Emulsje, esencje i boostery

Decleor Aromessence, Neroli Comforting Concentrate Koncentrat wygładzająco - odprężający

• 27 stycznia 2013 o 0:50
    uzależniający
    Poczatkowo dostałam bezpłatną próbkę tego olejku.............i zakochałam się w nim od pierwszego użycia. Stosuje go regularnie od 4 m-cy na noc co sprawia że zasypiam otulona pięknym zapachem zrelaksowana ,a budzę się wypoczęta i promienna. Olejek nie zapycha porów. Używam tego produktu od: 4m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 13 marca 2012 o 11:42
    totalne nawilżenie
    mimo że mam skórę mieszaną z tendencją do tłustej, na zimę postanowiłam mocniej nawilżyć skórę bo ogrzewanie w domach mocno wysusza skórę- gorzej niż słońce.. używam tego produktu jako serum rzno i wieczorem pod emulsję nawilzającą do twarzy z tej marki- działa fantastycznie :) nie zatyka porów, pieknie zmiękcza 2 krople wystarczy rozgrzać w dłoni a momentalnie skóra wypija olejek, łagodzi powstawanie zaskórników, pieknie zmiękcza i wygładza małym minusikiem jest zapach- można sie przyzwyczaić jednak nastepnym razem sięgne po aromaesencję ylang ylang do cer tłustych- na lato jest znacznie lepsza :) Używam tego produktu od: 3 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Olilili
    9 stycznia 2011 o 23:35
    piękne rozswietlenie
    Zaczęłam spotkanie z tym pieknie pachnacym olejkiem od tzw zestawu startowego - 1 ml olejku, i po 15 ml kremu ,5 ml balsamu i dodatkowo 15 ml maseczki nawilzajacej. Ten jeden ml okazał sie niezwykle wydajny wystarczył mi na ok 8-9 dni stosowania rano i wieczorem ( natomiast juz 5 ml starcza mi na dokladny miesiąc takze niewiem jak to zrobilam ) buzia odżyła, rozwietliła sie pieknie i wygladałam na mniej zmeczona i zestresowaną niz byłam w rzeczywistości. Najpierw twarz delikatnie mrowiła ale oczucie to odeszło w zapomnienie po 2 dniach. Efekt jaki zrobil olejek mozna porównac smiało do kremu chanel beaute initiale tyle ,ze olejek równiez wygładził mi troche zmarczczke mimiczna na czole z któa nie poradził sobie krem. Także warto zainwestowac a przynajmniej wypróbować kupujsc próbke lub zestaw startowy na początek. Kosmetyk nie tylko pieknie pachnie i dodaje blasku ale takze naprawde bardzo dobrze nawilza skórę. Obecnie mam przerwe w stosowaniu i juz widze pogorszenie stanu skóry który mnie tak zachwycal :) Używam tego produktu od: ok 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: pare próbek 3 mini po 5 ml
  • 27 grudnia 2009 o 19:57
    Wspaniały
    Olejek wspaniale odpreża, trochę natłuszcza skórę. Stosuję go na noc pod kremik.Rewelacyjny z plasmag żelem Thalgo. Skora twarzy jest rano odprężona, nawilżona i rozświatlona. Luksusowy kosmetyk. Bardzo wydajny. Stosowałam tylko próbki, ale zamierzam kupić oryginalne opakowanie.Odejmuję gwiazdkę za cenę. Poza tym rewelacja.Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:
    dhama
    18 lutego 2009 o 22:04
    nie pomaga
    ten olejek, w przeciwieństwie do Ylanga, nie zrobił wrażenia na mojej skórze, a raczej negatywne. zapach owszem przyjemny, ale bez szału, wchłanianie jak u mnie oleju z orzecha laskowego bardzo dobre, tylko rano - na początku nie widziałam żadnych efektów - jakbym posmarowała się samym olejem, a potem moje wrażliwe policzki były rano podrażnione, zaczerwienione! próbowałam go rozcieńczać, nakładałam pod krem Floral - efekt jak wyżej; resztkę dodałam do balsamu do ciała... Używam tego produktu od:2 miesiące Ilość zużytych opakowań:jedno