rękawiczki - to wszystko z okazji..... rocznicy płodzenia Lili
A 10 list o 6 rano wpakował mi do łózka wieeelkie pudło a w środku co? stepperek

Karo gratuluje!!!

Mój szwagier beda miec synka i wczoraj mój brat sie dowiedzieli że też chłopczyk tak że mój tż ma dwóch chrześniaków w drodze

U nas ok, tż pojechał zrobić przeglad samochodu, jak wróci pojedzie drugim na przeglad, później jedziemy złożyć wniosek o dowód dla Lili, później o paszport tymczasowy, po południu szczepienie... ehh zwariowany dzien....jeszcze tyyyyle załatwien a zostało kilka dni.........
Miłego dnia
Ale fajne prezenty
A mnie aż głupio, bo wchodziłam ostatnio na pierwszą stronę żeby sprawdzić która ma teraz urodziny i zapomniałam Ci złożyć.
Z dużym opóźnieniem ale szczere:
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Która chętna na "dorobienie" pary dla Siachówny i Karoówny?
No właśnie. Dopiero by było jakby same dziewczynki były
Filipek Agi dopiero miałby w czym wybierać

Cytat:
Głównym typem to Emilia
Ładnie

Cytat:
poza tym, że jest wielki jak 5-cio drzwiowa szafa to nic :P bardzo często mi się zdarza nim coś zrzucić skądś
O boże, to ja już się w ogóle nie wypowiem na temat swojego. Skoro Twój to 5-cio drzwiowa szafa to mój 10-cio

Wybaczcie, że nie pisałam, ale robiliśmy z Tż-tem liste najpotrzebniejszych rzeczy dla małej i wczoraj byliśmy w jednej hurtowni zobaczyć jakie są mniej więcej ceny

A tak w ogóle to wczoraj zaczęliśmy już 30 tydzień

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:06   #3819
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Urodzinki mineły fajnie 9 listopada mąż obdarował mnie winem, różą, fioletowym golfem i żółtym kompletem - gruby szalik+rękawiczki - to wszystko z okazji..... rocznicy płodzenia Lili
A 10 list o 6 rano wpakował mi do łózka wieeelkie pudło a w środku co? stepperek
super ze urodziny sie udaly

Cytat:
Wiecie co? Taaaaak mi się nie chce iść na zajęcia! Śniło mi się, że poszliśmy z TŻ do kina w strojach Adama i Ewy

Cytat:
Głównym typem to Emilia
slicznie

Cytat:
moni czyżby każde z was chciało spędzić święta u siebie ale jednocześnie razem??
U nas tez problem rozwiazany bo tylko moi rodzice sa tutaj wiec co roku chodzimy do nich ale moze za rok polecimy do Polandii

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Mam zły humor... Dobija mnie brak kasy... Nie chcę wyjeżdżać stąd na 2 lata, harować przy jakimś pakowaniu sałaty, skoro mam wykształcenie wyższe... Mama zostałaby sama na 2 lata... A z drugiej strony, nie mamy znikąd pomocy.... Gdyby tylko rodzice TŻta chcieli nam to mieszkanie odsprzedać... Ehhh......... Przez to ciągle się kłócimy...
Kurcze to jest wlasnie nasza kochana Polska .. mlodzi ludzie koncza dobre studia i nie ma dla nich pracy .. Ja bym chyba pomyslala o wyjezdzie za granice jednak ...

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
moje sobotnie zakupy:
spodnie brązowe, eleganckie, fajnie leżą na mnie, będą super pasować do tego beżowego sweterka co kupiłam na all
spodnie czarne z kokardką z przodu
dzianinowa sukienka jasny róż też tak w miarę leży na mnie
i jeszcze 2 pary rajstop no ale myślę: bez przesady, rajstop fotografować nie będę
super ciuszki kupilas

Cytat:
jestem mega wkurzona, dzwoniła do mnie sekretarka i jutro nie mam jazdy bo nie będzie wolnego samochodu, czaicie to?? normalnie mnie rozpierdalają i mam dzwonić w poniedziałek i znowu umawiać się
jakas paranoja

Cytat:
Fajne Lubię takie spodnie.
To ja Wam pokaże jaki sweterek dziś w SH kupiłam, jak wracałam do domu.
fajowy

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

super zlecialo szybko

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:07   #3820
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-11-15, 17:36   #3821
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
A Ty mi się dziś śniłaś, ale nie pamiętam już jak :P.

Cytat:
No właśnie :P?

My ostatnio ciągle się żremy przez to, że nie ma kasy i możliwości kupna mieszkania..... Ehhh... TŻ zaczął przebąkiwać o wyjeździe za granicę, żeby zarobić na mieszkanie...
A co do Świąt, to chyba pojedziemy z moją mamą do babci, więc problem ze świętami u teściów rozwiązany ...

Mam zły humor... Dobija mnie brak kasy... Nie chcę wyjeżdżać stąd na 2 lata, harować przy jakimś pakowaniu sałaty, skoro mam wykształcenie wyższe... Mama zostałaby sama na 2 lata... A z drugiej strony, nie mamy znikąd pomocy.... Gdyby tylko rodzice TŻta chcieli nam to mieszkanie odsprzedać... Ehhh......... Przez to ciągle się kłócimy...
U nas też było ciężko z kasą kiedy TŻ nie pracował i wiem jak to wpływa na humor i samopoczucie... A u TŻ dalej nic nie ruszyło w kwestii pracy?
Cytat:
fajnie, że urodziny się udały

przykro mi...ja zdałam za 6 razem i to u kolesia, który na pierwszym egzaminie mnie oblał....nogi mi się tak telepały, że nie mogłam tego powstrzymać Mój mąż też zdał za 6 razem-a bardzo dobrze jeździł a moja siostra za 7 razem - z tym, że jeden egzamin miała darmowy-bo poszła do dyrektora...
Swoją drogą ja zdawałam w Tarnobrzegu a tam jest najniższa zdawalność na Podkarpaciu....a wszystko przez egzaminatorów

ja też chcę wiosnę

ja póki co się nie szykuję mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy z budową i wszystko się dobrze potoczy w ciągu roku, to może pod koniec przyszłego roku coś zaplanujemy póki co tylko los może sprawić, że będziemy mieć maluszka

śliczne imię

przykro mi, że co roku musisz to przechodzić...może idźcie na jakiś kompromis? spróbujcie poszukać jakiegoś dobrego rozwiązania

Przykro mi...my na szczęście nie kłócimy się jeśli chodzi o budowę domu, skąd p[pieniądze itd.chociaż zostało nam tylko na to, żeby kupić materiał-a może nawet nie ( bo nie wiem ile go potrzeba)...ogólnie to ja czuję się winna całej sytuacji, bo do tej poty nie mam pracy i chyba raczej będę musiała iść pracować w sklepie spożywczym-czego przyznam się szczerze unikałam jak ognia-bo 2 lata pracowałam w takim sklepie( w czasie studium) i już pod koniec strasznie nienawidziłam tej pracy...Ale doszłam do wniosku, że coś trzeba poświęcić, żeby coś innego zdobyć, więc chyba złoże CV do Biedronki-bo szukają u mnie w mieście do pracy i zawsze to całą wypłatę przyniosę do domu, a nie 300 zł mniej, które straciłabym na dojazdy...w międzyczasie będę chciała zrobić jakieś kursy...może nawet zrobię tą szkołę wizażu- o ile odłożę pieniądze....zobaczymy jak się życie potoczy, póki co muszę schować dumę do kieszeni i pomóc Tż-towi

słuszny argument-skoro sam takich używa, to musi wiedzieć, że nie tylko choroba decyduje o śmierci...powinien rozegrać to tak, żeby być i z Tobą i z rodziną skoro mu na tym zależy...swoją drogą jeśli będziecie małżeństwem dalej będzie chciał spędzać święta osobno?
My z mężem dokąd jesteśmy razem, to tylko pierwsze święta spędziliśmy osobno-chociaż zaraz po wigilii do mnie przyszedł...ale wszystkie kolejne spędzaliśmy wspólnie
Co do prawka - ja zdałam za pierwszym razem!
Jeśli chodzi o pracę w Biedronce, to pamiętaj, że żadna praca nie hańbi, a zawsze łatwiej Wam będzie odłożyć coś na dom Myślę, że szkoła wizażu to świetny pomysł, tym bardziej, że masz rękę do malowania
Cytat:
jestem mega wkurzona, dzwoniła do mnie sekretarka i jutro nie mam jazdy bo nie będzie wolnego samochodu, czaicie to?? normalnie mnie rozpierdalają i mam dzwonić w poniedziałek i znowu umawiać się
Dziwna ta Twoja szkoła, ja nigdy nie musiałam dzwonić żeby się umawiać z instruktorem, on zawsze dzwonił, poza tym miałam o wiele częściej jazdy niż Ty masz
Cytat:
Wiecie co, kupiliśmy w sobotę bodajże album na zdjęcia w Empiku. Płaciliśmy kartą. Ale jak wchodzę na konto to w ogóle nie ma tej transakcji, pieniądze nam też nie zeszły z konta więc nie wiem o co chodzi
Macie prezent ślubny od Empiku
Cytat:
opisałaś mój przypadek - mam kompletne płaskodupie

Ale fajnie, że zrobił się ruch na wątku!

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 18:36   #3822
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do prawka - ja zdałam za pierwszym razem!
Jeśli chodzi o pracę w Biedronce, to pamiętaj, że żadna praca nie hańbi, a zawsze łatwiej Wam będzie odłożyć coś na dom Myślę, że szkoła wizażu to świetny pomysł, tym bardziej, że masz rękę do malowania
Tak właśnie myślę, dlatego złożyłam godzinę temu tam CV zobaczymy czy zadzwonią.
A co do szkoły wizażu to we wrześniu chciałam zacząć, ale niestety wychodzi ok.4 tys. za rok i tyle trwa. Mam nadzieję, że mimo wszystko odłożę i na to
Stary 2011-11-15, 18:44   #3823
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
No cóż szkoda, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku
Gratuluję

Ale fajne prezenty
A mnie aż głupio, bo wchodziłam ostatnio na pierwszą stronę żeby sprawdzić która ma teraz urodziny i zapomniałam Ci złożyć.
Z dużym opóźnieniem ale szczere:
Wszystkiego najlepszego

No właśnie. Dopiero by było jakby same dziewczynki były
Filipek Agi dopiero miałby w czym wybierać

Ładnie

O boże, to ja już się w ogóle nie wypowiem na temat swojego. Skoro Twój to 5-cio drzwiowa szafa to mój 10-cio

Wybaczcie, że nie pisałam, ale robiliśmy z Tż-tem liste najpotrzebniejszych rzeczy dla małej i wczoraj byliśmy w jednej hurtowni zobaczyć jakie są mniej więcej ceny

w którym miejscu Ty masz 10-cio drzwiową?
gratulacje 30 tygodnia!
Cytat:
Tak właśnie myślę, dlatego złożyłam godzinę temu tam CV zobaczymy czy zadzwonią.
A co do szkoły wizażu to we wrześniu chciałam zacząć, ale niestety wychodzi ok.4 tys. za rok i tyle trwa. Mam nadzieję, że mimo wszystko odłożę i na to

Stary 2011-11-15, 19:17   #3824
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
w którym miejscu Ty masz 10-cio drzwiową?
gratulacje 30 tygodnia!
Gdzieś te 11 kg musiało wejść
Dziękuję

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:28   #3825
agulaaabar
Zakorzenienie

Poczytałam, ale nie cytowałam i guzik pamiętam

Siacha gratki 30tc! teraz to już poleci jak nie wiem aaaaa zakupy dzidziusiowe dzięki za życzonka

Aniqa
za prace, dobrze zrobiłaś

Ekhm ekhm.... ja Was bardzo prosze.... ja juz nawet nie pamiętam co to jest cięcie w talii a tyłek.... ehh..... musze wziąć mój stepperek w ruch z tym że póki co jestem przed @ i pochłaniam tooony słodkiego....

eeee to nic nie mówiłam? skrobne w klubie ocb.

No i więcej nie pamiętam... masakra..

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:24   #3826
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że mi nie wykraczesz mimo wszystko wolałabym najpierw swoje 4 kąty a potem drugiego łobuza
No w takim sensie miałam to na myśli wiem jak jest, więc lepiej poczekać na swoje oby się Wam szybko udało

Cytat:
poza tym, że jest wielki jak 5-cio drzwiowa szafa to nic :P bardzo często mi się zdarza nim coś zrzucić skądś
zlać to mało powiedziane aleś to wymyśliła, oj Moni,Moni

Cytat:

Weźcie dziewczyny przestańcie z ta waga jesteście wysokie chude a ja z moimi 158cm wzrostu i waga mogę się tylko chować przy was na wzrost nic nie poradzę ale schudnąć by się przydało
na wzrost można poradzić szpileczkami sama mam 158cm wzrostu więc tak "oszukuję" mój wzrost

Cytat:

to już można powiedzieć, że małym palcem u lewej stopy jesteś już prawie na porodówce

Ale tu tłok, że łohohoho super oby tak dalej

Mi się imię Magdalena podoba, ale u mnie w rodzinie Magda już jest

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:28   #3827
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

na wzrost można poradzić szpileczkami sama mam 158cm wzrostu więc tak "oszukuję" mój wzrost

nie wymyślałam tego
ja nie mogę szpileczkami chociaż tak je uwielbiam

Stary 2011-11-15, 20:33   #3828
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
No w takim sensie miałam to na myśli wiem jak jest, więc lepiej poczekać na swoje oby się Wam szybko udało

to już można powiedzieć, że małym palcem u lewej stopy jesteś już prawie na porodówce

Ale tu tłok, że łohohoho super oby tak dalej

Mi się imię Magdalena podoba, ale u mnie w rodzinie Magda już jest
no nie mów na zdjęciach w ogóle nie widać że jesteś niska

a co do szpileczek uwielbiam je ale jednak na codzien mnie wykańczają

a co do imienia Emilia jest ok ale mi się osobiście źle kojarzy (dwie laski które próbowały namieszać między mną a TŻ tak miały na imię )

Stary 2011-11-15, 20:36   #3829
Karo89
Zakorzenienie

A czemu ? czyżbyś przerosła w tedy Tżta?

Moni gratulacje, przed chwilą wybił Ci 1000 post hehe

Każda okazja do świętowania jest dobra, wybacz że się podpinam pod Twoje "święto"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 20:53   #3830
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
A czemu ? czyżbyś przerosła w tedy Tżta?

Moni gratulacje, przed chwilą wybił Ci 1000 post hehe

Każda okazja do świętowania jest dobra, wybacz że się podpinam pod Twoje "święto"
nie kochana, TŻ jest ode mnie sporo wyższy mam problem ze stopami.. od ok. 1,5 roku jak ubiorę obcasy to po ok 20 min nie mogę już chodzić tak mnie stopy bolą.. muszę iść z tym do ortopedy.. wiem, że mam płaskostopie poprzeczne, no ale żeby aż tak.. nie wyobrażam sobie np. iść do ślubu w płaskich butach, będę taka niziuteńka

oooo ale super!!! jestem zadomowiona!

Stary 2011-11-15, 21:20   #3831
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny

Jestem wykończona po pracy, wróciłam po 17 i od razu usnęłam Dopiero teraz się obudziłam
Nadrobiłam wszystko, ale już nic nie pamiętam z tego co czytałam

Dwie rzeczy tylko zapamiętałam dokładnie:
Karo - gratuluję Córci ! A zdjęcia śliczne
Siacha - jak to leci, niesamowite ! Zaczynasz się stresować ?

A co do mnie i moich nowości - Za godzinę i 45 minut (pewnie po dodaniu posta już mniej) stuknie nam dwa lata odkąd jesteśmy razem Kupiłam Tż-owi prezent, ale na razie Wam nie powiem co to, bo siedzi za mną i udaje, że wcale nie podgląda co piszę ;p Tak więc jak tylko mu go dam, to wstawię zdjęcie ;p Drobiazg co prawda, ale pewnie jak to facet - bardzo się ucieszy

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:27   #3832
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Jestem wykończona po pracy, wróciłam po 17 i od razu usnęłam Dopiero teraz się obudziłam

A co do mnie i moich nowości - Za godzinę i 45 minut (pewnie po dodaniu posta już mniej) stuknie nam dwa lata odkąd jesteśmy razem Kupiłam Tż-owi prezent, ale na razie Wam nie powiem co to, bo siedzi za mną i udaje, że wcale nie podgląda co piszę ;p Tak więc jak tylko mu go dam, to wstawię zdjęcie ;p Drobiazg co prawda, ale pewnie jak to facet - bardzo się ucieszy

uuu no to gratulacje

Stary 2011-11-15, 21:27   #3833
dalenka8
Zakorzenienie

Dziewczyny, coś mi się dzieje z komputerem :/. Nie mogę Was nadrobić, bo nagle mi kursor przeskakuje i się wszystko kasuje !!!!!!!!!! !!!
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:54   #3834
dreamlady
Raczkowanie

Cytat:
Dreamlady - wczoraj widziałam przez okno autobusu piękne suknie w salonie na Mikołowskiej w Kato, mają najnowszą kolekcję Cymbeline

Aga - Ty się tatą nie przejmuj, ja się wcale nie dziwię, że teraz chciałabyś dziewczynkę

Karo - właśnie, właśnie - jakieś typy imion?
Właśnie też widziałam coś przez okno samochodu :P wybiorę sie tam na pewno! Właśnie, jakie typy? Mi się podobają krótkie imiona jak Kaja, Nina, Olga itp

Cytat:
Mnie się też podobają zimowe śluby i sesje . Może, jak nie sprzedam sukni- choć ze względów finansowych wolałabym sprzedać :P- to zrobimy sesję w śnieeeeguuu !

Nie martw się, na pewno jak będzie córcia, to będzie ukochana tatulka ;P.
zróbcie sobie pewnie będzie śmiesznie A córcia pierworodna, na pewno będzie ukochana tatulka, ja tak mam :P

Cytat:
No właśnie :P?

My ostatnio ciągle się żremy przez to, że nie ma kasy i możliwości kupna mieszkania..... Ehhh... TŻ zaczął przebąkiwać o wyjeździe za granicę, żeby zarobić na mieszkanie...
A co do Świąt, to chyba pojedziemy z moją mamą do babci, więc problem ze świętami u teściów rozwiązany ...

kurcze dalenka współczuję Ci. chore jest to w tej Polsce, ze młodzi ludzie na serio nie mają żadnych pieniędzy by mieć dobry start w dorosłe życie a nie myśleliście o kredycie? w tej chwili nieruchomości idą w dół. nam pomogli rodzice, ja nie mam umowy o prace (tylko zlecenie), a mój TŻ ma jednoosobową firmę działającą od roku (czyli ciężko dostać kredyt), ale dzięki temu, że moi rodzice są w tym kredycie (jesteśmy w 4 os.) uzyskaliśmy zdolność kredytową. rodzice jakąś tam historię kredytową mają więc udało się korzystny kredyt wziąć. raty na razie płacimy 1200zł (od wpłaconych transzy za mieszkanie) a potem nam skoczą do 1500zł i na tym stop. jest to wg mnie lepsze rozwiązanie niż płacenie za wynajem w okolicach 1000zł, bo przecież te pieniądze idą tak na prawdę w błoto. my wzieliśmy kredyt w Eurobanku i wiem, że tam można taki rodzinny kredyt wziąć, że jest kilka osób w nim (to jest coś jak dawny żyrant, tylko tego juz chyba nie ma)... pomyślcie o tym, jak coś mogę Wam polecić babkę, która nam to załatwiała, nasza znajoma.

odliczanie...
dreamlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 07:42   #3835
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne Lubię takie spodnie.
To ja Wam pokaże jaki sweterek dziś w SH kupiłam, jak wracałam do domu.
Śliczny mega dziewczęcy

Cytat:

Z tym klejem to nieciekawie, nie dziwię się, że wylądowała na zwolnieniu a Ty chciałabyś iść teraz do pracy? Czy jeszcze chcesz poczekać?
Kochana... do pracy to ja chcę już iść od września i czekam i czekam bo mam zapewnione miejsce u mojej Mamy ale widzę, że jak tak dalej pójdzie to do końca roku się nie wybiorę, bo ciągle nie są gotowi na nowe przyjęcia... Chciałam już parę razy składać gdzieś indziej CV i za każdym razem Mama mnie odciągała od tego pomysłu bo już już będą przyjmować a tu ciągle nic

Cytat:

Co do bab w lubelskim wordzie to najgorsza zwolnili bo skasowała kilka aut. A ogólnie trafić na babe to kicha. Mszczą się czy jak.
U nas w częstochowskim wordzie jest to samo - największa zgroza to baby egzaminatorki coś w tym jest...

Cytat:
Ja mam w dowodzie 161 a mąż mi ciągle powtarza, że napewno tyle nie mam
Ostatnio naoglądałam się mam talent i szalenie spodobały mi się panie tańczące taniec brzucha u nas w mieście jest nauka, ale pewnie się nie wybiorę, ja i mój słomiany zapał

Cytat:
Zgadzam się w pełni podobają mi się okrągłe, zadbane pupy
Cytat:

O jeju!!! Siacha, to zaczynacie ostatnią prostą mnie do 30 tc zleciało nie wiem kiedy, a od 30 to się ciągnęło... i ciągnęło... życzę Ci żebyś mogła się nacieszyć tymi ostatnimi tygodniami
zakupy dzidziusiowe zazdroszczę

Cytat:
nie wymyślałam tego
ja nie mogę szpileczkami chociaż tak je uwielbiam
Biedna...
Cytat:
Ciekawe co to za prezent!!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 07:56   #3836
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Aniqa
za prace, dobrze zrobiłaś
dziękuję

Cytat:
nie kochana, TŻ jest ode mnie sporo wyższy mam problem ze stopami.. od ok. 1,5 roku jak ubiorę obcasy to po ok 20 min nie mogę już chodzić tak mnie stopy bolą.. muszę iść z tym do ortopedy.. wiem, że mam płaskostopie poprzeczne, no ale żeby aż tak.. nie wyobrażam sobie np. iść do ślubu w płaskich butach, będę taka niziuteńka
to faktycznie musisz się wybrać do ortopedy

Cytat:

nie możemy się doczekać aż nam pokażesz, co kupiłaś Tż-towi

Cytat:
Dziewczyny, coś mi się dzieje z komputerem :/. Nie mogę Was nadrobić, bo nagle mi kursor przeskakuje i się wszystko kasuje !!!!!!!!!! !!!
hm...też tak kiedyś miałam...tylko nie pamiętam co to był czy wirus, czy jakiś błąd i co ja z tym zrobiłam mam nadzieję, że szybko uda Ci się to naprawić

Cytat:
Napisane przez dreamlady Pokaż wiadomość
Właśnie też widziałam coś przez okno samochodu :P wybiorę sie tam na pewno! Właśnie, jakie typy? Mi się podobają krótkie imiona jak Kaja, Nina, Olga itp
A mi się ostatnio Pola bardzo podoba

Cytat:
Kochana... do pracy to ja chcę już iść od września i czekam i czekam bo mam zapewnione miejsce u mojej Mamy ale widzę, że jak tak dalej pójdzie to do końca roku się nie wybiorę, bo ciągle nie są gotowi na nowe przyjęcia... Chciałam już parę razy składać gdzieś indziej CV i za każdym razem Mama mnie odciągała od tego pomysłu bo już już będą przyjmować a tu ciągle nic
Hm..a móiłaś nam co to za praca? Mam nadzieję, że szybko znajdzie się wolne miejsce dla Ciebie Jeśli nie w tym roku, to od stycznia, do końca tego roku już nie dużo zostało

A co do tańca brzucha ( bo usunęłam z Twojego posta, a chciałam odpisać) to mi też się strasznie to spodobało jakbym miała możliwość to bym się chętnie wybrała
Stary 2011-11-16, 08:12   #3837
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się ostatnio Pola bardzo podoba

Hm..a móiłaś nam co to za praca? Mam nadzieję, że szybko znajdzie się wolne miejsce dla Ciebie Jeśli nie w tym roku, to od stycznia, do końca tego roku już nie dużo zostało

A co do tańca brzucha ( bo usunęłam z Twojego posta, a chciałam odpisać) to mi też się strasznie to spodobało jakbym miała możliwość to bym się chętnie wybrała
Mnie się kiedyś baaardzo podobało Pola ale dowiedziałam się, że nie można nadać imienia Pola, tylko Apolonia i już mi się mniej podoba...

Praca przy malowaniu plandek, bez szału, ale zarobek lepszy niż w przeciętnej pracy, można dorabiać nadgodzinami, myślę, że dałabym radę No właśnie tak ucieka ten czas, boję się że przyjdzie ten styczeń a ja dalej będę bez niczego przez to moje nieróbstwo przesuwam wszystkie nasze plany, w styczniu chcieliśmy już zacząć przeglądać konkretne oferty, a tu lipa, zanim dostanę umowę na dłuższy okres...

Super to wygląda, i powiem szczerze, że jak tańczyły dwie kobitki to duuużo fajniej to wyglądało u tej pulchniejszej zaje*iście kobieco

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 09:38   #3838
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Cześć Dziewczyny

gratulacje
Cytat:
Mnie się kiedyś baaardzo podobało Pola ale dowiedziałam się, że nie można nadać imienia Pola, tylko Apolonia i już mi się mniej podoba...

Praca przy malowaniu plandek, bez szału, ale zarobek lepszy niż w przeciętnej pracy, można dorabiać nadgodzinami, myślę, że dałabym radę No właśnie tak ucieka ten czas, boję się że przyjdzie ten styczeń a ja dalej będę bez niczego przez to moje nieróbstwo przesuwam wszystkie nasze plany, w styczniu chcieliśmy już zacząć przeglądać konkretne oferty, a tu lipa, zanim dostanę umowę na dłuższy okres...

Super to wygląda, i powiem szczerze, że jak tańczyły dwie kobitki to duuużo fajniej to wyglądało u tej pulchniejszej zaje*iście kobieco
no to się zapisuj! mówię Ci, jak już się przełamiesz to nie będziesz chciała stamtąd wracać :P

Dzień doberek

Stary 2011-11-16, 12:16   #3839
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

A dlaczego nie można nadać imienia Pola? Przecież jest takie imię, nawet na jakimś forum czytałam, że nadają takie imiona dzieciom

Każda praca jest dobra wiadomo, że każdy chce mieć jak najlepszą, ale jeśli chce się zrealizować jakieś marzenia, to czasem trzeba zaczynać stopniowo wszystko planować a praca nie jest na całe życie- zawsze można ją zmienić

Mnie u tej szczupłej też się podobało ale fakt, fajnie wygląda jak jest trochę więcej brzuszka do tego
Stary 2011-11-16, 13:35   #3840
Karo89
Zakorzenienie

Moni no to szkoda, ale lepiej idź do tego lekarza, żeby to sprawdził, bo może on poradzi coś na te stopy i będziesz mogła spokojnie zacząć śmigać w obcasach

Ciacho to gratulacje i też jestem ciekawa co to za drobiazg

Dzień dobry
Dzisiaj rano byłam u gina, badań z wczoraj nie było jeszcze, mimo, że babka w labolatorium powiedziała jak pytałam, że tylko dzień się czeka na wyniki i że na pewno będą na wizytę. Co się okazało? że jednak nie było. Trochę mi się oberwało, że zostawiłam na ostatnią chwilę to, ale jak wytłumaczyłam, że w poniedziałek nie zdążyłam iść po tym usg 3d na te badania, bo do 11 pobierają, to się wkurzyła, dlaczego ta babka w lab mi powiedziała, że wyniki będą po jednym dniu. Takim o to sposobem muszę jeszcze raz jechać tam

potem za to trochęsobie humor poprawiłam bo poszłam na zakupy i kupiłam kilka ciuszków dla Małej No i jeden prezent na Mikołaja już mam z głowy, dla córki przyjaciółki. Zostały jeszcze dwa jeśli chodzi o dzieci bo tak to mikołaja zbytnio nie obchodzimy, wolimy prezenty na święta

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości