Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 09:13   #3481
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Chora jestem I do tego jeszcze @ extra mieszanka

Wiecie co zauważyłam? Że tylko ja na wątku jestem singielką... Wykończyłam gości
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:20   #3482
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
BŚ z rana jak... śmietana!

cześć moje kochane potworki nie wierzę, że tylko ja wstałam tak wcześnie, ale chyba tylko ja się opierniczam w pracy

winyl! To ja juz nie chcę wiedzieć co chcesz kupić, wizaż już kilka razy pozbawił mnie jedzenia na najbliższy tydzień

SR ja zauważam Twoją nieobecność! Ale wiem, że masz mega duzo obowiązków i jesteś rozgrzeszona

Ej ej ej, też od poniedziałku dietuję! Chociaż teraz parę dni mieszkam z tztem i skutecznie mnie to pogrążą

Annabanna! pieknie! i super zdjęcia i gratulacje za zdrowe jedzenie!
BŚ,
uuu dieta+TŻ =porażka w rozmiarze XXL

BŚ, praca w piątek?! no tsooo Ty ja od przyszlego tygodnia postanowilam popracowac nad grafikiem i swoj wolny czas uczynic bardziej efektywnym. tez bede w piatek w pracy
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Wiecie co zauważyłam? Że tylko ja na wątku jestem singielką... Wykończyłam gości
to korzystaj z tego, życie singla jest super

biedaku leć pod ciepłą kolderkę

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:20   #3483
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Jak masz takie umiejętności, to zacznij na tym zarabiać: ślub, potem go wykończ i połowa majatku Twoja
Stary 2011-11-18, 09:25   #3484
psyhe666
Zakorzenienie

Tylko któryś musiałby ze mną wytrzymać do ślubu

Z tatą kiedyś szłam i mówi 'wiesz co? nie dziwię się, że nie masz chłopaka, jak patrzysz na niego spod byka to koleś sobie myśli: nic tylko szubienica'
Kochany jest

Otworzyli u nas nową drogierię laboo, muszę tam skoczyć oblukać czy jest coś fajnego xD
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 09:55   #3485
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
ja od półtora miesiąca mam odwyk kosmetyczny.. to boli
A ja nawet nie jestem maniakiem kosmetycznym, wolę mieć mało kosmetyków, ale dobrej jakości, a mój codzienny makijaż to bb krem i tusz do rzęs . Nie wiem o co chodzi, to chyba po prostu zakupoholizm

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:00   #3486
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A ja nawet nie jestem maniakiem kosmetycznym, wolę mieć mało kosmetyków, ale dobrej jakości, a mój codzienny makijaż to bb krem i tusz do rzęs . Nie wiem o co chodzi, to chyba po prostu zakupoholizm
jeeej jak ja bym tak chciała! ja bardziej uderzam w ilosc a nie jakosc kocham promocje, przeceny i jak widze SALE to zamieniam sie w zwierzaka, nie panuje nad soba O_O tak samo z kosmetykami O_O

Stary 2011-11-18, 10:09   #3487
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Samiutka! sama sama ! sama dałam radę! jestem superherosem!

w sumie to razem z wizazem, bo dziewczyny z wątku encanto dzielnie mnie wspierały, chwała im za to

zawsze zauważamy! tylko Ty masz tyyyyyle spraw na głowie, a my wiemy że jesteś naszym wątkowym kociakiem i zawsze chodzisz swoimi ścieżkami, ale później wracasz śliczna metaforka?

Ja w ogóle musze wyrazić swój podziw, że ty tak skrupulatnie nas nadrabiasz brawka Sunday

Dziewczyny, ja przez tą chorobę przeszłam na dietę odżywialam się prawidłowo, nie podjadałam i unikalam słodyczy (3 ciastka francuskie na pocieszenie od mojego TŻa, aby okazać mi, jak bardzo mnie załuje i wspiera organizm w walce z rumieniem na moich girkach się nie liczą xD) i dziś na wadze jest 58, 7 jeeej jak strasznie się cieszę

dodałam zdjecia włosów są w albumie macie czasami tak jak ostatnio napisała BŚ, że chcialabyscie się obudzić z pięknymi, długimi włosami, i w ogóle całe piękne?
to ja dzisiaj tak mam dziś obudziła się sexbomba a pasztet śpi :P
A używałaś maseczki czy wdychałaś te syfy?
Moje serce pęka

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
jeeej jak ja bym tak chciała! ja bardziej uderzam w ilosc a nie jakosc kocham promocje, przeceny i jak widze SALE to zamieniam sie w zwierzaka, nie panuje nad soba O_O tak samo z kosmetykami O_O
Tzn. u mnie to dotyczy raczej tylko kosmetyków - tzn. ogólnie wolę mieć coś dobrej jakości niż taniego, co się rozwali po kilku razach, choć czasem i tak ulegam . I w ten sposób kupiłam sobie sweterm w H&M, uwielbiałam go strasznie, ale po kilku praniach już wygląda tragicznie ... to nic, że nadal go noszę
A kosmetyki - no kurde, czasem się skuszę na coś tak o, ale zazwyczaj nie używam. Tak kończą wszelkie kredki, eyelinery (chociaż takiego w żelu czasem PRÓBUJĘ używać, ale nadal narysowanie kreski zajmuje mi kilka godzin, więc jest to jednak rzadkość), konturówki do ust. Najgorzej jest z czerwonymi szminkami. Bo mi się same w sobie tak podobają tylko niebardzo mam okazję ich używać, bo jak jest impreza to nie chce mi się co chwilę sprawdzać czy nie mam szminki na zębach, czy nie muszę poprawić itd., zresztą mój mężczyzna by się chyba załamał, że mnie nie może całować do woli :P .Także mam z 4 czerwone szminki, które są prawie identyczne, z czego używałam 2 i to może każdej ze dwa razy...
Czasem kupuję coś pod wpływem wizażu, teraz się staram nie wkręcać w wątki, bo to mnie gubi. Kiedyś miałam jeden róż i mnie to cieszyło, teraz mam kilka i szlag mnie trafia, bo i tak używam tylko jednego, bo on wygląda na mnie najładniej. Kupiłam też pod wpływem wizażu brązowy róż do konturowania i dupa, jest chyba za ciemny czy coś, bo wyglądam jakbym się pobrudziła czekoladą w proszku
Ale ostatnio pozbyłam się WIĘKSZOŚCi lakierów do paznokci, teraz pracuję nad resztą . Chcę skończyć z jednym/dwoma (jeden w zapasie :P) bb kremami, 1/2 tuszami, milionem szminek, bo je uwielbiam , jednym eyelinerze w żelu, jednym bronzerze, jednym różu i malutkiej kolekcji lakierów do paznokci . A tak to stawiam na pielęgnację!

A porpos promocji - nie ma nic gorszego niż zakupy w trakcie wyprzedaży. Te tłumy, kolejki do przymiarzalni i kas, ten bałagan w sklepie ... nienawidzę tego! No ale jak sobie coś upatrzę taniej ...

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2011-11-18 o 10:10
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 10:13   #3488
alexis77
Zadomowienie

Ania cudne masz te włosy
przez Ciebie znów zaczęłam chorować na proste
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:35   #3489
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
hm, brzmi powaznie. faktycznie biedny kociak z niego będac tak daleko na pewno martwisz sie podwojnie. musi dac rade!

ciesz sie ze siostra przyjezdza! moze weznie Cie z mama na zakupy? bedzie FaJnIe!

tata non stop jest przemeczony, nie potrafi siedziec, odpoczywac; ciagle cos robi... nawet sie smialismy w tym szpitalu, ze mu tam dobrze, bo moze w spokoju poczytac, polezec, nikt go o nic nie prosi (n ie potrafi odmawiac), nie kaze nic robic. odpocznie troche. mam nadzieje ze uda sie go namowic na jakies wolne po tym szpitalu.
No właśnie o to chodzi, że jak on jest daleko, to jak do niego nie zadzwonię, to nie wiem co się dzieje i ech ech

O tak, to super, będą sobie chodzić jak dwie przyjaciółki, już się umówiły w piątek 3 psiapsióły: mama, koleżanka mamy z pracy i moja siostra Grupa wiekowa mniej więcej wyrównana

Ania, tacy ludzie sa fantastyczni, ale jak mają odpoczywać, to Łańcuchami będziecie musieli tatę trzymać w domu, żeby odpoczął. TŻta babcia tak samo. Ledwo zawał miała, a już w domu robiła wszystko i oczywiście źle się poczuła, że aż TŻta mama musiała iść do niej nocować. Już jest ok, co nie zmienia faktu, że tacy ludzie mają taki charakter i koniec. Nie upilnujesz. Trzymam kciuki za Twojego tatę

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
J
Potwierdza się moja teoria o Waszej chorowitości Już Was widzę jako parę staruszków w kolejce do lekarza
Wiesz, ja mniej choruję niż on, ale w tym Krakowie w wakacje to była masakra. Ciągle przeziębiona, grzybice, zapalenie pęcherza i chui wie co. W ogóle mój TŻ jak mieszkał na pomorzu, to był okaz zdrowia. Pojechał do Krakowa i o Nie mam pojęcia dlaczego tak... Chyba jesteśmy ludźmi jodu i nie służy nam inny klimat...

Cytat:

Agniesikk, przekichane z tymi jelitami, ich choroby sa strasznie bolesne Powiedz TŻtowi ze wizaż go wspiera no i też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Dzisiaj TŻ poszedł do lekarza, już po 6, jak emeryt, żeby zająć kolejkę Ok, powiem mu to

Cytat:

Tż własnie stwierdził, że założy konto na wizażu, wpisze się tu i poprosi o oddanie mu dziewczyny, bo przyssałam do wizażu i siedze
Gorzej, jak TŻ się przyssa do Wizażu i stracisz chłopa

Cytat:
W clubie wam wkleję :P

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Już :P
Kurde, a ja poparłam wersję Moni trochę za późno :P Daj znać, co odpisze!

Cytat:
e
powitaj ją słowami 'nie mogłam się doczekać Twojego przyjazdu' i obserwuj reakcję ;d
Znam moją siostrę, pewnie by było coś w stylu "Świnia jesteś"

Cytat:
mnie nie bylo długo i nikt nie zauważył
Ja zawsze widzę, że Ciebie nie ma, ale jestem spokojna, bo powracasz zawsze Chociaż miałaś kiedyś długą przerwę

Cytat:
Femme fatale z Ciebie po prostu

Dzisiaj wfistka mnie chciała zatrzymać w szkole, ale zdezerterowałam Nie docierają do baby żadne argumenty. Potwierdziła moją teorię o tym, że jest tępa i ograniczona.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-18 o 11:37
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:42   #3490
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A używałaś maseczki czy wdychałaś te syfy?
Moje serce pęka

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Tzn. u mnie to dotyczy raczej tylko kosmetyków - tzn. ogólnie wolę mieć coś dobrej jakości niż taniego, co się rozwali po kilku razach, choć czasem i tak ulegam . I w ten sposób kupiłam sobie sweterm w H&M, uwielbiałam go strasznie, ale po kilku praniach już wygląda tragicznie ... to nic, że nadal go noszę
A kosmetyki - no kurde, czasem się skuszę na coś tak o, ale zazwyczaj nie używam. Tak kończą wszelkie kredki, eyelinery (chociaż takiego w żelu czasem PRÓBUJĘ używać, ale nadal narysowanie kreski zajmuje mi kilka godzin, więc jest to jednak rzadkość), konturówki do ust. Najgorzej jest z czerwonymi szminkami. Bo mi się same w sobie tak podobają tylko niebardzo mam okazję ich używać, bo jak jest impreza to nie chce mi się co chwilę sprawdzać czy nie mam szminki na zębach, czy nie muszę poprawić itd., zresztą mój mężczyzna by się chyba załamał, że mnie nie może całować do woli :P .Także mam z 4 czerwone szminki, które są prawie identyczne, z czego używałam 2 i to może każdej ze dwa razy...
Czasem kupuję coś pod wpływem wizażu, teraz się staram nie wkręcać w wątki, bo to mnie gubi. Kiedyś miałam jeden róż i mnie to cieszyło, teraz mam kilka i szlag mnie trafia, bo i tak używam tylko jednego, bo on wygląda na mnie najładniej. Kupiłam też pod wpływem wizażu brązowy róż do konturowania i dupa, jest chyba za ciemny czy coś, bo wyglądam jakbym się pobrudziła czekoladą w proszku
Ale ostatnio pozbyłam się WIĘKSZOŚCi lakierów do paznokci, teraz pracuję nad resztą . Chcę skończyć z jednym/dwoma (jeden w zapasie :P) bb kremami, 1/2 tuszami, milionem szminek, bo je uwielbiam , jednym eyelinerze w żelu, jednym bronzerze, jednym różu i malutkiej kolekcji lakierów do paznokci . A tak to stawiam na pielęgnację!

A porpos promocji - nie ma nic gorszego niż zakupy w trakcie wyprzedaży. Te tłumy, kolejki do przymiarzalni i kas, ten bałagan w sklepie ... nienawidzę tego! No ale jak sobie coś upatrzę taniej ...
1. wiesz, teoretycznie ma wystarczyc maseczka i dobrze wentylowane pomieszczenie :P
ALE to hoojnia ;p smród i tak jest nie do zniesienia. jakby gryzł każdy organ wewnątrz, fueeeeee fueeeee !
ja się bronilam przed tym jak mogłam. zamknęlam się w łazience, wlączylam wentylator, przytargałam 2 wiatraki. zzarłam holsy, zeby nie czuć tego beznadziejnego gryzienia w gardło, przy nakładaniu mialam też okulary, bo to okropnie szczypało w oczy. muszę wspomnieć, że nie pomyslalam nad tym, aby zmyć tusz do rzęs, także to dodatkowo mnie podrazniło
co jakis czas wychodzilam do mojego lodowatego pokoju w ktorym mialam otwarte okno. no i jakos dalam rade najgorzej bylo przy suszeniu suszarka..... dzizas, wole nie wspominac.

2. Winylek, myśle, że wartość Twoich kosmetyków bije mnie na głowę fajnie , że inwestujesz w jakość

3. tez nienawidze tego burdelu w sklepach podczas wyprzedazy ale powiem szczerze, ze raczej chodze wtedy kiedy juz nie ma tlumow, a i tak znajde cos dla siebie
ale ten balagan skutecznie mnie zniecheca, zwlaszcza ze u "siebie" w sklepie zajmuje sie visualem i strasznie mnie wkurzaja wystajace metki czy niekolorystyczne ulozenie czegokolwiek
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ania cudne masz te włosy
przez Ciebie znów zaczęłam chorować na proste

wlasnie wracam od lekarza. czulam sie jak bogini
apropo lekarza, wyniki moczu mam beznadziejne. mam skierowanie do nefrologa no i wykryli mi anemię

A Tata dziś wychodzi

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
O tak, to super, będą sobie chodzić jak dwie przyjaciółki, już się umówiły w piątek 3 psiapsióły: mama, koleżanka mamy z pracy i moja siostra Grupa wiekowa mniej więcej wyrównana

Ania, tacy ludzie sa fantastyczni, ale jak mają odpoczywać, to Łańcuchami będziecie musieli tatę trzymać w domu, żeby odpoczął. TŻta babcia tak samo. Ledwo zawał miała, a już w domu robiła wszystko i oczywiście źle się poczuła, że aż TŻta mama musiała iść do niej nocować. Już jest ok, co nie zmienia faktu, że tacy ludzie mają taki charakter i koniec. Nie upilnujesz. Trzymam kciuki za Twojego tatę

Gorzej, jak TŻ się przyssa do Wizażu i stracisz chłopa

Dzisiaj wfistka mnie chciała zatrzymać w szkole, ale zdezerterowałam Nie docierają do baby żadne argumenty. Potwierdziła moją teorię o tym, że jest tępa i ograniczona.
1. lol zartujesz, ze ona chodzi z Twoja mama na takie spotkania?

2. co Ty, on nie odpocznie. w niedziele tez planowal isc do pracy. Tata pracuje w kghm, musi zjezdzac na dol, bo tam nadzoruje te wszystkie prace. nienawidze jego roboty. pracuje w bardzo szkodliwych warunkach

3. Hahahahaha i zalozy wątek "grupa wsparcia dla chlopaków ktorych dziewczyny są uzaleznione od wizazu"

Stary 2011-11-18, 11:46   #3491
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co?
Tak patrzę ba siebie w lustrze i doszłam do wniosku, że pomimo tego iż jestem niefotogeniczna i robię wtedy głupie miny, mam ładną twarz

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Agniesikkkkkk, żartujesz?

Ja lubię chodzić na zakupy z mamą, bo ona dostaje małpiego rozumu i potrafi na mnie wydać niezliczoną ilość pieniędzy
Ostatnio powiedziała 'ale tylko jedną rzecz'..... No tak kupiłam sobie jasną skórzaną kurtkę, ale myślę sobie nieeeeeeeee........ Nie mam do niej butów! I buty też mi kupiła

Dziewczyny poszukuję czarnej zamszowej torebki, listonoszki, żeby pomieściła format A4 bardziej pociągłej niż szerokiej i na obszyciach żeby miała ecru kożuszek.
Widziała gdzieś któraś taką?
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 11:55   #3492
agniesikk
Zakorzenienie

Haha, to nie wszystko Przecież moja siostra chodziła z moją mamą i tą koleżanką do lasu, bo mama i ta babka uprawiają hehe... nordic walking Także jak widać moja siostra ma kumpele Nie powiem, nie jestem taka, że izoluję się od ludzi powyżej któregoś roku życia, ale na Boga, co innego spotkać jakąś mamy koleżankę w kolejce do lekarza i pogadać o dupie maryni, a co innego gdzieś wychodzić z nią i z mamą
Stary 2011-11-18, 11:57   #3493
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
haha, to nie wszystko :d przecież moja siostra chodziła z moją mamą i tą koleżanką do lasu, bo mama i ta babka uprawiają hehe... Nordic walking :d także jak widać moja siostra ma kumpele nie powiem, nie jestem taka, że izoluję się od ludzi powyżej któregoś roku życia, ale na boga, co innego spotkać jakąś mamy koleżankę w kolejce do lekarza i pogadać o dupie maryni, a co innego gdzieś wychodzić z nią i z mamą
NIE WIERZE ALE KWAS

Stary 2011-11-18, 11:59   #3494
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesikk, ile Twoja siostra ma lat?
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 11:59   #3495
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co?
Tak patrzę ba siebie w lustrze i doszłam do wniosku, że pomimo tego iż jestem niefotogeniczna i robię wtedy głupie miny, mam ładną twarz

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Agniesikkkkkk, żartujesz?

Ja lubię chodzić na zakupy z mamą, bo ona dostaje małpiego rozumu i potrafi na mnie wydać niezliczoną ilość pieniędzy
Ostatnio powiedziała 'ale tylko jedną rzecz'..... No tak kupiłam sobie jasną skórzaną kurtkę, ale myślę sobie nieeeeeeeee........ Nie mam do niej butów! I buty też mi kupiła

Dziewczyny poszukuję czarnej zamszowej torebki, listonoszki, żeby pomieściła format A4 bardziej pociągłej niż szerokiej i na obszyciach żeby miała ecru kożuszek.
Widziała gdzieś któraś taką?
jestes naszą tyci tyci pieknością

nigdzie nie widziałam takiej torebki.. nie podobaja mi sie te z futrem. ktoras laska z jakiegos watku zamawiala cos takiego z asosa, moze tam popatrz? czasami jest darmowa wysylka, ale to trzeba byc takim dzieckiem szczescia jak agniesik, w dodatku Jezus musi Cie kochac

Stary 2011-11-18, 12:01   #3496
agniesikk
Zakorzenienie

Jakby co to na ASOS jest ciągle darmowa przesyłka Tylko, żeby nie zaginęła po drodze Moja MUSI DOTRZEĆ!!

Psyhe, moja siostra ma 20 lat

Dziewczyny, dostanę w drogerii rękawiczki takie do kremu do rąk? Pilnie mi takich potrzeba.
Stary 2011-11-18, 12:05   #3497
bita smietana
Zakorzenienie

Aaaaaa nie znoszę Was! Ciągle pluje w komputer ze smiechu kiedy Was czytam i wydaję z siebie dziwne odgłosy! Przez to ciągle ktoś na mnie patrzy podejrzliwie

Wyrzucą mnie
Stary 2011-11-18, 12:08   #3498
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
jestes naszą tyci tyci pieknością

nigdzie nie widziałam takiej torebki.. nie podobaja mi sie te z futrem. ktoras laska z jakiegos watku zamawiala cos takiego z asosa, moze tam popatrz? czasami jest darmowa wysylka, ale to trzeba byc takim dzieckiem szczescia jak agniesik, w dodatku Jezus musi Cie kochac
Rodzinka mi to załatwi

Kocham Cieeeee
Cytat:
Jakby co to na ASOS jest ciągle darmowa przesyłka Tylko, żeby nie zaginęła po drodze Moja MUSI DOTRZEĆ!!

Dziewczyny, dostanę w drogerii rękawiczki takie do kremu do rąk? Pilnie mi takich potrzeba.
Kiedyś w Oriflame były... Ale nie wiem czy w Rossmannie nie było kiedyś...
Cytat:
Aaaaaa nie znoszę Was! Ciągle pluje w komputer ze smiechu kiedy Was czytam i wydaję z siebie dziwne odgłosy! Przez to ciągle ktoś na mnie patrzy podejrzliwie

Wyrzucą mnie
To siedzisz na uczelni i nas podczytujesZ?k laski:
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 12:26   #3499
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

tak, tego mi bylo trzeba, musialas mowic ze ta przesylka jest nadal darmowa? matko mam taka ochote na jakas seksowna kreacje na sylwestra, achhhhhhhhhhhhhh

a Twoja siostra nosi bawelniane majtki, rajtuzy pod spodniami, wklada bawelniane koszulunie do spodni, nosi flanelowa pidzamke i potajemnie slucha hany montany?
a ona tez ma kijki do nordic walkingu?
ma prenumerate przyjaciolki? co za babol z niej

wiesz co, nie wiem czy w naturze nie maja takich rekawiczek, w wielu naturach jest takie osobne stoisko z produktami starej mydlarni i tam sie chyba cyklicznie pojawiaja.
Cytat:

Wyrzucą mnie

Cytat:
Rodzinka mi to załatwi

Kocham Cieeeee

Kiedyś w Oriflame były... Ale nie wiem czy w Rossmannie nie było kiedyś...

To siedzisz na uczelni i nas podczytujesZ?k laski:
ona jest w pracy Ty nieuku!

no i nie wiem czy Jezus bedzie Cie kochal jesli unikasz biskupa
zezwolenie na bezplatny parking dla ludzi podczas dnia wszystkich swietych to nie wszystko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 12:34   #3500
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hejka

No to pora zacząć dietę!
fakt,że dla mam karmiących piersią, ale to zawsze jakaś dieta

dwa dni mnie nie było i już nie wyrabiam z postami piszecie jak szalone!

dziewczyny! jest cudownie! znalazłam wagę a na niej.... z 71 przed porodem zrobiło się 55 po porodzie
jestem mega szczęśliwa!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Wszystkie mamy w albumach
wybacz, musiałam przeoczyć, albo nie umiem się tym obsługiwać

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
niegadaj?? jakim cudem?? pozazdroscic bo ja juz ppnad rok i nie umiem sie doprowadzic do normalnego wyglądu :/
no serio, serio
niestety została mi kreska na cały brzuch... mam nadzieje,że chociaż trochę zrobi się jaśniejsza
nie wiem jakim cudem tak szybko mój brzuch wrócił do siebie
ahhh no i tatuaż jest ciągle pięknie i idealny, nawet kawałeczek się nie rozciągnął

Cytat:
Powaznie tak to działa? zawsze podziwialam młode dziewczyny ktore same radzą sobie z dzieckiem. brawo

o nieeee, no tak, Ty ze względu na ciążę odeszłaś chwilowo z wątku, a tyle się działo ! jakieś brzydale z internetu nas tu wyzywały i dlatego sobie założylyśmy klubik i tam mamy swój pamiętnik Winylek Ci później wyśle zaproszenie
radzę sobie, ale już miałam chwilę załamania... mała płakała, ja razem z nią. nie wiedziałam kompletnie o co jej chodzi... do tego miałam problem z piersiami, bo zrobił mi się zastój pokarmu i piersi puchł i bolały jak cholera! przez to wszystko musiałam jechać do szpitala na ściaganie pokarmu. dziś jest lepiej i już mogę karmić Malutką uffff

dziecko wyczuwa moje emocje,więc staram się ciągle być miła, grzeczna i spokojna
a no troszkę mnie nie było i jestem bardzo do tyłu.
czekam na zaproszenie Winylku

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
TŻ zabiera mnie koło 20 na basen na godzinkę cobym się trochę zrelaksowała.
mmmm też bym poszła
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
a ja pojechalam dzisiaj do galerii z zamiarem wydania miliona, i co??? kurna nic mi sie nie podoba!!!
a gdzie byłaś w tej galerii? może w Lu?

Cytat:
Tż własnie stwierdził, że założy konto na wizażu, wpisze się tu i poprosi o oddanie mu dziewczyny, bo przyssałam do wizażu i siedze
gdzieś to już słyszałam

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:26   #3501
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Jakby co to na ASOS jest ciągle darmowa przesyłka
kurde, ze tez nie mam kasy akurat
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:26   #3502
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
tak, tego mi bylo trzeba, musialas mowic ze ta przesylka jest nadal darmowa? matko mam taka ochote na jakas seksowna kreacje na sylwestra, achhhhhhhhhhhhhh

a Twoja siostra nosi bawelniane majtki, rajtuzy pod spodniami, wklada bawelniane koszulunie do spodni, nosi flanelowa pidzamke i potajemnie slucha hany montany?

wiesz co, nie wiem czy w naturze nie maja takich rekawiczek, w wielu naturach jest takie osobne stoisko z produktami starej mydlarni i tam sie chyba cyklicznie pojawiaja.
Och tam kiecki są cudne, podoba mi się też ostatnio cekinowa spódniczka

Nieee, właśnie ona nie słucha Hany, tylko Adele i tych klimatów, czaisz I małpuje po mnie ubrania, 50% szafy mamy podobne. Kiedyś mi nawet majtek pozazdrościła A kijków nie ma, po prostu tak sobie chadzała po lesie

Poszukam, bo muszę ratować moje ręce

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Hejka

No to pora zacząć dietę!
fakt,że dla mam karmiących piersią, ale to zawsze jakaś dieta

dwa dni mnie nie było i już nie wyrabiam z postami piszecie jak szalone!

dziewczyny! jest cudownie! znalazłam wagę a na niej.... z 71 przed porodem zrobiło się 55 po porodzie
jestem mega szczęśliwa!

no serio, serio
niestety została mi kreska na cały brzuch... mam nadzieje,że chociaż trochę zrobi się jaśniejsza
ahhh no i tatuaż jest ciągle pięknie i idealny, nawet kawałeczek się nie rozciągnął
To super, jesteś przykładem, że po porodzie wcale nie trzeba wyglądać koszmarnie! A co do kreski, to się nie martw, zniknie, tylko trzeba czekać
Stary 2011-11-18, 13:34   #3503
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

ona jest w pracy Ty nieuku!

no i nie wiem czy Jezus bedzie Cie kochal jesli unikasz biskupa
zezwolenie na bezplatny parking dla ludzi podczas dnia wszystkich swietych to nie wszystko

Jestem rudym paprykarzem
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 13:41   #3504
bita smietana
Zakorzenienie

Winyl fajnie, że inwestujesz w jakość Ja zazwyczaj kieruje się po prostu KWC i ląduję w Essence czy Catrice, stwierdzam że jak będzie bubel to nie będzie mi szkoda Zraziłam się strasznie po tym jak 3 kroki clinique zepsuły mi cerę, róż diora nawet nie chciał się na niej utrzymywać Nie lubię przepłacać za takie rzeczy. A w pielęgnację inwestuję naturalną, więc zazwyczaj nie przepłacam. Zazwyczaj, bo aktualnie marzy mi się ten olejek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ncentrate.html

agniesikk, Twoja siostra musi być przerażająca Może powiedz jej, że jest jeszcze młoda?

agnesuk wow! gratuluje pieknej wagi po ciąży! Na pewno wyglądasz ekstra

annabanna, w sumie to nie praca, tylko praktyki, oczywiście darmowe, bo jak by inaczej W życiu nie będę pracowac w tym zawodzie, nie ma szans. Otworzę kawiarnię i będę szczęśliwa
Stary 2011-11-18, 13:52   #3505
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz mi powiedz - to była ironia czy nie ?:P
Hahaha, nie!

Cytat:
dodałam zdjecia włosów są w albumie macie czasami tak jak ostatnio napisała BŚ, że chcialabyscie się obudzić z pięknymi, długimi włosami, i w ogóle całe piękne?
to ja dzisiaj tak mam dziś obudziła się sexbomba a pasztet śpi :P
Jestem z nich zakochana! *________________* Może swoje tak potraktuję, bo lekko się wykręcają

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:57   #3506
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, ja bym chciała mieć kawiarnię. Albo restauracje, tak jak Magda Gessler i być sławna
Stary 2011-11-18, 14:01   #3507
Eldo_rado
amor vincit omnia

aniabania wystawiłaś te ciuszki na allegro?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 14:09   #3508
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
jestem mega szczęśliwa!

no serio, serio

a gdzie byłaś w tej galerii? może w Lu?
powaznie tak Ci szybko zeszla waga?! wooow ekstra! musisz swietnie wygladac, takie mlode mamy sa turbo sexy moze napisz ksiazke jak kasia cichopek, sexy mama

i tatuaz sie nie rozciagnal! balam sie co z nim bedzie! świetnie

ejjj ja bylam w galerii w LUb w poniedzialek ;D mamy tam kumpla, a TZ akurat cos tam od niego potrzebowal. wiec przy okazji tam podjechalismy nawet ja lubie, choc brak mi tam zary
Cytat:
Och tam kiecki są cudne, podoba mi się też ostatnio cekinowa spódniczka

Nieee, właśnie ona nie słucha Hany, tylko Adele i tych klimatów, czaisz I małpuje po mnie ubrania, 50% szafy mamy podobne. Kiedyś mi nawet majtek pozazdrościła A kijków nie ma, po prostu tak sobie chadzała po lesie

Poszukam, bo muszę ratować moje ręce
a co z Twoimi łapkami? jak zamierzasz je zregenerowac? ja po wczorajszych zabiegach mam okropne będziemy razem walczyly o ich piekny wyglad, prosze , prosze?
Twoja siostra jest mistrzowska :P
Cytat:

Jestem rudym paprykarzem
znowu zmienilas kolor? wczoraj chcialabys blondynka, ej
Cytat:
Winyl fajnie, że inwestujesz w jakość Ja zazwyczaj kieruje się po prostu KWC i ląduję w Essence czy Catrice, stwierdzam że jak będzie bubel to nie będzie mi szkoda Zraziłam się strasznie po tym jak 3 kroki clinique zepsuły mi cerę, róż diora nawet nie chciał się na niej utrzymywać Nie lubię przepłacać za takie rzeczy. A w pielęgnację inwestuję naturalną, więc zazwyczaj nie przepłacam. Zazwyczaj, bo aktualnie marzy mi się ten olejek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ncentrate.html

annabanna, w sumie to nie praca, tylko praktyki, oczywiście darmowe, bo jak by inaczej W życiu nie będę pracowac w tym zawodzie, nie ma szans. Otworzę kawiarnię i będę szczęśliwa
no, ja tez dopiero po praktykach przejrzalam na oczy ;/;/;/;/ kurcze te 19/20 lat to czesto za malo, aby wybrac odpowiedni kierunek, droge edukacji ;/ zycie pozniej weryfikuje takie plany

a co do kosemtykow, to mam tak samo, lubie dobra jakosc, ale jak czesto okazywalo sie, ze cena czy marka nie zawsze idzie w parze z jakoscia daj stowe za kosmetyk i badz zawiedziona? nie lubie tego :O:
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Hahaha, nie!

Jestem z nich zakochana! *________________* Może swoje tak potraktuję, bo lekko się wykręcają
ja tez jestem w nich zakochana! czuje sie seksownie jak mam proste wlosy! w lokach wygladam tak jakos slodko i niepowaznie ;/
Cytat:
Śmietanka, ja bym chciała mieć kawiarnię. Albo restauracje, tak jak Magda Gessler i być sławna
ja tez! ja tez!
ja bym miala swoja kawiarnie z nalesnikami i super klimatem, swieczkami i wysokimi cenami; i mialabym tez pub i budowalabym w nim super klimat i przyjacielska atmosfere!
i jezdzilabym po personelu

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
aniabania wystawiłaś te ciuszki na allegro?
jeszcze nie
ale pamietam, zeby je wystawic i zeby wam podeslac link

Stary 2011-11-18, 14:24   #3509
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, będę ciemną blondynką, ale rozjaśniając brązowe włosy rudy paprykarz jest nieodzownym elementem

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Kurde ciekawa jestem czy R. do końca weekendu wejdzie na maila
so trójka maybe.

Stary 2011-11-18, 14:25   #3510
aniabaniaa
Zakorzenienie

w rudym mi się kojarzylas z taka wulgarna laska z zawodowki :P aaa apropo rudego, to moj tz powiedzial, ze moge wyprostowac wlosy na stale pod warunkiem ze pozniej zafarbuje je na rudo; ja mysle ze to niewypal, a wy co o tym myslicie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości