|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Włosy teraz tylko suszę suszarką i są proste jak druty!!!!
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- o tu jest np aukcja gdzie ktoś rozlewa te środki po 50ml,nie trzeba kupować całych opakowań po 230ml. cena dosc dobra. http://allegro.pl/trwale-prostowanie...938250656.html |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Gdzie tam w grudniu, kiedy chcesz, przecież mam kartę kredytową tżta
![]() nawet token jest w domu ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- czy to kradzież ? ![]() Moja długosć jest teraz Natkowa ![]() Mam do łopatek włosy. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() serio takie proste? marzę o takich jak mają Azjatki, proste druty.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-11-16 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zjadłam wczoraj i przedwczoraj. Emi bąki puszcza, ale nie takie żeby ją bolały, bardziej jej chyba koope zatwardziło, bo zrobić nie umie a ciśnie. Zjadłam jabłko mam nadzieję, że jej pomoże wydostać kupo-diabła ![]() No to teraz Domek się musi wybąkać. ![]() Moja dama śpi i śpi, tatinek ma po Nas przyjechać a ona co? W ogóle wiecie co ? zjadłam jabłko a potem kabanosa, coś jest nie tak ze mną ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Babonik no wysusza,ale chyba ma wysuszyć te krostki nie? bo Ja już nie wiem. To po co mi położna kazała Emi kąpać w krochmalu jak miała krostki suche ![]() ![]() JESZCE MAM PYTANIE: Dentinox dobre to jest na ząbkowanie? Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-11-16 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też marzę o takich włosach ![]() Baboniku dziękuję Ci bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Wtajemniczenie
|
Babonik a taki tłumok jak ja sobie z tym poradzi? Bo może też bym spróbowała
![]() Tylko ja nawet na farbowanie chodzę do fryzjera ...
#606 |
Zadomowienie
|
Zanetka- mam oliwkę do ciała z emolium.Krostki sie szybko zasuszają u nas i postają suche plamy.Musze to mocno nawilżać ,zeby skóra nie pękała,wiec krochmal chyba odpada
Marinko-włosy jak druty,jest super na prawde |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam Twoje posty ![]() ![]() A dentinox też wczoraj kupiłam, tak w razie "W" ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On właśnie jak pierdnie albo breknie to płacze ![]() Dam mu jak sie obudzi esputicon. Może w ciąży jesteś? ![]() Mąż właśnie przywiózł ten żel na ząkowanie, będziemy próbować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zadomowienie
|
Jacieeee- samemu tego nie zrobisz.Zrobi Ci to druga osoba,ale na tych aukcjach pisze dokładnie jak to zrobić
a jeśli nie pisze to ja Wam prześlę dokładną instrukcję obsługi.To jest proste jak drut.Serio-mi to robiła nie fryzjerka, u mnie w łazience ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Monia- ja też teraz lubię spodnie z wysokim stanem bo mi brzuch przytrzymują ![]() ![]() kurde musze zacząć robić brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Babonik no to się podjarałam tym prostowaniem moich kudłów
![]() Ale ze mnie taki tłuk, nawet sobie sama nic przy swoich kudłach zrobić nie potrafię ![]() Natka i Marina miałam się do Was dołączyć, ale Babonik wstawiła tą aukcję z rozlewaniem. Tylko czy to nie podróba? Babonik jak myślisz? ![]() A to tak mocno śmierdzi? naprawdę nie da rady w domu? Przeczytałam instrukcję. Sama nie ogarnę tego. Ktoś mi potrzebny do pomocy. Żona szwagierka -fryzjerka może by pomogła... Szarlotka się piecze ![]() Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-11-16 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
lecą teraz na MTV licealne ciąże ze Stanów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że chcę ![]() A kciuki moooocno trzymam!! ![]() AgaGuernsey, fajnie że jesteś ![]() ![]() A ja właśnie u dentystki byłam skończyć ząbka, nie chciało mi się ruszać bo jeszcze zbyt dobrze się nie czuję, no ale nie było wyjścia...Więc zahaczyłam o nową Biedronkę, z racji otwarcia fajne promocje były, kupiłam Dady po 19 zł ![]()
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Śmierdzi cholernie,piecze nawet trochę w oczy. My robiłyśmy przy otwartym oknie w łzience wyubierane w kurtki ![]() ![]() ![]() patrzyłam na komentarze tej babki co rozlewa i wygląda,że ok.w zasadzie się to opłaca kupić własnie po 50ml. spokojnie starczy. sama nie dasz rady na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejj ile to by mi czasu zaoszczędziło przed wyjściem z prostownicą... odpisałaś BABONIKU już. A czym to śmierdzi? Jakoś chemicznie tak ?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-11-16 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
AgaG. widziałaś ten link do apteki w Wiśniczu? Teraz już badź z nami na bieżąco.
Aania- gdzie nowa biedronka? i jakie przeceny??Ja też chcę Dady za 19zł!!!! Edytowane przez BABONIK Czas edycji: 2011-11-16 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Babonik już włączyłam MTV
![]() Sara na macie. |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |||
Zakorzenienie
|
Jak ładnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My o wizycie, Agata fruwała pod suftem, ja niemal zawału dostałam (jak ją fizjo za nogi trzymał, głową w dół), jest lepiej, ale ciągle mamy ćwiczyć Vojte i stymulować obroty ![]() Dziękujemy za życzenia i kciuki ![]() Ja na ząbkowanie kupiłam Bobodent, ale tak bardziej w razie W bo Agacie ząbki chyba nie idą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do powiedzeń z kuchnią: wczoraj walnęłam tekstem "a teraz do kuchni! (maz robi malemu mleko w kubku co wieczór)" troche sie zdziwił ![]() ![]() u mnie padał lekki snieg z deszczem (ledwo odczuwalny) i jakies chmury ciagle po niebie gonią, nie wiem czy iść na spacer po mlodego jeszcze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tu koleżanka ma włosy przed po prostowaniu prostownicą. ma włosy puszące się,z resztkami trwałej. drugie zdjęcie po, teraz mówi,że trwalej nie ma ani śladu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
ja już zamówiłam to na prostowanie. (Z kasy tż-ta
![]() zrobi mi koleżanka fryzjerka
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
Scio- a jak Agatka znosi Vojtę.To przecież bolesne
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przy porządkach nic nie wyrzuciłam- szkoda mi ![]() Pewnie porobię zdjęcia i na szafa.pl wystawię, może ktoś kupi, albo wymienię sobie na coś innego. Cytat:
![]() Będziesz już go stosowała? ![]() Cytat:
mam nadzieję że nie! Mojej właśnie koopa poszła, ale jakaś taka licha jak na nią. JA bym zjadła coś z bitą śmietaną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Marinka-każde pasmo trzeba prostowac po ok 6 razy,niech koleżanka prostuje Ci przy pomocy grzebienia,żeby sobie palców nie poparzyła.Koniecznie kup jej maskę przeciwpyłową.NIech robi to w rękawiczkach.Szamponu można użyć po prostowaniu.Ale odżywka jest przeznaczona tylko do tego zabiegu.Ty jak będziesz siedzieć i będzie Cię drażnił zapach to przysłoń twarz wilgotnym ręcznikiem, skutecznie zatrzymuje opary.Tyle z moich rad na razie
![]() a i trzeba zachować odległość : 2 tygodnie przed i po koloryzacji. Edytowane przez BABONIK Czas edycji: 2011-11-16 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Scio a czemu w ogóle Agatka musi chodzić do fizjoterapeuty ?
Emi znudził sie już papierek po podpaskach, teraz opowiada jak to by chciała inna zabawkę ![]() O,e,a,o,e,aaaaaaaaa, maaa tralalala ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Normalnie salon fryzjerski się zrobił, a kto mi zafarbuje włosy i wybierze kolor ![]() ja nie mam cierpliwości do prostowania, nawet kupiłam sobie jakąś odżywkę, ale nie mam głowy do tego. Dla mnie ważniejsze jest to żeby włosy takie tłuste nie były ![]() zna ktoś jakiś sposób? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Patik, a żebyś wiedziała! ![]() ![]() Marinko, to super! Kciuki zaciskam.. ogrzwanie gazowe może człowieka z torbami puscic.. wiem cos o tym ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakiej aptece jest po 5zł? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.