|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
mi się podoba in the nude właśnie dlatego, że jest taka lekka i super nawilża
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
a co do błyszczyka to nie wiem czy miałas ale swietny jest z miss sporty seria: Hollywood, nr 310 sunset boulevard
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zadomowienie
|
Ja myślałam o trwałym prostowaniu włosów, ale jak się w to zagłębiłam, poczytałam o tym, to zrezygnowałam... Chociaż uwielbiam siebie w prostych włosach, teraz mogłabym to zrobić, bo mam włosy w bardzo dobrym stanie, zdrowe, zadbane, całe naturalne, ale boję się, że jak wyprostuję to po pierwsze zniszczę je, a poza tym to albo efekt będzie nie taki jak oczekiwałam, albo zatęsknię za moimi lokami i będę żałowała, że wyprostowałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
a i jeszcze avon color trend pink sunrise- z tym że ona trochę w róz wpada
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Gdybyś wiedziała, co ja czasem noszę w torebce to byś się załamała
![]() A włoski masz śliczne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry. Ja właśnie nasmarowałam włosy naftą, nie nocowałam u siebie więc nie miałam możliwości naolejowania. Wypiję cappuccino, nadrobię Was trochę i uciekam pod prysznic, a później do pracy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
zobacze jaki kolorek, wczoraj kupiłam pierwszy raz tisane do ust/ zobaczymy co to za cudo/
dziweczyny mysle nad przedłuzeniem rzes 1;1, własnie na cityteam jest bon, za 79 zł( salon w rzeszowie) , od grudnia na fitness i siłownie zaczynam chodzic wiec by sie sprawdziły ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- ponizej 10zł na pewno, chyba 7,90, albo 8,90? jakos tak ------------------------------------- http://www.wizaz-club.pl/konkurs/1/w...owych-rodzicow to jest ten beżowy Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-17 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zadomowienie
|
A ja mam same szpile na zimę. Mam kilka par botków, kozaczków i wszystkie na szpilce. Ja nie potrafię chodzić w płaskich butach, nie ważne czy śnieg, czy ślisko ja zawsze w szpilkach (nawet do lasu zdarzyło mi się pójść w szpilkach). Moi znajomi to się ze mnie śmieją, że jak założę płaskie buty to jakoś dziwnie wyglądam, a szpilki to mój znak rozpoznawczy... Ale jak założę buty z obcasem niższym niż 9 cm to źle/dziwnie się czuję, jak nie ja
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-17 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, to tanio. luknę na niego na pewno ![]() Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-11-17 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() no ale juz zafarbowalam i jest ladnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam obydwie pomadki i zdecydowanie wolę z Rimmela ![]() ![]() No to Was pokuszę troszkę ---> http://drogerienatura.pl/aktualna_gazetka_promocyjna/ ![]()
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-11-17 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie pamiętam ile wydałam na studniówkę, ale nie za tanio. A studniówka była taka sobie. Razem ze swoją byłam na trzech, więc mam porównanie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Dziś odebrałam zamówioną czapkę i szalik ![]() ![]() ![]() Poza tym nie mogłam sie oprzeć i kupiłam tygodnik "Uważam Rze" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Dawno nic nie pisalam, ale czytam, czytam
![]() Chyba mnie dopada jesienna grypa ![]() Przeguby rak mnie bola i taka poobijana jestem..... Milo mi sie czyta jak o siebie dbacie. Nawet moj TZ, pyta, czy nie chce kapieli ![]() Chyba dzis wygrzeje sie w wannie, bo siedze w swetrze i bluzie i mi ziiiiiimnoooo ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Jak mialam dlugie wlosy i srednio wygladaly rano, robilam koka i fajnie to wygladalo. Teraz mam krotkie (dla mnie krotkie to lekko za ramioa) i ukladam je na szczotce i wygladaja dobrze.
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- miucciaable nawet w chorobie jest zalecana kąpiel, żeby usunąć ta wszystkie wypocone zarazki i bakterie na skórze oraz żaby oczyścić pory. Ja nawet z temperaturą się myje bo nie wytrzymuje taka brudna być ![]() Ide sie zdrzemnąć, tym bardziej ze brzuch mi dziś dokucza bo mam okres ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale zmarzłam jak wracalam z uczelni... czas wyjąć z szafy czapkę i szalik....
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Wtajemniczenie
|
ZIMOWA PIELĘGNACJA ![]() ![]() ![]() Nawilżenie podstawą pielęgnacji Bez względu na zmieniające się warunki zewnętrzne i pory roku, nie ma przeciwwskazań do stosowania kremów nawilżających w czasie zimy. Rzekome "zamarzanie" kremu na powierzchni twarzy jest mitem. Woda jest podstawowym składnikiem wszystkich kremów pielęgnacyjnych. Jednak zgodnie z prawami fizyki, po aplikacji kremu niemal natychmiast odparowuje. Na powierzchni skóry pozostaje wtedy warstwa substancji tłuszczowych oraz substancje wiążące wodę w naskórku, których grubość zależy od zastosowanego kremu. Aby zoptymalizować działanie kosmetyku najlepiej nałożyć preparat pielęgnacyjny 15-20 minut przed wyjściem na zewnątrz. Pozwoli to odparować wodzie znajdującej się w kremie oraz uaktywnić się czynnikom ochronnym i filtrom przeciwsłonecznym. To właśnie zawartość składników tłuszczowych, a nie konsystencja, powinna stanowić element decydujący o wyborze kosmetyku. Zaleca się, aby osoby o cerze suchej, delikatnej, wrażliwej i naczynkowej stosowały preparaty z większą ilością lipidów. Osoby z cerą przetłuszczającą się przeciwnie - lekkie emulsje, które nie zatykają porów. Skóra zimą wręcz wymaga nieustannego dostarczania substancji nawilżających, dlatego też rezygnacja z kremu nawilżającego zimą to jeden z największych błędów pielęgnacyjnych, który może mieć poważne konsekwencje dla skóry. Aby nawilżenie było odpowiednio wysokie i utrzymywało się przez dłuższy czas, warto stosować kremy, które oparte zostały na składnikach nawilżających o przedłużonym działaniu, np. glicerynie. Gliceryna wiąże cząsteczki wody i stopniowo oddaje je do wewnątrz skóry, tym samym utrzymuje jej nawilżenie. Nocna regeneracja Zimą szczególnego znaczenia nabiera także pielęgnacja nocna, która powinna spotęgować działanie kremu na dzień i zapewnić intensywną regenerację. Podczas snu, na granicy naskórka i skóry właściwej powstają nowe komórki i tworzona jest warstwa ochronna. Krem powinien wspomagać te procesy i "zachęcać" skórę do budowania mocnej ochrony. To także doskonały czas na dodatkowe "uszczelnienie" naskórka. Taką możliwość daje np. aplikacja witaminy B3 (niacynamid), która przyspiesza naturalny proces syntezy ceramidów (tzw. "cementu miedzykomórkowego") w naskórku. Zapewnienie skórze możliwości "nabrania sił" w nocy, po wyczerpującym dniu w trudnych warunkach, pozwoli jej lepiej chronić się następnego dnia. Wyważona "dieta" dla skóry w okresie zimowym to dostarczenie jej tego, czego potrzebuje najbardziej, aby stawić czoła zimie - bezpiecznego zimowego nawilżenia (np. gliceryna), odżywczych witamin (np. B3, B5) i ochrony przed promieniami UV.
#3354 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() Co do sylwestra, to ja prawdopodobnie ze znajomymi wynajmiemy salkę i zrobimy taką małą imprezę ![]() ![]() Byłam dziś w Rossmanie i kupiłam szampon z Graniera kwait lipy i balsam Welness (nie jestem pewna czy dobrze nazwę pisze) waniliowy ![]() BP idzie w ruch i oglądam powtórkę TM.
#3355 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chodzi o ten płyn, zapłaciłam za niego 7 zł... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html . Opinii na KWC nie ma za rewelacyjnych ale jak dla mnie jest super... włosy dużo łatwiej się prostują, nie puszą się, są miękkie i gładkie. ![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to witam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Idę porobic porządki w szafie ![]() ![]()
PM 2013 ![]() zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-11-17 o 16:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Marcelover ♥♥♥
|
ja juz od dzisiaj mam weekend
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście Dejzi od małego nic nie pogryzła. Owszem czasem porwie laczka czy skarpetki, ale nie gryzie, oprócz swoich rzeczy, poszarpała legowisko, misiowi wypruła watę, rozwaliła piłeczki ![]() Cześć Wam. Ale dzisiaj masakrycznie mulący dzień.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Wyskoczyła mi dziwna wysypka na szyi, i swędzi . Piłam wapno, jednak pomaga na krótką metę , wiecie może co zastosować aby sobie ulżyć z tym swędzeniem??
![]() |
#3359 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tu zonk wiec sie wyzywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() caate ja wlasnie tak samo mam. zamowie ta odzywke bo nie widze wyjscia ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
CABIN CREW
|
jakoś humor mi się zepsuł, martwię się...
chyba zaraz pójdę po jakieś winko/piwko do sklepu, a potem długa kąpiel , świece i muzyka... może coś pomoże....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.