Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 2011 cz.7 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 21:35   #1771
ania21_21
Zadomowienie

Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Sms od Goldiki:

gratulacje dla dzielnej super mamuśki
Stary 2011-11-20, 21:54   #1772
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1
Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

Golidka gratulacje. Duże synek

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:00   #1773
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Princesssko,a teraz śpi czy czeka już na kapiel??
karmisz ja przed czy po kąpieli??
Grzecznie spała i obudziła się przy namydlaniu

Staram się karmić po, ale jak obudzi się baaaaaardzo głodna to ją karmię i odczekuję pół godz i dopiero kąpię. Bo jak raz była mega głodna to się darła w niebogłosy

Teraz już śpi pachnąca, więc i ja mykam spać.

GRATULACJE GOLDIKA

Dobrej nocy Dziewczyny, papa
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:00   #1774
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Golidka gratulacje. Duże synek
no właśnie goldika, podziwiam bo to chyba pierwsze jej dziecię?

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:06   #1775
Jagooda_
Raczkowanie

Goldika Gratulacje Spory chłopak

princessskaa śliczna dziewczynka

Aniu za powrót kuzynki do zdrowia

Dziewczyny macie jakies patenty kiedy dziecko ulewa??
Staram się ją odbijać po jedzeniu, ale nie zawsze jej się uda. Układam ją tak do karmienia, zeby główka była wyżej i jak zaśnie przy cycu to odkładam do spania na boczku. Łóżeczko też jest ustawione pod kątem. Na coś jeszcze powinnam zwrócić uwagę??

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:16   #1776
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość

Staram się ją odbijać po jedzeniu, ale nie zawsze jej się uda. Układam ją tak do karmienia, zeby główka była wyżej i jak zaśnie przy cycu to odkładam do spania na boczku. Łóżeczko też jest ustawione pod kątem. Na coś jeszcze powinnam zwrócić uwagę??
nic nie przychodzi mi do głowy
mój długo ulewał, widać musiał dojrzeć

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:23   #1777
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Sms od Goldiki:
GOLDIKA GRATULACJĘ superrrrrrrrrr : jupi:
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:37   #1778
asiol
Rozeznanie

Cytat:
Witam
asiol będzie dobrze , ja też się bałam. Jak mi odeszły wody to najpierw była lekka panika, a potem do mnie doszło, ze nie ma rady i dziś to na bank urodzę i jakoś strach minął.
no ja chyba bym chciala zeby mi wody odeszly, bo wtedy nie będzie wyjścia

Aniu mam nadzieję, że siostrze się wkrótce poprawi
Serdeczne gratulacje dla goldiki

Edytowane przez asiol
Czas edycji: 2011-11-20 o 22:39
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:42   #1779
szpilmalzon
Przyczajenie

Witam. Mój kwazidebiut na forum.

1. Szpilmałżon, małżon Mszpilki Powiedziałem jej że jak nie chce, to się nie zarejestruję, ale nie mogła się przez kilka dni zdecydować, więc dziś ja zmieniłem zdanie i przestałem czekać na decyzję, deklarując, że zamierzam się zarejestrować. Wobec braku gwałtownego sprzeciwu, słowo się rzekło, konto się założyło, poszły konie po betonie.

2. Tak w ogóle to zainteresowałem się tym wątkiem/forum, bo był to jedyny temat, o którym Szpilka mi mogła po całym dniu siedzenia w domu poopowiadać, a nie chciałem tylko słuchać, że nigdzie nie była i nic nie zrobiła Potem na porodówce sobie przeglądaliśmy, potem się odezwałem, pomyślałem że miło byłoby pobyć atrakcją turystyczną na forum skrajnie sfeminizowanym.

3. Gratulacje dla zdekompresowanych, z Małżonką wyrażamy nadzieję, że nie poharatało zbytnio Goldiki. Co do jej podziwu, że ludzie decydują się na drugie - może zwyczajnie plusy posiadania dziecka tak mocno przytłaczają skrajnie nieliczne minusy, że naturalną konsekwencją jest chęć posiadania kolejnych dzieci?

4. Co do porządkowania w szafach - nie mam absolutnego pojęcia jak co leży. Nie widzę różnicy między rozmiarami ubrań. Mogę za to powiedzieć, że mieliśmy takie dwie szafki nocne:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90053918/
i przeznaczyliśmy je na ubranka dla małej. W sypialni ciasno jak diabli, więc jedna stoi pod parapetem i nie rozsuwa się dobrze przez kaloryfer. Plus było mało miejsca, więc jedną z nich zastąpiliśmy tym:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90106506/
Niestety nie ma już okleiny dąb, a wszystko mamy w dębie. Na szczęście dąb bejcowany na biało to taki wyblakły dąb, więc jakoś się dopasowało.

5. joamic: Tak z ciekawości: Czemu kwiatek stoi na flakonie? Czy w kącie wisi pranie? Zastanawialiśmy się, bo w lustrze już go nie widać

6. Mała jest niesamowita. Tak jak wspomniała Szpilka (i z dziesięć mam wcześniej i później, wciąż bez większego odzewu, tudzież jestem zbyt ślepy i nie zauważyłem), dziecko ciągle się budzi i chce do piersi. Na jakieś 10-15 minut pomaga jak ją wezmę na ręce i kilka razy spróbuję dać smoczka. Miazga. Osobiście uważam, że ona jest mądrzejsza niż przeciętny miś, wykrywa, że to smoczek i go wyciąga językiem i łapkami, wyczaiła już, jak zrobić, aby skutecznie wyleciał w każdej sytuacji. Włącznie z tym że już dostałem smoczkiem jak pociskiem, gdy kichnęła.
Czasem zaśnie po karmieniu i 3h baby nie ma, czasem przyśnie po 20 minutach i budzi się po kolejnych 5 z wrzaskiem.
Nie do końca wiemy, ile mniej więcej dziecko wchłania każde ilości pokarmu i trzeba mu go dostarczać na żądanie (matka żywicielka na posterunku), a kiedy można już próbować regulować i czy regulowanie polega na wytrzymywaniu 15-60 minut płaczu, aby podać prowiant o wyznaczonej godzinie. Czy macie jakieś tutoriale w tej kwestii?
Gosia teraz postawiła hipotezę, że bejbe zasypia niedobudzalnie w trakcie karmienia i to dlatego tak wygląda. Nie wiem czy to tak działa.

Generalnie dobrze sypiam i potrafi mnie nie ruszyć, że córka mi się zamieniła w pączka z dziurką (tak mi się skojarzyło, jak zaczęła płakać tą okrągłą buzią pośrodku okrągłej główki), ale chciałbym, aby i Małżonka trochę pospała. Chyba noc nie polega na tym, że trzeba się wyspać przed i odespać po (przynajmniej po studiach już nie)?

7. Nie wiem jak to tu działa. Czy trzeba się jakoś przedstawiać? W sensie jakaś autoprezentacja czy co? Czy jest jakaś restrykcja w kwestii tematycznej?
szpilmalzon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 23:20   #1780
Seona
Zakorzenienie

Ania, Princesska, trzymam kciuki za Wasze Kuzynki Boże, od razu doła łapię przez takie historie

Princesska, mała cuuudna!! Ja zawsze karmiłam przed. Inaczej darła się w wniebogłosy i kąpiel nie była dla niej relaksująca

Jagooda, musisz przetrwać ulewanie i tyle. Moja do roku czasu rzygała. Głowa wyżej, odbijanie, układanie na boku. Nic więcej nie zrobisz

Goldika, wielkie gratulacje!!!

Duuuży chłopczyk

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2011-11-20 o 23:23 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 04:09   #1781
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:

mojej mimo że sie odbije to ulewa... ostatnio ciągle łapie cyca jakby ktoś miał jej zabrać tak łapczywie... wogóle by wisiala 24 godz na dobe. jak tylko wyciagam jej pierś to od razu nerwy... nie wiem co źle zrobiłam że tak robi... przez to musi spać ze mną, usypiamy przy cycu bo w nocy to straszny nerwusek. ale jak razem śpimy to po 4 godz w nocy przesypiamy..

gratulacjegoldika

---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Aaaa, mi według USG na 30 listopada , a ja juz chce w tym tygodniu sie rozpakowac i to do wtorku !!!!!

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Bardzo dobre były czopki Viburkol jak dobzre pamietam ale niewem czy to czasem nie na recepte
ja kupiłam gdyby coś się działo te czopki, bez recepty... na ból, lub ggorączke będą dobre. na razie nie użyłam ale podobno przy ząbkowaniu lub po szczepionkach działają dobrze..

---------- Dopisano o 04:09 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ----------

Cytat:
Golidka podobno najgorzej do 7cm.
A to mój brzuchol na dzień przed terminem
jak patrze na was to mi się mój przypomina Z sentymentem patrze na brzuszki ale nie tęsknie (jeszcze) wkońcu mogę normalnie buty włożyć a rana po cc już zagojona... boli tylko jak kicham i powiem wam że jej prawie nie widać

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:20   #1782
glamourous
Zakorzenienie

Woooow Goldi sie rozpakowala gratulacje

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Moja siostra po odstawieniu fenoterolu w piatek urodziła w srode, tylko ze ona miała 5min do szpitala a ja 90km, wiec sie boje.
Fatal u mnie fenoterol odstawiony w czwartek porod w soobote
Ale fakt ze u mnie przyczynamoglo byc odstawienie, wyjecie pessara, cholestaza lub infekcja grzybkowa- do konca nie wiadomo
Stary 2011-11-21, 07:21   #1783
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

No to i my witamy i spadamy do szpitala mam nadzieję że będzie miejsce i Nas nie odeślą do domu.

Trzymajcie kciuki jak coś to skrobnę sms'ka do Rojku.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:33   #1784
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Sms od Goldiki:Informuje, ze synek urodzil sie o 18.15, 4050g, 60cm. 10pkt Apgar. Imie nieznane poki co. Ladnie zlapal cycka, a teraz lezymy w lozeczku. Ktoras jeszcze sie rozpakowala? Calujem

hahahahaha Goldi GRATULACJE !!!!!! a tak się bała.... a tu proszę... rachu-ciachu !!!!!

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
no ja chyba bym chciala zeby mi wody odeszly, bo wtedy nie będzie wyjścia

ja tez licze na odejscie wód, bo skurcze mam od tygodnia, ale nieregularne... pewnie przez odstawienie fenoterolu .... i boje sie ze przyzwyczajona do bolu za pozno pojade

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
No to i my witamy i spadamy do szpitala mam nadzieję że będzie miejsce i Nas nie odeślą do domu.

Trzymajcie kciuki jak coś to skrobnę sms'ka do Rojku.

Powodzenia Joam !!!!!!

My dzis na 9.40 wizyta i zobaczymy... w niedziele tp, ciekawe czy coś sie ruszy ?!

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:41   #1785
fatal21
Wtajemniczenie

Witam
Ja dzis na ktg ale pozniej.
Goldika gratulacje
Stary 2011-11-21, 08:13   #1786
ja_dalia
Wtajemniczenie

no i doooopa ... lekarka dzis nie przyjmie, dzwoniła że nie dotrze do przychodni bidula chciała mnie umówić na najbliższą wizyte, uwaga, 04.01 ale jak pow. ze 39tc, to znalazł sie termin w środę, ale o 7 rano cóż lepszy rydz niż nic... w takim razie spokojnie na to ktg moge dziś podejsć

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-11-21, 08:15   #1787
nikaa2
Wtajemniczenie

Goldi

gratulacje
ale chłopisko urodziłaś, dzielna dziewczyna

Dziewczyny 3mam kciuki za wizyty i za ktg

Ja wczoraj miałam takiego nerwa na tżta , że miałam twardy brzuszek cały wieczór ech, jak to zrobiĆ, żeby myśleĆ bardziej o malutkim niż o swoich problemach

miałam smaka na łososia wędzonego- wsnuełam 100g już dzisiaj

sypiemy się już konkretnie dziewczyny

p.s. Dalia, ze co w styczniu chciała Ciebie zapisaĆ? ale się udała
to jak do Salve idziesz na ktg?

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-11-21 o 08:19
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:18   #1788
truscafka
Zadomowienie

hejka!

Kurczeeee wczorajsza noc świetna, mały spał od 1 do 6 rano - rewelka, a dziś znów problem z brzuszkiem..... do 4 nie spał. Za każdym raazem problemy - jeśli są - zaczynają się od godz 23. Ewidentnie go bolalo, bardzo mocno podciągał nóżki no i płacz. Nie dawałam mu wczoraj w ciągu dnia herbatki, tylko około 22 podałam rumiankową której wypił moze z 30 ml. Chyba muszzę być bardziej konekwentna i podawać mu tą herbatkę choćby z 2 razy w ciągu dnia bo później go aż wykręca z bólu brzuszka....

GOLDIIIIKA nareszcie - GRATULACJE I UŚCISKI !!!!!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:20   #1789
glamourous
Zakorzenienie

Sozaa mysmy raz dostali 200 euro ale w bonaxh do wykorzystania na zakupy podczas lotu... Aale wtedy z perfumami poszalalam
Nam tez 2 razy sie zdarzylo w trakcie podrozy do stanow,i to tez do san francisco 2 razy do indii i teraz znow- na szzescie dowiezli wczoraj kolo poludnia
Generalnie faktycznie jak jest lot z przesiadka i czas ponizej 3 godzin to nie nadazaja
Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Byli rodzice i juz sobie pojechali. Zostalao mi pol szarlotki i placek snikers, ktory mama przywiozla. Ktos chetny? ja juz pekam!

Asiol, ja tez sie boje, nie amego porodu i szpitala, ale tego malutkiego czlowieka, ze nie bede umiala sie nim zajac i bede wyrodna matka

Glam, mojemu mezowi tez dwukrotnie zapodziali bagaz, ale to bylo przez to ze lecial z san Francisco do Frankfurtu i z Frankfurtu do {oznania i raz on zdazyl sie przesiasc w samolot a bagaz juz nie i dostarczyli nastepnego dnia, a za drugim razem przylecial do Frankfurtu i akurat odwolali wszystkie loty na kilka dni, przez te opady sniegu co byly, TZ wrocil pociagiem a bagaz dolecial po.....dwoch tygodniach!!! Wtedy TZ napisal pismo do linii lotniczych, ze przez to, ze tak pozno mu dostraczyli bagaz, nie mial co rodzinie dac na swieta, bo wszystkie prezenty byly w walizce i dostal za to 300 euro zadoscuczynienia

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-11-21 o 08:22
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:39   #1790
nikaa2
Wtajemniczenie

Witam małża mszpilki
pozdrawienia dla żonki i Helenki
Stary 2011-11-21, 08:48   #1791
__Fallen Angel__
Zadomowienie

gratulcje dla Goldi

powodzenia Joamic

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:53   #1792
Paula__22
Raczkowanie

Goldika gratulacje dużego chłopczyka. Mój ma prawie pótora miesiąca a waży 3100.
U nas wszystko ok, tylko czasu trochę brak na pisanie ale podczytuje regularnie. Niestety tż bardzo mało pomaga przy dzieciach i tak wszystko na mojej głowie dzieci, sprzątanie, gotowanie.
Wizyta u okulisty nie wypadła w 100% dobrze, mały ma słabo ukrwioną siatkówkę, więc następna wizyta 15 grudnia. We wtorek pierwsza wizyta w poradni oceny rozwoju także proszę o kciuki. Za 2 tygodnie czyli 4 grudnia będziemy chrzcili małego.
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:56   #1793
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
sypiemy się już konkretnie dziewczyny

p.s. Dalia, ze co w styczniu chciała Ciebie zapisaĆ? ale się udała
to jak do Salve idziesz na ktg?

taaa.. podejde... 40zł kosztuje, ale juz... może akuracik coś powiedza i każą jechać nie ma zapisów, ale trzeba zadzwonic i zapytac kiedy jest lekarz co opisuje... dzis np 9-13 i 14-17.30

no z tym styczniem to bardzo się udała najgorsze ze do dzis zwolnienie, ale chyba mozna wystawic 2 dni wstecz, nie ???? bo tal to nie wiem co robić ...

ja w sobote w pizza hut byłam na makaronie ze szpinakiem i wędzonym łososiem miejsca w brzuszku brak, ale do ostatniej ociupinki zmęczyłam pyyyyyyyyyyyyyyycha

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-11-21, 08:57   #1794
ela3010
Zadomowienie

Hej dziewczynki.

Goldiś gratulacje:ju pi:, mamy coś wspólnego ze sobą, obydwie urodziłyśmy w niedziele a twój synek ma identyczne wymiary jak mój.

Dalia świetna data ten 4 styczeń.

Aniu współczuję, ale skoro młoda kobieta to może wyjdzie z tego, powodzenia i dużo siły.

A mój krasnal miał dziś przerwę w spaniu od 24tej do 3ciej, szok, strasznie jest tak w nocy nie spać, ale daję radę. Za to teraz śpi jak aniołek.

Dziś mamy położną, szwy będzie mi ściagać. Strasznie się boję, brr.
Po pierwszym porodzie bolało ściąganie.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:05   #1795
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dalia max 3 dni z tego co wiem mozna wystawic zwolnienie.
GOLDI GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sie doczekac nie moglas;-)

dalia uwierz ze to nie taki bol, do takiego bys raczej nie przywykla

a my wczoraj zrobilismy porzadki w ciuszkach maluszkach i tym spodobem wyszlo ze mamy 63 body( liczac razem krotki i dlugi)
18 pajacy
26 par spodenek
17 koszuleczek
7 kafatanikow
27 spiochow

takze az zaaaaaaaaaaa duzo.
Wszystko poukladalismy, bo wczesniej mialam poukladane ale nie bylo poprasowane i poprasowalam wczoraj wsio, a tz ukladal i doszafki chowal.
Pozostaly rajtki i skarpetki do posegregowania.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:07   #1796
sozaa
Rozeznanie

Goldika!!! Gratuluje!!!! Widzisz, urodzilas dzien przed wywolaniem A chlopak niczgo sobie

Ja znow mialam nocke do dooopy, jakis taki plytki sen mialam i co chwila sie budzilam.
Musze jechac do pracy dzis zawiezc L4 i na kontrole do veta ze szczeniorem rodzicow.
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:07   #1797
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paula__22 Pokaż wiadomość
Goldika gratulacje dużego chłopczyka. Mój ma prawie pótora miesiąca a waży 3100.
U nas wszystko ok, tylko czasu trochę brak na pisanie ale podczytuje regularnie. Niestety tż bardzo mało pomaga przy dzieciach i tak wszystko na mojej głowie dzieci, sprzątanie, gotowanie.
Wizyta u okulisty nie wypadła w 100% dobrze, mały ma słabo ukrwioną siatkówkę, więc następna wizyta 15 grudnia. We wtorek pierwsza wizyta w poradni oceny rozwoju także proszę o kciuki. Za 2 tygodnie czyli 4 grudnia będziemy chrzcili małego.
kciuki zaciśnięte
o już chrzciny będą ale fajnie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
taaa.. podejde... 40zł kosztuje, ale juz... może akuracik coś powiedza i każą jechać nie ma zapisów, ale trzeba zadzwonic i zapytac kiedy jest lekarz co opisuje... dzis np 9-13 i 14-17.30

no z tym styczniem to bardzo się udała najgorsze ze do dzis zwolnienie, ale chyba mozna wystawic 2 dni wstecz, nie ???? bo tal to nie wiem co robić ...

ja w sobote w pizza hut byłam na makaronie ze szpinakiem i wędzonym łososiem miejsca w brzuszku brak, ale do ostatniej ociupinki zmęczyłam pyyyyyyyyyyyyyyycha
nooooooo... możemy sobie podaĆ rękę...
chyba z tym zwolnieniem, to ci wystawi, skoro sama zmieniała termin wizyty- to niech łaski nie robi
Stary 2011-11-21, 09:08   #1798
dygotka8
Zakorzenienie

Goldika gratuluję!!!

ja dziś przespałam w sumie ze 2 godziny,jestem zła i ledwo kojarzę jak się nazywam.nerwa mam takiego,ze mogłabym komus krzywdę zrobić

Dalia
-zwolnienie mozna wystawić na 3 dni wstecz

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:08   #1799
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Ja mialam rozpuszczalne, to sciagniecie mnie ominelo

tym razem mam na prawde przeczucie tego cc i juz sie z tym oswoilam, zaakceptowalam wiec i zdjecie szwow bedzie mnie czekac.

aniu wspolczuje bardzo ,oby bylo coraz lepiej
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:08   #1800
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dalia max 3 dni z tego co wiem mozna wystawic zwolnienie.
GOLDI GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sie doczekac nie moglas;-)

dalia uwierz ze to nie taki bol, do takiego bys raczej nie przywykla

a my wczoraj zrobilismy porzadki w ciuszkach maluszkach i tym spodobem wyszlo ze mamy 63 body( liczac razem krotki i dlugi)
18 pajacy
26 par spodenek
17 koszuleczek
7 kafatanikow
27 spiochow

takze az zaaaaaaaaaaa duzo.
Wszystko poukladalismy, bo wczesniej mialam poukladane ale nie bylo poprasowane i poprasowalam wczoraj wsio, a tz ukladal i doszafki chowal.
Pozostaly rajtki i skarpetki do posegregowania.

hehehehehe... domyślam sie
co do ciuszków ... woooow 63 bodziaki u nas ok 20, pajaców tez ok.30, a reszte to po pare sztuk ale my mamy poukładane 56-62 razem na 3m-ce reszta, w szafie... leży i czeka

Daniel Fasolek w drodze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości