Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 12:22   #3601
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

a ja mam wiekszosc z dlugim buuu i pewnie okaze sie ze lepiej ubierac w krotki - pieniadze wywalone w bloto

Zuzia,
dlaczego pieniądze w błoto?
Przecież te z długim też się przydadzą, zależy jak będziesz chciała maluszka ubrać i jaka będzie temperatura Ja mam i takie, i takie

Cytat:
Napisane przez Toxic Bastard Pokaż wiadomość
Cześć, można dołączyć?
Jestem w 28 tygodniu, termin mam na 17.02 także będę lutową mamuśką.
Do tej pory podczytywałam Wasz wątek, ale postanowiłam się odezwać, bo powoli zaczynam wyprawkowe szaleństwo zakupowe i ogólnie im bliżej rozwiazania tym atmosfera robi się goretsza ;D także mam nadzieję, że będę mogła sie tu podzielić moimi troskami i radościami
Witaj

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

dziś tż do mnie dzwonił i mówił, że nie wie czy będzie na święta.... bo ich szef nie chce ich puścić... na zebraniu oznajmił wszystkim, że ma zawarte kontrakty, a jak wszyscy wyjadą na święta, to nie będzie komu odgarniać śniegu i ludzie z szefem rozwiązują kontrakty bo mają nie zrobione przed domem... :/ i że dostaną za to dodatkową 'rekompensatę' żeby tylko nie pojechali...(dużo polaków dla kasy zostało w DE, woleli mieć więcej kasy, niż zjechać, bo to było przekupstwo...) w zeszłym roku przyjechali 24 grudnia, a 27 musieli wracać, bo 'spadł śnieg' i nie było komu odśnieżać... i wtedy 1 raz w życiu sylwester spędziliśmy osobno... a teraz zapowiadają się takie święta i sylwester... bardzo się załamałam. Niby nic jeszcze nie wiadomo, bo może nie spadnie śnieg w międzyczasie, no ale pogody się nie przewidzi...
Agatek, no nieciekawie
A ty nie możesz do niego pojechać na święta? A może nie będzie śniegu i będzie mógł przyjechać?
Czym w ogóle tam zajmuje się Twój TZ?

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:27   #3602
uska000
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
uska ja miałam cesarkę i nic takiego nie używałam myślę że do cesarki nie będzie potrzebny nasze krocze będzie nie ruszone ale za to będziemy mieć innego rodzaju ranę :/
a z ta rana co?? czyym myc smarowac?? jakies plastry trzeba kupic??

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:29   #3603
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Agatek, no nieciekawie
A ty nie możesz do niego pojechać na święta? A może nie będzie śniegu i będzie mógł przyjechać?
Czym w ogóle tam zajmuje się Twój TZ?
Robi na dworzu: kosi trawę, tnie heki (krzaki), drzewka, zbiera liście, sadzi nowe krzaki, drzewka, odśnieża w zimę, zbiera śmieci z posesji. Takie porządkowe rzeczy.

Pisałam, że nie pojadę, bo mogę urodzić, a mi grozi przedwczesny poród. Poza tym nie wytrzymałabym 8 h w autokarze/samochodzie jak bolą mnie strasznie żebra Chciałabym, ale nie. Nie chcę, bo w razie co 4 tys pójdzie się bujać, a my potrzebujemy na wiadomo co

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:30   #3604
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdazzz18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja muszę kupić jeszcze łóżeczko... mam upatrzone coś takiego:
http://allegro.pl/lozeczko-safari-zy...931241422.html
albo poprostu to zwykłe z Ikei:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00115751/
co polecacie? Kupić to zwykle czy z szufladą? Mam straszny mętlik w głowie
też na początku chciałam to z żyrafką ale stwierdziłam,że dziecko nic nie bedzie widziało przez te zabudowane boki,więc chyba kupię takie http://allegro.onet.pl/arus-lozeczko...924749694.html tyle że na miejscu u mnie w Gostyniu bo one produkowane są firmę klupś,która jest właśnie u nas i cena jego 362zł.
Według mnie szuflada w łóżeczku zawsze jest przydatna
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:30   #3605
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
No to dobrze bo wygrywam na cenie 41.00 a zostalo pol godziny. Tylko mnie dziwi bo cena sie jest na czerwono a jak sie wygrywa to powinno byc na zielono i mi pisze ze cena zalozona przez sprzedawce nie zostala osiagnieta. Nie znam sie na tym

Agatek oby sniegu nie bylo w tym roku

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Nie wiem , tu jest ta licytacja:
http://www.ebay.co.uk/itm/2307015365...84.m1426.l2649
licytacja sie zaczela od 0.99

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

wg mnie narazie wygrywasz licytacje ale ktos moze Cie przebic.. bo 60 to jest kup teraz a to 41 ze Ty tyle dajesz ale ktos zaraz moze dac 42

Stary 2011-11-21, 12:34   #3606
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
No to dobrze bo wygrywam na cenie 41.00 a zostalo pol godziny. Tylko mnie dziwi bo cena sie jest na czerwono a jak sie wygrywa to powinno byc na zielono i mi pisze ze cena zalozona przez sprzedawce nie zostala osiagnieta. Nie znam sie na tym

Nie wiem , tu jest ta licytacja:
http://www.ebay.co.uk/itm/2307015365...84.m1426.l2649
licytacja sie zaczela od 0.99
obawiam się że może nie zechcieć ci sprzedać jeśli twoja oferta nie osiągnęła ceny minimalnej, tak chyba jest przynajmniej na allegro
w sumie po coś jest ta cena minimalna, chyba nie
ja dopiero stawiam pierwsze kroki na all w częstych zakupach ale na zdrowy rozum tak to odbieram

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Zuzia,
dlaczego pieniądze w błoto?
Przecież te z długim też się przydadzą, zależy jak będziesz chciała maluszka ubrać i jaka będzie temperatura Ja mam i takie, i takie
hmm bo może okazać się że będzie mu za gorąco a ja mam dużo pajaców i dlatego

Cytat:
Robi na dworzu: kosi trawę, tnie heki (krzaki), drzewka, zbiera liście, sadzi nowe krzaki, drzewka, odśnieża w zimę, zbiera śmieci z posesji. Takie porządkowe rzeczy.

Pisałam, że nie pojadę, bo mogę urodzić, a mi grozi przedwczesny poród. Poza tym nie wytrzymałabym 8 h w autokarze/samochodzie jak bolą mnie strasznie żebra Chciałabym, ale nie. Nie chcę, bo w razie co 4 tys pójdzie się bujać, a my potrzebujemy na wiadomo co
współczuję ci tej sytuacji ale jeśli nie masz tyle kasy na szpital w niemczech to bym nie jechała, jeśli w każdej chwili możesz rodzić, przecież nie zatrzymasz skurczów do granic PL z drugiej strasznie smutno samemu bez męża w święta czy sylwka, ale jeśli zarobi więcej i np. będzie kasa na to 'wiadomo co' to trzeba zacisnąć zęby. Jemu też pewnie na maxa jest przykro ale cóż, taka praca

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:40   #3607
uska000
Zadomowienie

fakt Zuzia ma racje tam nizej jest napisane ze nie osuiagnrela ceny minimalnej.. a 60 to kup teraz czyli obstawiam ze 50 to minimalna ale juz sama nie wiem;/

Stary 2011-11-21, 12:43   #3608
19mala83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja położną prywatną sobie odpuściłam, nie stać mnie na to. myślałam, ze tylko ja mam takie problemy finansowe, najgorsze są te długi, które nas po prostu zjadaja. gdyby nie to nie byłoby tak źle... jak dobrze czasem poczytać, ze nie wszyscy wokoło to "milionerzy"

miłego spotkanka laski w takim razie, będę myślami z wami
Szkoda że nie mozesz dołączyć, byśmy sobie we trojkę pobiadoliły nad naszym marnym losem
no niestety do milionerów nam daleko, mamy kredyt na 30 lat ktory i tak nie wystarczył na cały dom bo tylko dół powiedzmy że zrobiony a gdzie reszta, raty sa trzeba spłacać a zeby cos odlożyć zeby cos na gorze zrobić to nie wiem moze za jakies 10 lat. Na wszystkie opłaty za odbiory itp rzeczy musieliśmy się zapożyczyć i to mnie najbardziej martwi bo chcialabym oddac bo pozyczyliśmy od szwagierki a ona ma bardzo pazerne zastawienie na pieniadze wiec wolalabym jak najszybciej oddac ale narazie sie nie zanosi no i wlasnie taka prywatna położna to dla mnie luksus na ktory mnie nie stać. Trudno oby dziecko było zdrowe reszta jakoś będzie i jak mnie w razie tesciowa wkurzy to zawsze moge powiedziec jej gdzie sa drzwi a to bardzo budujace jest

Cytat:
Dziewczyny wiecie moze odnosnie licytacji, jezeli jest cena kup teraz 60.00 a licytacja sie konczy na cenie 41.00 to sprzedawca ma prawo sie wycofac bo cena nie osiagnela tych 60.00?
Aga nie wiem na pewno ale wydaje mi sie że może bo określił cenę minimalna i jeżeli jej nie osiągnie to może odmówić sprzedaży ale na 100% nie jestem pewna
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:46   #3609
NataliaM1103
Rozeznanie

tak Was czytam dziewczyny i prawie wszystkie juz macie ciuszki wyprane więc i ja w tym tygodniu postanowiłam zabrac sie za pranko,mieszkam z mamą więc mi pomoże.
Kupiłam troszeczkę ciuszków welurowych i obawiam sie,że mogą się zmechacic...

Czy do płukania dodawałyście płyn czy nie?
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:46   #3610
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Dziewczyny wiecie moze odnosnie licytacji, jezeli jest cena kup teraz 60.00 a licytacja sie konczy na cenie 41.00 to sprzedawca ma prawo sie wycofac bo cena nie osiagnela tych 60.00?
jeśli nie ustawił tych 60 zl jako ceny minimalnej to chyba nie może się wycofać....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:47   #3611
Mijus
Rozeznanie

Cześć mamusie
Nadrobiłam Was po weekendzie i już nie mam czasu na cytowanie bo czas się wziąść za obiad
Weekend miałam mocno towarzyski - już nie pamiętam kiedy się tyle nagadałam Fajnie było
No ale chyba musiałam dziś to odespać bo wstałam po 11 i jakiś taki dzień mam za krótki

Witam nowe mamusie
Niegrzecznym TŻ należą się
Dla wszystkich smutasów duży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 12:48   #3612
AgaMili
BAN stały

Mialyscie racje. Dalam 50.00 i zrobilo sie zielone i napisane ze wygrywam a zostalo 2 minuty
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:51   #3613
uska000
Zadomowienie

terz juz jest osiagnieta minimalka 50

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Mialyscie racje. Dalam 50.00 i zrobilo sie zielone i napisane ze wygrywam a zostalo 2 minuty
wygralas no to Marcelek bedzie karmiony na wygodnym fotelu

Stary 2011-11-21, 12:51   #3614
Angelika_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdazzz18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja muszę kupić jeszcze łóżeczko... mam upatrzone coś takiego:
http://allegro.pl/lozeczko-safari-zy...931241422.html
albo poprostu to zwykłe z Ikei:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00115751/
co polecacie? Kupić to zwykle czy z szufladą? Mam straszny mętlik w głowie
Witaj!!

Myślę, że to z szufladą lepsze , zawsze coś tam można schować.
Angelika_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:53   #3615
AgaMili
BAN stały

Wygralam

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Magda ja co do lozeczka nie pomoge bo mam bez szuflady po coreczce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 12:57   #3616
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Wygralam

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Magda ja co do lozeczka nie pomoge bo mam bez szuflady po coreczce
mnie zawsze przebijają jak jest, że do końca pozostało poniżej minuty
Stary 2011-11-21, 12:59   #3617
uska000
Zadomowienie

Magda to zwykle z ikei jest fajne na tyle ze mozesz je sama pomalowac bo tak to takie surowe;/ noi cena super

skolei z szuflada sa drogie;/ ale szuflada zawsze sie przyda.. zalezy jak masz miejsce w domu.. bo jesli masz duzo miejsca to bardziej oplaca sie zwykle lozeczko i komode czy szafke

Stary 2011-11-21, 13:01   #3618
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynko czy dostałyscie juz skierowanie na wymaz z pochwy i okolic odbytu w kierunku GBS? bo ja dzisiaj dostałam... trza sie wybrac bo to wazne badanie dla zdrowia dzidzi...
Stary 2011-11-21, 13:05   #3619
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
To może cena minimalna jest wyższa?
A jak towar nie osiągnie minimalnej to wtedy sprzedawca może się wycofać, tak jest na all przynajmniej

Cytat:

No już doczytałam, że to zbyt niebezpieczne Masz rację, lepiej zostać w Polsce, niż bujać się po niemieckich szpitalach ..
Lekkiej pracy nie ma ten Twój TZ ...
Może się uda, że przyjedzie Ciężka sprawa

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

hmm bo może okazać się że będzie mu za gorąco a ja mam dużo pajaców i dlatego
Ale dzidzia może leżeć w domu w bodziaku z długim rękawkiem i śpioszkach, bez pajaca - zależy jaką masz temp w mieszkaniu.
Bo pajacyka i body z długim to ja będę ubierać tylko jak gdzieś będę wychodzić, nie po domu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 13:05   #3620
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynko czy dostałyscie juz skierowanie na wymaz z pochwy i okolic odbytu w kierunku GBS? bo ja dzisiaj dostałam... trza sie wybrac bo to wazne badanie dla zdrowia dzidzi...
Pierwsze slysze o takim badaniu, ale ja nawet glukozy nie mialam
Stary 2011-11-21, 13:08   #3621
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Pierwsze slysze o takim badaniu, ale ja nawet glukozy nie mialam
to jest badanie które ma na celu wykryć czy w intymnych okolicach ma się paciorkowca... jesli sie ma to podają leki i jest ok... a jesli sie ma i nie bedzie to leczone to u dzidzi moze pojawic sie wrodzone zapalenie płuc... generalnie gin mi wyjasniła ze bakterie te nie są grozne dla matki tylko własnie dla dzidzi...ale jak sie poda leki w porę to jest ok...
Stary 2011-11-21, 13:12   #3622
uska000
Zadomowienie

Cytat:
ja nie mialam i chyba przez to ze cc nie bede miec. ale ostatnio jak czekalam w koljce to babka wlasnie pytala czy mogla by pierwsza bo ona tylko wymaz przed porodem i fakt 2 minuty byla

Stary 2011-11-21, 13:16   #3623
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
ja nie mialam i chyba przez to ze cc nie bede miec. ale ostatnio jak czekalam w koljce to babka wlasnie pytala czy mogla by pierwsza bo ona tylko wymaz przed porodem i fakt 2 minuty byla
no tak, przy cc to badanie chyba raczej sensu nie ma,...
Stary 2011-11-21, 13:18   #3624
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Szkoda że nie mozesz dołączyć, byśmy sobie we trojkę pobiadoliły nad naszym marnym losem
no niestety do milionerów nam daleko, mamy kredyt na 30 lat ktory i tak nie wystarczył na cały dom bo tylko dół powiedzmy że zrobiony a gdzie reszta, raty sa trzeba spłacać a zeby cos odlożyć zeby cos na gorze zrobić to nie wiem moze za jakies 10 lat. Na wszystkie opłaty za odbiory itp rzeczy musieliśmy się zapożyczyć i to mnie najbardziej martwi bo chcialabym oddac bo pozyczyliśmy od szwagierki a ona ma bardzo pazerne zastawienie na pieniadze wiec wolalabym jak najszybciej oddac ale narazie sie nie zanosi no i wlasnie taka prywatna położna to dla mnie luksus na ktory mnie nie stać. Trudno oby dziecko było zdrowe reszta jakoś będzie i jak mnie w razie tesciowa wkurzy to zawsze moge powiedziec jej gdzie sa drzwi a to bardzo budujace jest
no szkoda, wielka szkoda
a mój tż wziął kiedyś kredyt na studia i na samochód, którego już zresztą nie ma, a spłaca go tyle, ze szok. dał się podpuścić takiej ładnej pani z banku więc raty to on ma tyle co moja siostra kredytu hipotecznego czasami mam ochotę go za to zatłuc, ale co zrobić, teraz trzeba to po prostu spłacić, żeby mieć święty spokój. i potem myśleć chyba o hipotece na mieszkanie
Stary 2011-11-21, 13:20   #3625
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
też na początku chciałam to z żyrafką ale stwierdziłam,że dziecko nic nie bedzie widziało przez te zabudowane boki,więc chyba kupię takie http://allegro.onet.pl/arus-lozeczko...924749694.html tyle że na miejscu u mnie w Gostyniu bo one produkowane są firmę klupś,która jest właśnie u nas i cena jego 362zł.
Według mnie szuflada w łóżeczku zawsze jest przydatna
Tylko, że to z Klupsia ma inny motyw - chyba chmurki czy coś
Widziałam je na żywo, ale jakoś mnie nie przkonało ..
Tego z żyrafką szukałam na all i nie mogłam znaleźć, ale ta cena mnie chyba skutecznie odstraszy ..

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
tak Was czytam dziewczyny i prawie wszystkie juz macie ciuszki wyprane więc i ja w tym tygodniu postanowiłam zabrac sie za pranko,mieszkam z mamą więc mi pomoże.
Kupiłam troszeczkę ciuszków welurowych i obawiam sie,że mogą się zmechacic...

Czy do płukania dodawałyście płyn czy nie?
Ja prałam welurkowe i nic się nie zmechaciło
Ale prałam ręcznie, pralkowe pranie zrobię dopiero jak mi się więcej nazbiera

Cytat:

Widzę, że się wyjaśniło, zanim zdążyłam na posty odpowiedzieć
Gratulacje

Cytat:
Nic takiego nie miałam jeszcze

Stary 2011-11-21, 13:25   #3626
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
no szkoda, wielka szkoda
a mój tż wziął kiedyś kredyt na studia i na samochód, którego już zresztą nie ma, a spłaca go tyle, ze szok. dał się podpuścić takiej ładnej pani z banku więc raty to on ma tyle co moja siostra kredytu hipotecznego czasami mam ochotę go za to zatłuc, ale co zrobić, teraz trzeba to po prostu spłacić, żeby mieć święty spokój. i potem myśleć chyba o hipotece na mieszkanie
kochana dla pocieszenia my tez splacamy rate mężowego kawalerskiego kredytu...(wszystkie te nasze chłopy takie bez pomyślunku??? ) 1000zł miesięcznie plus moj z pracy ponhad 400zł... ale moj jeszce 2 lata (wzielismy jak nam braklo na rzeczy do domku i w sumie nie zaluje bo sie teraz przemeczymy ale mamy wszysciutko juz kupione a byl na 1% wiec sie opłacało bardziej niz np meble na raty brac) no i tz kredyt za 3 lata sie konczy... dajemy jakos rade
Stary 2011-11-21, 13:26   #3627
19mala83
Raczkowanie

Agatek a gdzie chcesz sie jutro spotkać?w jakims konkretnym lokalu już czy gdzieś na mieście?? muszę się dobrze na Twoje foto napatrzeć żebym Cie poznała bo lipa będzie jak nie bede wiedziała że Ty to Ty
Taa jutro se pogadamy, pomarudzimy i mam nadzieję, że się lepiej zrobi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 13:27   #3628
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Agatek a gdzie chcesz sie jutro spotkać?w jakims konkretnym lokalu już czy gdzieś na mieście?? muszę się dobrze na Twoje foto napatrzeć żebym Cie poznała bo lipa będzie jak nie bede wiedziała że Ty to Ty
Taa jutro se pogadamy, pomarudzimy i mam nadzieję, że się lepiej zrobi
zróbcie sobie karteczki ja w filmach na lotnisku ludzie maja jak na kogos czekaja
Stary 2011-11-21, 13:31   #3629
19mala83
Raczkowanie

Cytat:
kochana dla pocieszenia my tez splacamy rate mężowego kawalerskiego kredytu...(wszystkie te nasze chłopy takie bez pomyślunku??? ) 1000zł miesięcznie plus moj z pracy ponhad 400zł... ale moj jeszce 2 lata (wzielismy jak nam braklo na rzeczy do domku i w sumie nie zaluje bo sie teraz przemeczymy ale mamy wszysciutko juz kupione a byl na 1% wiec sie opłacało bardziej niz np meble na raty brac) no i tz kredyt za 3 lata sie konczy... dajemy jakos rade
No to my tyle hipoteki spłacamy tyle że poźniej będzie więcej bo to rodzina na swoim to po 8 latach robi się tego więcej o jakies 300-400 zl, ten kredyt z pracy to naprawde fajna rzecz bo wziac cos na raty to i tak duzo wiecej wychodzi, wiem bo teraz bralismy lodowke no i niby raty 0% no ale jak nie ubezpieczysz kredytu to nie dostaniesz na raty no ale mozesz chciec te 0% tylko tyle ze wniosek odrzuca masakra jakas bo po co to gadanie jak w reczywistosci jak nie ubezpieczysz kredytu to ci nie dadza.

Nesska dobry patent z tymi karteczkami, powiesimy sobie na szyje i dawaj na miasto albo jakis duży transparent tylko kobitki u gina moga dziwnie na mnie patrzec bo latwo go nie ukryje

Edytowane przez 19mala83
Czas edycji: 2011-11-21 o 13:32
Stary 2011-11-21, 13:36   #3630
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
No to my tyle hipoteki spłacamy tyle że poźniej będzie więcej bo to rodzina na swoim to po 8 latach robi się tego więcej o jakies 300-400 zl, ten kredyt z pracy to naprawde fajna rzecz bo wziac cos na raty to i tak duzo wiecej wychodzi, wiem bo teraz bralismy lodowke no i niby raty 0% no ale jak nie ubezpieczysz kredytu to nie dostaniesz na raty no ale mozesz chciec te 0% tylko tyle ze wniosek odrzuca masakra jakas bo po co to gadanie jak w reczywistosci jak nie ubezpieczysz kredytu to ci nie dadza.

Nesska dobry patent z tymi karteczkami, powiesimy sobie na szyje i dawaj na miasto albo jakis duży transparent tylko kobitki u gina moga dziwnie na mnie patrzec bo latwo go nie ukryje
no dlatego u mnie w pracy to czasem jest tylu chetnych na te pozyczki ze kasy brakuje i wstrzymują przyjmowanie wniosków nawet. biorą nwet Ci, ktozry niekonieniecznie potrzebuja i spłacaja np inny kredyt tym (bo wiadomo w bankach duzo wieksze oprocentowanie) albo na lokate...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości