Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-19, 12:50   #3541
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Kto miał dzisiaj na śniadanie racuchy z dodatkiem czekolady, z której zrezygnował

W ogóle, że Wy wszystkie jeszcze śpicie.. wytłumaczenie mają tylko nasze studentki

A co do torebek - czasami naprawdę fajne można znaleźć w Takko!
Ja wstałam z 20min temu ...
Nie wiem czy jest coś takiego u mnie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Już jest mnie mniej o 1,5 kg a dopiero niecałe 2 tyg

Dziś Tż zabiera mnie do kina
Chyba sobie wyprostuję włosy, chce wyglądać super
Pięknie, gratuluję!
A masz kręcone?

Aż poszłam się zważyć, coprawda zjadłam już dwa owoce :P, ale na wadze 0,5kg mniej WRESZCIE COŚ! (po 4 dniach to całkiem nieźle )

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2011-11-19 o 12:54
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:58   #3542
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Pięknie, gratuluję!
A masz kręcone?

Aż poszłam się zważyć, coprawda zjadłam już dwa owoce :P, ale na wadze 0,5kg mniej WRESZCIE COŚ! (po 4 dniach to całkiem nieźle )
Wiesz co one nie są kręcone tylko takie nijakie dlatego na noc robię sobie warkocza i są nawet ładne fale się robią ale dziś przeszły same siebie, nie mogę na nie patrzeć
Gratuluję 0,5 to dużo jak na niecały tydzień Myślę że gdybyś zważyła się na czczo było by jeszcze mniej
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:37   #3543
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
aa ta komedia to 27 sukienek. uwielbiam katherine heigl. jest takim slodkim wysokim zyciowym lamaga :P sam film to romantyczne smety, ale i tak prawie sie pobeczalam niewiadomo czemu
Oglądałam, fajny film

Cytat:
W ogóle, że Wy wszystkie jeszcze śpicie.. wytłumaczenie mają tylko nasze studentki
Ja nie śpię od 9:00, więc wypraszam sobie

Byłam z mamą na zakupach, kupiłam sukienkę, torebkę, 3 lakiery, byłam na solarium i czuję się piękna
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:59   #3544
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Oglądałam, fajny film

Byłam z mamą na zakupach, kupiłam sukienkę, torebkę, 3 lakiery, byłam na solarium i czuję się piękna
Poookaż zakupy!

XOXO
Stary 2011-11-19, 14:13   #3545
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja nie śpię, ja nie śpię!

sprzątałam od rana (11), a zaraz lecę suszyć włosy, bo idziemy z tatą, jego dziewczyną i bratem na kręgle a wieczorem TŻ zabiera mnie do siebie, będziemy oglądać jakiś film
Film, taaaaaaaaaaaaaak na pewno!
Cytat:

Też pojechałam na zakupy z zamiarem kupna sukienki na studniówkę, a wróciłam z taką szklaną ozdobę na podgrzewacze

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:20   #3546
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, odczep się od Adele . A czego Ty słuchasz? już mnie to kiedyś zastanawiało .

Miałam pisać, że często młodsze siostry kopiują starsze ... a potem mi się przypomniało, że to Ty jesteś tą młodszą . Bo z opisu zachowania i charakteru to powiedziałabym, że na odwrót .
Cytat:
ja bym obstawiala ze jakiegos fajnego lekkiego rocka, moze redhotow, niezniszczalnego HEYa i tak jak kazdy, od czasu do czasu rihanny i innych radiowych przebojow ;D

a jaki ogladalas film?
Bingo. Adele też słucham! A Winyl już chciała mnie bić

Ja nie śpię od 9:30, zrobiłam już pierdyliard rzeczy. Muszę jeszcze tylko przerobić hybrydyzację z chemii i pouczyć się na klasówkę z historii, a potem będę... golić chaszcze I zmyję obdrapany lakier ze stóp i nałożę nowy Boże, pasztet ze mnie. I chyba se walnę peeling kawowy. No cokolwiek, żeby się odpasztetować.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-19 o 14:22
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:52   #3547
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Ja nie śpię od 9:30, zrobiłam już pierdyliard rzeczy. Muszę jeszcze tylko przerobić hybrydyzację z chemii i pouczyć się na klasówkę z historii, a potem będę... golić chaszcze I zmyję obdrapany lakier ze stóp i nałożę nowy Boże, pasztet ze mnie. I chyba se walnę peeling kawowy. No cokolwiek, żeby się odpasztetować.
Nie chciałam bić! Tylko myślałam, że masz coś do Adele i się zastanawiałam co do Niej można mieć , bo nawet jak się komuś nie podoba styl muzyki to chyba każdy jest w stanie usłyszeć, że Ona ma fenomenalny głos? I nie chciałam, żebyś się ze mnie śmiała, że słucham Adele A też chciałam się dowiedzieć czego słuchasz .

A ja właśnie dzisiaj powitałam @, więc czeka mnie tydzień paszteta i złego samopoczucia . Tylko kurde, dzisiaj znowu chciałam poćwiczyć, ale nie wiem czy dam radę Może spróbuję chociaż hula-hop, ale to wieczorem przy jakimś odmóżdżającym programie .

XOXO
Stary 2011-11-19, 15:35   #3548
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

a ja jeszcze gnije w pracy od 8 rano jak nie dostane super hiper napiwku to
Stary 2011-11-19, 17:00   #3549
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Film, taaaaaaaaaaaaaak na pewno!
no co?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 17:43   #3550
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
no co?
Nie wierzę w takie zabawy Myślisz, że ja nie wiem co kryje się pod pretekstem filmów? JAKBYM NIE OGLĄDAŁA FILMÓW Z TŻ

Stary 2011-11-19, 17:55   #3551
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chciałam bić! Tylko myślałam, że masz coś do Adele i się zastanawiałam co do Niej można mieć , bo nawet jak się komuś nie podoba styl muzyki to chyba każdy jest w stanie usłyszeć, że Ona ma fenomenalny głos? I nie chciałam, żebyś się ze mnie śmiała, że słucham Adele A też chciałam się dowiedzieć czego słuchasz .

A ja właśnie dzisiaj powitałam @, więc czeka mnie tydzień paszteta i złego samopoczucia . Tylko kurde, dzisiaj znowu chciałam poćwiczyć, ale nie wiem czy dam radę Może spróbuję chociaż hula-hop, ale to wieczorem przy jakimś odmóżdżającym programie .
Nie no co Ty, ja też uważam, że jest świetna, ma głębokie teksty i piękny głos

To już wiesz czego słucham- Banna trafiła A poza tym to lubię jeszcze Lenny'ego Kravitza, Eminema, O.S.T.R. Moj gust muzyczny jest różnorodny (może za wyjątkiem disco polo ).

Skończyłam się uczyć, od rana, matko Łeb mi pęka...
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 18:21   #3552
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

SR TAK! Chcę z Tobą pracować i wykrywac krew! Ja takich rzeczy nie miałam niestety I w ogóle karne też mi nie wchodzi... Aktualnie moim pomysłem na życie jest pomaganie ludziom oszukac fiskusa :

I wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Ja tez chudnę Już prawie wróciłam do wagi sprzed mojego kryzysowego okresu I potem odchudzanie musi ruszyć na dobre

Bandyckie Śródmieście leżę mega!
BŚ, no to weeeeź, zróbmy to! rzućmy studia, zostańmy hmm w sumie to nie wiem, kim trzeba być, żeby mieć taką robotę - Dexter jest analitykiem krwi po prostu no ale Dexter to Dexter

ej, ale przynajmniej masz pomysł, a ja na razie jedynie co, to zachwycam się teoriami mojego pana profesora odnośnie zasadności wprowadzenia do KK sankcji za zabicie miłości wzbudzonej w kimś jednoznacznym zachowaniem

dziękuję za życzenia!

super, cieszę się, że waga ruszyła, ja po wczoraj mam pewne obawy o moją, ale imieniny ma się raz w roku :P
Cytat:
Annobanno, Hasceral ma 10% mocznika

Sunday, wszystkiego najlepszego, dużo pinionszków i spełnienia marzeń
dzienkujem

Cytat:

1. uaaaa, imieniny, IMPREZA! zdrówka :
2. naturalne proste, aaaa! zazdrosc mnie zzera
3. Bandyckie śródmieście :
4. wiesz co, no na poczatku sie zgodzilam, bo w sumie tez podoba mi sie rudy, ale po jakims czasie wstapil we mnie feministyczny szal i wygarnelam calemu swiatu ze nie bede spelniala jakiegos meskiego widzimisie! NEVER!
1. dzięki! impreza była malutka i domowa, bo mnie przeziębienie powoli rozkłada aczkolwiek po wczorajszej ilości alkoholu dziś jest lepiej
2. eeee, jeśli umyłabym włosy wieczorem i poszła spać z mokrymi, to rano byłby jeden wielki chaos, zawsze muszę je wysuszyć albo suszarką i ze szczotką, albo dać im samym wyschnąć, ale wtedy muszę je regularnie rozczesywać podczas schnięcia, bo inaczej też jest katastrofa :P
3. też miałam polew
4. no, mądra dziewczyna!
Cytat:
czekamy

to mój naturalny ja mam ciemny brąz, ale te moje włosy nie są jednolite, niektóre pasma mam wpadające w ciemny blond, a niektóre podchodzą pod jakiś rudy zalezy jak słońce zaswieci :P
ej, nie jesteś przypadkiem moją zagubioną siostrą?

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napisałam mega posta z odpowiedziami na Wasze posty i co qwa?!!! Skasował mi się w trakcie dodawania bo wyskoczył jakiś błąd

w każdym bądź razie jestem u kuzynki, weekend w szkole

Coraz bardziej mi się wydaje, jak czytam Wasze posty, że jestem kompletnie zacofana jeżeli chodzi o pielęgnację samej siebie (kosmetyki, fryzjer, itd). Czuję się brzydka
eeej, nie czuj się
brzydka, tylko do łazienki - pęseta, depilator/maszynka, maseczka na włosy, peeling kawowy, fajnie pachnący balsam i jesteś bogini!
Cytat:
mam taakie dobre serduszko. wyobrazcie sobie, ze jest piatkowy wieczor, a ja sie ucze : robie notatki, powtarzam gramatyke : moze za to spotka mnie jutro cos milego?
Ania, kocham Twój sposób rozumowania ej, to ja powinnam być codziennie nagradzana :P

Cytat:
Miałam pisać, że często młodsze siostry kopiują starsze ... a potem mi się przypomniało, że to Ty jesteś tą młodszą . Bo z opisu zachowania i charakteru to powiedziałabym, że na odwrót
xDDDD

Cytat:
BB kremy zamawiasz na ebayu, dobrze pamietam? a sluchaj, wiem, ze Ty mnostwo o tym pisalas, wiec nie bede Cie juz napastowala, mozesz mi polecic jakis watek gdzie dowiedzialabym sie jak sobie dopasowac taki krem?
ooo, ja też tam zajrzę

Cytat:
Kto miał dzisiaj na śniadanie racuchy z dodatkiem czekolady, z której zrezygnował
uau! daj racucha, daj racucha! ja tam jadłam muesli z mlekiem ale jutro ugotuj zupę mleczną wstałam po 10, ale każdego dnia wstaję taaak wcześnie

Cytat:
ja nie śpię, ja nie śpię!

sprzątałam od rana (11), a zaraz lecę suszyć włosy, bo idziemy z tatą, jego dziewczyną i bratem na kręgle a wieczorem TŻ zabiera mnie do siebie, będziemy oglądać jakiś film
dobrej zabawy podczas FILMU

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
ruszył, ruszył, ale i tak na te 10 dni miałam 2 kryzysy szkoda gadać wszystko przy %
wszystko sie ustabilizowalo teraz. nie mam czau teraz opisac ze szczegołami, ale kiedys napewno to zrobie
szukam celu w zyciu ot tak; obroniłam licencjata, na magista mnie nie stac, szukam jakiejs przyszlosciowej pracy bo w gastronomi lub za lada dostac mozna od tak ale co z tego nie mogę Was nadrobić...
eej no eeej, wracaj do nas :P jesteś na SB?

Edytowane przez Sunday Rose
Czas edycji: 2011-12-19 o 17:51
Sunday Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:26   #3553
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje! pisz u nas częściej

Cytat:
gratuluję, oby tak dalej
Cytat:
poka poka

Cytat:

jak dobrze, że chemii juz nigdy nie będę miała

Cytat:
.
no, winylek ujęła to dokładnie tak, jak chciałam to napisać

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
trzymamy kciuki za hojność klientek

Cytat:
no co?
Ty już wiesz co

Cytat:
Nie wierzę w takie zabawy Myślisz, że ja nie wiem co kryje się pod pretekstem filmów? JAKBYM NIE OGLĄDAŁA FILMÓW Z TŻ

Cytat:

Skończyłam się uczyć, od rana, matko Łeb mi pęka...
czas na relaks!

eeej jestem zawalona robotą, wkurzają mnie te wszystkie moje projekty, naprawdę wolałabym mieć jakieś kolokwium zaliczające, niż projekt do zrealizowania. Nie dość, że nie narzekam na nadmiar czasu, to zawsze trudno jest ustalić taki termin, żeby pasował całej mojej grupie badawczej, choć to zwykle mnie nie pasuje i już 2 razy zwalniałam się z ćwiczeń na prawie, żeby iść z nimi robić badanie, teraz ja te ćwiczenia muszę odrobić plus przygotować się na bieżące, phii, skąd ja mam brać na to czaaaaas

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Ech, skasowało mi część wiadomości No nic, i tak żadnej z Was teraz nie ma
Stary 2011-11-19, 19:25   #3554
Loriette
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=eJWla...ature=youtu.be CZY WY TO WIDZICIE?!

Psyhe, Ty chciałaś jakieś oryginalne zaręczyny

Stary 2011-11-19, 19:57   #3555
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej

Nie mam siły Was nadrobić W nocy miałam gorączkę i chyba znowu się na nią zapowiada, wszystko mnie boli i do tego mam @

Zaraz się walnę spać i mam nadzieję, że jutro będę zdrowsza, bo zamierzam zagadać do przystojniaka
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:56   #3556
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

super! gratuluję spadku
Udanego seansu ciekawi mnie na co poszliscie ;>
Cytat:
STRASZNIE się cieszę!
Cytat:
pokkaaa poka, jaka sukienka? ja byłam dzis w CH, chciałam sobie kupic mnostwo rzeczy i dupa. kroluje sylwester. sukienki sa przepiekne, ale po co mi teraz sukienka... chcialam jakis dluzszy sweterk i wymyslilam sobie legginsy w norweskie wzory ;pD widziala ktora? ja widzialam tylko w NY, ale stamtad nie chce, nienawidze tego sklepu

Cytat:
.
ja ja bardzo lubie, + ten teledysk jej pierwszy teledysk, baaardzo hipnotyzujacy wg mnie
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
to wpadniemy bandą i spuscimy im manto!
Cytat:
ZAWSZE zasypiam
Cytat:
Nie no co Ty, ja też uważam, że jest świetna, ma głębokie teksty i piękny głos

To już wiesz czego słucham- Banna trafiła A poza tym to lubię jeszcze Lenny'ego Kravitza, Eminema, O.S.T.R. Moj gust muzyczny jest różnorodny (może za wyjątkiem disco polo ).
...
Lenny, aaaaa! od kiedy pamietam lamie moje biedne serduszko tak jak zigolak R naszej biednej Psyhe
uwielbiam koncerty OSTREGO. achhhh ochhh! choc ostatnio przestalam go sluchac.
ostatnio wkrecam sie w piosenke Pezeta, do ktorej linka BŚ przeslala nam daaaaaaaaaawno temu
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość

eeej jestem zawalona robotą, wkurzają mnie te wszystkie moje projekty, naprawdę wolałabym mieć jakieś kolokwium zaliczające, niż projekt do zrealizowania. Nie dość, że nie narzekam na nadmiar czasu, to zawsze trudno jest ustalić taki termin, żeby pasował całej mojej grupie badawczej, choć to zwykle mnie nie pasuje i już 2 razy zwalniałam się z ćwiczeń na prawie, żeby iść z nimi robić badanie, teraz ja te ćwiczenia muszę odrobić plus przygotować się na bieżące, phii, skąd ja mam brać na to czaaaaas

w takich momentach myslę, że trzeba było iść do zawodówki

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Heeej

Nie mam siły Was nadrobić W nocy miałam gorączkę i chyba znowu się na nią zapowiada, wszystko mnie boli i do tego mam @

Zaraz się walnę spać i mam nadzieję, że jutro będę zdrowsza, bo zamierzam zagadać do przystojniaka

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 21:10   #3557
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hm, i ten, piję drinka i tak sobie myślę dziewczyny, że fajnie, że jesteście
Stary 2011-11-19, 21:15   #3558
Eldo_rado
amor vincit omnia

ale jestem zmęczona
Stary 2011-11-19, 21:40   #3559
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
jaaaki słodziak! tez bym poszla... albo na saune, ooooooo
a ja kupilAM KARNET NA BASEN I SAUNE I MYSLE ZE BEDE CHODZIC REGURALNIE BO PO NICH I PO KREMIE MAM LADNY BRZUSIO WKONCU
Cytat:
a u mnie w koncu przestalo isc w gore....lepsze to niz nic

Cytat:
ale jestem zmęczona
ja tez a jutro o 6 pobudka i 12 godzinna zmiana w cafejce
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 05:18   #3560
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Hm, i ten, piję drinka i tak sobie myślę dziewczyny, że fajnie, że jesteście
też Cię kochamy !
też cieszę się ze tu trafilam, do takiej zgranej ekipy
Cytat:
ale jestem zmęczona

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
a ja kupilAM KARNET NA BASEN I SAUNE I MYSLE ZE BEDE CHODZIC REGURALNIE BO PO NICH I PO KREMIE MAM LADNY BRZUSIO WKONCU
a u mnie w koncu przestalo isc w gore....lepsze to niz nic

ja tez a jutro o 6 pobudka i 12 godzinna zmiana w cafejce
super basen i sauna to supe sprawa
pracujesz w cafejce, w sensie internetowej? 12 godzin siedzenia, koszmar ;/

u mnie spadek! 58,5
zaraz TZ mnie gdzies porywa
ciaooo

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 06:55   #3561
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

no hej

wczoraj miałam istne szaleństwo w domu. wjechała rodzinka i normalnie takie zamieszanie,że tragedia... każdy przerzucał sobie Oliwkę z rąk do rąk jak jakieś warzywo. Szlag mnie trafiał, ale przecież nie mogę nic powiedzieć.. wiem,że się cieszą itp.
ale naprawdę ciężko się na to patrzyło. Tż też wkurzony i zwracał mamie uwagę,żeby jej nie nosiła tyle haha ależ Oni się nie cierpią...

za to ja mam problem z moją matką. wcześniej się nie interesowała - było źle. teraz, interesuje się AŻ za bardzo. od tygodnia codziennie do Nas przyjeżdża. nie dzwoni, nie zapowie się, tylko przyjeżdża do wnusi i już. a ja ani nie mogę iść spać, ani posiedzieć sama z Tżem, bo ona akurat teraz się nudzi i chcę przyjechać
pierwsze co robi jak wchodzi, ściaga kurtkę i już leci po Oliwkę żeby ją wziąć na ręce. no ja rozumiem,że się przejęła rolą babci, ale jak chcę wziąć Oliwkę do karmienia, to nie chce mi jej dać z tego będą jeszcze problemy... mówię Wam.
jednej walniętej teściowej się pozbyłam, teraz z matką będę wojować

wczoraj weszłam w spodnie z okresu ciąży - rozmiar... uwaga! XS i koszulka rozmiar 32 Jestem z siebie dumna wracam do żywych
hormony mi skaczą, zgwałciłabym Tża, a nie mogę... Boże, jakie to straszne uczucie chcieć, a nie móc
Cytat:
no, no gratulacje
Cytat:
Moje oglądanie filmów z Tżem zawsze kończy się szczęśliwie hihih

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

kuruj się i rwij tego przystojniaka

Cytat:
u mnie spadek! 58,5
zaraz TZ mnie gdzies porywa
ciaooo
brawo, brawo
mmm, ciekawa jestem gdzie? daj znac jak wrócisz

Ja idę jeszcze pod kołderkę

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 09:03   #3562
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

Moje oglądanie filmów z Tżem zawsze kończy się szczęśliwie hihih
Tak, tak.. i mamy teraz MAŁY EFEKT

Z mamą może po prostu pogadaj - pewnie tak czy siak źle to odbierze, ale z czasem przemyśli i zrozumie, że nie jest niezastąpiona. To Ty jesteś matką i dokładnie wiesz co robić!

Stary 2011-11-20, 09:07   #3563
bita smietana
Zakorzenienie

winyl
gratuluje spadku! Strasznie się cieszę, że ruszyło

moooniaaaa
pokaż zakupy!
agniesikk, banna, SR
czuję się nierobem przy Was! Ale już zabieram się za naukę Na razie wymawiam się przeziębieniem

Sunday Rose

Z tym pomysłem to wiesz... Wiem co chciałabym, ale pewnie będę brała co jest... jedno wiem na razie:nie mam ochoty robić aplikacji a Ty? I też się cieszę, ze tu wszystkie jesteście!

agnesuk
o rany dziewczyno, Ty to masz akcje z tą rodziną... Może normalna sensowna rozmowa z mamą? Mam nadzieję, że wszystko zrozumie i będzie np. zapowiadała wizyty

I gratuluję spadku! Jestem pod mega wrażeniem, na pewno wyglądasz świetnie

A ja miałam wczoraj rodzinę związki i z tej okazji była kaloryczna kolacja i pyyyyszny deser Zrobiłam lody waniliowe z gorącymi malinami i byly pyszne, ale wolę nie myśleć, ile pożarłam kalorii A i byliśmy na listach do M.- strasznie fajny, ciepły, świąteczny film Polecam na zimowe wieczory, bo jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ale Love actually nie przebija

I chyba mam jakieś jesienne załamanie, bo strasznie dużo śpię, a nie mogę zasnąć w nocy, nie mam apetytu a chcę dużo słodyczy itd Macie też tak w tym okresie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 10:03   #3564
Eldo_rado
amor vincit omnia

muminek zazdroszczę tego karnetu

alixis
, aniabania gratuluję spadków, Chudziny

agnesuk
rozmiar XS/32 i to po ciąży

wiesz co, chyba wiele osób teraz odczuwa jakieś takie osłabienie, połączone z kiepskim nastrojem.. .to chyba jednak taka a nie inna pora sprawia, ze człowiekowi się nic nie chce, ze tylko by spał
Stary 2011-11-20, 10:19   #3565
alexis77
Zadomowienie

Sunday Rose czasami po prostu nie wiem co pisać bo jestem zabiegana i tak szybko wątek przeglądam ale z wszystkimi postami jestem zawsze na bieżąco
Aniabania poszliśmy na "listy do M."świetny film, szczerze polecam Tż nie lubi komedii romantycznych ale ten bardzo mu się spodobał, uśmialiśmy się na niektórych scenach
Gratuluję spadku Ania Opowiedz nam wszysciutko gdzie Tż Cię zabrał
ja też właśnie byłam na tym filmie i jestem zachwycona
Eldo_rado Ania to chudzina mi jeszcze trochę brakuję ale pracuję nad tym

Dostałam od 'teściowej' cały talerz oponek uwielbiam ją szkoda że moja dieta trochę mniej ją lubi

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2011-11-20 o 10:21
Stary 2011-11-20, 10:20   #3566
vexa
Raczkowanie

Ja od dwóch tygodniu ćwiczę 6 weidera, widać już efekty!!! brzuszek jest bardziej 'sztywny' i inaczej się układa
vexa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 10:26   #3567
bita smietana
Zakorzenienie

eldo no pewnie tak, zacznę jeść więcej warzyw i owoców W ogole nie wiem czy już kiedyś pytałam, skąd wział się Twój link? Bo mi się strasznie kojarzy z raperem Eldo, ale nie wiem czy jesteś fanką polskiego hip hopu

alexis a ile masz wzrostu? Też u Ciebie wczoraj praktycznie nie było miejsc na ten film? Masakra, anulowali nam rezerwacje i już myślałam, że go nie zobaczymy
Stary 2011-11-20, 10:30   #3568
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
alexis a ile masz wzrostu? Też u Ciebie wczoraj praktycznie nie było miejsc na ten film? Masakra, anulowali nam rezerwacje i już myślałam, że go nie zobaczymy
168No na sali kinowej było ok 400 miejsc, może 350 i wszystko było wyzajmowane a w dniu wczorajszym leciał on chyba 4 razy
Stary 2011-11-20, 10:36   #3569
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
168No na sali kinowej było ok 400 miejsc, może 350 i wszystko było wyzajmowane a w dniu wczorajszym leciał on chyba 4 razy
na pewno świetnie przy tej wadze wyglądasz

wyglada na to, że ITI nieźle zarobi na tym filmie
Stary 2011-11-20, 10:55   #3570
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
W ogole nie wiem czy już kiedyś pytałam, skąd wział się Twój link? Bo mi się strasznie kojarzy z raperem Eldo, ale nie wiem czy jesteś fanką polskiego hip hopu
pytałaś już kiedyś. szczerze mówiąc wtedy gdy zapytałaś ja dopiero się dowiedziałam, że ktoś taki istnieje kombinowałam z nickiem i tak jakoś sam mi do głowy wpadł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości