|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
![]() Nie wiem czy jest coś takiego u mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() A masz kręcone? ![]() Aż poszłam się zważyć, coprawda zjadłam już dwa owoce :P, ale na wadze 0,5kg mniej WRESZCIE COŚ! ![]() ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-11-19 o 12:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam z mamą na zakupach, kupiłam sukienkę, torebkę, 3 lakiery, byłam na solarium i czuję się piękna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja nie śpię od 9:30, zrobiłam już pierdyliard rzeczy. Muszę jeszcze tylko przerobić hybrydyzację z chemii i pouczyć się na klasówkę z historii, a potem będę... golić chaszcze ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-19 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja właśnie dzisiaj powitałam @, więc czeka mnie tydzień paszteta i złego samopoczucia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze gnije w pracy od 8 rano
![]() ![]()
#3549 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w takie zabawy
![]() ![]()
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już wiesz czego słucham- Banna trafiła ![]() ![]() Skończyłam się uczyć, od rana, matko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ej, ale przynajmniej masz pomysł, a ja na razie jedynie co, to zachwycam się teoriami mojego pana profesora odnośnie zasadności wprowadzenia do KK sankcji za zabicie miłości wzbudzonej w kimś jednoznacznym zachowaniem ![]() dziękuję za życzenia! ![]() super, cieszę się, że waga ruszyła, ja po wczoraj mam pewne obawy o moją, ale imieniny ma się raz w roku :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. eeee, jeśli umyłabym włosy wieczorem i poszła spać z mokrymi, to rano byłby jeden wielki chaos, zawsze muszę je wysuszyć albo suszarką i ze szczotką, albo dać im samym wyschnąć, ale wtedy muszę je regularnie rozczesywać podczas schnięcia, bo inaczej też jest katastrofa :P 3. też miałam polew ![]() 4. no, mądra dziewczyna! Cytat:
![]() Cytat:
brzydka, tylko do łazienki - pęseta, depilator/maszynka, maseczka na włosy, peeling kawowy, fajnie pachnący balsam i jesteś bogini! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Sunday Rose Czas edycji: 2011-12-19 o 17:51 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty już wiesz co ![]() Cytat:
![]() czas na relaks! eeej jestem zawalona robotą, wkurzają mnie te wszystkie moje projekty, naprawdę wolałabym mieć jakieś kolokwium zaliczające, niż projekt do zrealizowania. Nie dość, że nie narzekam na nadmiar czasu, to zawsze trudno jest ustalić taki termin, żeby pasował całej mojej grupie badawczej, choć to zwykle mnie nie pasuje i już 2 razy zwalniałam się z ćwiczeń na prawie, żeby iść z nimi robić badanie, teraz ja te ćwiczenia muszę odrobić plus przygotować się na bieżące, phii, skąd ja mam brać na to czaaaaas ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Ech, skasowało mi część wiadomości ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=eJWla...ature=youtu.be CZY WY TO WIDZICIE?!
Psyhe, Ty chciałaś jakieś oryginalne zaręczyny ![]()
#3555 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Nie mam siły Was nadrobić ![]() ![]() Zaraz się walnę spać i mam nadzieję, że jutro będę zdrowsza, bo zamierzam zagadać do przystojniaka ![]()
![]() |
#3556 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego seansu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uwielbiam koncerty OSTREGO. achhhh ochhh! choc ostatnio przestalam go sluchac. ostatnio wkrecam sie w piosenke Pezeta, do ktorej linka BŚ przeslala nam daaaaaaaaaawno temu ![]() Cytat:
![]() w takich momentach myslę, że trzeba było iść do zawodówki ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Hm, i ten, piję drinka i tak sobie myślę dziewczyny, że fajnie, że jesteście
![]()
![]() |
#3558 |
amor vincit omnia
|
ale jestem zmęczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zadomowienie
|
a ja kupilAM KARNET NA BASEN I SAUNE I MYSLE ZE BEDE CHODZIC REGURALNIE BO PO NICH I PO KREMIE MAM LADNY BRZUSIO WKONCU
a u mnie w koncu przestalo isc w gore....lepsze to niz nic ja tez a jutro o 6 pobudka i 12 godzinna zmiana w cafejce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też cieszę się ze tu trafilam, do takiej zgranej ekipy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pracujesz w cafejce, w sensie internetowej? 12 godzin siedzenia, koszmar ;/ u mnie spadek! ![]() ![]() ![]() zaraz TZ mnie gdzies porywa ![]() ciaooo ![]()
![]() |
#3561 | ||
Wtajemniczenie
|
no hej
![]() wczoraj miałam istne szaleństwo w domu. wjechała rodzinka i normalnie takie zamieszanie,że tragedia... każdy przerzucał sobie Oliwkę z rąk do rąk jak jakieś warzywo. Szlag mnie trafiał, ale przecież nie mogę nic powiedzieć.. wiem,że się cieszą itp. ale naprawdę ciężko się na to patrzyło. Tż też wkurzony i zwracał mamie uwagę,żeby jej nie nosiła tyle ![]() za to ja mam problem z moją matką. wcześniej się nie interesowała - było źle. teraz, interesuje się AŻ za bardzo. od tygodnia codziennie do Nas przyjeżdża. nie dzwoni, nie zapowie się, tylko przyjeżdża do wnusi i już. a ja ani nie mogę iść spać, ani posiedzieć sama z Tżem, bo ona akurat teraz się nudzi i chcę przyjechać ![]() pierwsze co robi jak wchodzi, ściaga kurtkę i już leci po Oliwkę żeby ją wziąć na ręce. no ja rozumiem,że się przejęła rolą babci, ale jak chcę wziąć Oliwkę do karmienia, to nie chce mi jej dać ![]() jednej walniętej teściowej się pozbyłam, teraz z matką będę wojować ![]() wczoraj weszłam w spodnie z okresu ciąży - rozmiar... uwaga! XS i koszulka rozmiar 32 ![]() ![]() ![]() ![]() hormony mi skaczą, zgwałciłabym Tża, a nie mogę... Boże, jakie to straszne uczucie chcieć, a nie móc ![]() no, no gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawo, brawo ![]() mmm, ciekawa jestem gdzie? ![]() ![]() ![]() Ja idę jeszcze pod kołderkę ![]()
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak.. i mamy teraz MAŁY EFEKT
![]() Z mamą może po prostu pogadaj - pewnie tak czy siak źle to odbierze, ale z czasem przemyśli i zrozumie, że nie jest niezastąpiona. To Ty jesteś matką i dokładnie wiesz co robić! ![]()
#3563 |
Zakorzenienie
|
winyl
gratuluje spadku! ![]() ![]() moooniaaaa pokaż zakupy! ![]() agniesikk, banna, SR czuję się nierobem przy Was! Ale już zabieram się za naukę ![]() ![]() Sunday Rose Z tym pomysłem to wiesz... Wiem co chciałabym, ale pewnie będę brała co jest... jedno wiem na razie:nie mam ochoty robić aplikacji ![]() ![]() agnesuk o rany dziewczyno, Ty to masz akcje z tą rodziną... Może normalna sensowna rozmowa z mamą? Mam nadzieję, że wszystko zrozumie i będzie np. zapowiadała wizyty ![]() I gratuluję spadku! Jestem pod mega wrażeniem, na pewno wyglądasz świetnie ![]() A ja miałam wczoraj rodzinę związki i z tej okazji była kaloryczna kolacja i pyyyyszny deser ![]() ![]() ![]() ![]() I chyba mam jakieś jesienne załamanie, bo strasznie dużo śpię, a nie mogę zasnąć w nocy, nie mam apetytu a chcę dużo słodyczy itd ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
amor vincit omnia
|
muminek zazdroszczę tego karnetu
![]() alixis, aniabania gratuluję spadków, Chudziny ![]() agnesuk rozmiar XS/32 ![]() ![]() ![]() bś wiesz co, chyba wiele osób teraz odczuwa jakieś takie osłabienie, połączone z kiepskim nastrojem.. .to chyba jednak taka a nie inna pora sprawia, ze człowiekowi się nic nie chce, ze tylko by spał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zadomowienie
|
Sunday Rose czasami po prostu nie wiem co pisać bo jestem zabiegana i tak szybko wątek przeglądam ale z wszystkimi postami jestem zawsze na bieżąco
![]() Aniabania poszliśmy na "listy do M."świetny film, szczerze polecam ![]() ![]() Gratuluję spadku Ania ![]() ![]() BŚ ja też właśnie byłam na tym filmie i jestem zachwycona ![]() Eldo_rado Ania to chudzina mi jeszcze trochę brakuję ![]() ![]() Dostałam od 'teściowej' cały talerz oponek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2011-11-20 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
Ja od dwóch tygodniu ćwiczę 6 weidera, widać już efekty!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
eldo no pewnie tak, zacznę jeść więcej warzyw i owoców
![]() ![]() ![]() alexis a ile masz wzrostu? Też u Ciebie wczoraj praktycznie nie było miejsc na ten film? Masakra, anulowali nam rezerwacje i już myślałam, że go nie zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyglada na to, że ITI nieźle zarobi na tym filmie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.