|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Wiatm
![]() AA Włąsnie do mnie też przyszła paczuszka z Loveli mimo, że na stronie pisało, że już wyczerpali - także miło, przyszło podobno coś jeszcze tam na adres mamy, ale było tylko awizo, więc jak tylko ogarnę mieszkanko to jadę na pocztę i zobaczymy co to tam jeszcze mi przysłali... na koszule jeszcze za wcześnie raczej ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja mam jeszcze jakieś 4-5pieluch tetrowych po synku więc wygotuję i będą, planuję dokupić jeszcze: 2 białe tetry 2 kolorowe tery 2 kolorowe flanelki ![]() także razem będę mieć jakoś 10-11 pieluch ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() też myślałam o Kenie ![]() Co do pościeli to w weekend jeszcze wybierzemy się do jakiegoś dzieciowego sklepu i będe rozglądać się za innymi firmami ( w sensie dotykowym bo io tak kupię na all) i zdecyduję. Ja nie śpię w ikeowej tylko dlatego że nie mam stamtąd kołdry i poduszki a jak już stamtąd masz to i pościel musisz tam brać bo ich rozmiary są inne. Zawsze kupuję na promocjach a to w BRW czasem nawet za 30-40zł były przeceny bawełniany pięknych pościeli to brałam a to w supermarketach też są zestawy do 100zł max. Materac jakoś nie podoba mi się, jest czymś byle jakim obleczony i nie wiem czym oprócz prześcieradła i jakiegoś podkładu jeszcze można go obłożyć jako pierwsza warstwa. W tym co ty wklejałaś jest jakiś fajny i przepuszczający materiał a w moim badziewie. No nic zobaczę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
http://s10.suwaczek.com/20100807650116.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png było 83 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MissZuzia Czas edycji: 2011-11-18 o 09:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaaa lece już sprzątac, wrzucam tylko moje foto - po fryzjerze i wreszcie ogarniętych brwiach ![]() ![]() ![]()
Tomuś - 17.09.2007 ![]() Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ![]() ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2011-11-18 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak będę jeszcze na chodzie to idę ![]() Cytat:
![]() jeśli ich nie wykonamy kasa z nfz przechodzi dla ośrodka. U nas w tamtym roku w przychodni byla o to niezła afera ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj przebrnęłam przez I tom Lalki , dziś II. Dostałąm wczoraj globulki pochwowe od ginki, jak je wieczorem zobaczyłam to myślałam że zejde... są wielkości mini rakiety ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() SIWY DYM ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj na tlc w nocy naogladalam sie porodow w programie porodowka i normalnie bylam przerazona, wszystko sie przypomnialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Wtajemniczenie
|
O jak tak do Was przychodzą te paczuszki z Loveli to może do mnie też coś dziś przyjdzie
![]() Sniło mi sie dzisiaj, ze kupowałam nie drapki, takie maleńkie,kolorowe, cudeńka ![]() Ah tez moje sny, hehe. Uciekam byczyć się przed tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zadomowienie
|
Dzień doobry
![]() Ale ponury dzień. Wczoraj byłam na wizycie u gina. Wszystko w porządeczku tylko ciścnienie mam coraz wyższe wczoraj było 135/80. Na razie mieści się w normie ale jak dojdzie do 140 to bedzie klapa. Umówiłam się prywatnie na usg w 30 tyg i muszę zrobić badanie na antyciała HCV. U mnie remont kibelka trwa... niby tylko malutki klopik jest w remoncie ale syf i kurz w całej chacie ![]() Ostatnio zauważyłam że taka niezdarna się robie. Wczoraj ściągałam coś z szafy i na głowę poleciał mi drewniany wieszak na kwiatki buuuu... mam guza na czole (zasłaniam grzywką ![]() Samochodem jeżdzę jak nowicjusz, zapomniałam o proszku do pieczenia i zakalec wyszedł zamiast babki, ogólnie to ciągle o czymś zapominam... Chyba zaczynam stwarzać zagrożenie dla samej siebie ![]() Cytat:
![]() Sam sprzęt do pobrania kosztuje 600zł, później płaci się 1690zł (juz nie pamiętam za co) no i do tego dochodzi opłata abonamentowa czyli 450zł rocznie ![]()
![]() |
#3188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3189 |
Zadomowienie
|
przebrnęłam
![]() ![]() ja się nią zaczytywałam w LO ![]()
#3190 |
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() ![]() No i jutro jade odebrac wozeczek ![]() O ten: http://www.gumtree.com/p/for-sale/ba...ymore/91471428 A dzis w planach prasowanie Marcelkowych ubranek, odkurzenie domu i zrobienie obiadu. No i musze isc do biura zrobic afere bo mi szef sciemnial we wtorek ze wplacil mi kase na konto a do dzis kasy nie ma ![]() ![]() Ogladacie Dzien Dobry TVN? Dzis bylo o noszeniu noworodka i jakos mi sie to strasznie trudne wydalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- MartuNiunia87 piękny kolorek,też byłam u fryzjera i podobnie zafarbowałam czuprynę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() Dzisiaj się już lepiej czuję, w nocy trochę bolał brzuszek i nie mogłam spać, wzięłam nospę, raczej nie pomogła ale nie jest źle ![]() Oprócz obiadu to dzisiaj robię sobie dzień lenia ![]()
#3194 |
Rozeznanie
|
podziękowania dla dziewczyn ,za rady w sprawie prezentu dla 5,5 latki
![]() a u mnie pojawiły się zaparcia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi w sierpniu przysłała babeczka zły kolor biżu, napisałam jej o tym, ale nie chciałam odsyłać, bo to jednookazyjny kolor miał być, ale przysłała mi właściwy bez żadnej dopłaty ![]() Cytat:
![]() Właśnie mówiłam wczoraj mężowi, że Ty idziesz i kurcze gdyby nie to, że zdecydować trzeba do 15 grudnia (z pełną wpłatą ![]() ![]() ![]() _________________________ ___________ cześć ![]() Zrobiłam sobie II turę spania, bo coś kiepsko spałam ![]() Dzisiaj nie mam potrzeby na wyjście z domu, więc chyba dopiero wieczorem jakiś spacerek z mężem ![]() A na obiad puree, szpinak + jajo sadzone, więc się dziś nie napracuję ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Aaaaa.... dzięki za wszystkie porady co do zgagi ![]() ![]() Dopiero ze 3-4 razy ją miałam, ale upierdliwe to to, więc wolę coś wziąć ![]() No i niezależnie od jedzenia mój mąż ma ją w tym samym czasie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lecę do mamy po moje przesyłki, będę później to napiszę cóż to tam przyszło do mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja teraz zaraz idę spać bo jestem jakaś pitoma dzisiaj ![]()
![]() |
#3198 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a galerię mokotów b. lubię i też tam często dość jestem. Nie cierpię złotych tarasów ![]() Cytat:
![]() ja koszulę jeszcze jedną musze kupić bo mam 2 a dobrze jest mieć 3 ![]() i pokaż się koniecznie zafarbowana potem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() daj znać z pościelami - ja mam póki co dwa komplety kupione a z pościelą naszą to tak, inny rozmiar i innej niż z ikei to ja pościeli nie kupię, ale mi się i tak wzory z ikei podobają bardzo ![]() Cytat:
śliczny kolorek ![]() Cytat:
![]() a niezdarna to ja też jestem i do tego jakas rozkojarzona ![]() u nas też są takie ceny banków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Zakorzenienie
|
Co do zaparć, to przypadkiem raz mi przeszły na jakiś czas.
Robiłam ciasto z śliwkami suszonymi, które trzeba było sparzyć... no i wypiłam ten kompocik co powstał od sparzenia... ekekt natychmiastowy ![]() Idę ogarnąć szafę z ciuchami, bo co bym nie założyła, to ciasne...
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-11-18 o 10:58 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym negocjowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taka lipna dzisiaj pogoda, a ja się z koleżankami umówiłam na mieście i nie bardzo chce mi się wychodzić :/ Idę chyba zaraz zjeść mój barszczyk czerwony ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zadomowienie
|
wlaczylam kolejne pranie.. i wyprasowalam wczorajsze poukladalam i cop sie okazalo mam ciuszkow od 0-12 mcy
![]() mam pytanie czy spiworek, kombinezon i kocyki akrylowe prasujecie?? ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Elunia tzt mowi ze Szymona nie kojarzy ![]() no coz jak bedziesz znowu w Srodzie koniecznie musisz wpasc ![]()
#3202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki macie POZDROWIENIA od Pearl
![]() ![]()
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 | |
Zadomowienie
|
śpiworka jeszcze nie mam bo przyjdzie razem z wózkiem więc zobaczę czy będzie trzeba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Flanelowych nie kupiłam jeszcze, kupię w zwykłym sklepie, to tylko kilka sztuk więc trudno przepłacę ![]() dam znać czy jeszcze coś z pościeli wpadło mi w oko i jak z jakością ![]()
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki!
z tego co zrozumiałam (oglądam właśnie expose premiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale polecam jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz co, nie widać koloru jaki teściówka mi zrobiła ![]() ![]() ![]() ![]() A jak działa ta kreatyna? Na jakiej zasadzie to jest? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3207 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie odpiszę po kolei, bo mi się zakładki pomieszały ![]() Dzięki za odpowiedzi w sprawie pieluch ![]() Byłam z mamą dzisiaj w lumpku, ale jakichś hitów nie było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A własnie miałam pytać, jak z jakością pieluch u tego r_p77, bo u niego chcę zamówić ![]() A przychodnię mam z głowy - po ślubie przepisałam siebie i TZta do jednej przychodni (bo oboje byliśmy w innych, a ja ze swojej byłam koszmarnie niezadowolona - tzn. tylko z pielęgnoarek, rejestracji itp. - bo lekarz był spoko ). Z myślą o przyszłej dzidzi przepisałam nas do dobrego pediatry, który jeszcze dodatkowo się przekwalifikował na lekarza rodzinnego - i tym sposobem wszyscy będziemy mieli jednego lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też sobie teraz leniuchuję, popijam kawkę, popiorę jeszcze te śpioszki z lumpka i usmażę placki ![]() Nie muszę dziś jechać po TZta, bo zorganizowaliśmy sobie drugi samochód,więc chwilowo każde ma swój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nad bankiem krwi nawet się nie zastanawiałam - ale i tak bym się nie zdecydowała - raz, że koszty, a dwa - że mała gwarancja, że to coś pomoże ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() AgaMili, fajny wózeczek ![]() ![]() A to dla szefa ----> ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a co myślicie żeby kupić takie mleko zapasowe :
MLEKO NAN 1 PŁYN 90 ml
W mojej aptece kosztuje ok 3 zł. Wygląda tak jak na zdjęciu, bo linka nie mogę tu wkleić coś ;/ http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p53159-Mle...o_1_plyn_90_ml
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-11-18 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.