|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Dziewczyny
![]() Maz wrocil z pracy, wiec mam chwile oddechu. Miramej, kurtka fajna, szczegolnie na Modelu ![]() Ogladalam tez innych zakupy obecne i przyszlosciowe - fajne. Czeko, ja nie podazam za moda i chyba obcinalabym tyl i czekala, az reszta urosnie, nie lubie takich kucyczkow, ani duzo spinek we wlosach ![]()
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie zeby obciac tyl musze poczekac az boki troche podrosną-mam plan zeby nie ruszac wlosow do wiosny , szczerze to ja tez nie lubie ale nudzi mnie juz odbicie w lustrze ![]() a co myslacie o tym? wprawdzie mamy ciastoline ale ta piankolina wydaje sie lepsza ![]() http://allegro.pl/cobi-moon-dough-pi...940771974.html a te farbki fajne? http://allegro.pl/zestaw-16-el-piecz...921127374.html
![]() |
#4923 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To trzymam kciuki ![]() ![]() No ja na śniegowce Cię namawiałam, bo napisałaś, że Ci się podobają ![]() Fajny, ciekawe ile za wysyłkę. Dostosowuję się, kiedy mogę, naprawdę ![]() Serio? Nawet jak się nie ma problemów, to nie powinno się kucać? ![]() Ale masz mądre dziecko ![]() ![]() Kubusiowi ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |||
Zakorzenienie
|
Ja jestem za zwykłym tytułem, w stylu tego, co teraz mamy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mysle, mysle znaczy ja prezent juz kupilam-schowany (te klocki HK) ale jakby ktos pytal to podsune ![]()
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja o takim szeroko rozumianym myśleniu pisałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4928 |
Ola-Unhola
|
To nasza dzisiejsza dziurka
![]() 2011-11-18 20.06.31.jpg
#4929 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko to przerabiałam w czasie jak wy miałyście anielsko grzeczne dzieci.Moja wtedy szalała właśnie jak Oli teraz i jak Bartuś Ani. Teraz nie chciałabym jej przechwalić tfu tfu ale od jakiś 2tyg jest bardzo grzeczna, mało się złości,już nie wybucha taką furią,nie hałasuje jak opętana,nie wspina się tu i ówdzie, no i uwaga uwaga ...słucha.Nie musze wymyślaś nie wiadomo jakich argumentów.Po prostu ją proszę. Od czasów pojawienia się Blanki w domu nie mam absolutnie żadnych problemów z ubraniem jej.Dla przypomnienia dodam że do okolic południa potrafiła chodzić w piżamie i nie mieć czasu się ubrać. Co ważne na spacer też wychodzimy sprawnie,bo wcześniej gotowałam się w środku że wychodzi na to że ona mi łaskę robi że na spacer pójdzie ![]() Teraz idzie i musi nam to iść bardzo sprawnie,bo nim się 3 popakujemy w buty i kurtki to trochę mija. Cytat:
![]() Svi dawno nie wspominałaś i tak mi się przypomniało, czy ojciec spotyka się z młodym? jak nie chcesz to nie odp. Cytat:
Cytat:
Laura została poznana z najgorszej strony przez sąsiadów...bo wciąż niósł się jej płacz,krzyk,histeria. Ostatnio z mężem szła i sąsiad z naprzeciwka ją przywitał "witam krzykaczkę,ciebię to ale latem było słychać" ![]() Sama ją słyszałam z daleka jak wracałam z zakupów,4domy dalej przy ruchliwe ulicy dokładnie słyszałam że to Laura. Cytat:
![]() farbki są średnie,mamy je od lata.Stępelków nie można zamoczyć w farbie,bo za wąski słoiczek. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- aaaa wciąż mi się zapomina,Karo co dzień przychodzisz mi na myśl jak oglądam swój serial. W" prosto w serce" zaczęła grać nowa postać,bardzo podobna do ciebie.Takie mam skojarzenie ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
u nas kapiel w tyle bo Werka buduje plot
![]() Cytat:
![]() a wiesz ze tez mi sie z Karo skojarzyla ![]() mialam juz wczesniej pytac Karo robilas ta tarte?
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
Hej
Jan Remigiusz urodził się 8 listopada. 3300g i 56 długi Spędziliśmy trochę czasu w szpitali bo dostał niestety antybiotyki ![]() Teraz czeka nas jeszcze wizyta u jednego lekarza, i mam nadzieje że dowiem się że wszystko w porządku. Trzymajcie kciuki mocno bo się nam przydadzą. Mały jest klonem Sebastianka. Strasznie podobny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wojtusiu czasem niestety trzeba się wykazać nadludzką cierpliwością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja pisałam,że Damian ma takie argumenty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O kombinezonie też pisałam,że mi się podoba ![]() Wierzę Ci,bo sama to czasami przerabiam ![]() Na pewno nie często,albo długo,wykonując jakąś czynność-to po prostu niezdrowe dla stawu kolanowego ![]() I Ty przeciwko mnie? ![]() Na Mikołaja kupiłam Duplo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak ![]() --------------------- W niedzielę mamy odpust w parafii na Katarzyny i ciotka z wujkiem z Krakowa,już jutro przyjeżdżają ![]() ![]() ![]() Brzuch na @ boli mnie już trzeci dzień i nic ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
w temacie tart...właśnie zajadam ...kawałek wiedeńskiej i kawałek gruszki maczanej w winie
![]() Kartonik wstążką przewiązany,ładnie to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Kamilo, gratulaski serdeczne ![]() co to za antybiotyk, na co? Sylka, wcz ci nie odp.Pytałaś czy to pewne źródło, tak więc tak myślę.To dość duży,dobrze zaopatrzony sklep.Od jedzenia,po słodycze,kosmetyki.Wszyst ko praktycznie, no i ten sab maja. Położna sama mnie tam wysłała po te krople. no i przypomniałaś mi o moich imieninach ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-11-18 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kciuki zacisniete ![]() Cytat:
![]() daj przepis na placek ![]() pociesze cie ze mnie tez meczy bol @- mam dostac na dniach ![]()
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najpierw o śniegowcach ![]() ![]() Skądże ![]() ![]() Duplo Kuba dostał wcześniej - pokaż, jakie Ty kupiłaś ![]() ![]() ![]() A jest nadzieja, że robią uczciwiej niż w piekarni?
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-11-18 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartek też mi dzisaij strzelił takim hasełkiem ... "mama zostane z babcią ... tu siedzę, będę płakać" ![]() nieźle Ci szło ![]() Cytat:
![]() ![]() oj taaaaak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mój złosnik dopiero zaczyna - z ubieraniem też jest coraz gorzej ![]() ![]() piaskolinę chyba sobie jednak daruję - coś czuje, ze byłą by rozrzucana po całym pokoju ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj? Musiałaś coś przeskrobać, przecież nie złościłby się tak sobie ![]() Hehe ![]() ![]() Za długo ![]() *** Idę, pa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mmmmm ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to ja tak na zapas /jakby mnie nie było/ wszystkiego najlepszego ![]() ![]() i lecę ... może jakis film w końcu oglądnę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4943 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do usług ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niech Ci będzie ![]() ![]() O takie: http://allegro.pl/klocki-lego-duplo-...941788980.html To jednak już coś masz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zmeczona jestem wiec krotko
imprezka udana - przyszlo 17 dzieci ![]() rozniesli bawialnie, doslownie, polamali nawet stol ![]() ale bylo wesolo hehe Eryk zebral duzo prezentow i padl jutro maja przyjsc dziadkowie kamilka gratulacje ![]() ![]() ![]() kasiu ostatni raz widzial sie z nim jakis miesiac temu i byly male ekheeem komplikacje, dzis nie zadzwonil nawet z zyczeniami, podejrzewam, ze sam sie teraz dlugo nie odezwie jak bede miala chwile to napisze w klubie o co chodzi dokladniej
#4946 |
Ola-Unhola
|
![]() Udanej soboty ![]() Ja dzisiaj lecę na mikrodermabrazję ![]() kamilko, gratuluję i trzymam kciuki ![]() ![]() Svi, fajnie, że imprezka się udała ![]()
#4947 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Coś takiego: http://allegro.pl/kidsmate-autobus-p...922575572.html http://allegro.pl/autobus-przegubowy...941166807.html
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
U nas juz pierwszy snieg spadł na termometrze -2,ale na dwor sie przejdziemy tak za godzinkę Czeko umieszcze zdjecie jutro jak umyje włosy i uzloze bo tak to nic ciekawego ![]() Kamilko gratuluje drugiego synka ![]() Jestem ostatnio kłebkiem nerwow, serce mnie kłuje, głowa ciągle boli taki ucisk jakby obrecz wokół głowy ![]() ![]()
#4949 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jest jakaś możliwość? Cytat:
![]() a ja wtedy mówię do niego: "no i popatrz jak jest teraz smutno stoliczkowi, że nim rzuciłeś" a ten ze skruszoną miną podchodzi do stolika, glaszcze go i mówi "nie płać, noooo" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** tak w ogóle to dzień dobry ![]() miłego dnia życzę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja mówię po prostu, że nie podoba mi się, że tak się zachowuje, że można złość okazać inaczej (płacząc, krzycząc, tupiąc), że nie wolno rzucać/przewracać, bo można coś zniszczyć i komuś zrobić krzywdę. Standard ![]() *** Siedzę i myślę nad prezentami ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-11-19 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.