|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Karola
łetetete Gwizdak, aaaaa, urocza jest!!!
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
gleniu jak mi sie przypomni to bede pisać albo zawsze rano napisze co tym razem wymyslil moj tz
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwizdak wyobraziłam sobie małą i Ciebie jak się razem przeciągacie
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi lepiej na lewym
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądam Top Model. Ania jest bolesna
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Stef jak możesz
ona tak się starła i jej tak zależało
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3308 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra
![]() Po co oszukiwać, że szukają kogoś z charakterem, skoro jedyne co sie liczy to wymiary i to, że się mieścisz w 36
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wkurza mnie, że jury na castingach bierze laski mierzące 170 cm, a potem je odrzuca, bo są za niskie. |
|
|
|
|
#3311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi fajne te kozaki.
Wstałam dziś i spotkała mnie niemiła niespodzianka -brak prądu. Jakieś pół godziny wkurzałam się, że nie mogę wypić porannej kawy. Aż mnie olśniło, że wodę można zagotować nie tylko w czajniku elektrycznym ale też w garnku na gazie. Ja to jestem zdolna |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Karola Twój Tż jest mega
![]() Gwizdak to urocze akcja w pracy - już 2 telefony miałam a najlepsze, że co 2 tygodnie chcą to samo więc nie wiem po co ta panika![]() ogarnęłam trochę mieszkanie (już nie mogłam patrzeć na ten bałagan ) i wyczesałam psa teraz mnie głowa boli i leże pod kocykiem i pije wapno![]() Aleks to masz szczęście bo u nas wszystko jest na prąd chociaż umiem sobie poradzić bez porannej kawy
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-11-17 o 12:08 |
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Carmi, kozaki śliczne A teraz kupiłam takie: http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../2220002440002mega wygodne i też zamierzam w nich przechodzić kolejne 5 lat
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubię tę Anię, od paru odcinków widać że się stara nie być tak dziecinna, wymiary ma odpowiednie, zaimponowało mi że taka niepozorna a uczy się chińskiego
chyba nie chcecie na modelkę pucołowatej baby face, mężczyzny, Honoraty z tymi bliznami po trądziku albo tej rudej szarej myszki której imienia nadal nie pamiętam PMS-ior pełną gębą, w dodatku dziś był mały skok temperatury więc nie ma co liczyć na ulgę w postaci okresu jutro. Ogólnie smutno mi bo miał do mnie przyjść TŻ ale napisał że nie mógł znaleźć ładnej azalii bo wszystkie były brzydkie i w związku z tym nie przyjedzie bo mu głupio zresztą tę azalię za 13 w lidlu też ja wymyśliłam ale nie powiedziałam mu że bez niej ma się nie pokazywać tylko jako przysługę za to że ja mu kupiłam w przedsprzedaży nową książkę jego idola. Ech fajnie by było jakby chłop sam umiał myśleć i coś dawał i mnie odwiedzał nawet bez azalii my nad morzem spaliśmy pod jedną 2x2 i ciągle ją sobie zabieraliśmy, koszmar, my jesteśmy duzi i była dla nas za mała |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Gwizdak cos dla Ciebie od razu mi sie skojarzylo po Twojej ostatniej notce na blogu http://demotywatory.pl/3558379/Ha-ha-ha
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Booooosz, chciałabym mieć powód, żeby się ogarnąć, zrobić mejkap i jakoś tak wyglądać jak człowiek, ale jak cały dzień siedzę w domu i tylko sprzątam, robię obiad, wychodzę z psem, to nie mam weny, bo po co, nie opłaca mi się malować - i tak nigdzie nie wyjdę...
Nie lubię nie mieć pracy... Chociaż w weekend będę ładna, bo jadę do szkoły. A co do szkoły jeszcze, to jakie tępaki są ze mną w grupie i na roku, to aż przesada... Pominę fakt, że dwie grupy mają jednego mejla, to jeszcze z tego mejla ANONIMY wysyłają wiadomości do prowadzących, o przykładowej treści: "o co tutaj chodzi, bo ja jestem w grupie B, a tutaj widzę coś dla grupy A, a ja przecież jestem w B i ja już nie wiem o co chodzi!"... Dżizas... |
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
zdublowało mi się, ojej
Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2011-11-17 o 12:35 Powód: dubel |
|
|
|
#3321 | ||||
|
Zakorzenienie
|
taki smutny ten wpis chociaż wiedziałam,. że końcówka będzie wesoła
tulę mocnoooo i mam nadzieję, że więcej będzie dni z uśmiechem na Twarzy i Tymi cudownymi oczkami mrówy![]() Cytat:
My chyba w tą niedziele idziemy zamówić datę ślubu do księdza i się troszkę boję Cytat:
TŻ zawsze mi tak robi ! Ja już cieplutka w łóżku a on przychodzi i grzeje sobie swoje zimne stopy o mnie ![]() Cytat:
Cytat:
My też mamy dwie osobne kołdry , ja mam tą cieplejszą ponieważ jestem zmarzluch a TŻ lubi jak jest chłodniej ..zasypiamy różnie chociaż już rzadziej jakoś przytuleni ponieważ ja ostatni czasy nie mogę zasnąć więc się strasznie wiercę . Poza tym ja i tak w ciągu dnia strasznie się przytulam do TŻ więc w nocy daję mu spokój no chyba , że ogłądamy jakiś film .Wczoraj zrobiłam pierwszy samodzielny sok ![]() Tylko mam straszny problem ze snem ..nie mogę zasnąć i w nocy ciągle się budzę |
||||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo "proszę Pani/Pana mam pilniejsze sprawy - czeka na mnie ciastko i kawa "Capri taa piję wino na rozgrzewkę![]() Ofri zawarczał na tort w tv w kształcie psa
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mały "probelm"...
Koleżanka robi jutro "imprezę" urodzinową, pracuje do 21 i powiedziała że zaprasza na 21.30. Jak się zapytałam czy mamy coś przynieść (jedzenie, alkohol) to powiedziała że dobrze by było, bo ona pewnie nie zdąży nic przygotować... I tak dziwnie w sumie:/ Nie byłam wcześniej u niej na imprezie, i nie wiem co to właściwie znaczy, czy mamy przynieść "normalne" jedzenie w sensie czy coś ugotować czy po prostu flaszkę i chipsy...Ja jak robię urodziny to raczej zapewniam gościom jedzenie i picie, więc nie bardzo wiem o co tu chodzi, czy jej "robienie imprezy" znaczy tylko udostępnianie miejsca? Miałyśmy się składać z dziewczynami na jakiś prezent dla niej, ale jeśli wyjdzie na to że mamy przynieść swoje żarcie i alk + jeszcze kupić prezent to jakoś strasznie dużo kasy pójdzie na to...i nie wiem jak się zachować Trochę dziwnie tak...co myślicie?
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
anioł ja tez tak mam ostatnio ze snem :/ nie wiem czemu ale mnie to wkurza bo sie budze co 30 min i sprawdzam godzinę, jakbym podświadomie się bała ze gdzieś zaspie albo cos... bardziej czuwam niz spie..;/
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Capri w sumie fajna taka impreza urodzinowa. Ostatnio oglądałam jakiś program o ślubach w UK i tam goście płacili sobie za jedzenie i drinki a wesele było w kręgielni. Jak jeszcze przynieśli prezenty z listy to normalnie super opcja dla młodych
Najlepiej podpytać inne koleżanki co zabierają i będziesz wiedzieć czy robić coś czy kupić chipsy i ile w związku z tym możesz wydać na prezent. |
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak o, do posiedzenia. Jakbym robiła urodziny i ktoś z gości przyniósł np. sałatkę, to bym się zapadła pod ziemię
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
capri no dziwne w sumie bo jak ja robię urodziny czy imieniny to raczej ja szykuje jedzenie i picie. chyba ze robie dla najblizszych znajomych tylko taka mini domówkę to wtedy mowie zeby wzieli cos na grila i alko a ja udostępniam lokal i spanie ale wtedy kazdy wie co i jak bo to sami swoi a w tym wypadku to troche dziwnie ta laska to zorganizowała.
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież potem i tak pójdzie do kogoś innego kto zrobi dla niej to samo. Może się wymów wcześniejszym wyjazdem do TŻ czy coś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

łetetete

więc nie wiem po co ta panika
zresztą tę azalię za 13 w lidlu też ja wymyśliłam ale nie powiedziałam mu że bez niej ma się nie pokazywać
tulę mocnoooo i mam nadzieję, że więcej będzie dni z uśmiechem na Twarzy i Tymi cudownymi oczkami mrówy
a na niereguralne cykle polecam ziolowe tabletki castagnus. reguluja cykl, zmniejszaja krwawienie.