Zazdrośnice vol 44 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 11:32   #3301
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice vol 44

Karola łetetete
Gwizdak, aaaaa, urocza jest!!!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:33   #3302
karola991
Zakorzenienie

gleniu jak mi sie przypomni to bede pisać albo zawsze rano napisze co tym razem wymyslil moj tz
Stary 2011-11-17, 11:36   #3303
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
gleniu jak mi sie przypomni to bede pisać albo zawsze rano napisze co tym razem wymyslil moj tz
gites

Gwizdak wyobraziłam sobie małą i Ciebie jak się razem przeciągacie
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:37   #3304
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Witam

nie mogę popłakałam się ze śmiechu dawaj więcej takich kwiatków

co do kołder to my przez dłuugi czas mieliśmy dwie, ale przerzuciliśmy się na 2x2m i jest super! i zazwyczaj na łyżeczkę śpimy, z tym że ja nie usnę na lewym boku, tylko zawsze muszę na prawym
To tak jak mój TŻ z tym prawnym bokiem A mi lepiej na lewym
Stary 2011-11-17, 11:38   #3305
Stefannia
Wtajemniczenie

Oglądam Top Model. Ania jest bolesna
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:39   #3306
kasia0912
Zakorzenienie

Stef jak możesz ona tak się starła i jej tak zależało

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:42   #3307
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Oglądam Top Model. Ania jest bolesna
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:52   #3308
Stefannia
Wtajemniczenie

Masakra
Po co oszukiwać, że szukają kogoś z charakterem, skoro jedyne co sie liczy to wymiary i to, że się mieścisz w 36
Stary 2011-11-17, 11:55   #3309
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Masakra
Po co oszukiwać, że szukają kogoś z charakterem, skoro jedyne co sie liczy to wymiary i to, że się mieścisz w 36
no bo to się własnie niestety liczy w modelingu jedynie. Nie wiem czy 36 to nie za dużo, czy 34 nie powinno być
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:59   #3310
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no bo to się własnie niestety liczy w modelingu jedynie. Nie wiem czy 36 to nie za dużo, czy 34 nie powinno być
Zgadzam się, trzeba mieć wymiary. Charakter też jest ważny (siła przebicia, charyzma, itp.), ale jednak wygląd ważniejszy. Taki biznes. Jak ktoś ma większy rozmiar, to może być plus size model, nie widzę przeszkód.
Tylko wkurza mnie, że jury na castingach bierze laski mierzące 170 cm, a potem je odrzuca, bo są za niskie.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:02   #3311
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Zgadzam się, trzeba mieć wymiary. Charakter też jest ważny (siła przebicia, charyzma, itp.), ale jednak wygląd ważniejszy. Taki biznes. Jak ktoś ma większy rozmiar, to może być plus size model, nie widzę przeszkód.
Tylko wkurza mnie, że jury na castingach bierze laski mierzące 170 cm, a potem je odrzuca, bo są za niskie.
Właśnie o to mi chodzi, Twarde warunki wymiarowe i koniec, a nie potem Ty jesteś jednak za niska, a Ty jednak jesteś za gruba
Stary 2011-11-17, 12:03   #3312
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Carmi fajne te kozaki.

Wstałam dziś i spotkała mnie niemiła niespodzianka -brak prądu. Jakieś pół godziny wkurzałam się, że nie mogę wypić porannej kawy. Aż mnie olśniło, że wodę można zagotować nie tylko w czajniku elektrycznym ale też w garnku na gazie. Ja to jestem zdolna

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:07   #3313
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Karola Twój Tż jest mega łetete łetete
Gwizdak to urocze już sobie Was razem wyobraziłam

akcja w pracy - już 2 telefony miałam a najlepsze, że co 2 tygodnie chcą to samo więc nie wiem po co ta panika

ogarnęłam trochę mieszkanie (już nie mogłam patrzeć na ten bałagan) i wyczesałam psa teraz mnie głowa boli i leże pod kocykiem i pije wapno

Aleks to masz szczęście bo u nas wszystko jest na prąd chociaż umiem sobie poradzić bez porannej kawy

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2011-11-17 o 12:08
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:15   #3314
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Karola Twój Tż jest mega łetete łetete
Gwizdak to urocze już sobie Was razem wyobraziłam

akcja w pracy - już 2 telefony miałam a najlepsze, że co 2 tygodnie chcą to samo więc nie wiem po co ta panika

ogarnęłam trochę mieszkanie (już nie mogłam patrzeć na ten bałagan) i wyczesałam psa teraz mnie głowa boli i leże pod kocykiem i pije wapno

Aleks to masz szczęście bo u nas wszystko jest na prąd chociaż umiem sobie poradzić bez porannej kawy
A Ty jak na urzędniczkę przystało odpowiadasz "Proszę przyjśc później! Nie widzi Pan że kawę piję?"
Stary 2011-11-17, 12:15   #3315
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
My jak śpimy u TŻ to mamy jedną. I czasami walczymy,ale generalnie umiemy się dogadać
My mamy jedną ale nie walczymy o nią, TŻ bardzo o mnie dba pod tym względem i mnie przykrywa jeszcze A jak przyjeżdżam do niego to mi oddaje większą poduszkę, taki kochany
Cytat:
My mamy jedną kołdrę 2x2m Spokojnie obydwoje się pod nią mieścimy, a śpimy zazwyczaj "na łyżeczkę" i ta osoba z tyłu przytula tą z przodu
kto kogo?
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Wstałam dziś i spotkała mnie niemiła niespodzianka -brak prądu. Jakieś pół godziny wkurzałam się, że nie mogę wypić porannej kawy. Aż mnie olśniło, że wodę można zagotować nie tylko w czajniku elektrycznym ale też w garnku na gazie. Ja to jestem zdolna

Carmi, kozaki śliczne jeśli chcesz tańsze to zobacz w ccc, dostaniesz podobne na pewno, też z porządnej skóry a cena 250-300 zł. Ja kupiłam kiedyś klasyczne czarne za 200 i chodziłam w nich 5 lat A teraz kupiłam takie: http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../2220002440002
mega wygodne i też zamierzam w nich przechodzić kolejne 5 lat
Stary 2011-11-17, 12:15   #3316
Ilsa Lund
Zakorzenienie

a ja lubię tę Anię, od paru odcinków widać że się stara nie być tak dziecinna, wymiary ma odpowiednie, zaimponowało mi że taka niepozorna a uczy się chińskiego chyba nie chcecie na modelkę pucołowatej baby face, mężczyzny, Honoraty z tymi bliznami po trądziku albo tej rudej szarej myszki której imienia nadal nie pamiętam

PMS-ior pełną gębą, w dodatku dziś był mały skok temperatury więc nie ma co liczyć na ulgę w postaci okresu jutro.
Ogólnie smutno mi bo miał do mnie przyjść TŻ ale napisał że nie mógł znaleźć ładnej azalii bo wszystkie były brzydkie i w związku z tym nie przyjedzie bo mu głupio zresztą tę azalię za 13 w lidlu też ja wymyśliłam ale nie powiedziałam mu że bez niej ma się nie pokazywać tylko jako przysługę za to że ja mu kupiłam w przedsprzedaży nową książkę jego idola. Ech fajnie by było jakby chłop sam umiał myśleć i coś dawał i mnie odwiedzał nawet bez azalii

my nad morzem spaliśmy pod jedną 2x2 i ciągle ją sobie zabieraliśmy, koszmar, my jesteśmy duzi i była dla nas za mała śpimy u mnie pod dwoma i najwyżej robimy "most" jak rain

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:17   #3317
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

Gwizdak cos dla Ciebie od razu mi sie skojarzylo po Twojej ostatniej notce na blogu http://demotywatory.pl/3558379/Ha-ha-ha

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:17   #3318
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

przeczytałam na szybko i piję wino i sobie myślę, no ładnie chorujesz
Stary 2011-11-17, 12:18   #3319
P-o-n-y
Zakorzenienie

Booooosz, chciałabym mieć powód, żeby się ogarnąć, zrobić mejkap i jakoś tak wyglądać jak człowiek, ale jak cały dzień siedzę w domu i tylko sprzątam, robię obiad, wychodzę z psem, to nie mam weny, bo po co, nie opłaca mi się malować - i tak nigdzie nie wyjdę...
Nie lubię nie mieć pracy...
Chociaż w weekend będę ładna, bo jadę do szkoły.
A co do szkoły jeszcze, to jakie tępaki są ze mną w grupie i na roku, to aż przesada... Pominę fakt, że dwie grupy mają jednego mejla, to jeszcze z tego mejla ANONIMY wysyłają wiadomości do prowadzących, o przykładowej treści: "o co tutaj chodzi, bo ja jestem w grupie B, a tutaj widzę coś dla grupy A, a ja przecież jestem w B i ja już nie wiem o co chodzi!"... Dżizas...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:19   #3320
P-o-n-y
Zakorzenienie

zdublowało mi się, ojej

Edytowane przez P-o-n-y
Czas edycji: 2011-11-17 o 12:35 Powód: dubel
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:22   #3321
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
a macie nowy wpis na blogu, co by za wesoło nie było
taki smutny ten wpis chociaż wiedziałam,. że końcówka będzie wesoła tulę mocnoooo i mam nadzieję, że więcej będzie dni z uśmiechem na Twarzy i Tymi cudownymi oczkami mrówy
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
magda, swiatła kobita jestes i gina sie boisz czy co? lec, to sie upewnisz a na niereguralne cykle polecam ziolowe tabletki castagnus. reguluja cykl, zmniejszaja krwawienie.
Jusia, nie denerwuj sie, napewno z cycem jest dobrze.
a ja zostalam godzine temu obudzona przez pana ze spoldzielni, bo przyszedł kaloryfer sprawdzic.... a ja w koszuli nocnej, zaspana...
wczoraj cały dzien sprzatałam, przyjecała kanapa.przygotowywałam jedzenie na spotkanie z ksiedzem.. tyle tego naszykowałam, a on jedna rzecz tylko sprobował i sie nabzdryngolili z tztem. a na to, ze zaszłam w ciaze przed slubem powiedzial: od tego nikt nie umiera, wiecej ludzi sie tylko rodzi
to macie fajnego księdza
My chyba w tą niedziele idziemy zamówić datę ślubu do księdza i się troszkę boję
Cytat:
to miłe z jego strony
ja lubię moje zimne stópki wsuwać pod męża kołdrę i czasami śpiewam "zimne stopy mam komu je dam"
łaaaa nienawidzę tego TŻ zawsze mi tak robi ! Ja już cieplutka w łóżku a on przychodzi i grzeje sobie swoje zimne stopy o mnie
Cytat:
a ja jakoś nie mam takich skojarzeń - osobna kołdra = osobne spanie
to tak jak np. z trzymaniem się za rękę - jedni tego nie robią a inni tak - i wcale nie uważam, że pierwsi kochają się słabiej od tych drugich najważniejsze, żeby żadna ze stron nie była pokrzywdzona i czuła się kochana
mam dokładnie takie samo zdanie
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a my musimy miec dwie koldry bo tż zabiera cała trzyma kurczowo z całej siły a jak go obudzę żeby mi oddał koldre to przez sen (bo ma bardzo twardy sen) mnie wyzywa- "co ty robisz?" "aaaa nie bij mnie!"-mimo, że nawet go nie ruszam albo "co się stało" "jaki dziś dzień" "oddaj ten telewizor!" "co zrobiłaś kinia" -jego pies sie nazywa kinia "kto dzwoni?" "zamknij te drzwi" więc lepiej nie ryzykowac bo poniej siedze cała noc na lozku i się zwijam ze smiechu ostatnim hitem było "łetete łetete..cos tam chyba jesteś poje...ny to moj telewizor łete łete" nie wiem skąd mu się wzieło to łete łete a takich kwiatków to ja mam miliony chyba założe zeszyt i bede zapisywac
dobry ten Twój TŻ

My też mamy dwie osobne kołdry , ja mam tą cieplejszą ponieważ jestem zmarzluch a TŻ lubi jak jest chłodniej ..zasypiamy różnie chociaż już rzadziej jakoś przytuleni ponieważ ja ostatni czasy nie mogę zasnąć więc się strasznie wiercę .
Poza tym ja i tak w ciągu dnia strasznie się przytulam do TŻ więc w nocy daję mu spokój no chyba , że ogłądamy jakiś film .

Wczoraj zrobiłam pierwszy samodzielny sok około 30 ton

Tylko mam straszny problem ze snem ..nie mogę zasnąć i w nocy ciągle się budzę dziś zasnęłam dopiero po 1 obudziłam się potem o 3, 5, 7 i 11
Stary 2011-11-17, 12:22   #3322
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
A Ty jak na urzędniczkę przystało odpowiadasz "Proszę przyjśc później! Nie widzi Pan że kawę piję?"
Muszę kiedyś ten tekst wykorzystać i zobaczyć reakcję ludzi
albo "proszę Pani/Pana mam pilniejsze sprawy - czeka na mnie ciastko i kawa"
Capri taa piję wino na rozgrzewkę

Ofri zawarczał na tort w tv w kształcie psa

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:27   #3323
capriola_87
Zakorzenienie

Mam mały "probelm"...

Koleżanka robi jutro "imprezę" urodzinową, pracuje do 21 i powiedziała że zaprasza na 21.30. Jak się zapytałam czy mamy coś przynieść (jedzenie, alkohol) to powiedziała że dobrze by było, bo ona pewnie nie zdąży nic przygotować... I tak dziwnie w sumie:/ Nie byłam wcześniej u niej na imprezie, i nie wiem co to właściwie znaczy, czy mamy przynieść "normalne" jedzenie w sensie czy coś ugotować czy po prostu flaszkę i chipsy...Ja jak robię urodziny to raczej zapewniam gościom jedzenie i picie, więc nie bardzo wiem o co tu chodzi, czy jej "robienie imprezy" znaczy tylko udostępnianie miejsca? Miałyśmy się składać z dziewczynami na jakiś prezent dla niej, ale jeśli wyjdzie na to że mamy przynieść swoje żarcie i alk + jeszcze kupić prezent to jakoś strasznie dużo kasy pójdzie na to...i nie wiem jak się zachować Trochę dziwnie tak...co myślicie?
Stary 2011-11-17, 12:31   #3324
karola991
Zakorzenienie

anioł ja tez tak mam ostatnio ze snem :/ nie wiem czemu ale mnie to wkurza bo sie budze co 30 min i sprawdzam godzinę, jakbym podświadomie się bała ze gdzieś zaspie albo cos... bardziej czuwam niz spie..;/
Stary 2011-11-17, 12:32   #3325
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę kiedyś ten tekst wykorzystać i zobaczyć reakcję ludzi
albo "proszę Pani/Pana mam pilniejsze sprawy - czeka na mnie ciastko i kawa"
Capri taa piję wino na rozgrzewkę

Ofri zawarczał na tort w tv w kształcie psa
Stary 2011-11-17, 12:33   #3326
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Capri w sumie fajna taka impreza urodzinowa. Ostatnio oglądałam jakiś program o ślubach w UK i tam goście płacili sobie za jedzenie i drinki a wesele było w kręgielni. Jak jeszcze przynieśli prezenty z listy to normalnie super opcja dla młodych
Najlepiej podpytać inne koleżanki co zabierają i będziesz wiedzieć czy robić coś czy kupić chipsy i ile w związku z tym możesz wydać na prezent.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:33   #3327
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Mam mały "probelm"...

Koleżanka robi jutro "imprezę" urodzinową, pracuje do 21 i powiedziała że zaprasza na 21.30. Jak się zapytałam czy mamy coś przynieść (jedzenie, alkohol) to powiedziała że dobrze by było, bo ona pewnie nie zdąży nic przygotować... I tak dziwnie w sumie:/ Nie byłam wcześniej u niej na imprezie, i nie wiem co to właściwie znaczy, czy mamy przynieść "normalne" jedzenie w sensie czy coś ugotować czy po prostu flaszkę i chipsy...Ja jak robię urodziny to raczej zapewniam gościom jedzenie i picie, więc nie bardzo wiem o co tu chodzi, czy jej "robienie imprezy" znaczy tylko udostępnianie miejsca? Miałyśmy się składać z dziewczynami na jakiś prezent dla niej, ale jeśli wyjdzie na to że mamy przynieść swoje żarcie i alk + jeszcze kupić prezent to jakoś strasznie dużo kasy pójdzie na to...i nie wiem jak się zachować Trochę dziwnie tak...co myślicie?
U nas to różnie, ja zazwyczaj w takich wypadkach brałam chipsy albo ciacha i alko, który już sam w sobie był prezentem tak o, do posiedzenia. Jakbym robiła urodziny i ktoś z gości przyniósł np. sałatkę, to bym się zapadła pod ziemię

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:34   #3328
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy jedną ale nie walczymy o nią, TŻ bardzo o mnie dba pod tym względem i mnie przykrywa jeszcze A jak przyjeżdżam do niego to mi oddaje większą poduszkę, taki kochany

kto kogo?

Carmi, kozaki śliczne jeśli chcesz tańsze to zobacz w ccc, dostaniesz podobne na pewno, też z porządnej skóry a cena 250-300 zł. Ja kupiłam kiedyś klasyczne czarne za 200 i chodziłam w nich 5 lat A teraz kupiłam takie: http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../2220002440002
mega wygodne i też zamierzam w nich przechodzić kolejne 5 lat
To zależy, zazwyczaj Tz jest z tyłu i mnie obejmuje, ale jak nam się zrobi niewygodnie, to się przekręcamy na drugi bok
Stary 2011-11-17, 12:36   #3329
karola991
Zakorzenienie

capri no dziwne w sumie bo jak ja robię urodziny czy imieniny to raczej ja szykuje jedzenie i picie. chyba ze robie dla najblizszych znajomych tylko taka mini domówkę to wtedy mowie zeby wzieli cos na grila i alko a ja udostępniam lokal i spanie ale wtedy kazdy wie co i jak bo to sami swoi a w tym wypadku to troche dziwnie ta laska to zorganizowała.
Stary 2011-11-17, 12:38   #3330
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Mam mały "probelm"...

też uważam jak Ty; nie podobają mi się takie składane imprezy - co innego przynieść sobie alkohol, który jest drogi ale już na kilka paczek chipsów gospodyni mogłaby się wysilić przecież potem i tak pójdzie do kogoś innego kto zrobi dla niej to samo. Może się wymów wcześniejszym wyjazdem do TŻ czy coś

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości