![]() |
#1141 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
WITAMY I ZAPRASZAMY
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1142 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Będę się z Wami dzielić osiągnięciami i dążeniem do celu ![]() Życzę Wam wytrwałości i oczywiście dojścia do ostatecznej, wymarzonej wagi ![]() ![]()
#1143 |
Rozeznanie
|
czarnadamo dziękuję za przyjęcie czytałam wcześniej,że Ty miałas chwile zalamania ale trzymasz się dzielnie i bardzo Cię podziwiam.Obiecuje,że codziennie będe rozpisywać posiłki według waszy zasad bo przynoszą efekty a to jest dla mnie najważniejsze
Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2011-11-20 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
marta24171 i cheryberry, witajcie
![]() ![]() ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Marta i Cheryberry witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
marta24171 i cheryberry, witajcie ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-20 o 20:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Rozeznanie
|
bardzo dziękuje,że tak wszystkie mnie przyjełyście
![]() ![]() dziewczyny pomóżcie-niemam pojęcia co zjeść na kolacje,niby niejestem głodna ale wiem,że jak już położe się spać to będe myślała tylko o jedzeniu ![]() a podam Wam też moje wymiary z rana pępek - 91 cm talia - 77 cm biust - 93 cm ręka - 28 cm udo - 62,5 cm łydka - 40 cm Ogólnie ćwicze codziennie w domu po 60 minut i w ciągu dnia po pare razy wykonuje jakieś króciutkie ćwiczenia na nogi, na brzuch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
wybiore najlżejszą moim zdaniem opcję jogurcik,dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
cześć ,
U mnie dziś i wczoraj wieczór fatalnie ... muszę wziąć się w garść ... nie wiem co zrobić, aby się zmotywować jeszcze bardziej ![]() byłam dziś na zakupach i kupiłam chlebek z wasy , jogurty i serki 0 % tłuszczu czy jakieś z tych , wędlinkę kurczak gotowany ( uwielbiam ją ), jogurty naturalne, brakuje mi jeszcze twarogu, ale dziś w sklepie były same resztki - b. drogie. Biorę się na nowo bo jak tak dalej pójdzie to nic w tym moim wyglądzie się nie zmieni ... a czas biegnie , do ślubu zostało już tylko 160 dni ( a biorąc pod uwagę, że w lutym zdejmują miarę ze mnie to jeszcze mniej dni - Pani niby mówiła, że potem mogą dokonać jakichś drobnych zmian, ale radykalne odchudzanie na sam koniec nie wchodzi w grę ) najgorsze jest to, że ciągle przeraża mnie fakt, że moja kruszynka TŻ mnie nie przeniesie przez próg ... nie zniosłabym tego ![]() także ogólnie złapałam na wieczór doła...
![]() |
#1152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja wychodziłam za mąż to na dwa tygodnie przed ślubem schudłam z 4 kg,beż zadnej diety,wręcz przeciwnie po załatwianiu wielu spraw wracałam późno do domu kończylo się kalorycznym posiłkiem i babeczki z salonu mi 2 razy przerabiały suknie tzn.zwężały-ach co to były za piękne chwile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
nie załamuj się przed samym ślubem będziesz miala taki stres że schudniesz i to bez diety,a wtedy owszem babeczki z salony wniosą poprawki w twoją suknie zwężając ją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Laseczki, mam dość głupie pytanie, ale uznałam, że z dwojga złego wolę zapytać was.
Jak mam dobrać sobie strój kąpielowy rozmiarem..? Chciałam jednoczęściowy i pojawia się problem, bo w końcu jest rozciągliwy i wolę żeby przylegał bardziej niż niespodziewanie zleciał i żebym świeciła biustem... Do tej pory nosiłam górę 16/18, 46/48. ![]()
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ja się nie odzywałam, bo podobnie jak akasha mam ciągle jakoś szalone weekendy...a to znajomi, a to kino, domówka itd...wiele grzechów nie zrobiłam no może z wyjątkiem 4 piw i loda McFlurry ale już się opanować nie mogłam bo wszyscy jedli... jutro znów jak to w poniedziałek - ostra motywacja i kontrola nad jedzeniem...kurde te weekendy zawsze mi tak rozwalają jakoś diete...nawet jak nie zjem dużo na imprezie to po spożyciu alkoholu na drugi dzień jestem taka głodna, że nawet nie wiem jak to opisać hehe i mam straszny apetyt na ostre...dziś oczywiście też tak było ale wyszło mi 1198 kcal więc do przeżycia ![]() thenerdqueen ja mimo swoich gabarytów zawszę noszę kostium dwuczęściowy bo mam spory biust i jest mi ciężko dobrać tak jednoczęściowy by mi go dobrze podtrzymywał...zazwyczaj w jednoczęściowym to biust jest strasznie spłaszczony i brzydko wygląda...chyba, że poszukałabyś takiego, który ma wszyte miseczki to wtedy musisz wziąć pod uwagę rozmiar biustu i to by dobrze trzymał
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() Edytowane przez nutella11 Czas edycji: 2011-11-20 o 22:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, kompletnie wypadło mi z głowy, że przecież rzeczywiście w jednoczęściowym biust mi spadnie do kolan i będzie wystawał dołem, hyhyhy
może się przekonam do dwuczęściowego.. ? bo ja się w sumie wstydzę brzucha i tego, że zawsze jest poodciskany i te fałdki wszystkie tak się rzucają bardzo w oczy :<
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() Najlepiej wypisz sobie na kartce dlaczego chcesz schudnąć jaka jest Twoja motywacja i powieś tą kartkę w widocznym miejscu abyś zawsze mogła ją przeczytać jak Ci odejdzie chęć na dietkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |||
Raczkowanie
|
Troszkę spóźnione zestawienie - miałam w piątek w pracy młyn i nie dałam rady wrzucić a nie miałam arkusza w domu..
Gratluję spadków rekordzistkom i całej reszcie oczywiście też ![]() Oby tak dalej laseczki. Spadki troszkę zwolniły w tym tygodniu - w tamtym przekraczały lub były blisko 1 kg ale to pewnie wypadek przy pracy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mamy w zasadzie takie same założenia ![]() Cytat:
![]() W sumie to marzę o Twojej wadze, ale masz prawo czuć się źle w swojej skórze i chcieć coś z tym zrobić ![]() Tak jak pisałam wyżej - w weekend dieta ok - żadnych wyskoków żywieniowych.. jedynie płynne o ile można tak powiedzieć ![]() Wyszło mi 2114 kcal 70 g białka 120 g węgli 28 tłuszczu gdyby nie te darmowe kalorie z alkoholu byłoby nieźle ![]() Piekłam nawet w weekend 2 ciasta i nie ruszyłam - jestem dumna,ale mnie jakoś nigdy nie ciągnęło, na szczęście ![]() Dzisiaj śniadanko standardowo - mus jabłkowy,50 g truskawek,kefir + płatki ![]() II i obiad to sałatka - kalafior,seler sałatkowy, 3 łyżki kukurydzy, 2 rzodkiewki, mały pomidor, 100 g ogórka, łyżeczka musztardy i łyżka majonezu + do obiadu dodam 130 g tuńczyka. Muszę to na 2 posiłki podzielić bo wyszło dużo, a w pracy pewnie dzisiaj głodna będę - jak to zwykle w poniedziałki ![]() Na pewno po pracy poskaczę bo do 19 będę sama w mieszkanku to wykorzystam orbitreka ![]() ![]() Powodzenia dziewczyny dzisiaj.
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-21 o 08:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Akasha rewelacyjne jest to zestawienie
![]() ![]() A alkoholem się nie przejmuj przecież nie pijesz co weekend, a zresztą każdy czasami musi poimprezować ![]() Ja uciekam na uczelnie ![]() Edytowane przez Promyczek Nadziei Czas edycji: 2011-11-21 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie z tym alkoholem ostatnio to co weekend.. irytuje to okropnie, ale ja uwielbiam imprezować i wszyscy znajomi to wiedzą (była barmanka) i teraz jak ktoś ma ochotę na domówkę to zawsze alkohol ląduje u nas.. Kocham to ale jak potem wklepuję w tabele kalorii to jestem wściekła.. bynajmniej liczę ile piję więc jest sygnał, że idę w dobrym kierunku.. już każdy kieliszek liczę i sączę wolniutko, co by nie mieć dolewki.. Mam nadzieję niedługo będę w stanie np. oszukiwać i wlewać sobie wodę do "drinków" ![]() ![]() Ale nie będę uderzać w dołujące tematy - na dzisiaj jest plan poniżej 100 kcal co by organizm spalił wczorajsze kcal i min. godzina na orbi ![]() Ktoś tu wspominał o Zumbie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam niestety kasy na zajęcia w realu więc trzeba sobie radzić.
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
Kolejny tydzień wyrzeczeń się zaczął.w tym tyg.musi być 1kg mniej tak sobie założyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() śniadanie: 2 wasa z pomidorem ogórkiem i szynką+kawa tradycyjnie II śniadanie: brzoskwinia obiad: 200ml zupy pomidorowej 50gr makaronu 100gr brokuła 70gr piersi z kury+kawa podwieczorek: jogurt jagobella light kolacja: jajko na twardo +2 wasa chyba mi za mało tych kalorii wyszło może dołożę cokolwiek ![]() wiecie co!!jak mi chodzą po głowie orzechy laskowe ale wiem że muszę sobie je wybić z głowy bo jasna cholera one są b.kaloryczne ![]() ![]() marta24171 było było ale teraz jest już lepiej tobie z czasem też będzie ![]() ![]() ![]() ![]() cholera jasna stanęłam na wagę dzisiaj i wiecie co zobaczyłam 106.1 normalnie szokkkkkkkk!!!!czyli w weekend zleciało 0.3kg chyba śnię!! stawałam 3 razy i ciągle to samo!! głupie o.3kg a ja jestem happy ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2011-11-21 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() śniadanko-płatki fruttina z mleczkiem 0 % i 60 minut ćwiczeń.Kiedyś prenumerowałam gazete Vita i dodawali do każdego nr płytke z ćwiczeniami-najczęściej korzystam z płyty " Szczupłe uda bez wysiłku" i " Schudnij w 30 dni" są tam opracowane rewelacyjne ćwiczenia i z taką płytą lepiej mi się ćwiczy,bo chyba nieumiałabym sobie dobrać tak ćwiczeń aby ćwiczyć na każda partię ciała.W piątek jade po hulla-hop i dorzuce te ćwiczenia do mojego treningu ![]() Miłego dnia chudzinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ćwicz Kochana chociaż po troszku codziennie bo licz się z tym,że każdy spadek wagi sprawia,że nasza skóra robi się mniej jędrniejsza wręcz wisząca ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- dziewczyny mam taką prośbę,jak Wy ustawiacie te opisy o swoich celach i wadze? ja niejestem bywalczynią wszelkich forum,a prawde mówiąc to są to moje pierwsze wpisy i niemoge sobie z tym poradzić ![]() ale jestem z siebie dumna-doszłam jak to sie ustawia II śniadanko grejfrut i pare chrupek kukurydzianych ok.10 szt od córci-niemogłam się oprzeć,a ona tak ładnie prosiła,żebym wzięła III obiadek-taki sam jak wczoraj czyli pół woreczka kaszy jęczmiennej i kurczczek z warzywkami
Starsze szczęście 31.12.2009 Maja Młodsze szczęście 03.03.2015 Weronika Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2011-11-21 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
już masz ustawiony podpis jeżeli oto ci chodzi ![]() ja też mam dwu letnią córcię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marta, a w bioderkach ile masz? ![]() ![]() ![]() sikoreczka, mam podobne dylematy... obecnie nie pozwalam TŻtowi mnie nosić, wstydzę się jakoś i głupio mi. Bierz się w garść kochana ![]() thenerd, ja raczej odradzam Ci strój dwuczęściowy... moim zdaniem to nie jest ładny widok, jak coś tam się wylewa i sama noszę, np. na basen jednoczęściowy (mam rozmiar 40/42). Kupiłam sobie 2 miesiące temu taki dwuczęściowy z usztywnianymi miseczkami, był przyciasny, dziś jest dobry, ale moje plecy są jeszcze trochę zbyt masywne, wiec i tak zacznę go nosić dopiero w przyszłe wakacje ![]() ![]() akasha, ojj babo kochana, ogranicz te % i wchodź u w weekendy ![]() ![]() Mam okienko. Byłam w stołówce studenckiej na obiedzie. Był bardziej pełny niż zawsze (w domu), ale pn i czw (co 2 tyg.) mam ciężkie i nie mam czasu zrobić sobie nic w domu. Staram się brać to, co ma najmniej kcal i jest najzdrowsze, no i tak, np. biorę filet z ryby, ponieważ jest zdrowy, a w domu sobie nie robię ![]() A dziś wieczorkiem aqua aerobic ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-21 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Widzę dzisiaj wszystkie ładnie jak narazie trzymają dietkę oby tak dalej ![]() Jak ja nie mam zajęc i siedzę w domku to mi wtedy dieta idzie najlepiej, bo co to sobie zaplanuje to zjem ![]() ![]() wieczorkiem wskakuję na mój rowerek stacjonarny i zaczynam pedałować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
hej laseczki
![]() u mnie dzisiaj całkiem ładnie ![]() łącznie wyszło mi 1158 kcal B - 55 g W - 166 g T - 30 Już więcej dzisiaj raczej jeść nie będę. Niestety nie poćwiczyłam - miałam być sama na mieszkaniu a jak wróciłam to "lokatorzy" już byli ![]() ![]() A u was jak?
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie coś ok 1000kcal wyszło ![]() jeszcze poćwiczę i będzie git ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
A ja się chyba poddam na jakiś czas z pisania tutaj...
![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.