Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 09:41   #3331
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

mi się podoba in the nude właśnie dlatego, że jest taka lekka i super nawilża nie jestem fanką pomadek, to była jedyna jaką miałam. błyszczyki za to bardzo lubię, ale też nie w mocnych kolorach
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:46   #3332
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mi się podoba in the nude właśnie dlatego, że jest taka lekka i super nawilża nie jestem fanką pomadek, to była jedyna jaką miałam. błyszczyki za to bardzo lubię, ale też nie w mocnych kolorach
a co do błyszczyka to nie wiem czy miałas ale swietny jest z miss sporty seria: Hollywood, nr 310 sunset boulevard
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:48   #3333
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
caate a Ty miałaś jakieś trwałe prostowanie u fryzjera? Taki zabieg by mi się przydał Już zresztą sobie powiedziałam, że od nowego roku robię w końcu porządek u siebie z włoskami.
Ja myślałam o trwałym prostowaniu włosów, ale jak się w to zagłębiłam, poczytałam o tym, to zrezygnowałam... Chociaż uwielbiam siebie w prostych włosach, teraz mogłabym to zrobić, bo mam włosy w bardzo dobrym stanie, zdrowe, zadbane, całe naturalne, ale boję się, że jak wyprostuję to po pierwsze zniszczę je, a poza tym to albo efekt będzie nie taki jak oczekiwałam, albo zatęsknię za moimi lokami i będę żałowała, że wyprostowałam
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:48   #3334
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
wczoraj mi kolega mówił, że w Opolu też sypał ja nie chcę żeby u mnie padał, bo jeżdżę na uczelnie autobusem wystarczająco długo, nie chcę żeby czas podróży mi się jeszcze dodatkowo wydłużył
na razie tego sniegu to tak symbolicznie było... ale fakt, pamiętam jak w tamtym roku po pierwszych większych opadach sniegu wracałam z uczelni 1,5 h do domu:/

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
a na południu u nas słoneczko, rano tylkomroźno było.
Dla mnie ta pomadka tez taka niewidoczna, transparentna, ale widziałam i vipera ma fajne kolorki nude. Z golden rose tez polecam nr. 126/ ale nie wpada w beż tylko w pudrowy róż/ ogólnie trwała i fajnie sie trzyma na ustach.
ja musze uzupełnic zapasy

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

mozesz jakas polecic w kolorku nude, taka matowa raczej z satynowym wykonczeniem?
ja mam catrice ultimate colour 010 be natural , golden rose 147 i też z GR classics 102...

a i jeszcze avon color trend pink sunrise- z tym że ona trochę w róz wpada

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:52   #3335
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

moja torebka jest bez dna...zgubilam pilnik do paznokci
Gdybyś wiedziała, co ja czasem noszę w torebce to byś się załamała

A włoski masz śliczne i ten kolor

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry.
Ja właśnie nasmarowałam włosy naftą, nie nocowałam u siebie więc nie miałam możliwości naolejowania. Wypiję cappuccino, nadrobię Was trochę i uciekam pod prysznic, a później do pracy....
Stary 2011-11-17, 09:57   #3336
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a co do błyszczyka to nie wiem czy miałas ale swietny jest z miss sporty seria: Hollywood, nr 310 sunset boulevard
nie miałam, ale kolorek wydaje się ekstra ile kosztuje?
Stary 2011-11-17, 09:57   #3337
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dziękuje za rady, ma już zabawki, obróżkę i smycz, ale idę jej jutro kupić szelki, będzie mieć wygodniej. A wszystkie buty pochowane i kable też
Mój piesek jak był mały to zniszczył mi moje ulubione buty. (z paseczków były). Weszłam do domu, szybko buty zdjęłam i do łazienki poszłam. Wychodzę z łazienki, chcę sprzątnąć buty, a jednego nie ma. Psinka zabrała i mi paseczki poprzegryzała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 09:59   #3338
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ja mam catrice ultimate colour 010 be natural
zobacze jaki kolorek, wczoraj kupiłam pierwszy raz tisane do ust/ zobaczymy co to za cudo/
dziweczyny mysle nad przedłuzeniem rzes 1;1, własnie na cityteam jest bon, za 79 zł( salon w rzeszowie) , od grudnia na fitness i siłownie zaczynam chodzic wiec by sie sprawdziły

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
nie miałam, ale kolorek wydaje się ekstra ile kosztuje?
ponizej 10zł na pewno, chyba 7,90, albo 8,90? jakos tak
-------------------------------------
http://www.wizaz-club.pl/konkurs/1/w...owych-rodzicow
to jest ten beżowy

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-11-17 o 10:01
Stary 2011-11-17, 10:01   #3339
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
No właśnie ja też niestety odzwyczaiłam się od wysokich butów i tak nie chcę już kupować kolejnych wysokich na zimę(chyba, że na stabilniejszym obcasie jeśli już)
, a tu takie śliczności na wysokich zawsze muszę napotkać
A ja mam same szpile na zimę. Mam kilka par botków, kozaczków i wszystkie na szpilce. Ja nie potrafię chodzić w płaskich butach, nie ważne czy śnieg, czy ślisko ja zawsze w szpilkach (nawet do lasu zdarzyło mi się pójść w szpilkach). Moi znajomi to się ze mnie śmieją, że jak założę płaskie buty to jakoś dziwnie wyglądam, a szpilki to mój znak rozpoznawczy... Ale jak założę buty z obcasem niższym niż 9 cm to źle/dziwnie się czuję, jak nie ja
Stary 2011-11-17, 10:06   #3340
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A ja mam same szpile na zimę. Mam kilka par botków, kozaczków i wszystkie na szpilce. Ja nie potrafię chodzić w płaskich butach, nie ważne czy śnieg, czy ślisko ja zawsze w szpilkach (nawet do lasu zdarzyło mi się pójść w szpilkach). Moi znajomi to się ze mnie śmieją, że jak założę płaskie buty to jakoś dziwnie wyglądam, a szpilki to mój znak rozpoznawczy... Ale jak założę buty z obcasem niższym niż 9 cm to źle/dziwnie się czuję, jak nie ja
ja równiez uwielbiam szpile, mam 171 wzrostu + szpilki 11 >> czasem czuje sie jak jakas drabina , ale niestety mój tz jest odemnie wyzszy jak mam płaskie buty, w niektórych szpilkach wyższa jestem ja, wiec mam kilka par w których chodze ale jak ide gdzies bez niego

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-11-17 o 10:10
Stary 2011-11-17, 10:09   #3341
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Mój piesek jak był mały to zniszczył mi moje ulubione buty. (z paseczków były). Weszłam do domu, szybko buty zdjęłam i do łazienki poszłam. Wychodzę z łazienki, chcę sprzątnąć buty, a jednego nie ma. Psinka zabrała i mi paseczki poprzegryzała
moja mi pogryzła ubrania, ładowarki, trzeba było wszystko z podłogi zabierać, żeby mały potworek się do tego nie dobrał

Cytat:
ponizej 10zł na pewno, chyba 7,90, albo 8,90? jakos tak
o, to tanio. luknę na niego na pewno

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-11-17 o 10:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 10:21   #3342
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

aaa zawsze prosze o wyprostowanie, zeby zobaczyc dobrze efekt
mi sie samej nie chce prostowac w domu, malo kiedy to robie
Ja też zawsze proszę o wyprostowanie włosów u fryzjera, bo loki nawet jak nie będą idealnie obcięte to nie będzie się to rzucało w oczy, a na wyprostowanych włosach jednak to widać

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja chcialabym umyc wlosy, ale dzis bede farbowac wiec nie po drodze mi to mycie nie lubie chodzic w takich wlosach, no ale przezyje...
Ja mam coś takiego, że zawsze muszę rano umyć włosy, nawet jakbym miała o 4 wstać to zazwyczaj wstanę i umyję te włosy, a jak mi się czasem zdarzy pójść gdzie we "wczorajszych włosach" to mam wrażenie, że wszyscy a nie patrzą i widzą, że są nieświeże, komentują to w myślach... Taki mam jakiś odchył a kiedyś mogłam raz na 3 dni włosy umyć i mi to nie przeszkadzało
Stary 2011-11-17, 10:23   #3343
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja też zawsze proszę o wyprostowanie włosów u fryzjera, bo loki nawet jak nie będą idealnie obcięte to nie będzie się to rzucało w oczy, a na wyprostowanych włosach jednak to widać

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Ja mam coś takiego, że zawsze muszę rano umyć włosy, nawet jakbym miała o 4 wstać to zazwyczaj wstanę i umyję te włosy, a jak mi się czasem zdarzy pójść gdzie we "wczorajszych włosach" to mam wrażenie, że wszyscy a nie patrzą i widzą, że są nieświeże, komentują to w myślach... Taki mam jakiś odchył a kiedyś mogłam raz na 3 dni włosy umyć i mi to nie przeszkadzało
nie no nie bylo tak zle, poza tym nie farbuje wlosow na swiezo umyte wlosy bo wtedy swedzi glowa
no ale juz zafarbowalam i jest ladnie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 13:06   #3344
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Matko, a ja po kilku godzinach na 4 cm umieram .

Cytat:
Też mam taką znajomą, co to musi rano umyć włosy. Ja tam wolę dłużej pospać .

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 13:12   #3345
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
kurczę budzę się a tu za oknem ŚNIEG!! ale się ucieszyłam bo wolę to niż te ostatnie szarości

a u mnie na ustach jej prawie wcale nie widać....

korci mnie nude delight z rimmela ale obiecałam sobie że nastepną szminkę kupie jak zużyje jakieś dwie z obecnej kolekcji
O nie, tylko nie śnieg

Mam obydwie pomadki i zdecydowanie wolę z Rimmela Na razie ich nie używam bo moje usta są w opłakanym stanie

No to Was pokuszę troszkę ---> http://drogerienatura.pl/aktualna_gazetka_promocyjna/

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-11-17 o 13:21
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 14:02   #3346
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Cześć
właśnie wróciłam do domu i jaak ziiiimnooo... Masakra
Chciałam kupić czapkę i szalik do czerwonej kurtki i znalazłam ładny komplet, szary ale nic specjalnego pytam się ile a ona 220 zł... Podziękowałam Jutro we Wrocławiu czegoś poszukam. A teraz nakładam olej na włosy i do jutra potrzymam
To zaszaleli z ceną.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dokładnie to TA

ja chyba będę szyć sukienkę na studniówkę, albo zamówię tą: KLIK
co myślicie o niej?
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a mi babcia szyje sukienke na studniówkę nie bedę miała jakiejś mega wymyślnej, dodaje jej foto w załączniku tylko będzie krótsza, tak gdzieś do kolan

Soph kiedy masz studniówkę? bo ja 14 stycznia

lecę się trochę pospamować a później top model
Obie sukienki bardzo ładne.

Ja nie pamiętam ile wydałam na studniówkę, ale nie za tanio. A studniówka była taka sobie. Razem ze swoją byłam na trzech, więc mam porównanie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 14:24   #3347
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Nie pisałam wczoraj mimo ze czytałam Was bo miałam taki nastrój ze szkoda gadać
Dziś odebrałam zamówioną czapkę i szalik miała być czapka beretka a to taka ala smerfetka co to modne są teraz ale można ją fajnie ułożyć na ala beretke, najlepsza była reakcja taty i siostry na widok koloru co ja poradzę że lubie takie pstrokate brzydactwa
Poza tym nie mogłam sie oprzeć i kupiłam tygodnik "Uważam Rze"

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość

Czekoladowa
- Twoja tez świetna Za moich czasów była moda na sukienki typu gorset + długi dół, do dzisiaj mam ta kreację i się dziwie jak ja mogłam to załozyć, no ale to było 6 lat temu
Ja miałam studniówkę.... z 7 lat temu i też do tej pory mam gorset i długą spódnicę Najgorsze jest to ze teraz w to nie wejde bo tak zgrubłam

Cytat:

Ja też musze myć włosy rano bo aż źle się czuje jak mam takie "wczorajsze" o swędzeniu włosów juz nie wspominając

Cytat:
nie no nie bylo tak zle, poza tym nie farbuje wlosow na swiezo umyte wlosy bo wtedy swedzi glowa
no ale juz zafarbowalam i jest ladnie
Ja jak w końcu po zafarbowaniu fryzjerka mi myła włosy to aż jej powiedziałam, że tego mi strasznie brakowało bo aż coś mi sie działo jak miałam takie tłuste... bleee

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 14:39   #3348
miucciaable
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Dawno nic nie pisalam, ale czytam, czytam
Chyba mnie dopada jesienna grypa
Przeguby rak mnie bola i taka poobijana jestem.....
Milo mi sie czyta jak o siebie dbacie. Nawet moj TZ, pyta, czy nie chce kapieli
Chyba dzis wygrzeje sie w wannie, bo siedze w swetrze i bluzie i mi ziiiiiimnoooo

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Nie pisałam wczoraj mimo ze czytałam Was bo miałam taki nastrój ze szkoda gadać
Dziś odebrałam zamówioną czapkę i szalik miała być czapka beretka a to taka ala smerfetka co to modne są teraz ale można ją fajnie ułożyć na ala beretke, najlepsza była reakcja taty i siostry na widok koloru co ja poradzę że lubie takie pstrokate brzydactwa
Poza tym nie mogłam sie oprzeć i kupiłam tygodnik "Uważam Rze"

Ja miałam studniówkę.... z 7 lat temu i też do tej pory mam gorset i długą spódnicę Najgorsze jest to ze teraz w to nie wejde bo tak zgrubłam

Ja też musze myć włosy rano bo aż źle się czuje jak mam takie "wczorajsze" o swędzeniu włosów juz nie wspominając

Ja jak w końcu po zafarbowaniu fryzjerka mi myła włosy to aż jej powiedziałam, że tego mi strasznie brakowało bo aż coś mi sie działo jak miałam takie tłuste... bleee
Ja staram sie myc na wieczor, ale nie isc spac z mokrymi wlosami. Rano jestem taka nieprzytomna, ze nie wyrobila bym sie. Ale uwielbiam te uczucie swiezo umytych i ulozinych wlosow. Wydaje sie, ze zadbalam o kazdy szczegol.
Stary 2011-11-17, 14:42   #3349
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość

Ja staram sie myc na wieczor, ale nie isc spac z mokrymi wlosami. Rano jestem taka nieprzytomna, ze nie wyrobila bym sie. Ale uwielbiam te uczucie swiezo umytych i ulozinych wlosow. Wydaje sie, ze zadbalam o kazdy szczegol.
Ja tam nie jestem rannym ptaszkiem ale włosów nie umyje na wieczór bo na następny dzień będą sterczeć każdy w inną stronę i nie będą już tak świeże jak po umyciu rano więc myje rano tak lekko po śpiącemu jak mam na pierwszą zmianę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 14:45   #3350
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Upppsss.... Wspolczuje. Moj kot dobiera sie do ubrac wiszacych na suszarce.... Mala malpa, wiadomo, ze pazurami sie przyczepia. O zaslonach nie wspomne

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ja tam nie jestem rannym ptaszkiem ale włosów nie umyje na wieczór bo na następny dzień będą sterczeć każdy w inną stronę i nie będą już tak świeże jak po umyciu rano więc myje rano tak lekko po śpiącemu jak mam na pierwszą zmianę
Jak mialam dlugie wlosy i srednio wygladaly rano, robilam koka i fajnie to wygladalo. Teraz mam krotkie (dla mnie krotkie to lekko za ramioa) i ukladam je na szczotce i wygladaja dobrze.
Stary 2011-11-17, 15:03   #3351
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość

Jak mialam dlugie wlosy i srednio wygladaly rano, robilam koka i fajnie to wygladalo. Teraz mam krotkie (dla mnie krotkie to lekko za ramioa) i ukladam je na szczotce i wygladaja dobrze.
To zazdroszcze ja mam niesforne włosy więc jak mam wybór miedzy iść rozczapierzona że każdy włos w inną strone czy umyć włosy to wybieram mycie tym bardziej ze przez klientki sklepu w którym pracuje mam uraz i coraz większe obrzydzenie to takich włosów i nie tylko takich

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

miucciaable nawet w chorobie jest zalecana kąpiel, żeby usunąć ta wszystkie wypocone zarazki i bakterie na skórze oraz żaby oczyścić pory. Ja nawet z temperaturą się myje bo nie wytrzymuje taka brudna być
Ide sie zdrzemnąć, tym bardziej ze brzuch mi dziś dokucza bo mam okres
Miłego popołudnia

Stary 2011-11-17, 15:07   #3352
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Matko, a ja po kilku godzinach na 4 cm umieram .

Też mam taką znajomą, co to musi rano umyć włosy. Ja tam wolę dłużej pospać .
ja też zawsze rano myje włosy- na szczęscie ostatnio mam na uczelni zajęcia najczęsciej na 10 więc nie ma z tym problemu... nie moge wieczorem myć wlosów bo potem strasznie wygladają, nie ukladają się....

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
O nie, tylko nie śnieg

Mam obydwie pomadki i zdecydowanie wolę z Rimmela Na razie ich nie używam bo moje usta są w opłakanym stanie

No to Was pokuszę troszkę ---> http://drogerienatura.pl/aktualna_gazetka_promocyjna/
obejrzałam gazetkę i ufff... tylko peeling ten w tubie kupie liczi i coś tam bo kiedyś go wąchalam w sklepie i pięknie pachnie a że biedronkowy mam na wykonczeniu to moge sobie pozwolić (mimo odwyku )

ale zmarzłam jak wracalam z uczelni... czas wyjąć z szafy czapkę i szalik....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-11-17, 15:39   #3353
marta 85
Wtajemniczenie

ZIMOWA PIELĘGNACJA

Nawilżenie podstawą pielęgnacji

Bez względu na zmieniające się warunki zewnętrzne i pory roku, nie ma przeciwwskazań do stosowania kremów nawilżających w czasie zimy. Rzekome "zamarzanie" kremu na powierzchni twarzy jest mitem. Woda jest podstawowym składnikiem wszystkich kremów pielęgnacyjnych. Jednak zgodnie z prawami fizyki, po aplikacji kremu niemal natychmiast odparowuje.
Na powierzchni skóry pozostaje wtedy warstwa substancji tłuszczowych oraz substancje wiążące wodę w naskórku, których grubość zależy od zastosowanego kremu. Aby zoptymalizować działanie kosmetyku najlepiej nałożyć preparat pielęgnacyjny 15-20 minut przed wyjściem na zewnątrz. Pozwoli to odparować wodzie znajdującej się w kremie oraz uaktywnić się czynnikom ochronnym i filtrom przeciwsłonecznym.
To właśnie zawartość składników tłuszczowych, a nie konsystencja, powinna stanowić element decydujący o wyborze kosmetyku. Zaleca się, aby osoby o cerze suchej, delikatnej, wrażliwej i naczynkowej stosowały preparaty z większą ilością lipidów. Osoby z cerą przetłuszczającą się przeciwnie - lekkie emulsje, które nie zatykają porów.
Skóra zimą wręcz wymaga nieustannego dostarczania substancji nawilżających, dlatego też rezygnacja z kremu nawilżającego zimą to jeden z największych błędów pielęgnacyjnych, który może mieć poważne konsekwencje dla skóry. Aby nawilżenie było odpowiednio wysokie i utrzymywało się przez dłuższy czas, warto stosować kremy, które oparte zostały na składnikach nawilżających o przedłużonym działaniu, np. glicerynie. Gliceryna wiąże cząsteczki wody i stopniowo oddaje je do wewnątrz skóry, tym samym utrzymuje jej nawilżenie.
Nocna regeneracja

Zimą szczególnego znaczenia nabiera także pielęgnacja nocna, która powinna spotęgować działanie kremu na dzień i zapewnić intensywną regenerację.
Podczas snu, na granicy naskórka i skóry właściwej powstają nowe komórki i tworzona jest warstwa ochronna. Krem powinien wspomagać te procesy i "zachęcać" skórę do budowania mocnej ochrony. To także doskonały czas na dodatkowe "uszczelnienie" naskórka. Taką możliwość daje np. aplikacja witaminy B3 (niacynamid), która przyspiesza naturalny proces syntezy ceramidów (tzw. "cementu miedzykomórkowego") w naskórku. Zapewnienie skórze możliwości "nabrania sił" w nocy, po wyczerpującym dniu w trudnych warunkach, pozwoli jej lepiej chronić się następnego dnia.
Wyważona "dieta" dla skóry w okresie zimowym to dostarczenie jej tego, czego potrzebuje najbardziej, aby stawić czoła zimie - bezpiecznego zimowego nawilżenia (np. gliceryna), odżywczych witamin (np. B3, B5) i ochrony przed promieniami UV.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:53   #3354
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne

Co do sylwestra, to ja prawdopodobnie ze znajomymi wynajmiemy salkę i zrobimy taką małą imprezę Cieszę się, bo jak pisałam przez ostatnie 4 lata, chodziłam na domówki i już trochę mi się przejadły

Byłam dziś w Rossmanie i kupiłam szampon z Graniera kwait lipy i balsam Welness (nie jestem pewna czy dobrze nazwę pisze) waniliowy

BP idzie w ruch i oglądam powtórkę TM.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:14   #3355
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Golden Rose http://goldenrose.pl/art-p_aple-roxa...toaletowa.html

teraz juz naprawdę idę spac
dobranoc jeszcze raz
też miałam, te w fioletowym opakowaniu

Cytat:
mam ta i polecam z calego serca: klik
co prawda ja zaplacilam za nia duzo wiecej niz teraz kosztuje ale nie zaluje. jest biala, dzieki czemu baardzo ladnie prezentuje sie w lazience, dobrze suszy, dlugi kabel, 3poziomy nadmuchow +turbo oraz extra zimne powietrze, jedyna wada to, ze jest ciezka, w porowananiu do mniejszych suszarek, ale mi to nie przeszkadza, bo przyzwyczailam sie do tego

zapewne gdybym mieszkala z TZ to tez bym robila wszystko wg uznania, ale mieszkam z rodzicami, a moja mama ma fiola co do sprzatania, wiec nie ma gadania

w takim przezroczystym opakowaniu jest ten plyn? jesli tak, to patrzylam na niego, ale wzielam mgielke, bo o plynie nic nie slyszalam

mialam ten sam przypadek z NT, az do krwi zajechalam nim paznokcie. mi pomogl herome, zdzialal cuda, teraz uzywam eveline z diamentami i mimo, ze utrzymuje mi ten stan po herome, to jednak nie sa tak super mocne i elastyczne, mysle ze za pol roku zrobie kuracje herome dla podtrzymania efektu

u mnie podobnie wyszlo z TZ... ja mialam buty wczesniej kupione, wiec ta kosmiczna cena nie ciazy mi na serc ciazy sukienke szyla mi ciocia wiec taniej wyszlo(ok.260zl), biorac pod uwage materialy i efekt wyszlo swietnie, czesalam i malowalam sie sama. za sale placilam 380zl od pary i uwazam to za jakies zdzierstwo. jak sobie przypomne jak bylam u TZta na 100dniowce to bylo duuuzo lepiej odnosnie organizacji, a placil 260zl od pary

chodzi o ten płyn, zapłaciłam za niego 7 zł... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html . Opinii na KWC nie ma za rewelacyjnych ale jak dla mnie jest super... włosy dużo łatwiej się prostują, nie puszą się, są miękkie i gładkie.

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a mi babcia szyje sukienke na studniówkę nie bedę miała jakiejś mega wymyślnej, dodaje jej foto w załączniku tylko będzie krótsza, tak gdzieś do kolan

Soph kiedy masz studniówkę? bo ja 14 stycznia

lecę się trochę pospamować a później top model
prześliczna i kolorek cudo

a tak w ogóle to witam cały tydzień lecę a podstawach bo nawet nie mam kiedy porządnie pospamowac... ale w weekend to sobie odbiję

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Idę porobic porządki w szafie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-11-17 o 16:13
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:15   #3356
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja juz od dzisiaj mam weekend nie poszlam na wyklad, bo najzwyczajniej mi sie nie chcialo... za to zrobilam pierozki z ciasta francuskiego i polozylam sie spac cos mi chyba jest..

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:33   #3357
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Mi kiedyś pies pogryzł reeboki, ale się wściekłam

Na szczęście Dejzi od małego nic nie pogryzła. Owszem czasem porwie laczka czy skarpetki, ale nie gryzie, oprócz swoich rzeczy, poszarpała legowisko, misiowi wypruła watę, rozwaliła piłeczki

Cześć Wam.
Ale dzisiaj masakrycznie mulący dzień..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 16:38   #3358
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie na szczęście wszystko pochowane, i pilnuję żeby nic nie gryzła u mamy w pokoju bo tam najwięcej rzeczy jest a u nas to wszystko na szafkach, albo schowane w szafie.

Dzień dobry

Wyskoczyła mi dziwna wysypka na szyi, i swędzi . Piłam wapno, jednak pomaga na krótką metę , wiecie może co zastosować aby sobie ulżyć z tym swędzeniem??
Stary 2011-11-17, 17:06   #3359
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
placilam 2,50 jakas promocja byla, zostaly u mnie 2 nalepki tylko ale cukierki mi odpowiadaja
zrob spa to poczujesz sie lepiej ja mam tez problem z paznokciami, ostatnio przed spaniem pomalowalam, zrobilam stempelki, nast dnia rano farbowalam wlosy( w rekawiczkach), plukalam bez i przed poludniem pojechalam do miasta i patrze na rece a tam juz na 3 paznokciach odpryski nie ma to jak poltorej godz malowania i przetrwanie przez lakieru jedynie nocy
dzieki, pomoglo. wlasnie nie weim co sie stalo bo do niedawna ludzie sadzili, ze nosze tipsy a tu taka masakra. z lakierem pomaga mi stosowanie wysuszacza do lakieru, ale kondycja to masakre

Cytat:
soph sukeinka piękna

co do studniówki, ja płaciłam mało bo 200 zł za parę no ale i sama studniówka szałowa nie była... a na strój wydałam mało bo kieckę w lumpie znalazłam i troche poprzerabiałam, makijaż robiłam sama- więc nie wyszło jakoś drogo

jeżeli chodzi o eksa- już totalnie jestem z niego wyleczona, czasami troche mi szkoda tego wszystkiego bo jednak kawał czasu bylismy razem ale... w końcu zobaczyłam jak moge być traktowana i jak powinien zachowywać się normalny facet wobec kobiety
wyjatkowo chamski ten Twoj eks, pewnie liczyl, ze pozalujesz odejscia
a tu zonk wiec sie wyzywa

Cytat:
a na południu u nas słoneczko, rano tylkomroźno było.
Dla mnie ta pomadka tez taka niewidoczna, transparentna, ale widziałam i vipera ma fajne kolorki nude. Z golden rose tez polecam nr. 126/ ale nie wpada w beż tylko w pudrowy róż/ ogólnie trwała i fajnie sie trzyma na ustach.
ja musze uzupełnic zapasy

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

mozesz jakas polecic w kolorku nude, taka matowa raczej z satynowym wykonczeniem?
podlaczam sie do pytania bo ta z essence u mnie jest za jasna

Cytat:
moja mi pogryzła ubrania, ładowarki, trzeba było wszystko z podłogi zabierać, żeby mały potworek się do tego nie dobrał

o, to tanio. luknę na niego na pewno
moj psiak jako szczeniak byl jak niszczarka. zjedzony kabel od ladowarki ( doslownie), tony skarpetek czy paskow to malo. do dzisiaj jak jest zly coskradnie i czeka zeby go gonic

caate ja wlasnie tak samo mam. zamowie ta odzywke bo nie widze wyjscia. a do nawilzenia i natluszczenia polecam cetaphil z hialuronem

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:25   #3360
CABIN CREW

jakoś humor mi się zepsuł, martwię się...

chyba zaraz pójdę po jakieś winko/piwko do sklepu, a potem długa kąpiel , świece i muzyka... może coś pomoże....

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości