![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Listopad/ grudzień 2011
nie jestem zakochana w tym zapachu na tyle, zeby oplacala mi sie taka wymianka;> natomiast mam pytanie odnosnie bazy pod cienie. Moze za samą bazę byc cos u mnie znalazla?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Ok mi pasuje... czy to co wybrałam jest w słoiczkach ewentualnie wpudełeczkach???
![]() chyba ze jescze to bys dorzuciła ![]() Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku
![]() wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776062 Szukam książek==>https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668260 Wymienie książki==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669482 ![]() ![]() Edytowane przez Goffka Czas edycji: 2011-11-15 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() pasuje mi za kremik materiał i chusta... Podoba mi się jeszcze serwetka w stylu retro ... jest taka typowa babcina... Mogłabym ją mieć jako "zaślepkę" na stół na obrus ale musiałabyś mi podać wymiary, żeby za mała nie była. ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Natomiast: NOWE Clinique tournaround overnight krem na noc 7 ml w kartoniku NOWE Clinique krem na dzień even better SPF20 15ml w słoiczku NOWE Clinique all about eyes 5ml słoiczek NOWE Clinique moisture sourge 15ml tuba jeśli chcesz bym coś dołożyła to proponuję coś z tego: NOWE Estee Lauder Resilience Lift - krem na noc 7ml w słoiczku NOWE Chanel hydra beauty serum 5ml w kartoniku NOWE Furterer Okara Szampon wzmacniający kolor włosów farbowanych 15 ml Dr Brandt dark circles away Mam jeszcze Lancome Visionnaire ten najnowszy jak byś chciała....
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Mówiłam o tej torebce z załącznika
i ewentualnie mogę poprosić o jej dł rączek i wymiary? serwetka niestety nie jest duża 82 x82 cm. Taka akurat na stolik mi pasowała po przekątnej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesowaly by Cie za nie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1320920292 sandalki czarne z cekinami rozmiar 35 ? Mialam je na sobie dwa razy wiec sa jak nowe.
![]() |
#156 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podobają mi się próbki i miniaturki kremów biotherm, lancome, clinique...jednak za książki wolałabym inne książki.. Może oprócz szamponu johnson's baby zainteresują Cię polskie szampony ziołowe bez silikonu - Barwa? mam ich spory zapas poza wątkiem. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
obiecane fotki,przepraszam,że dopiero teraz,ale nie miałam wcześniej możliwości
Płaszczyk H&M w stanie idealnym rozmiar 34/xs,był dość drogi Ekoskórka z wymiany Bershka,w stanie BDB,rozmiar XS Spodnie Terranova stan db z wymianki rozmiar XXS(kolor szary/grafitowy)bardzo ładnie leżą i chusty ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podklad Dior Diorskin NUDE 030 30ml NOWE Clarins Multi-Active Nuit krem 15ml Dr Brandt dark circles away NOWE Lancome Absolue precious cells 15ml w kartoniku Ekoskórkę z Bershki mam identyczną tylko brązową, więc za tą podziękuję. Płaszczyk H&M r 34 będzie na mnie niestety za duży. W H&M i Orsay noszę rozmiar 32.... Ale spodnie bardzo mi się spodobały... Więc chętnie je przygarnę ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Interesują mnie również inne szampony ... Napisz proszę jakie masz i jakich pojemnościach są, na pewno coś wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
ale chętnie wymienię skinvivo na materiał i chustę....
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Maju, ja Cię jeszcze trochę pomęczę
![]() ![]() O torebce zapomniałam ![]() Mam jeszcze spodnie nowe H&M eleganckie szwedy, lużniejsze. Kosztowały mnie 129 zł. Mają żyłkę od metki z boku , ale metkę wyrwałam bez sensu i nie mogłam ich oddać. Są w kant i na zdjęciu trochę pomięte (ZA CO PRZEPRASZAM), bo 6 miesięcy leżały mi w szafie. Zaraz po zakupie okazało się, że w ciąży jestem. Na żywo wyglądają dużo lepiej. Rozmiar z metki XS - 34 wymiary a wszelki wypadek dł od kroku 79 dł calkowita po szwie zewnętrznym 90 cm szerokość udo 22 cm stan - czyli od guzika do kroku 20 cm pas -33cm - ale należy mierzyć w miejscu 20 cm powyżej kroku Podkład diora mi się podoba . I za niego mogłabym je oddać i serwetę. Gdybyś się uparła , to wszystko za niego. Tylko daj znać, czy wymiary pasują i w ogóle, czy Ci się podobają Edytowane przez zioła Czas edycji: 2011-11-17 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Zrobie jutro zdjecie
![]()
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zegarek jelly czerwony badz rozowy badz ten i ten
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
chętnie zobaczę zdjęcie:
paletka cieni Maybelline paletka cieni Revlon Color Stay w kolorze 10 Berry Bloom pojedynczy cień Revlon Color Stay w kolorze 99 Charcoal paletka cieni Deborah nr 13 Vintage Bouquet – edycja limitowana ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1319128524
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Właśnie płaszczyk jest bardzo malutki
![]() ![]() Co możesz oddać za spodnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Twoj rozowy jelly za moja bizu ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
Dr Brandt dark circles away NOWE Lancome Absolue precious cells 15ml w kartoniku
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze Nowe z metka i paragonem kupione ok.3 tyg.temu spodnie bershka
fotka z neta. rozmiar 32/xxs Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy to jest miniaturka czy saszetka? NOWE Lancome Absolue precious cells 15ml w kartoniku jakie ma działanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
a Lancome: Przywraca gęstość skóry, redukuje zmarszczki, przywraca blask. Skóra odzyskuje widoczne oznaki młodości. Głębokie zmarszczki są zredukowane, skóra jest bardziej jędrna i powraca jej blask. Kombinacja składników - Reconstruction Complex i Pro-Xylane - polepsza kondycję komórek macierzystych i stymuluje ich regenerację, powodując powrót do młodzieńczej jędrności.
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
już wrzuciłam fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze torebkę,kolor beżowy jasny z kwiatem,w stanie bdb,miałam kilka razy
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
a te
![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
kurcze pomyliłam marki,spodnie Stradivarius,nie Bershka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
krem Lancome i Brandt za spodnie... Czy Ci pasuje?
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
a dorzuciłabyś:
NOWE Clarins gel contour des yeux - krem pod oczy 20ml w kartoniku lub NOWE Clarins Multi-Active Nuit krem 15ml i NOWE Furterer Okara Szampon wzmacniający kolor włosów farbowanych 15 ml ja oddałabym dodatkowo wszystkie chusty i torebkę? mam całą szufladę chust,a i torebek 9sztuk,więc może oddasz za coś co mi się przyda ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- jak przemyslisz daj znać,proszę,bo ja muszę uciekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z torebkami i chustami jestem wybredna bo mam ich bardzo dużo. Szukam takich bardziej niepowtarzalnych.... Sama mam z 30 torebek + te co w wątku do wymiany... A chust się bym raczej nie doliczyła. Maniak ze mnie ![]() Wysyłam Lancome krem Absolue szamponik Brandt'a a ty mi spodnie: Terranova xxs https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1321544024 Jeśli się zgadzasz to zapraszam na pw
![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
podoba mi się chyba zegarek (musiałabym się zastanowić, bo tego niebieskiego widzę, że już nie masz
![]() ew. bokserka turkusowa i jedna bluzka (https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1320919242), ale chyba będzie za krótka-od pachy w dół ile ma? Tak sobie powybierałam, myślę, że się dogadamy jakoś ![]() Zapalniczek mam 11-12sztuk tych zwykłych co na fotce oraz bodajże 5sztuk takich na wcisk, z możliwością do naładowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.