|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XI
widziałam dziś w R. zestawy tuszy do rzęs Maybelline z płynem do demakijażu. Colossal za 29,99 a On by one za 33,99.
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny byłam wczoraj w 2 R w Tarnowie i normalnie pustki na półkach z kosmetykami.,ale zakupy i tak mi się udały, a kupiłam 2-pak chusteczek z babydream i 30 zwykłych ( nie że 30 sztuk tylko opakowanie zawierające 30 sztuk
) 2 balsamy z Venus ( ten zielony dużo ładniej pachnie niż ten pomarańczowy i przypomina mi zapach chyba jakiegoś innego balsamu ) 2 podkłady z Lirene city matt ( na każdym zaoszczędziłam ponad 6 zł ) krem z mocznikiem z Isany ( i tu rozczarowanie konsystencją i zapachem, ale mam nadzieję, że jego zbawienne działanie na moje szorstkie stopy przebije owe minusy ) i rękawice do kąpieli. Chciałam kupić krem do rąk za 2.29 ale na Wałowej i w Świcie pustki i zabrakło również jedwabiu, a w Świcie zostały ze 3-4 balsamy zielone z Venus. Teraz czekam na promocję oliwki z babydream. Zaskoczyło mnie natomiast, że seria pomarańczowych kosmetyków a Under twenty jest w promocji męskiej A i pierwszy raz mam Skarb, świetna gazetka
|
|
|
|
#3334 | |
|
Konto usunięte
|
ja bym jakoś nie chciała, żeby coś na mnie tak przy wszystkich robili
![]() Cytat:
nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;30518111]ja bym jakoś nie chciała, żeby coś na mnie tak przy wszystkich robili
![]() [/QUOTE] a tam nie ma takich jakby zasłonek może mi się przyśniło ale gdzieś widziałam, że są takie specjalne 'pokoiki' ![]() o i nawet znalazłam http://www.mmlodz.pl/photo/1123654/Z...%C5%82o+15+min
|
|
|
|
#3336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
w Skarbie zobaczyłam nowy tusz Falsies Flared, spotkałyście sie z nim? wiecie coś o nim? to chyba nowość
![]() basiago ja Ci zazdroszczę że mieszkasz tak blisko morza i wogule wszystkim co mają tak naprawdę całoroczny ''dostęp'' do niego
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny widziałam w rossku promocję na tusze Rimmela Extra Wow Lash, 2 w cenie ok. 18 zł, ma je któraś? Warto kupić?
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście udało się z olejkiem, tez pomyślałam, że wyjdę na wariatkę co zużyła i chce wymieniać
Ale co się okazło wszystkie w tym zapachu były jakieś do połowy albo puste! Wymieniłam na tańszy i jeszcze dostałam zwrot różnicy ceny, panie bardzo miłe
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdziłam w google i opakowanie ma podobne do Extra super lash a szczoteczke do Essence multi action
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również mogę polecić Casting Creme Gloss
Właśnie dziś kupiłam kolejne opakowanie(tym razem brąz), cena 17,49 bardzo korzystna. U mnie kolor długo trzyma się na włosach Nie polecam natomiast tego szamponu Gliss Kur https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...szczonych.html Włosy szybciej się po nim przetłuszczają, są matowe i trudne do ułożenia Skusiła mnie promocyjna cena ale drugi raz na pewno nie kupię tego produktu.
|
|
#3342 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;30519006]to zmienia postać rzeczy, dziękuję
[/QUOTE]ja też
|
|
|
|
#3343 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
generalnie planuję mieszkać w Trójmieście tak na przyszłość, strasznie mi się tu podoba. i ile Rossmannów wszędzie ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- |
||
|
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;30520268]też byłam go ciekawa i poszukałam swatchy w necie, naprawdę zapowiada się obiecująco, gdyby był w zestawie z płynem do demakijażu to bym się chyba zaopatrzyła [/QUOTE]
Hmm właśnie w rossmanie nie widziałam z płynem za to w naturze |
|
|
|
#3345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
calkowicie zmywa sie z wlosow? jakiego koloru masz naturale wloski ? ja zastanawiam sie nad jakims brazem , a swoje mam sredni braz ...
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaskoczyłam się dzisiaj robiąc zakupy w Rossmannie, ponieważ pierwszy raz dostałam prezent
Był to album na 200 zdjęć 10x15 Jestem super zadowolona tym bardziej, że akurat album miałam kupować, a tu dzisiaj taka niespodzianka ![]() Cytat:
Zgadzam się tylko, że ja kupuję blondy
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli któraś z Was mogłaby się podzielić kodem na podkłady do przewijania Babydream będę bardzo wdzięczna
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś byłam w Rossmannie i patrzyłam sobie na półkach i nie ma żadnej informacji o tej promocji z OS 2 za 1, czyli pewnie nie otrzymał mój Rossmann dalej tych gratisów. Ciekawe, czy tylko mój taki wybrakowany. Ale kupiłam sobie masło z Bielendy i eye liner z Wibo na pocieszenie
|
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie farby polecacie z tych teraz na promocji? Jutro będe w Rossmanie i nie wiem która wybrać.
|
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też znalazłam pozytywne opinie na temat tego podkładu z Bell, ale niestety nie mam do niego dostępu Obejrzę się za tym drugim produktem
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze powiedziała, że mają tylko z jednego zapachu, czyli dostałam o zapachu Kaktusa. Jak dla mnie zapach męski więc oddałam bratu
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do całkowitego zmywania to u mnie się nie zmywa Kolor się wypłukuje ale co do całkowitego zmywania to się nie zgadzam (przynajmniej u mnie )Czytałam dużo opinii, że kolor może wychodzić ciemniejszy niż na opakowaniu, warto poczytać np. KWC
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie nie było informacji i nie było w ogóle :c zapytałam czy jest, to mi Pani powiedziała, że nie dostali, tak samo jak gratisów do Adidasa... bez sensu no ale co poradzić.
|
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny polećcie mi coś na włosy, teraz przy tej pogodzie strasznie mi oklapują i przetłuszczają się, jak zwykle na zimę. Macie jakieś sprawdzone Rossmannowskie smakołyki do włosów?
![]() u mnie z Rossa dziś tylko odżywka diamentowa, którą ubóstwiam
|
|
#3356 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś w Rossku i kupiłam mydło do rąk OS, przy kasie dostałam drugie- lawendowe, zgarnęłam także 3 pomadki Nivea Velvet Rose za 2,59 w CND. Dla Tż wzięłam AXE Excite- dezodorant za 9,99, wody toaletowe były za 49,90, ale są raczej nietrwałe- psiknęłam nadgarstek ok. 19, teraz już słabo czuć...
|
#3357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Wtajemniczenie
|
może komuś się przyda: szybka recenzja różu Wibo i pędzla for your Beauty do różu
![]() http://lajfstyle.blogspot.com/2011/1...-beauty-i.html
|
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() Wczoraj byłam w rossmannie i zrobiłam małe zakupy ![]() Żel apart figa i irys colgate max white szampon dove maseczkę syragen ![]() maseczka ziaja (nawilżającą) i nowy tusz z rimmela scandal - ciekawy jaki będzie...
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

) 2 balsamy z Venus ( ten zielony dużo ładniej pachnie niż ten pomarańczowy i przypomina mi zapach chyba jakiegoś innego balsamu ) 2 podkłady z Lirene city matt ( na każdym zaoszczędziłam ponad 6 zł ) krem z mocznikiem z Isany ( i tu rozczarowanie konsystencją i zapachem, ale mam nadzieję, że jego zbawienne działanie na moje szorstkie stopy przebije owe minusy ) i rękawice do kąpieli. Chciałam kupić krem do rąk za 2.29 ale na Wałowej i w Świcie pustki i zabrakło również jedwabiu, a w Świcie zostały ze 3-4 balsamy zielone z Venus. 
nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem
może mi się przyśniło ale gdzieś widziałam, że są takie specjalne 'pokoiki'

Skusiła mnie promocyjna cena ale drugi raz na pewno nie kupię tego produktu.

Obejrzę się za tym drugim produktem