|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Cytat:
(tzn. tyle mam w dowodzie ) i ważę naprawdę dużo jak na mój wzrost. Mam nadzieję, że ten fitness mi trochę pomoże
|
||
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
i na pewno już nie może tego słuchać, bo ma inne zdanie na ten temat
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
w tym temacie to my oboje akurat jesteśmy siebie warci - ja ciągle narzekam, że jestem za gruba, a on, że jest za chudy. On w ogóle ma bzika na punkcie siłowni i tego to akurat ja już nie mogę słuchać
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chętnie zapisała się na fitness lub aerobic ale nie mam zbytnio czasu na tyg i nie mam z kim bo w mojej dziurze to jest jeden klub fitness a jeździć do Lublina to trochę bez sensu
|
|
#3816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no niby prawda, ja wiem, że facetom się podobają takie "murzyńskie". W gimnazjum trafiłam na listę najlepszych tyłków w szkole, robioną przez jakichś tam chłopaków ze starszych klas pamiętam moje zdziwienie jak mi o tym powiedzieli ![]() w liceum też słyszałam parę razy, że mam najfajniejszy w klasie. TŻ oczywiście też się taki bardzo podoba, ale moim zdaniem (jak to baba) mógłby być nieco mniejszy ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż szkoda, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku Gratuluję ![]() Cytat:
![]() A mnie aż głupio, bo wchodziłam ostatnio na pierwszą stronę żeby sprawdzić która ma teraz urodziny i zapomniałam Ci złożyć. Z dużym opóźnieniem ale szczere: Wszystkiego najlepszego No właśnie. Dopiero by było jakby same dziewczynki były ![]() Filipek Agi dopiero miałby w czym wybierać ![]() Ładnie ![]() Cytat:
Wybaczcie, że nie pisałam, ale robiliśmy z Tż-tem liste najpotrzebniejszych rzeczy dla małej i wczoraj byliśmy w jednej hurtowni zobaczyć jakie są mniej więcej ceny A tak w ogóle to wczoraj zaczęliśmy już 30 tydzień |
|||
|
|
|
#3819 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
slicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba pomyslala o wyjezdzie za granice jednak ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super zlecialo szybko
|
|
|
#3821 | |||||
|
sajkolidżist
|
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o pracę w Biedronce, to pamiętaj, że żadna praca nie hańbi, a zawsze łatwiej Wam będzie odłożyć coś na dom ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
opisałaś mój przypadek - mam kompletne płaskodupie ![]() Ale fajnie, że zrobił się ruch na wątku! |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy zadzwonią.A co do szkoły wizażu to we wrześniu chciałam zacząć, ale niestety wychodzi ok.4 tys. za rok i tyle trwa. Mam nadzieję, że mimo wszystko odłożę i na to
|
|
#3823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje 30 tygodnia! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś te 11 kg musiało wejść
Dziękuję
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam, ale nie cytowałam i guzik pamiętam
![]() Siacha gratki 30tc! teraz to już poleci jak nie wiem aaaaa zakupy dzidziusiowe Aniqa za prace, dobrze zrobiłaśEkhm ekhm.... ja Was bardzo prosze.... ja juz nawet nie pamiętam co to jest cięcie w talii z tym że póki co jestem przed @ i pochłaniam tooony słodkiego....eeee to nic nie mówiłam? skrobne w klubie ocb.No i więcej nie pamiętam... masakra.. |
|
|
|
#3826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zlać to mało powiedziane aleś to wymyśliła, oj Moni,Moni Cytat:
sama mam 158cm wzrostu więc tak "oszukuję" mój wzrost ![]() ![]() to już można powiedzieć, że małym palcem u lewej stopy jesteś już prawie na porodówce Ale tu tłok, że łohohoho super Mi się imię Magdalena podoba, ale u mnie w rodzinie Magda już jest
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie mogę szpileczkami
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do szpileczek uwielbiam je ale jednak na codzien mnie wykańczają a co do imienia Emilia jest ok ale mi się osobiście źle kojarzy (dwie laski które próbowały namieszać między mną a TŻ tak miały na imię )
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu ?
czyżbyś przerosła w tedy Tżta? ![]() Moni gratulacje, przed chwilą wybił Ci 1000 post hehe ![]() ![]() Każda okazja do świętowania jest dobra, wybacz że się podpinam pod Twoje "święto"
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam problem ze stopami.. od ok. 1,5 roku jak ubiorę obcasy to po ok 20 min nie mogę już chodzić tak mnie stopy bolą.. muszę iść z tym do ortopedy.. wiem, że mam płaskostopie poprzeczne, no ale żeby aż tak.. nie wyobrażam sobie np. iść do ślubu w płaskich butach, będę taka niziuteńka oooo ale super!!! jestem zadomowiona!
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Jestem wykończona po pracy, wróciłam po 17 i od razu usnęłam Dopiero teraz się obudziłam ![]() Nadrobiłam wszystko, ale już nic nie pamiętam z tego co czytałam ![]() Dwie rzeczy tylko zapamiętałam dokładnie: Karo - gratuluję Córci ! A zdjęcia śliczne ![]() Siacha - jak to leci, niesamowite ! Zaczynasz się stresować ? ![]() A co do mnie i moich nowości - Za godzinę i 45 minut (pewnie po dodaniu posta już mniej) stuknie nam dwa lata odkąd jesteśmy razem
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu no to gratulacje
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, coś mi się dzieje z komputerem :/. Nie mogę Was nadrobić, bo nagle mi kursor przeskakuje i się wszystko kasuje
|
|
|
|
#3834 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie będzie śmiesznie A córcia pierworodna, na pewno będzie ukochana tatulka, ja tak mam :PCytat:
|
|||
|
|
|
#3835 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale widzę, że jak tak dalej pójdzie to do końca roku się nie wybiorę, bo ciągle nie są gotowi na nowe przyjęcia... Chciałam już parę razy składać gdzieś indziej CV i za każdym razem Mama mnie odciągała od tego pomysłu bo już już będą przyjmować a tu ciągle nic ![]() Cytat:
coś w tym jest...Cytat:
![]() Ostatnio naoglądałam się mam talent i szalenie spodobały mi się panie tańczące taniec brzucha ![]() Cytat:
![]() podobają mi się okrągłe, zadbane pupy Cytat:
zakupy dzidziusiowe zazdroszczę Biedna... Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3836 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie możemy się doczekać aż nam pokażesz, co kupiłaś Tż-towi ![]() Cytat:
mam nadzieję, że szybko uda Ci się to naprawić Cytat:
Cytat:
![]() A co do tańca brzucha ( bo usunęłam z Twojego posta, a chciałam odpisać) to mi też się strasznie to spodobało
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już mi się mniej podoba...Praca przy malowaniu plandek, bez szału, ale zarobek lepszy niż w przeciętnej pracy, można dorabiać nadgodzinami, myślę, że dałabym radę No właśnie tak ucieka ten czas, boję się że przyjdzie ten styczeń a ja dalej będę bez niczego przez to moje nieróbstwo przesuwam wszystkie nasze plany, w styczniu chcieliśmy już zacząć przeglądać konkretne oferty, a tu lipa, zanim dostanę umowę na dłuższy okres...Super to wygląda, i powiem szczerze, że jak tańczyły dwie kobitki to duuużo fajniej to wyglądało u tej pulchniejszej
|
|
#3838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mówię Ci, jak już się przełamiesz to nie będziesz chciała stamtąd wracać :PDzień doberek
|
||
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda praca jest dobra a praca nie jest na całe życie- zawsze można ją zmienić ![]() Mnie u tej szczupłej też się podobało
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Moni no to szkoda, ale lepiej idź do tego lekarza, żeby to sprawdził, bo może on poradzi coś na te stopy i będziesz mogła spokojnie zacząć śmigać w obcasach
Ciacho to gratulacje i też jestem ciekawa co to za drobiazg ![]() Dzień dobry Dzisiaj rano byłam u gina, badań z wczoraj nie było jeszcze, mimo, że babka w labolatorium powiedziała jak pytałam, że tylko dzień się czeka na wyniki i że na pewno będą na wizytę. Co się okazało? że jednak nie było. Trochę mi się oberwało, że zostawiłam na ostatnią chwilę to, ale jak wytłumaczyłam, że w poniedziałek nie zdążyłam iść po tym usg 3d na te badania, bo do 11 pobierają, to się wkurzyła, dlaczego ta babka w lab mi powiedziała, że wyniki będą po jednym dniu. Takim o to sposobem muszę jeszcze raz jechać tam ![]() potem za to trochęsobie humor poprawiłam bo poszłam na zakupy i kupiłam kilka ciuszków dla Małej No i jeden prezent na Mikołaja już mam z głowy, dla córki przyjaciółki. Zostały jeszcze dwa jeśli chodzi o dzieci bo tak to mikołaja zbytnio nie obchodzimy, wolimy prezenty na święta
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

na wzrost nic nie poradzę ale schudnąć by się przydało
) i ważę naprawdę dużo jak na mój wzrost. Mam nadzieję, że ten fitness mi trochę pomoże

opisałaś mój przypadek - mam kompletne płaskodupie 
skrobne w klubie ocb.

Zakończone: 2
zlać to mało powiedziane
aleś to wymyśliła, oj Moni,Moni
czyżbyś przerosła w tedy Tżta?